Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med havsutsikt (DSH975)

Du kan tillbringa din semester vid Nordsjön i centrala Dagebüll. Njut av den friska havsluften och koppla av under långa promenader längs vallen. Den här lägenheten erbjuder dig en idealisk utgångspunkt för detta.Den moderna och bekvämt inredda lägenheten erbjuder plats för två personer och ligger på andra våningen i en affärsbyggnad. Lägenheten är lätt tillgänglig med hiss. På byggnadens bottenvåning finns en pizzeria, en irländsk pub, en glassbar, en frisör, turistinformation, en hundsalong, en evenemangshall och NOVASOLs servicekontor. Så i den här lägenheten befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Det är aldrig tråkigt här och det finns alltid något att göra.Takfönstren översvämmar lägenheten med ljus och gör den särskilt ljus och vänlig. Möblerna har valts ut med omsorg och är perfekt samordnade.I den 30 kvadratmeter stora lägenheten kombineras boende, matlagning och matlagning. Här finns dubbelsängen, pentryt med vattenkokare och kaffemaskin samt vardagsrummet i ett och samma rum.Njut av utsikten över det vackra omgivande landskapet, låt ögonen vandra hela vägen till Vadehavet.Dagebüll är den perfekta platsen för utflykter i omgivningarna: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr ligger bara några minuters promenad bort. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll (ca 12 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt utgångspunkt för cyklister - du hittar en cykeluthyrning direkt i byn.Andra lägenheter i detta komplex: DSH971-985.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med havsutsikt (DSH978)

Njut av den friska havsluften och det perfekta läget mitt i Dagebüll. Här kan du tillbringa avkopplande dagar vid Nordsjön.I den 30 kvadratmeter stora lägenheten kombineras boende, matlagning och matlagning. Dubbelsängen, pentryt och vardagsrummet finns i ett och samma rum. Det lilla pentryt är utrustat med två kokplattor och olika köksmaskiner som vattenkokare och kaffebryggare. Möblerna har valts ut med omsorg och är perfekt samordnade. Takfönstren översvämmar lägenheten med ljus och gör den särskilt ljus och vänlig.Den moderna och mysigt inredda lägenheten erbjuder plats för två personer och ligger på andra våningen i en affärshus. Lägenheten kan nås bekvämt med hiss. På byggnadens bottenvåning finns en pizzeria, en irländsk pub, en glassbar, en frisör, turistinformation, en hundsalong, en evenemangshall och NOVASOLs servicekontor. Så i den här lägenheten är du mitt i händelsernas centrum. Njut av den sällskapliga atmosfären och områdets många möjligheter.Njut av utsikten över den vackra naturen i det omgivande området, låt ögonen vandra hela vägen till Vadehavet. Här kan du ta kilometerlånga promenader längs vallen.Dagebüll är den perfekta platsen för utflykter i omgivningarna: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr ligger bara några minuters promenad bort. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, för härifrån eller från grannstaden Niebüll (ca 12 km) kan du enkelt ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt utgångspunkt för cyklister - du hittar en cykeluthyrning direkt i byn.Andra lägenheter i detta komplex: DSH971-985.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland (DSH982)

Denna vackra lägenhet ligger mitt i Dagebüll, bara några meter från vallen och Vadehavet. Lägenheten erbjuder dig en idealisk utgångspunkt för din semester vid Nordsjön. Njut av långa promenader i den friska havsluften.Den mysiga och modernt inredda lägenheten ligger på andra våningen i en affärsbyggnad, hiss finns tillgänglig. På byggnadens bottenvåning finns en pizzeria, en irländsk pub, en glassbar, en frisör, turistinformation, en hundsalong, en evenemangshall och NOVASOLs servicekontor. Så i den här lägenheten är du mitt i händelsernas centrum. Det blir aldrig tråkigt här och det finns alltid något att göra.Takfönstren gör rummet särskilt ljust och ljusfyllt. De stilfulla möblerna har samordnats perfekt. Även om boendet bara har 30 kvm boyta kommer du att känna dig som hemma här. Semesterlägenheten kombinerar boende, matlagning och matlagning. Här hittar du dubbelsängen, pentryt med vattenkokare och kaffebryggare samt vardagsrummet i samma rum.Njut av utsikten mot söder. Du kan se ut över Dagebulls ängar och takåsar till Vadehavet med Halligen Langeneß och Oland.Dagebüll är den perfekta platsen för utflykter i omgivningarna: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr ligger bara några minuters promenad bort. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små Halligen-öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll (ca 12 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt utgångspunkt för cyklister - du hittar en cykeluthyrning direkt i byn.Andra lägenheter i detta komplex: DSH971-985.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland (DSH983)

Denna vackra semesterlägenhet ligger bara några meter från Nordsjön. I Dagebülls centrum erbjuder den en idealisk utgångspunkt för din avkopplande semester. Dammen och Vadehavet ligger bara några steg bort, så du kan börja kilometerlånga promenader i den friska havsluften härifrån.Du når lägenheten via en hiss. Den mysiga och moderna lägenheten ligger på andra våningen i en affärsbyggnad. På byggnadens bottenvåning finns en pizzeria, en irländsk pub, en glassbar, en frisör, turistinformation, en hundsalong, en evenemangshall och NOVASOLs servicekontor. Så i den här lägenheten är du mitt i händelsernas centrum. Det blir aldrig tråkigt här och det finns alltid något att göra.Inredningen är mycket modern och ändå mysig. Takfönstren gör rummet särskilt ljust och ljusfyllt. Det lilla pentryt med vattenkokare och kaffebryggare, vardagsrummet och dubbelsängen finns i samma rum. Här hittar du allt du behöver för din semester på 30 kvm.Utsikten från fönstret är mot söder. Njut av den vidsträckta utsikten över Dagebulls ängar och takåsar till Vadehavet med Halligen Langeneß och Oland.Dagebüll är den perfekta platsen för utflykter i omgivningarna: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr ligger bara några minuters promenad bort. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små Halligen-öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, för härifrån eller från grannstaden Niebüll (ca 12 km) kan du enkelt ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt utgångspunkt för cyklister - du hittar en cykeluthyrningsbutik direkt i byn.Andra lägenheter i detta komplex: DSH971-985.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland (DSH980)

Njut av din semester vid Nordsjön i centrala Dagebüll. Lägenheten erbjuder dig en idealisk utgångspunkt för långa promenader i den friska havsluften, alltid längs vallen.Den bekvämt inredda lägenheten ligger på andra våningen i en affärsbyggnad. Här finns plats för två personer, en hiss finns tillgänglig. På byggnadens bottenvåning finns en pizzeria, en irländsk pub, en glassbar, en frisör, turistinformation, en hundsalong, en evenemangshall och NOVASOLs servicekontor. Så i den här lägenheten är du mitt i händelsernas centrum. Det blir aldrig tråkigt här och det finns alltid något att göra.Lägenheten är särskilt ljus och vänlig tack vare takfönstren. Inredningen är mycket modern och har samordnats perfekt.I den 30 kvm stora lägenheten kombineras boende, matlagning och matlagning. Dubbelsängen, pentryt med vattenkokare och kaffebryggare och vardagsrummet finns i samma rum.Utsikten går ut mot söder, du ser här över Dagebülls ängar och takåsar till Vadehavet med Halligen Langeneß och Oland.Dagebüll är den perfekta platsen för utflykter i närområdet: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr ligger bara några minuters promenad bort. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små Halligen-öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll (ca 12 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt utgångspunkt för cyklister - du hittar en cykeluthyrning direkt i byn.Andra lägenheter i detta komplex: DSH971-985.

Stuga - Semesterhus i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL271)

Stuga - Semesterhus i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL273)

Stuga - Semesterhus i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL272)

Stuga - Semesterhus i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSH894)

En speciell pärla i Dagebüll väntar på dig med denna semesterhusdröm under tak! Det parhus som ligger i Dagebüll strax bakom vallen, bara en kort promenad från badvallen och färjehamnen, ligger detta högkvalitativa och moderna fritidshus vid Nordsjön. Huset är inrett med möbler av hög kvalitet och alla rum är generöst utformade. På den privata terrassen kan du grilla, sola, njuta av den hälsosamma Nordsjöluften och helt enkelt koppla av för en gångs skull, medan barnen kan leka och busa i den helt slutna trädgården.Tack vare husets egen bastu och mysiga eldstad är huset också en riktig höjdpunkt under den kalla årstiden. Efter en lång promenad längs vallen kan du göra det bekvämt här och värma dig igen.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt plats för cyklister - du hittar en cykeluthyrningsbutik bekvämt belägen direkt i semesterhusbyn. I Dagebülls centrum, i direkt anslutning till semesterhusen, hittar du små butiker, restauranger och en livsmedelsbutik. Direkt mittemot avgår färjor till Nordsjööarna Amrum och Föhr - perfekt för en dagsutflykt! Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll (ca 12 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.Grannhus: DSH893

Lägenhet i Emmelsbüll-Horsbüll / Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH319)

Se fram emot en härlig semester i denna vackra lägenhet med vacker utsikt över omgivningarna.Välkommen till denna ljusa och inbjudande lägenhet, som välkomnar sina gäster på bottenvåningen i ett hus och är den perfekta platsen för en avkopplande semester. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum/matsal med en bäddsoffa för upp till två personer. Härifrån har du en fri utsikt över det vackra landskapet ända fram till vallen. Gör dig bekväm här när som helst under året. Det finns ett fullt utrustat kök med en automatisk brödmaskin. Badrummet är utrustat med en hårtork. Du har också möjlighet att förvara cyklar i garaget.Njut av den fria utsikten över det nordfrisiska landskapet på den täckta terrassen.I samma byggnad finns lägenheterna DSH318 och DSH317 - perfekt för en semester med vänner eller familj som ändå erbjuder tillräckligt med avskildhet.Nycklarna överlämnas på NOVASOLs servicekontor i Dagebüll.3 km från Emmelsbüll ligger Nordfrisiska Vadehavet och badplatsen Südwesthörn. Dagebüll ligger i närheten (ca 12 km) och är den perfekta platsen för utflykter i närområdet: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr nås på några minuter med bil. De många dikena runt omkring erbjuder en perfekt plats för cyklister - du hittar bekvämt en cykeluthyrning direkt i byn. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små Halligen Hooge och Langeneß med båt. Emmelsbüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Klanxbüll (ca 6 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.Ni kommer att minnas er semester i denna attraktiva semesterlägenhet med glädje under lång tid.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH365)

Denna vackra semesterlägenhet i Dagebüll för upp till 4 personer ligger bara en kort promenad från Nordsjön. Njut av det vackra läget nära vallen och den rymliga takterrassen för att koppla av.Lägenheten ligger på 1:a våningen och är inredd i en modern och högkvalitativ stil. Maritima inredningselement avrundar semesterkänslan.Det finns två separata sovrum, vart och ett utrustat med en dubbelsäng.Tvättmaskin och torktumlare kan användas i det gemensamma rummet mot en avgift.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt plats för cyklister och är idealiska för långa promenader. I Dagebülls centrum hittar du små butiker, restauranger och en livsmedelsbutik. Direkt mittemot avgår färjor till Nordsjööarna Amrum och Föhr - perfekt för en dagsutflykt! Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt.Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll (ca 12 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme. Staden Niebüll erbjuder också ett stort kultur- och fritidsprogram för unga och gamla med olika museer, en inomhuspool som är i drift året runt och ett vackert naturbadområde. Här finns också sport- och shoppingmöjligheter.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL169)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Förbered läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Från trädgården kan du nå din terrass, där du kan äta frukost i fint väder. Senare kan du använda den gemensamma grillen och avsluta dagen vid trädgårdsbordet med en somrig middag.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL182)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och moderna semesterlägenhet på bottenvåningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Förbered läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Från trädgården kan du nå din terrass, där du kan äta frukost i fint väder. Senare kan du använda den gemensamma grillen och avsluta dagen vid trädgårdsbordet med en somrig middag.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL184)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och moderna semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Förbered läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL185)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och moderna semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Förbered läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Emmelsbüll, Tyskland (DSH317)

Detta vackra semesterhus ligger idylliskt i utkanten av byn Emmelsbüll nära Dagebüll, porten till de nordfrisiska öarna. Härifrån kan du själv upptäcka Nordsjökusten i lugn och ro.Lägenheten har ett rymligt vardagsrum/matsal med en bäddsoffa för upp till två barn. Härifrån har du fri utsikt över det vackra landskapet ända fram till vallen.I sovrummet finns en synnerligen bekväm säng med extra täcken för sommar- och vinternätter. Duschrummet är utrustat med en hårtork för gästerna. Man har också sett till att inget annat saknas. Den stora trädgården är tillgänglig för gemensamt bruk med två solstolar, en strandstol och den lilla terrasshörnan. Det finns även en sandlåda för barnen att leka i. I garaget har du också möjlighet att förvara cyklar.I samma byggnad finns lägenheterna DSH318 och DSH319 - perfekt för en semester med vänner eller familj, men ändå med tillräckligt med avskildhet.Nycklarna överlämnas på NOVASOLs servicekontor i Dagebüll.3 km från Emmelsbüll ligger Nordfrisiska Vadehavet och badplatsen Südwesthörn. Dagebüll ligger i närheten (ca 12 km) och är den perfekta platsen för utflykter i närområdet: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr nås på några minuter med bil. De många dikena runt omkring erbjuder en perfekt plats för cyklister - du hittar bekvämt en cykeluthyrning direkt i byn. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små Halligen Hooge och Langeneß med båt. Emmelsbüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Klanxbüll (ca 6 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.

Lägenhet i Emmelsbüll, Tyskland (DSH318)

Denna lilla semesterlägenhet ligger idylliskt i utkanten av byn Emmelsbüll nära Dagebüll, porten till de nordfrisiska öarna.Studiolägenheten har ett stort rum med plats för mat, sömn och boende för två personer. Det är allt du behöver om du vill upptäcka Nordsjökusten på egen hand.Sängen har en särskilt bekväm madrass och extra täcken finns tillgängliga för sommar- och vinternätter. Duschrummet är också utrustat med en hårtork för gästerna. I köket finns bland annat en brödbakmaskin. Även i övrigt har man lagt stor vikt vid att ingenting saknas. Den stora trädgården är tillgänglig för gemensamt bruk med två solstolar, en strandstol och en liten terrasshörna. Det finns även en sandlåda för barnen att leka i. I garaget har du även möjlighet att förvara cyklar.I samma byggnad finns lägenheterna DSH317 och DSH319 - perfekt för en semester med vänner eller familj, men ändå med tillräckligt med avskildhet.Nycklarna överlämnas på NOVASOLs servicekontor i Dagebüll.3 km från Emmelsbüll ligger Nordfrisiska Vadehavet och badplatsen Südwesthörn. Dagebüll ligger i närheten (ca 12 km) och är den perfekta platsen för utflykter i närområdet: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr nås på några minuter med bil. De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt plats för cyklister - du hittar bekvämt en cykeluthyrningsbutik direkt i byn. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små Halligen Hooge och Langeneß med båt. Emmelsbüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Klanxbüll (ca 6 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL177)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På Schleswig-Holsteins västkust, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och stora semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Tillaga läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL176)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På Schleswig-Holsteins västkust, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och mysiga semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Tillaga läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL181)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På Schleswig-Holsteins västkust, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och mysiga semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Förbered läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar på soffan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL175)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och kompakta semesterlägenhet på 1: a våningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Tillaga läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL197)

Njut av en avkopplande semester vid Vadehavet.Res till Dagebüll med din familj och tillbringa en lugn och avkopplande semester i denna praktiska semesterlägenhet med en gemensam trädgård. Här finns allt du behöver för att må bra och bara låta tankarna vandra. Njut av ditt morgonkaffe i husets trädgård och se dina barn leka på gräsmattan. När ni äter frukost tillsammans i lägenheten kan ni planera dagens aktiviteter och ge er ut senare.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn kommer att hitta en lekplats inom räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar och cykla längs kusten.Se fram emot den förtrollande omgivningen i Schleswig-Holstein!

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL117)

Se fram emot en underbar utsikt över landsbygden i denna semesterlägenhet!Lägenheten väntar på dig bara några steg från havet och är perfekt för en semester med spännande utflykter och oförglömliga naturupplevelser. Med sina ljusa, mysiga rum och vackra trämöbler är lägenheten den perfekta miljön för en avkopplande semester. Här kan du koppla av i en rustik atmosfär. Efter en aktiv dag kan du göra det bekvämt i den inbjudande soffan och göra upp planer för de kommande dagarna.Ta en promenad till havet och låt vinden blåsa dig runt näsan. Under en guidad gyttjepromenad kan du lära dig allt om djuren och växterna i Vadehavet samt om stormfloden på Halligen och samspelet mellan hög- och lågvatten. Från hamnen i Dagebüll avgår färjor till öarna Föhr och Amrum, båda värdefulla mål för en dagsutflykt. Fågelskådare kommer till sin rätt i Hauke-Hain-Koog. Det nordfrisiska landskapet inbjuder till vandring och cykling, sportfiskare hittar goda förhållanden och du kan strosa runt i vackra gamla städer som Husum, Flensburg eller Tonder.Njut av en varierad vistelse i den mysiga semesterlägenheten.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med havsutsikt (DSH977)

Här i Dagebüll kan du tillbringa en avkopplande semester. Den här semesterlägenheten är en idealisk utgångspunkt för omfattande promenader längs vallen. Den bekvämt inredda lägenheten erbjuder plats för två personer och ligger på andra våningen i en affärsbyggnad. Lägenheten är lätt tillgänglig med hiss. På byggnadens bottenvåning finns en pizzeria, en irländsk pub, en glassbar, en frisör, turistinformation, en hundsalong, en evenemangshall och NOVASOLs servicekontor. Så i den här lägenheten är du mitt i händelsernas centrum. Det blir aldrig tråkigt här och det finns alltid något att göra.Inredningen i lägenheten är modern och följer tydliga linjer. Möblerna är perfekt samordnade. Du har mycket ljus här tack vare takfönstren. I den 30 kvadratmeter stora lägenheten kombineras boende, matlagning och matlagning. Här hittar du dubbelsängen, pentryt med bland annat vattenkokare och kaffebryggare samt vardagsrummet i ett och samma rum.Från lägenheten kan du njuta av utsikten hela vägen till Vadehavet.Dagebüll är den perfekta platsen för utflykter till omgivningarna: färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr ligger bara några minuters promenad bort. Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt. Dagebüll har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll (ca 12 km) enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme.De många dikena runtomkring erbjuder en perfekt utgångspunkt för cyklister - du hittar en cykeluthyrning direkt i byn.Andra lägenheter i detta komplex: DSH971-985.

Stuga - Semesterhus i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL295)

Välkommen till Mitteldeich och detta klassiska och inbjudande semesterhus.Unna dig själv och din familj en paus från vardagen och hitta de perfekta förutsättningarna i detta vackra hus för att koppla av och njuta av familjetid. Njut av de ljusa och välutrustade rummen på två våningar och använd det vackra vardagsrummet och matsalen som en central mötesplats för familjen. På svala kvällar kan du läsa en bok i kaminens mysiga värme, njuta av en film eller utmana dig själv på en spelkväll.När du återvänder från dina utflykter på eftermiddagen inbjuder den vind- och soldränkta tomten med terrass till en avslappnad grillfest eller ett parti vikingaschack. Gör upp nya planer för nästa aktivitet över en god måltid i det fria.Njut av Vadehavet på avstånd från liv och rörelse på badplatsen Südwesthörn eller liv och rörelse med alla sina turistattraktioner i Dagebüll. Upplev landskapet som präglas av åkerbruk och fårskötsel, genomkorsat av välutvecklade landsvägar som inbjuder till omfattande cykelturer. Du kan också cykla och ta tåget till Sylt eller färjan till Römö och njuta av de fina sandstränderna vid Nordsjön. En vattenpark i Leck är lätt att nå med bil och lovar roligt för hela familjen. Olika museer och Multimare Wattforum eller resor till slättsjöar och sälar avrundar utbudet i denna vackra region.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL135)

Mysig semesterlägenhet med balkong och underbar utsikt.Här kan du koppla av och ladda batterierna inför din semester vid Nordsjön. Den mysiga lägenheten inbjuder till samvaro och balkongen med utsikt över fälten är helt enkelt en favoritplats - här dricker du din första kopp färskt kaffe på morgonen och avslutar dina händelserika semesterdagar med ett glas gott vin.Semesterhuset ligger bara en kilometer från badsjön och cirka 6 kilometer från Vadehavet och Dagebülls vintergröna naturstrand, prydd med de karaktäristiska strandstolarna.De många dikena i området är perfekta för utflykter med cykel. Om du inte har några cyklar med dig kan de hyras på semesterbostadsanläggningen.I Dagebülls centrum, som är semesterhusortens närmaste granne, hittar du små butiker, restauranger och en livsmedelsbutik. Här hittar du också hamnen från vilken färjorna avgår till Waddenhavsöarna Amrum och Föhr, perfekt för en dagsutflykt.Från den närmaste hamnen i Schlüttsiel (ca 8 km) kan du snabbt och bekvämt nå de små Halligen Hooge och Langeneß med båt.Dagebüll har också ett idealiskt läge för en resa till Sylt, eftersom du kan ta tåget direkt till Westerland från grannbyn Niebüll.

Lägenhet i Möwennest, Rodenäs, Tyskland nära golfbana (DSL155)

Drömmer du om en bekväm parsemester nära naturen?Direkt vid den tysk-danska gränsen ligger denna inbjudande semesterlägenhet i Rodenäs. Den erbjuder en högkvalitativ interiör som ger ett ljust och smakfullt intryck. Känn dig som hemma i den avslappnade atmosfären och dra nytta av det välutrustade köket. Här hittar du en underbar miljö för bekymmersfria semestrar i samförstånd.Ni har tillgång till en gemensam naturtomt med flera träd och både soliga och skuggiga hörn.Ta med cyklarna och utforska det flacka landskapet i din egen takt. Upptäck den imponerande myrmarken och upplev fantastiska solnedgångar. Titta på det fascinerande naturfenomenet Black Sun på våren och hösten, när tusentals starar flyger över himlen. Vadehavet ligger inom bekvämt räckhåll och inbjuder till spännande naturupplevelser.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH828)

Enkel men mysig semesterlägenhet i ett lugnt läge i Fahretoft.Tillbringa en avkopplande semester här. Lägenheten är kärleksfullt inredd och erbjuder allt som behövs för en lyckad semester med familjen. En brant och smal trappa leder till det övre sovrummet, som endast är avsett för barn. Takhöjden där är endast max ca 1,50 m. Det andra sovrummet är utrustat med en dubbelsäng.Huset har en stor trädgård med ett separat område för gästerna, där du kan njuta av solen på den öppna terrassen.Du kommer att tillbringa din semester nära Dagebüll, Schlüttsiel och Klanxbüll. Det finns färjeförbindelser till Nordsjööarna (Schlüttsiel) och en tågförbindelse till Sylt (Klanxbüll).Använd semesterlägenheten som utgångspunkt för spännande utflykter.

Lägenhet i Nordstrand, Tyskland nära golfbana (DSL318)

Smakfull takvåning på North Beach vid NordsjönVälkommen till Nordstrand, en vacker halvö vid Schleswig-Holsteins Nordsjökust i UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Här slår alla naturälskares hjärtan snabbare! Oavsett om du vill ta långa promenader på stranden, cykla genom pittoreska byar eller utforska nationalparken Vadehavet så kommer du att få valuta för pengarna här. För att göra upplevelsen perfekt erbjuder våra eleganta lägenheter grunden för dina äventyr. Nordstrand är en indämd halvö i distriktet Nordfriesland i Schleswig-Holstein. Den ligger utanför Husum i nationalparken Schleswig-Holsteinska Vadehavet och var en marskö fram till 1987. Redan i början av 1900-talet förbands halvön med en vägbro. Den populära semesterorten är omgiven av havet på tre sidor.Här kan du njuta av semester och avkoppling året runt. På hösten och vintern blåser en frisk bris över vallen. Det är en speciell upplevelse att vandra över frusen lervälling och genom vita snötäckta landskap. På sommaren däremot står strandsemester med familjen högt på önskelistan.Det moderna lägenhetskomplexet erbjuder dig en högkvalitativ boendeupplevelse på din semester på Nordstrand. Det moderna maritima utseendet på de exklusiva semesterlägenheterna på Nordstrand gör att du omedelbart kommer i semesterstämning. Du kan välja mellan lyxiga lägenheter för familjer i olika storlekar. Hyr en takvåning för hela familjen eller koppla av i en av de mysiga studiolägenheterna.De tre takvåningarna på Nordstrand med en vacker takterrass och särskilt exklusiv inredning ger dig den speciella känslan under din semester. I ett toppläge, precis bakom diket, väntar en extremt modern och bekvämt utrustad takvåning på 3: e våningen på dig här. Takvåningen på Nordstrand är idealisk för små familjer och par som längtar efter en time-out vid Nordsjön. Njut av den smakfulla och mycket högkvalitativa inredningen. Det mysiga vardagsrummet med fullt utrustat kök i öppen planlösning garanterar optimal komfort. Förutom boxfjädersängarna i sovrummet finns det en bäddsoffa av hög kvalitet i vardagsrummet. Bekvämligheten inkluderar en stor duschkabin där du kan koppla av. Vid fint väder kan du njuta av utsikten från takterrassen. Och det bästa av allt är att el redan ingår i priset för alla lägenheter i komplexet. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats. En annan allmän parkeringsplats ligger ca 100 m bort.Läget direkt bakom vallen får hjärtat att slå snabbare hos alla Nordsjöfantaster. Det finns till och med en liten fiskesjö bara några meter från lägenhetsdörren. På sommaren erbjuder Nordstrand många badmöjligheter på regionens gröna stränder. Särskilt populära är strandängarna vid Süderhafen eller den bevakade badstranden vid Holmer Siel.Här finns allt som behövs för en avkopplande semester: snabbköp, bageri och gårdsbutik. Mitt emot ligger spa-centret med pool, bastu och wellnessfaciliteter. Husum ligger bara ca 20 km bort med bra infrastruktur och en järnvägsstation.Det finns många utflyktsmål i och runt Nordstrand, eftersom lägenheterna är en idealisk utgångspunkt för att utforska. Ta till exempel en tur till St Peter Ording, Husum eller Friedrichstadt. De närliggande öarna är också lätta att nå från Nordstrand. Bara några minuter från våra semesterlägenheter i Nordstrand tar Adlerlinjens fartyg dig från Nordstrand till Sylt, Hooge, Amrum eller Föhr.

Lägenhet i Ockholm Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH838)

Detta vackra semesterhus ligger i Ockholm, nära Nordsjön.Endast 1 500 meter från vallen kan du här låta den friska Nordsjöluften blåsa dig runt näsan. Känn dig som hemma i det stora vardagsrummet/matsalen eller koppla av på den stora gemensamma terrassen. Lägenheten erbjuder gott om utrymme för en Nordsjösemester för 2 personer. Utanför finns det gott om parkeringsplatser för gästerna och det finns även en gemensam lekplats direkt på den stora fastigheten. Strax intill ligger "Lütte Steak- & Burgerhus" med köttspecialiteter från regionen. Här kan du också få en frukost tillagad på begäran mot en avgift.De många dikena runt omkring erbjuder ett perfekt område för cyklister - du hittar en cykeluthyrning i närliggande Dagebüll. I Dagebülls centrum hittar du också små butiker, restauranger och en livsmedelsbutik. Härifrån avgår också färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr - perfekt för en dagsutflykt!Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt. Ockholm har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme. Staden Niebüll erbjuder också ett stort utbud av kultur- och fritidsaktiviteter för unga och gamla med olika museer, en inomhuspool som är öppen året runt och ett vackert naturbadområde. Här finns också sport- och shoppingmöjligheter.

Stuga - Semesterhus i Ockholm Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH840)

Detta rymliga semesterhus ligger i Ockholm, nära Nordsjön.Endast 1 500 meter från vallen kan du njuta av den friska Nordsjöluften. Känn dig som hemma i ett av de tre sovrummen eller i det stora mat- och vardagsrummet. Det finns två tv-apparater och gratis wifi. Huset erbjuder tillräckligt med utrymme för en semester vid Nordsjön med upp till 6 personer.Utanför finns det gott om parkeringsplatser för gästerna och en gemensam lekplats finns också direkt på den stora fastigheten. Strax intill ligger ?Lütte Steak- & Burgerhus? med köttspecialiteter från regionen. Här kan du också få en frukost tillagad på begäran mot en avgift.De många dikena runt omkring erbjuder ett perfekt område för cyklister - du hittar en cykeluthyrning i närliggande Dagebüll. I Dagebülls centrum hittar du också små butiker, restauranger och en livsmedelsbutik. Härifrån avgår också färjorna till Nordsjööarna Amrum och Föhr - perfekt för en dagsutflykt! Från den närliggande hamnen i Schlüttsiel kan du också snabbt och enkelt nå de små halländska öarna Hooge och Langeneß med båt. Ockholm har också ett idealiskt läge för en dagsutflykt till Sylt, eftersom du från grannstaden Niebüll enkelt kan ta tåget direkt till Westerland på bara en halvtimme. Staden Niebüll erbjuder också ett stort kultur- och fritidsprogram för unga och gamla med olika museer, en inomhuspool som är i drift året runt och ett vackert naturbadområde. Här finns också sport- och shoppingmöjligheter.

Lägenhet i Langenhorn/Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH842)

Lyxig semesterlägenhet vid Nordsjön.Det här exceptionella lägenhetshuset skapades 2020 från en tidigare jordbruksbyggnad. Uppmärksamhet lades på högsta kvalitet och boendekomfort utan att förlora byggnadens ursprungliga karaktär ur sikte. Resultatet är en semesterbostad vid Nordsjön som är oöverträffad. Alla rum är mycket stora och med högt i tak och de öppna, rustika bjälkarna ger en mycket speciell boendekänsla i lantgårdsstil. I det stora vardagsrum/matrum har du gott om utrymme för en semester med upp till 4 personer. På balkongen kan du sitta i solen och njuta av Nordsjöluften. I det stora badrummet med öppen dusch kommer du inte att sakna något. Det finns golvvärme i hela huset. Njut av utsikten över Nordfrislands vida landskap med en bok eller ett glas vin och lämna vardagen hemma. Du kan laga läckra grillmåltider på gasolgrillen. Vänligen ta med dig egen gas.Langenhorn ligger underbart centralt vid den tyska Nordsjökusten med UNESCO:s världsarv Waddenhavet. Lite bort från turisthöjdpunkterna finner du det särskilt lugnt här, men du är vid Nordsjön på bara några minuter. Schlüttsiel och Dagebüll med sina färjor till Nordsjööarna och Halligen når du enkelt härifrån. Tågstationen i Niebüll för tåget till Sylt nås också snabbt. Från ditt lyxiga hem kan du planera dagsutflykter till hela Nordsjökusten, från Büsum till Sylt, härifrån kan du upptäcka Nordsjökusten för dig själv och individuellt.Dessutom kan DSH841, 843 och 844 hyras.

Stuga - Semesterhus i Langenhorn/Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH846)

Välkommen till detta inbjudande semesterhus.Det bekväma semesterhuset med bra standard och tilltalande möbler sträcker sig över två våningar och erbjuder idealiska förutsättningar för en familjesemester i Schleswig-Holstein. På bottenvåningen väntar det ljusa vardagsrummet med öppet kök och matplats, där du kan tillbringa mysiga timmar med familjen eller vännerna. Här finns också ett av sovrummen med en dubbelsäng. På övervåningen finns ytterligare ett sovrum med en dubbelsäng. För extra komfort är hela huset utrustat med golvvärme. Huset har också en öppen terrass med trädgårdsmöbler där du kan koppla av i solen och tillbringa en lugn semester.Dagebülls omgivningar erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och utflyktsmål: Ta utflykter till öarna Föhr eller Amrum, promenera längs hamnen i Husum, titta på tidvattnet eller besök Halligen.Upplev underbara och fridfulla semestrar med familjen året runt i detta bekväma semesterhus.

Lägenhet i Wattläufer, Rodenäs, Tyskland nära golfbana (DSL156)

Drömmer du om en bekväm parsemester nära naturen?Direkt vid den tysk-danska gränsen ligger denna inbjudande semesterlägenhet i Rodenäs. Den erbjuder en högkvalitativ interiör som ger ett ljust och smakfullt intryck. Känn dig som hemma i den avslappnade atmosfären och dra nytta av det välutrustade köket. Här hittar du en underbar miljö för bekymmersfria semestrar tillsammans.Ni har tillgång till en gemensam naturtomt med flera träd och både soliga och skuggiga hörn.Ta med cyklarna och utforska det flacka landskapet i din egen takt. Upptäck den imponerande myrmarken och upplev fantastiska solnedgångar. Titta på det fascinerande naturfenomenet Black Sun på våren och hösten, när tusentals starar flyger över himlen. Vadehavet ligger inom bekvämt räckhåll och inbjuder till spännande naturupplevelser.

Stuga - Semesterhus i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL171)

Charmigt hus med halmtak för din avkopplande semester som en liten familj.Tillbringa din semester nära Dagebüll och se fram emot din vistelse i detta mysiga semesterhus. Den trivsamma atmosfären sträcker sig över två våningar och är den perfekta miljön för att känna sig som hemma. Här kommer du inte att sakna något och kan dra dig tillbaka i fåtöljen med en bok eller trolla fram läckra rätter i köket. Känn solens kittlande strålar på huden när du solar på terrassen och titta på när de små leker i trädgården.Ta med cyklarna och efter några kilometer når du fiskemöjligheter eller Vadehavet, där du också kan simma. Upptäck UNESCO:s världsarv Vadehavet på guidade vandringar och gör dagsutflykter till Halligen.Upplev det förtrollande norra Tyskland och återvänd hit om och om igen!

Stuga - Semesterhus i Langenhorn/Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSH837)

Tillbringa en avkopplande semester vid havet i detta inbjudande semesterhus.Mysigt semesterhus vid Nordsjön nära Dagebüll och Schlüttsiel. I detta semesterhus tillbringar du en avkopplande semester vid Nordsjön i ett lantligt läge i Langenhorn. Här finns plats för 3 personer i de 2 sovrummen, varav det ena har en dubbelsäng och det andra en enkelsäng. Ett husdjur är också välkommet i semesterhuset. Huset har ett stort vardagsrum med en dörr till utomhusområdet runt huset.Bredvid huset finns ytterligare en stor gräsmatta som gästerna kan använda. Här kan du koppla av på trädgårdsmöblerna och njuta av Nordsjöluften.Från Langenhorn kan du utforska hela Nordsjökusten. Gå på omfattande cykelturer genom den nordfrisiska landsbygden eller gör en dagsutflykt till Nordsjöns öar och Halligen från Schüttsiel eller Dagebüll. Från närliggande Niebüll kan du också ta tåget till den vackra ön Sylt.Semesterhuset är den idealiska basen för en lyckad semester vid Nordsjön med många aktiviteter!

Lägenhet i List, Tyskland nära golfbana (DSL173)

Lägenhet i Langenhorn, Tyskland nära golfbana (DSH395)

Lägenheten "Andreea" är en vacker semesterlägenhet nära Nordsjökusten. Här hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid Schleswig-Holsteins Nordsjökust. Lägenheten med öppen planlösning är utmärkt utrustad och det bekväma badrummet lämnar inget att önska. Det övre sovrummet är tillgängligt via en platsbesparande trappa. Huset har ett underbart läge i utkanten av byn, bara några hundra meter från naturreservaten Bordelumer Heide och Langenhorner Heide. Omgivningen inbjuder alla till omfattande cykelturer och promenader. Från den stora balkongen har du en fantastisk utsikt över landskapet. Det finns tillräckligt med utrymme för att äta frukost med hela familjen i den friska Nordsjöluften eller för att sitta bekvämt på kvällen.I Langenhorn hittar du ett landskap som är unikt i Tyskland, hedar och skogar, myren samt en himmel vars magi alltid har fascinerat målare. Langenhorn ligger centralt på den nordfrisiska västkusten, så alla turistattraktioner ligger inom räckhåll. Nordstrand, Dagebüll och Schlüttsiel som porten till de nordfrisiska öarna, men även Sylt och stormstaden Husum nås snabbt härifrån. Närheten till badstränderna "Hamburger Hallig" och "Holmer Siel", de omfattande skogs- och hedområdena och det hälsosamma stimulerande klimatet vid Nordsjön gör Langenhorn till en idealisk semesterort. Härifrån kan du upptäcka Nordsjökusten på egen hand.Den nedre platta "Mela? (DSH394) kan också hyras.Observera att det inte är tillåtet att ladda elbilar vid boendeenheten.

Lägenhet i Langenhorn, Tyskland nära golfbana (DSH394)

Lägenheten "Mela" är en modern semesterlägenhet nära Nordsjökusten. Här hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid Schleswig-Holsteins Nordsjökust. Det stora matköket är välutrustat och det bekväma badrummet lämnar inget att önska. Hela lägenheten är behagligt uppvärmd via golvvärme. Huset har ett underbart läge i utkanten av byn och det är bara några hundra meter till naturreservaten Bordelumer Heide och Langenhorner Heide. Omgivningen inbjuder alla till omfattande cykelturer och promenader. Fastigheten runt huset kan användas av gästerna. Den stora ängen är perfekt för solbad eller en avkopplande kaffe på eftermiddagen.I Langenhorn hittar du ett landskap som är unikt i Tyskland, hedar och skogar, myren samt en himmel vars magi alltid har fascinerat målare. Langenhorn ligger centralt på den nordfrisiska västkusten, så alla turistattraktioner ligger inom räckhåll. Nordstrand, Dagebüll och Schlüttsiel som porten till de nordfrisiska öarna, men även Sylt och stormstaden Husum nås snabbt härifrån. Närheten till badstränderna "Hamburger Hallig" och "Holmer Siel", de omfattande skogs- och hedområdena och det hälsosamma stimulerande klimatet vid Nordsjön gör Langenhorn till en idealisk semesterort. Härifrån kan du upptäcka Nordsjökusten på egen hand.Den övre lägenheten ?Andreea? (DSH395) kan också hyras.Observera att det inte är tillåtet att ladda elbilar vid boendeenheten.

Lägenhet i Leck, Tyskland nära golfbana (DSL262)

Välkommen till denna mysiga, fullt möblerade semesterlägenhet i centrala Leck.Njut av en trevlig semester som ett par i denna välutrustade semesterlägenhet. Lägenheten är mycket tyst tack vare speciella ljudisolerade glasrutor, vilket gör den till en mysig oas där du kan känna dig som hemma. Det fullt utrustade köket inbjuder dig att laga mat, medan du kan njuta av dina måltider i vardagsrummet eller på verandan.Upplev staden med alla dess turisttjänster, stormarknader och matställen inom en kort promenad. Lecks centrala läge innebär att du kan vara i Dagebüll vid Nordsjön eller i Flensburg Harrislee vid Östersjön på nolltid. Njut av de fina sandstränderna, svalka dig i vattnet och koppla helt enkelt av. Cykelturer ger dig en underbar inblick i regionen, som du kommer att återvända till om och om igen.Obs: Det finns en förvaringsanläggning för dina cyklar eller e-cyklar.

Lägenhet i Nord-West, (DE2262.100.9)

Very beautiful apartment block, 4 storeys, detached. 20 km from the centre of Husum, 29 km from the centre of Bredstedt, 64 km from the centre of Sankt Peter-Ording, in a quiet, sunny position, on the lake, in the countryside. For shared use: planted inner courtyard. In the house: storage room for bicycles. Shop 4 km, restaurant 200 m, bakery 100 m, ferry 2.3 km, sandy beach 200 m, lake Forellensee. Golf course 25 km. "Nord-West", 1-room apartment 27 m2. Very tasteful and cosy furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen). Open living/sleeping room with 1 double bed (1 x 180 cm, length 200 cm). Kitchen-/living room (4 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine) with dining table. Shower/WC. Underfloor heating. Beautiful distant view. Facilities: Internet (WiFi). Reserved parking. Please note: non-smokers only.

Lägenhet i Nordstrand, Tyskland nära golfbana (DSL320)

Smakfull takvåning på North Beach vid NordsjönVälkommen till Nordstrand, en vacker halvö vid Schleswig-Holsteins Nordsjökust i UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Här slår alla naturälskares hjärtan snabbare! Oavsett om du vill ta långa promenader på stranden, cykla genom pittoreska byar eller utforska nationalparken Vadehavet så kommer du att få valuta för pengarna här. För att göra upplevelsen perfekt erbjuder våra eleganta lägenheter grunden för dina äventyr. Nordstrand är en indämd halvö i distriktet Nordfriesland i Schleswig-Holstein. Den ligger utanför Husum i nationalparken Schleswig-Holsteinska Vadehavet och var en marskö fram till 1987. Redan i början av 1900-talet förbands halvön med en vägbro. Den populära semesterorten är omgiven av havet på tre sidor.Här kan du njuta av semester och avkoppling året runt. På hösten och vintern blåser en frisk bris över vallen. Det är en speciell upplevelse att vandra över frusen lervälling och genom vita snötäckta landskap. På sommaren däremot står strandsemester med familjen högt på önskelistan.Det moderna lägenhetskomplexet erbjuder dig en högkvalitativ boendeupplevelse på din semester på Nordstrand. Det moderna maritima utseendet på de exklusiva semesterlägenheterna på Nordstrand gör att du omedelbart kommer i semesterstämning. Du kan välja mellan lyxiga lägenheter för familjer i olika storlekar. Hyr en takvåning för hela familjen eller koppla av i en av de mysiga studiolägenheterna.De tre takvåningarna på Nordstrand med en vacker takterrass och särskilt exklusiv inredning ger dig den speciella känslan under din semester. I ett toppläge, precis bakom diket, väntar en extremt modern och bekvämt utrustad takvåning på 3: e våningen på dig här. Takvåningen på Nordstrand är idealisk för små familjer och par som längtar efter en time-out vid Nordsjön. Njut av den smakfulla och mycket högkvalitativa inredningen. Det mysiga vardagsrummet med fullt utrustat kök i öppen planlösning garanterar optimal komfort. Förutom boxfjädersängarna i sovrummet finns det en bäddsoffa av hög kvalitet i vardagsrummet. Bekvämligheten inkluderar en stor duschkabin där du kan koppla av. Vid fint väder kan du njuta av utsikten från takterrassen. Och det bästa av allt är att el redan ingår i priset för alla lägenheter i komplexet. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats. En annan allmän parkeringsplats ligger ca 100 m bort.Läget direkt bakom vallen får hjärtat att slå snabbare hos alla Nordsjöfantaster. Det finns till och med en liten fiskesjö bara några meter från lägenhetsdörren. På sommaren erbjuder Nordstrand många badmöjligheter på regionens gröna stränder. Särskilt populära är strandängarna vid Süderhafen eller den bevakade badstranden vid Holmer Siel.Här finns allt som behövs för en avkopplande semester: snabbköp, bageri och gårdsbutik. Mittemot ligger spa-centret med pool, bastu och wellnessfaciliteter. Husum med sin goda infrastruktur och järnvägsstation ligger bara 20 km bort.Det finns många utflyktsmål i och runt Nordstrand, eftersom lägenheterna är en idealisk utgångspunkt för att utforska. Ta till exempel en tur till St Peter Ording, Husum eller Friedrichstadt. De närliggande öarna är också lätta att nå från Nordstrand. Bara några minuter från våra semesterlägenheter i Nordstrand tar Adlerlinjens fartyg dig från Nordstrand till Sylt, Hooge, Amrum eller Föhr.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL183)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och moderna semesterlägenhet på bottenvåningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Tillaga läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Från trädgården kan du nå din terrass, där du kan äta frukost i fint väder. Senare kan du använda den gemensamma grillen och avsluta dagen vid trädgårdsbordet med en somrig middag.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland nära golfbana (DSL120)

Se fram emot en underbar utsikt över landsbygden i denna semesterlägenhet!Lägenheten väntar på dig bara några steg från havet och är perfekt för en semester med spännande utflykter och oförglömliga naturupplevelser. Med sina mysiga rum och sin rustika charm är lägenheten den perfekta miljön för en avkopplande semester för två. Här kan du koppla av i en rustik atmosfär. Efter en aktiv dag kan du göra det bekvämt i den inbjudande soffan och göra upp planer för de kommande dagarna.Ta en promenad till havet och låt vinden blåsa dig runt näsan. Under en guidad gyttjepromenad kan du lära dig allt om djuren och växterna i Vadehavet samt om stormfloden på Halligen och samspelet mellan hög- och lågvatten. Från hamnen i Dagebüll avgår färjor till öarna Föhr och Amrum, båda värdefulla mål för en dagsutflykt. Fågelskådare kommer till sin rätt i Hauke-Hain-Koog. Det nordfrisiska landskapet inbjuder till vandring och cykling, och i vackra gamla städer som Husum, Flensburg eller Tonder kan du njuta av en underbar promenad.Njut av en varierad vistelse i den mysiga semesterlägenheten.

Lägenhet i Nordstrand, Tyskland nära golfbana (DSL319)

Smakfull takvåning på North Beach vid NordsjönVälkommen till Nordstrand, en vacker halvö vid Schleswig-Holsteins Nordsjökust i UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Här slår alla naturälskares hjärtan snabbare! Oavsett om du vill ta långa promenader på stranden, cykla genom pittoreska byar eller utforska nationalparken Vadehavet så kommer du att få valuta för pengarna här. För att göra upplevelsen perfekt erbjuder våra eleganta lägenheter grunden för dina äventyr. Nordstrand är en indämd halvö i distriktet Nordfriesland i Schleswig-Holstein. Den ligger utanför Husum i nationalparken Schleswig-Holsteinska Vadehavet och var en marskö fram till 1987. Redan i början av 1900-talet förbands halvön med en vägbro. Den populära semesterorten är omgiven av havet på tre sidor.Här kan du njuta av semester och avkoppling året runt. På hösten och vintern blåser en frisk bris över vallen. Det är en speciell upplevelse att vandra över frusen lervälling och genom vita snötäckta landskap. På sommaren däremot står strandsemester med familjen högt på önskelistan.Det moderna lägenhetskomplexet erbjuder dig en högkvalitativ boendeupplevelse på din semester på Nordstrand. Det moderna maritima utseendet på de exklusiva semesterlägenheterna på Nordstrand gör att du omedelbart kommer i semesterstämning. Du kan välja mellan lyxiga lägenheter för familjer i olika storlekar. Hyr en takvåning för hela familjen eller koppla av i en av de mysiga studiolägenheterna.De tre takvåningarna på Nordstrand med en vacker takterrass och särskilt exklusiv inredning ger dig den speciella känslan under din semester. I ett toppläge, precis bakom diket, väntar en extremt modern och bekvämt utrustad takvåning på 3: e våningen på dig här. Takvåningen på Nordstrand är idealisk för små familjer och par som längtar efter en time-out vid Nordsjön. Njut av den smakfulla och mycket högkvalitativa inredningen. Det mysiga vardagsrummet med fullt utrustat kök i öppen planlösning garanterar optimal komfort. Förutom boxfjädersängarna i sovrummet finns det en bäddsoffa av hög kvalitet i vardagsrummet. Bekvämligheten inkluderar en stor duschkabin där du kan koppla av. Vid fint väder kan du njuta av utsikten från takterrassen. Och det bästa av allt är att el redan ingår i priset för alla lägenheter i komplexet. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats. En annan allmän parkeringsplats ligger ca 100 m bort.Läget direkt bakom vallen får hjärtat att slå snabbare hos alla Nordsjöfantaster. Det finns till och med en liten fiskesjö bara några meter från lägenhetsdörren. På sommaren erbjuder Nordstrand många badmöjligheter på regionens gröna stränder. Särskilt populära är strandängarna vid Süderhafen eller den bevakade badstranden vid Holmer Siel.Här finns allt som behövs för en avkopplande semester: snabbköp, bageri och gårdsbutik. Mittemot ligger spa-centret med pool, bastu och wellnessfaciliteter. Husum med sin goda infrastruktur och järnvägsstation ligger bara 20 km bort.Det finns många utflyktsmål i och runt Nordstrand, eftersom lägenheterna är en idealisk utgångspunkt för att utforska. Ta till exempel en tur till St Peter Ording, Husum eller Friedrichstadt. De närliggande öarna är också lätta att nå från Nordstrand. Bara några minuter från våra semesterlägenheter i Nordstrand tar Adlerlinjens fartyg dig från Nordstrand till Sylt, Hooge, Amrum eller Föhr.

Lägenhet i Niebüll, Tyskland nära golfbana (DSL132)

Välkommen till detta vackra och inbjudande semesterhus nära Vadehavet.Kom till Niebüll med din familj eller ett par vänner och tillbringa en oförglömlig semester i norra Tyskland. Den vackra semesterlägenheten på 1:a våningen erbjuder dig en idealisk miljö för att tillbringa en avkopplande semester i komfort och stil. Förbered en läcker frukost i matköket på morgnarna eller grilla på kvällarna i den gemensamma trädgården på din terrass och avsluta lugna eller till och med aktiva dagar. Boendet erbjuder bra faciliteter och lämnar inget att önska.Ta med dina cyklar och utforska omgivningarna. Efter några kilometer når du Waddenhavet, som kommer att erbjuda dig en fantastisk upplevelse. Delta i guidade turer och observera tidernas gång i timmar. Sportfiskare kan också komma till sin rätt här och pröva sin lycka. Beroende på dina preferenser kan du spela golf, rida eller till och med göra utflykter. Ta en dagsutflykt till Sylt och dröj kvar på öns vackra sandstränder.Koppla av på Schleswig-Holsteins Nordsjökust!

Lägenhet i Penthouse Küstenzauber, (DE2262.100.11)

Very beautiful apartment block, 4 storeys, detached. 20 km from the centre of Husum, 29 km from the centre of Bredstedt, 64 km from the centre of Sankt Peter-Ording, in a quiet, sunny position, on the lake, in the countryside. For shared use: planted inner courtyard. In the house: storage room for bicycles. Shop 4 km, restaurant 200 m, bakery 100 m, ferry 2.3 km, sandy beach 200 m, lake Forellensee. Golf course 25 km. "Penthouse Küstenzauber", 3-room penthouse 84 m2. Very luxurious and stylish furnishings: large living/dining room with satellite TV (flat screen), radio, hi-fi system and DVD. Exit to the terrace. 2 rooms, each room with 1 double bed (1 x 180 cm, length 200 cm), shower/WC and satellite TV (flat screen). Exit to the terrace. Large, open kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, freezer, electric coffee machine) with dining table. Underfloor heating. Balcony furniture. Very beautiful distant view of the lake and the ocean. Facilities: washing machine, dryer, iron, mosquito net, hair dryer. Internet (WiFi). Blu-ray player. Reserved parking. Please note: non-smokers only.

Lägenhet i Strandläufer, Rodenäs, Tyskland nära golfbana (DSL174)

Drömmer du om en bekväm familjesemester nära naturen?Precis vid den tysk-danska gränsen välkomnar detta inbjudande semesterhus dig i Rodenäs. Det erbjuder en högkvalitativ interiör som ger ett smakfullt och varmt intryck. Tillbringa mysiga timmar i den vackra vinterträdgården med utsikt över grönskan och dra nytta av det välutrustade köket. Här hittar du en bra miljö för bekymmersfria semestrar med dina nära och kära.Från vinterträdgården har du tillgång till terrassen, där du kan njuta av dina måltider utomhus på ljumma sommarkvällar.Ta med cyklarna och utforska det flacka landskapet i din egen takt. Upptäck den imponerande myrmarken och upplev fantastiska solnedgångar. Titta på det fascinerande naturfenomenet Black Sun på våren och hösten, när tusentals starar flyger över himlen. Vadehavet ligger inom bekvämt räckhåll och inbjuder till spännande naturupplevelser.

Lägenhet i Emmelsbüll Horsbüll, Tyskland nära golfbana (DSL195)

Denna inbjudande och bekväma semesterlägenhet välkomnar dig i ett lugnt läge.Njut av den bästa tiden på året på denna speciella plats. Den vackra semesterlägenheten är en oas av välbefinnande på landsbygden i norra Friesland. Du når lägenheten på första våningen via en ståltrappa och ser fram emot en avkopplande semester med din familj. Känn dig helt hemma här och njut av den hemtrevliga atmosfären med synligt korsvirke, delvis högt i tak och ett mysigt vardagsrum som kombinerar matlagning, äta och koppla av.Du kan också se fram emot utomhusområdet med trädgårdsmöbler och möjlighet att grilla och avrunda kvällarna i en gemytlig atmosfär. Cyklar och elcyklar kan låsas in och användas i stor utsträckning i detta lantliga utrymme.Tack vare läget kan du utforska den närliggande nationalparken Vadehavet, som kännetecknas av lågt och högt tidvatten och inbjuder dig att gå och dröja dig kvar på de tillgängliga dikena. Slå dig ner i en strandstol eller njut av de fina sandstränderna vid Nordsjön. Dina cykelturer kan till exempel ta dig till Dagebüll, som välkomnar dig med sin historiska fyr. Nolde-museet i Seebüll, badplatsen Südwesthörn eller passagerartåget till Sylt och vidare med färja till Römö lovar också spännande utflyktsmål.

Lägenhet i Dagebüll, Tyskland med bastu (DSL180)

Drömmer du om en avkopplande semester vid Vadehavet?På västkusten i Schleswig-Holstein, i kommunen Dagebüll, välkomnar denna inbjudande och stora semesterlägenhet på bottenvåningen dig. De välutrustade rummen ger ett ljust och hemtrevligt intryck och erbjuder en bra miljö för din vistelse. Tillaga läckra måltider i köket och tillbringa mysiga kvällar i soffhörnan. Se fram emot en bekymmersfri semester med din favoritperson eller med din familj i en avslappnad atmosfär.Från trädgården kan du nå din terrass, där du kan äta frukost i fint väder. Senare kan du använda den gemensamma grillen och avsluta dagen vid trädgårdsbordet med en somrig middag.Upptäck den imponerande naturen i Vadehavet och besök de nordfrisiska öarna på dagsutflykter. Familjer med barn hittar en lekplats inom bekvämt räckhåll. Om du vill utforska området i din egen takt kan du också hyra cyklar.En underbar semester väntar dig i detta semesterhus.