Lägenhet i Trennewurth, Tyskland nära golfbana (DSH818)

Denna mysiga semesterlägenhet med 2 rum är ca 70 m² stor och ligger på bottenvåningen med egen ingång i Trennewurth nära Friedrichskoog.Den är lämplig för fyra personer och ett litet barn. Det mysigt inredda vardagsrummet är utrustat med en stor vardagsrumsdel, en stor matplats, en braskamin, en stor satellit-TV, ett Bluetooth-system och en Playstation 3. För barnen finns det också en lekmatta med leksaker som kan läggas ner efter behov.Det finns ett sovrum med en dubbelsäng med en liten klädkammare och ett öppet sovloft med två enkelsängar (låg takhöjd, endast tillgänglig via branta trappor). Det fina badrummet med fönster har dusch, WC, handfat, handdukstork och tvättmaskin med torktumlare.Det finns en parkeringsplats och möjlighet att förvara cyklar. Semesterlägenheten ligger i ett lugnt område. Det finns en privat terrass framför din egen ytterdörr. Terrassen vetter mot norr. Trädgårdsmöblerna är tillgängliga från påsk till mitten av oktober.Friedrichskoog är bekvämt beläget i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Den romantiska fiske- och badorten med frisk Nordsjöluft är idealisk för en semester med barn. Stranden är långgrund och väl övervakad. Det finns en stor piratlekplats, inomhuslekplatsen "Willi Wal" och naturligtvis sälstationen. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder där du kan upptäcka Nordsjökusten på din fritid. Friedrichskoog är också en bra utgångspunkt för strandpromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter längs kusten, eller utflykter till öarna och Halligen.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog, Tyskland nära golfbana (DSH816)

Semestra med hela familjen i Friedrichskoog. Detta stora semesterhus har ett bra läge nära Nordsjön i Friedrichskoog.Tre stora sovrum och ett extra rum för de små (takhöjd 1,20 m) är redo för din familjesemester. Det finns också plats för alla i det stora vardagsrummet med matplats. Trädgården i utkanten av byn har en vacker utsikt över omgivningarna och kvarnen i Friedrichskoog. Terrassen är vindskyddad och utrustad med tillräckligt med möbler och en strandstol. Trädgårdsmöblerna är tillgängliga från påsk till mitten av oktober. En liten damm gör trädgården ännu mer idyllisk. Här kan du njuta av din semester vid Nordsjön.Friedrichskoog är bekvämt beläget i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Den romantiska fiske- och badorten med hälsosam Nordsjöluft är idealisk för en semester med barn. Stranden är långgrund och väl övervakad. Det finns en stor piratlekplats, inomhuslekplatsen "Willi Wal" och naturligtvis sälstationen. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder där du kan upptäcka Nordsjökusten på din fritid. Friedrichskoog är också en bra utgångspunkt för strandpromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter längs kusten, eller utflykter till öarna och Halligen.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSL276)

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog, Tyskland (DSH825)

Mysigt hus med halmtak i ett lugnt läge nära stranden.Unna dig och din familj en oförglömlig semester i detta inbjudande semesterhus med halmtak, som rymmer upp till 5 personer. Rummen har en mycket individuell charm med trätak och delvis tegelväggar, vackra trämöbler och en öppen spis kompletterar detta mysiga uttryck.Semesterhuset ligger på en återvändsgränd. Du har en parkeringsplats tillgänglig för din bil och ni kan sitta bekvämt tillsammans på terrassen i trädgården och njuta av en trevlig tid utomhus.Om du vill lära känna området bättre kan du hyra cyklar i närheten. Du har inte långt till havet från semesterhuset, njut av stranden under alla årstider!***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara av de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att få en ny utformning och ytterligare anläggningar kommer att tillkomma. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en dyk- och parktribun med sittande trappor för dröjsmål. Från och med våren 2024 kommer det färdiga evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Friedrichskoog, Tyskland (DSH815)

Mysig och modern semesterlägenhet direkt vid Nordsjön i Friedrichskoog.I lägenheten, som renoverades 2018, kan du koppla av och känna dig som hemma. Det stora sovrummet har en dubbelsäng (1,60mx2,00m) med garderob, barnrummet har en våningssäng. Badrummet har dusch, handfat, WC och hårtork. Det kärleksfullt inredda vardagsrummet och matsalen med integrerat kök har en vardagsrumsdel, en stor platt-TV, en mysig matplats och ett kök där matlagning är riktigt roligt. Här finns diskmaskin, kaffebryggare, Senseo-maskin, mikrovågsugn etc. En tvättmaskin med torkfunktion finns också i lägenheten.Du kan njuta av den underbara Nordsjöluften på terrassen med trädgårdsmöbler och grill. Och om solen ibland är för varm, ger markisen skugga. Trädgårdsmöblerna är tillgängliga från påsk till mitten av oktober.Friedrichskoog är bekvämt beläget i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Den romantiska fiske- och badorten med frisk Nordsjöluft är idealisk för en semester med barn. Stranden är långgrund och väl övervakad. Det finns en stor piratlekplats, inomhuslekplatsen "Willi Wal" och naturligtvis sälstationen. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder där du kan upptäcka Nordsjökusten på din fritid. Friedrichskoog är också en bra utgångspunkt för strandpromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter längs kusten, eller utflykter till öarna och Halligen.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda och en läktare med sittplatser och trappsteg för att dröja sig kvar. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Friedrichskoog-Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH814)

Denna mysiga 1-rums semesterlägenhet i Friedrichskoog vid Nordsjön för 2 personer ligger på bottenvåningen i lägenhetshuset Helmsand direkt vid vallen.Lägenheten har ett mysigt vardagsrum med kök och vardagsrum med en hopfällbar säng. Där gömmer sig en fullstor dubbelsäng för 2 personer. En platt-TV för mysiga tv-kvällar finns tillgänglig. Det välutrustade köket har diskmaskin, keramikhäll med inbyggd ugn, kyl och frys, ugn, kaffebryggare och brödrost. Matgruppen för 2 personer inbjuder till en mysig måltid med en vacker romantisk utsikt över vallen. Terrassen är idealisk för att njuta av det vackra vädret. Det lilla men fina badrummet har dusch, toalett och handfat. Det finns även en hårtork.Friedrichskoog har ett bekvämt läge i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Waddenzee. Den romantiska fiske- och badorten med hälsosam nordhavsluft är idealisk för en semester med barn. Stranden är långgrund och väl övervakad. Det finns en stor piratlekplats, inomhuslekplatsen "Willi Wal" och naturligtvis sälstationen. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder för att upptäcka Nordsjökusten på egen hand. Friedrichskoog är också en bra utgångspunkt för gyttjepromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter vid kusten eller utflykter till öarna och Halligen.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att få en ny utformning och ytterligare anläggningar kommer att tillkomma. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda och en dyk- och parktribun med sittande trappor för att dröja kvar. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Heide/Süderheistedt, Tyskland nära golfbana (DSH812)

Detta vackra semesterhus ligger i en lantlig idyll men nära distriktsstaden Heide med många möjligheter till semesteraktiviteter.Vardagsrummet i den historiska, halmbeklädda bondgården har renoverats med kärlek och moderniserats.Allt är på marknivå och tillgängligt utan hinder, det finns en bäddsoffa i det andra sovrummet, det finns inga fönster i detta rum.Den mycket stora trädgården och den vackra terrassen inbjuder till avkoppling.Mycket bekvämt beläget, Nordsjön eller området Eider-Treene-Sorge kan nås på mindre än 30 minuter. Büsum eller St Peter-Ording samt de nordfrisiska öarna är alla värdiga destinationer för en dagsutflykt, från Büsum kan du ta Helgolandfärjan.Landsbygden lämpar sig mycket väl för längre cykelturer, med start direkt från huset, åkervägar och vägar med lite trafik.I Heide finns många attraktioner och möjligheter, Tysklands största marknadsplats och den sammanhängande gågatan är värda ett besök.

Stuga - Semesterhus i Brokdorf, Tyskland med bastu (DSL115)

Fin semesterlägenhet direkt vid Elbes strand.Kom till Brokdorf och njut av en trevlig och lugn vistelse i detta härliga semesterboende. De välutrustade rummen erbjuder dig hög komfort. Koppla av på terrassen eller i trädgården framför huset och njut av solens strålar. Efter händelserika dagar är det värt att besöka den egna bastun och slappna av dina trötta lemmar där.I Brokdorf hittar du en utomhuspool, en multihall och en offentlig isbana för sportaktiviteter. Men på bara några minuters promenad kan du också korsa Elbe-dammen till en liten sandstrand vid floden. Längs vallen når du lätt Elbes mynning eller färjan till Glückstadt, som utstrålar en speciell charm med sin pittoreska atmosfär och sina drömska små gator. Hamnområdet inbjuder till att dröja kvar. Du kan också göra cykelturer eller vandringar längs Elbes stränder eller tillbringa en dag i hansestaden Hamburg, som inte ligger långt därifrån. Här kan du upptäcka otroligt mycket och till exempel besöka en musikal.Ha så roligt på din avkopplande semester i Schleswig-Holstein!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog, Tyskland med bastu (DSH819)

Friedrichskoog vid Nordsjön för att njuta - det fullt utrustade semesterhuset "Dat Hyggehus" för 6 personer är den perfekta destinationen för din nästa semester vid Nordsjön.Det stora vardagsrum/matsal erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen. En stor smart-TV med spelkonsol är redo för underhållning och nöje. Det stora badrummet med regndusch, badkar och bastu lämnar inget att önska för din wellness-semester. De stilfullt renoverade och modernt inredda sovrummen ligger på övervåningen, där det också finns ett duschrum. Det finns två terrasser på den stora fastigheten i utkanten av Friedrichskoog, där du kan hitta en plats i den friska Nordsjöluften när som helst på dygnet.Friedrichskoog är bekvämt beläget i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Waddenhavet. Den romantiska fiske- och badorten med frisk Nordsjöluft är idealisk för en semester med barn. Stranden är långgrund och väl övervakad. Det finns en stor piratlekplats, inomhuslekplatsen "Willi Wal" och naturligtvis sälstationen. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder för att upptäcka Nordsjökusten på egen hand. Friedrichskoog är också en bra utgångspunkt för gyttjepromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter vid kusten eller utflykter till öarna och Halligen.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog, Tyskland nära golfbana (DSH817)

Semester med hela familjen i Friedrichskoog vid Nordsjön.Detta charmiga hus med tak ligger på en återvändsgata och från trädgården har du fri utsikt över Nordsjödiket och fälten. En lekplats ligger bara 100 m bort. Det mysiga semesterhuset har ett vardagsrum/matplats med braskamin, ett kök med diskmaskin, ett badrum och två sovrum. Utanför finns en carport och en liten berså där man kan förvara cyklar eller liknande. Trädgården och träterrassen inbjuder dig att dröja dig kvar. Det finns tillräckligt med trädgårdsmöbler. nTrädgårdsmöblerna är tillgängliga från påsk till mitten av oktober.Friedrichskoog är bekvämt beläget i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Vadehavet. Den romantiska fiske- och badorten med frisk Nordsjöluft är idealisk för en semester med barn. Stranden är långgrund och väl övervakad. Det finns en stor piratlekplats, inomhuslekplatsen "Willi Wal" och naturligtvis sälstationen. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder där du kan upptäcka Nordsjökusten på din fritid. Friedrichskoog är också en bra utgångspunkt för strandpromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter längs kusten, eller utflykter till öarna och Halligen.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda och en läktare med sittplatser och trappsteg för att dröja sig kvar. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH808)

Inbjudande semesterhus nära Vadehavet.Endast 300 m från havet och centralt belägen i Friedrichskoog-Spitze erbjuder denna vackra semesterlägenhet idealiska förutsättningar för en härlig familjesemester vid havet. I det öppna och moderna vardagsrummet kan du äta tillsammans eller tillbringa avkopplande kvällar i soffhörnan. De två mysiga sovrummen erbjuder bra reträttplatser efter en lång semesterdag.I den lilla trädgården kan du koppla av på den delvis täckta terrassen med trädgårdsmöbler och börja dagen med en kopp kaffe.Många spännande och underbara upplevelser väntar dig i Friedrichskoog: ta långa promenader längs Nordsjön, besök sälstationen eller Vadehavet och utforska området från cykeln.Gemensam tvättmaskin och torktumlare mot en avgift.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Kurparken kommer också att omformas från och med hösten 2023 och ytterligare anläggningar kommer att läggas till. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser med bland annat en panoramalåda och en dyk- och parktribun med sittande trappor för att dröja sig kvar. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Friedrichskoog, Tyskland (DSH820)

Se fram emot en underbar semester i denna vackra semesterlägenhet!Välkommen till denna ljusa och inbjudande vindslägenhet, som välkomnar sina gäster på första våningen i ett hus och är den perfekta platsen för en avkopplande semester. Gör dig bekväm här under alla årstider. Snedtak, synliga träbjälkar och smakfulla möbler ger lägenheten sin hemtrevliga charm. Tvättmaskin och torktumlare finns tillgängliga mot en avgift.Promenera till stranden, där underbara dagar med badglädje och solsken lockar. Utforska Vadehavet på en guidad tur. Restauranger finns på gångavstånd och affärer är lätta att nå med bil. Det finns en lekplats för barn i närheten av huset. Hyr cyklar och utforska omgivningarna.Du kommer att minnas din semester i den här attraktiva lägenheten länge.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att få en ny utformning och ytterligare anläggningar kommer att tillkomma. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en dyk- och parktribun med sittande trappor för dröjsmål. Från och med våren 2024 kommer det färdiga evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH639)

Detta hus med två sovrum ligger direkt bakom vallen och har plats för upp till sex personer tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet. Du kan boka det för så lite som två nätter. I vardagsrummet skapar en öppen spis (med bioetanol) en mysig atmosfär, på den öppna terrassen hittar du en grill och trädgårdsmöbler för avkopplande timmar i solen, och även de yngsta gästerna är tillgodosedda med en barnsäng och barnstol som finns tillgängliga utan kostnad. En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet.En höghastighetsinternetanslutning med 50 MBits finns tillgänglig här. Tack vare det flexibla dagsprissystemet finns det erbjudanden för alla budgetar och semestertyper, från en spontan kortresa, en förlängd helg, den långa, avkopplande sommarsemestern eller en paus under den lugnare lågsäsongen när Nordsjön är särskilt vild och spännande. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kommer du också snabbt till Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På den stora parkeringen finns en laddningsstation för 2 elbilar (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen. - Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625-641- Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på inredningen och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Nordsee-Ferienhaus, (DE2228.611.2)

Apartment block "Nordsee-Ferienhaus", 2 storeys. 500 m from the centre of Friedrichskoog, on the outskirts, 10 km from the centre of Marne, 65 km from the centre of St.Peter Ording, 4 km from the sea, 4 km from the beach. For shared use: natural state property, large garden with lawn. Table tennis, terrace, garden furniture, barbecue, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: trampoline, central heating system. Supermarket 300 m, restaurant 1 km, bus stop 500 m, grass beach 4 km. Please note: car recommended. Suitable for families. The owner does not accept any youth groups. 3-room apartment 50 m2, on the ground floor. Object suitable for 4 adults + 2 children. Practical furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen), radio and DVD. Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed. 1 room with 2 beds and 1 x 2 bunk beds. Open kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Nordsee-Ferienhaus, (DE2228.611.1)

Apartment block "Nordsee-Ferienhaus", 2 storeys. 500 m from the centre of Friedrichskoog, on the outskirts, 10 km from the centre of Marne, 65 km from the centre of St.Peter Ording, 4 km from the sea, 4 km from the beach. For shared use: natural state property, large garden with lawn. Table tennis, terrace, garden furniture, barbecue, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: trampoline, central heating system. Supermarket 300 m, restaurant 1 km, bus stop 500 m, grass beach 4 km. Please note: car recommended. Suitable for families. The owner does not accept any youth groups. 3-room apartment 45 m2 on 1st floor. Practical furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV (flat screen), radio and DVD. Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed. 1 room with 2 beds. Open kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Oil heating. Balcony furniture. Panoramic view. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Nordsee-Ferienhaus, (DE2228.611.3)

Apartment block "Nordsee-Ferienhaus", 2 storeys. 500 m from the centre of Friedrichskoog, on the outskirts, 10 km from the centre of Marne, 65 km from the centre of St.Peter Ording, 4 km from the sea, 4 km from the beach. For shared use: natural state property, large garden with lawn. Table tennis, terrace, garden furniture, barbecue, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: trampoline, central heating system. Supermarket 300 m, restaurant 1 km, bus stop 500 m, grass beach 4 km. Please note: car recommended. Suitable for families. The owner does not accept any youth groups. 4-room apartment 50 m2 on 1st floor. Object suitable for 4 adults + 2 children. Practical furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen), radio and DVD. Exit to the balcony. 1 room with 1 french bed (140 cm, length 200 cm). 1 room with 2 beds. 1 room with 1 x 2 bunk beds. Open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Balcony furniture. Panoramic view. Facilities: children's high chair. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. Access via external staircase and balcony.

Lägenhet i Sturm, (DE2243.100.5)

Warwerort 4 km from Büsum: Modern apartment block. In the resort Warwerort, 4 km from the centre of Büsum, in a quiet position, 600 m from the sea, 600 m from the beach. For shared use: natural garden 500 m2. In the complex: central heating system. Parking at the house, public parking 100 m. Shop 2.5 km, grocery 2.5 km, supermarket 2.5 km, restaurant 600 m, bakery 2.5 km, café 1.5 km, grass beach 600 m, indoor swimming pool 4 km, public bathing area 600 m, lake Surfsee 2.5 km. Golf course (18 hole) 700 m. Please note: car recommended. The apartment house with a total of 24 apartments and an additional, directly attached holiday home (DE2243.100.1) is outside the area of Warwerort that is subject to tourist tax. "Sturm", 3-room apartment 104 m2 on 2nd floor. Partly with sloping ceilings, cosy furnishings: living/dining room 23 m2 with satellite TV (flat screen). Exit to the balcony. 1 room 30 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). 1 room 16 m2 with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Kitchen 9 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine) with small dining table. Shower/WC, bath/shower/WC with corner bath. Large balcony 14 m2. Balcony furniture, deck chairs (2). Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. Bicycle storage room (for shared use) on the property.

Lägenhet i Strandläufer, (DE2243.100.1)

Warwerort 4 km from Büsum: Modern apartment block. In the resort Warwerort, 4 km from the centre of Büsum, in a quiet position, 600 m from the sea, 600 m from the beach. For shared use: natural garden 500 m2. In the complex: central heating system. Parking at the house, public parking 100 m. Shop 2.5 km, grocery 2.5 km, supermarket 2.5 km, restaurant 600 m, bakery 2.5 km, café 1.5 km, grass beach 600 m, indoor swimming pool 4 km, public bathing area 600 m, lake Surfsee 2.5 km. Golf course (18 hole) 700 m. Please note: car recommended. The apartment house with a total of 24 apartments and an additional, directly attached holiday home (DE2243.100.1) is outside the area of Warwerort that is subject to tourist tax. "Strandläufer", 3-room apartment 78 m2, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 22 m2 with 1 double sofabed (160 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). 1 room 22 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). 1 room 12 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Kitchen 11 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Bath/shower/WC. Large terrace 25 m2. Terrace furniture, deck chairs (2). Facilities: washing machine, dryer. Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Private entrance, smoke alarm, fire extinguisher. Beach chair on the terrace. Bicycle storage room (for shared use) on the property.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH628)

I dessa små semesterstugor direkt bakom vallen i Friedrichskoog-Spitze hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid havet. Semesterhusbyn är omgiven av ängar och fält, mitt i naturen och bara några steg från nationalparken Vadehavet. Huset är perfekt för de kallare månaderna på året, eftersom du kan njuta av din egen privata bastu i badrummet för att värma upp efter en dag ute i friska luften. Efteråt kan du slå dig ner i soffan och njuta av brasans sken i vardagsrummet.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Det fullt utrustade köket med öppen planlösning är perfekt för mysiga matlagningssessioner med dina nära och kära. Den egna terrassen inbjuder till långa solbad, grillning eller en utdragen frukost med väldoftande frallor. Tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet kan huset rymma upp till sex personer. Även de minsta har man tänkt på, eftersom barnsäng och barnstol finns tillgängliga utan extra kostnad. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kommer du också snabbt till Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.Det finns en laddningsstation för 2 elbilar på plats på den stora parkeringen (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen.- Andra hus med dagspris i denna stugby: DSH625 - DSH641- Några av bilderna kan vara exempel på identiska hus. Färgen på inredningen och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Stranden i Friedrichskoog-Spitze kommer INTE att kunna användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Dessa inkluderar till exempel en breddad dykronväg, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda och en dy- och parkläktare med sittsteg att dröja sig kvar på. Från våren 2024 förväntas det färdiga evenemangs- och lekområdet i kurparken erbjuda ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse***.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH638)

I dessa små semesterstugor direkt bakom vallen i Friedrichskoog-Spitze hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid havet. Semesterhusbyn är omgiven av ängar och fält, mitt i naturen och bara några steg från nationalparken Vadehavet. Huset är perfekt särskilt för de kallare årstiderna, eftersom din egen privata bastu väntar på dig i badrummet för att värma upp dig ordentligt efter en dag i den friska luften. Efteråt kan du göra dig bekväm i soffan och njuta av eldskenet från den öppna spisen (bioetanol) i vardagsrummet. En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Det fullt utrustade öppna köket är perfekt för mysiga matlagningsrundor med dina nära och kära. Den egna terrassen inbjuder till långa solbad, grillkvällar eller en lång frukost med väldoftande frallor. Tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet har huset plats för upp till sex personer. Även de allra minsta har man tänkt på, då spjälsäng och barnstol finns att tillgå utan kostnad. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På den stora parkeringen finns en laddningsstation för 2 elbilar (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen. - Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625 - DSH641- Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på möblerna och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Nordsee-Ferienhaus, (DE2228.611.5)

Apartment block "Nordsee-Ferienhaus", 2 storeys. 500 m from the centre of Friedrichskoog, on the outskirts, 10 km from the centre of Marne, 65 km from the centre of St.Peter Ording, 4 km from the sea, 4 km from the beach. For shared use: natural state property, large garden with lawn. Table tennis, terrace, garden furniture, barbecue, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: trampoline, central heating system. Supermarket 300 m, restaurant 1 km, bus stop 500 m, grass beach 4 km. Please note: car recommended. Suitable for families. The owner does not accept any youth groups. 3-room apartment 40 m2, on the ground floor. Practical furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV (flat screen), radio and DVD. Exit to the terrace. 1 room with 1 french bed (140 cm, length 200 cm). 1 room with 2 beds. Open kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Terrace furniture. Panoramic view. Facilities: children's high chair. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Nordsee-Ferienhaus, (DE2228.611.4)

Apartment block "Nordsee-Ferienhaus", 2 storeys. 500 m from the centre of Friedrichskoog, on the outskirts, 10 km from the centre of Marne, 65 km from the centre of St.Peter Ording, 4 km from the sea, 4 km from the beach. For shared use: natural state property, large garden with lawn. Table tennis, terrace, garden furniture, barbecue, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: trampoline, central heating system. Supermarket 300 m, restaurant 1 km, bus stop 500 m, grass beach 4 km. Please note: car recommended. Suitable for families. The owner does not accept any youth groups. 3-room apartment 40 m2 on 1st floor. Practical furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen), radio and DVD. Exit to the balcony. 1 room with 1 french bed (140 cm, length 200 cm). 1 room with 2 beds. Open kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Balcony furniture. Panoramic view. Facilities: children's high chair. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Seeschwalbe, (DE2243.100.4)

Warwerort 4 km from Büsum: Modern apartment block. In the resort Warwerort, 4 km from the centre of Büsum, in a quiet position, 600 m from the sea, 600 m from the beach. For shared use: natural garden 500 m2. In the complex: central heating system. Parking at the house, public parking 100 m. Shop 2.5 km, grocery 2.5 km, supermarket 2.5 km, restaurant 600 m, bakery 2.5 km, café 1.5 km, grass beach 600 m, indoor swimming pool 4 km, public bathing area 600 m, lake Surfsee 2.5 km. Golf course (18 hole) 700 m. Please note: car recommended. The apartment house with a total of 24 apartments and an additional, directly attached holiday home (DE2243.100.1) is outside the area of Warwerort that is subject to tourist tax. "Seeschwalbe", 3-room apartment 80 m2 on 1st floor. Cosy furnishings: living/dining room 28 m2 with 1 double sofabed (160 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen), CD-player and hi-fi system. Exit to the balcony. 1 room 14 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 12 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. Kitchen 8 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, electric coffee machine) with small dining table. Bath/shower/WC. Small balcony 7 m2, large terrace 16 m2. Terrace furniture, balcony furniture, deck chairs (2). Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Maximum 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm, fire extinguisher. The balcony is covered. Bicycle storage room (for shared use) on the property.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSH606)

GLAS, LUFT, LJUS: Långt från stadens brus och jäkt finns det en bit av jorden där havet kysser det gröna landet. Ett sant paradis för en familjesemester. Detta bekväma semesterhus ligger bara några minuters promenad från Nordsjön. Det är särskilt ljust och vänligt på grund av sin speciella konstruktion. De stora, takhöga panoramafönstren i vardagsrummet gör att huset är så ljust att du knappt märker att du inte är utomhus. Den stora terrassen är ett utmärkt ställe att koppla av med en grill eller sola. Och huset erbjuder också alla bekvämligheter för vintern, eftersom bubbelpoolen, bastun och vedkaminen inbjuder till avkopplande timmar och gör dig oberoende av vädret.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Teknikfantaster kommer att bli glada över röstassistenten "Alexa", som finns tillgänglig i semesterhuset för att lyssna på musik etc. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kommer du också snabbt till Friedrichskoog med den berömda sälstationen, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.För andra typer av hus, se DSH601-641.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera. Bubbelpooler och bastur är identiska i alla hus av denna typ.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH613)

Semester vid Nordsjön: att vakna av havets brus under stormiga dagar, promenera längs stranden under bitande kalla vinterdagar, sedan värma sig i bastun eller bubbelpoolen och avsluta dagen i det mysiga vardagsrummet framför eldstaden - precis lika trevligt som att tillbringa soliga stranddagar, lata sig på solterrassen och uppleva underbara solnedgångar framför huset. Du har tillgång till en höghastighetsinternetanslutning med 50 MBit. En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet.Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På den stora parkeringen finns en laddningsstation för 2 elbilar (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKA HUS: DSH604+620. För andra hustyper se DSH601-641. - Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera. Bubbelpooler och bastur är identiska i alla hus av denna typ.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Glückstadt OT Kollmar, Tyskland nära golfbana (DSL166)

Detta vackra semesterhus med maritim känsla välkomnar dig nära Elbe-stranden.Res med din familj till detta lilla och mysiga bostadsområde vid Elbe och tillbringa en avkopplande semester i detta vackra hus. På två våningar kan du göra de kärleksfullt inredda och bekvämt inredda rummen till ditt hem hemifrån. Njut av bekymmersfria semestrar och umgås för att laga mat, äta eller titta på en film i soffan.Så snart de första solstrålarna dyker upp kan du gå ut på terrassen och göra det bekvämt för dig med en kaffe. Sommardagarna lockar också till lek i trädgården, som är den perfekta platsen att avsluta dagen med en grillfest.Packa strandväskan och gå de få metrarna till byns sandstrand. Ta ett dopp i vattnet och njut av solen. Om du har med dig cyklar kan du göra vackra dagsutflykter längs Elbe till Vadehavet och även byta sida av Elbe i Glücksstadt tack vare en färja. Du kan också planera en dagsutflykt till Hamburg, promenera längs Outer Alster, utforska Speicherstadts lagerdistrikt och avrunda kvällen med en musikal.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH827)

Välkommen till detta vackra semesterhus nära vallen.Detta ljusa och mysiga semesterhus välkomnar upp till fyra vuxna och ytterligare ett litet barn med sina två sovrum, två badrum, kök och härligt vardagsrum med matplats. Under kallare dagar kan ni göra det bekvämt framför kaminen och under varma dagar kan ni tillbringa många härliga timmar i trädgården. På terrassen kan ni äta måltider tillsammans eller avsluta dagen med en grillning. Om det skulle blåsa eller regna kan du dra dig tillbaka till det högkvalitativa och möblerade trädgårdsskjulet. När som helst på året inbjuder den infraröda bastun till avkoppling efter en lång promenad vid havet.Semesterhuset ligger inte långt från nationalparken Vadehavet. I Friedrichskoog kan du besöka den berömda sälstationen med den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.Njut av en underbar och avkopplande semester i detta vackra semesterhus.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Kurparken kommer också att omformas från och med hösten 2023 och ytterligare anläggningar kommer att läggas till. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser med bland annat en panoramalåda och en dyk- och parktribun med sittande trappor för att dröja kvar. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH622)

I omedelbar närhet av den vackra Nordsjön ligger ett område med semesterhus i skandinavisk stil. Detta ljusa semesterhus med mysig inredning erbjuder en härlig hemvist för din semester. Koppla av i bastun, njut av sprakandet i den öppna spisen eller lata dig på terrassen nära havet på sommaren.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger intill det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.- IDENTISKA HUS: DSH602+611+612+618+624. För andra hustyper se DSH601-641.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH629)

Detta hus med två sovrum ligger direkt bakom vallen och har plats för upp till fem personer tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet. Du kan boka det för så lite som två nätter. I vardagsrummet skapar en öppen spis (med bioetanol) en mysig atmosfär, på den öppna terrassen hittar du en grill och trädgårdsmöbler för avkopplande timmar i solen, och även de yngsta gästerna är tillgodosedda, eftersom en barnsäng och barnstol finns tillgängliga utan kostnad.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Tack vare det flexibla dagsprissystemet finns det erbjudanden för alla budgetar och semestertyper, från en spontan kortresa, en förlängd helg, den långa, avkopplande sommarsemestern eller en paus under den lugnare lågsäsongen när Nordsjön är särskilt vild och spännande. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kommer du också snabbt till Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På den stora parkeringen finns en laddningsstation för 2 elbilar (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen.- Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625-641- Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på möblerna och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH626)

I semesterhusbyn Friedrichskoog-Spitze, bara några meter från Nordsjön mellan diken och ängar, hittar du dessa små men fina semesterhus. De ljusa trähusen är designade i skandinavisk stil och inbjuder till mysiga och avkopplande timmar på din egen terrass eller i vardagsrummet med den moderna bioetanolkaminen. Tack vare det flexibla dagsprissystemet finns det erbjudanden för alla budgetar och semestertyper, från en spontan kortresa, en förlängd helg, den långa, avkopplande sommarsemestern eller en paus under den lugnare lågsäsongen, när Nordsjön kan vara särskilt spännande och det finns en mycket speciell atmosfär på diget. Det fullt utrustade öppna köket är perfekt för mysiga matlagningsrundor med dina nära och kära. Den egna terrassen inbjuder till långa solbad, grillkvällar eller en lång frukost med doftande frallor.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger intill det lilla centrumet Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen. - Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625 - DSH641- Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på möblerna och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH636)

I dessa små semesterstugor direkt bakom vallen i Friedrichskoog-Spitze hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid havet. Semesterhusbyn är omgiven av ängar och åkrar, mitt i naturen och bara några steg från nationalparken Vadehavet. Tack vare det flexibla dagsprissystemet finns det erbjudanden för alla budgetar och semestertyper, från en spontan kortresa, en förlängd helg eller en paus under den lugnare lågsäsongen, när du kan låta vinden blåsa runt öronen på diget och Nordsjön kan vara särskilt spännande. Huset är perfekt för de kallare månaderna på året, med din egen privata bastu som väntar på dig i badrummet för att värma upp dig efter en dag i den friska luften. Efteråt kan du göra dig bekväm i soffan och njuta av eldskenet från den öppna spisen (bioetanol) i vardagsrummet. En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet.Semesterhuset har en snabb fiberoptisk internetanslutning. Det fullt utrustade öppna köket är perfekt för mysiga matlagningsrundor med dina nära och kära. Den egna terrassen inbjuder till långa solbad, grillkvällar eller en lång frukost med doftande frallor. Tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet kan huset rymma upp till sex personer.Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt ta dig till Friedrichskoog med sin berömda sälstation.Det finns en laddningsstation för 2 elbilar på den stora parkeringen (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen. Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625 - DSH641Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på inredningen och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga dikesförstärkningen för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Büsum, Tyskland nära golfbana (DSH269)

Den vackra, moderna semesterlägenheten "Strandläufer" ligger på en stor fastighet med ett lavendelfält i Büsum-Warwerort, nära vallen. Du har direkt utsikt över vallen från din balkong, under sommarmånaderna begränsas utsikten av träd. Här kan du njuta av din semester vid Nordsjön.Lägenheten är modernt och bekvämt inredd. Från en liten hall kommer du in i det stora vardagsrummet med högkvalitativt, öppet kök, matplats, sittgrupp med musikanläggning, FLAT-TV och den underbara balkongen i söderläge. Direkt intill ligger ett sovrum (dubbelsäng 160x200) och det rymliga badrummet med dagsljus och badkar. Det andra sovrummet har en utdragbar dubbelsäng och SMART-TV. Njut av lugnet och tystnaden och avsluta dagen på den stora balkongen med vacker utsikt.I lägenhetens omedelbara närhet finns 18-håls golfbana samt stranden (med strandstolsuthyrning och gastronomi). Du kan gå eller cykla direkt bakom huset mot vallen, där du kan gå på asfalterade stigar direkt längs vattnet, alltid tillsammans med vallenfåren, till Büsum (ca 45 minuter till fots) eller ut i Vadehavet. Warwerort gränsar till naturreservatet Speicherkoog med sitt område med vildhästar och många fågelarter som du kan observera.Den livliga staden Büsum erbjuder många restauranger och butiker, familjelagunen Perlebucht med skyddade badsjöar och vattensportsanläggningar, äventyrsbadet Piratenmeer med wellnessoas, Büsumer akvarium, den färgglada hamnen med många båtturer, museihamnen och guidade gyttjepromenader. Från Büsums hamn kan du ta en båt till Helgoland (tullfri shopping), till sälbankarna eller till nationalparken Waddenhavet. Dessutom erbjuder den närliggande sälstationen Friedrichskoog sälskådning och utflykter till t.ex. Friedrichstadt, Heide, Tönning eller Hamburg.

Lägenhet i Friedrichskoog Spitze, Tyskland (DSH809)

Upplev Vadehavet under en avkopplande semester i denna vackra semesterlägenhet med Nordsjön precis utanför dörren.Semesterhuset är fördelat på två våningar och är inrett med vackra möbler och många trädetaljer. I det mysiga vardagsrummet kan du koppla av efter en vacker dag vid havet med en spännande film eller bara göra det bekvämt i soffan. Här finns också en matplats och det öppna köket samt badrummet och ett av sovrummen med dubbelsäng. Via en trappa når du ytterligare två sovplatser.Friedrichskoog vid Nordsjön bjuder på underbara naturupplevelser. Besök UNESCO:s världsarv Waddenzee, som ligger bara 500 meter från semesterlägenheten, se hur tidvattnet förändras, koppla av på spaet eller besök sälstationen.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att få en ny utformning och ytterligare anläggningar kommer att tillkomma. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda och en dyk- och parktribun med sittande trappor för att dröja kvar. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog-Spitze, Tyskland (DSH803)

Charmigt semesterhus för en liten familj nära Vadehavet.Inne i huset väntar en ljus och modern inredning på två våningar. På bottenvåningen hittar du matplatsen, köket och vardagsrummet. I vardagsrummets mysiga soffhörna kan du koppla av på kvällen framför tv:n eller värmekaminen. En brant trappa leder till övervåningen där sovrummen ligger. Observera att barnens sovrum har tillgång via det stora sovrummet.Från vardagsrummet har du tillgång till en vacker täckt terrass från vilken du har utsikt över trädgården. Njut av solen och den friska luften här.I den vackra naturen i Friedrichskoog-Spitze kan du ta underbara promenader, uppleva Vadehavet eller besöka sälstationen.Se fram emot en lyckad semester nära havet och i detta vackra semesterhus.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara av de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att få en ny utformning och ytterligare anläggningar kommer att tillkomma. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda och en dyk- och parktribun med sittande trappor för att dröja kvar. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Friedrichskoog-Spitze, Tyskland (DSH806)

Välkommen till denna ljusa semesterlägenhet nära Vadehavet.Lägenheten ligger på första våningen och är perfekt för en liten familj med husdjur eller två par. Lägenheten är utrustad med två sovrum med dubbelsängar, ett vardagsrum, kök och ett badrum. I det vackra vardagsrummet kan du värma dig framför kaminen efter en lång promenad i havsluften och avsluta dagen med en tv-kväll. Från vardagsrummet kan du gå direkt till matplatsen.När solen skiner lockar balkongen med trädgårdsmöbler till avkopplande timmar i den friska luften.Efter en kort promenad (500 m) når du havet och sandstranden, där du kan tillbringa trevliga stunder med familjen. I närområdet finns även minigolf, cykeluthyrning och en lekplats. Barnen kommer att älska sälstationen!Se fram emot en lyckad semester vid kusten i detta vackra semesterhus!***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att få en ny utformning och ytterligare anläggningar kommer att tillkomma. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en dyk- och parktribun med sittande trappor för dröjsmål. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSH614)

GLAS, LUFT, LJUS: Ett riktigt paradis för semester med familj och barn. På en vacker halvö i Nordsjön och alldeles intill nationalparken Schleswig-Holsteinska Vadehavet ligger ett område med bekväma semesterhus med erbjudanden för alla budgetar. Detta ljusa semesterhus med chic inredning erbjuder en härlig hemvist för din semester. Koppla av i bastun och bubbelpoolen, njut av sprakandet i den öppna spisen eller lata dig på terrassen nära havet på sommaren.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger intill det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKT HUS: DSH607. För andra hustyper se DSH601-641.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera. Bubbelpooler och bastur är identiska i alla hus av denna typ.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser och trappsteg för att dröja sig kvar. Redan våren 2024 kommer den färdiga evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSH620)

Vakna till havets brus under stormiga dagar, gå en promenad på stranden under bittra kalla vinterdagar, värm sedan upp i bastun eller bubbelpoolen och avsluta dagen framför vedkaminen - precis lika trevligt som att tillbringa soliga dagar på stranden, ha äventyr på leriga promenader, lata sig på din egen solterrass eller uppleva magnifika solnedgångar framför huset. Det ljusa vardagsrummet och matplatsen inbjuder till mysiga stunder med hela familjen. Det finns plats för upp till 8 personer i detta semesterhus, eftersom den stora soffan i vardagsrummet kan omvandlas till en säng.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen. IDENTISKA HUS: DSH604+613. För andra hustyper se DSH601-641.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera. Bubbelpooler och bastur är identiska i alla hus av denna typ.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH640)

I dessa små semesterstugor direkt bakom vallen i Friedrichskoog-Spitze hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid havet. Semesterhusbyn är omgiven av ängar och åkrar, mitt i naturen och bara några steg från nationalparken Vadehavet. Tack vare det flexibla dagsprissystemet finns det erbjudanden för alla budgetar och semestertyper, från en spontan kortresa, en lång, avkopplande sommarsemester eller tid under lågsäsong, när du kan låta vinden blåsa runt öronen på diget och Nordsjön kan vara särskilt spännande. Huset är perfekt särskilt för de kallare årstiderna, eftersom din helt egen privata bastu väntar på dig i badrummet för att värma upp dig ordentligt efter en dag i frisk luft. Efteråt kan du göra det bekvämt för dig i soffan och njuta av eldskenet från den öppna spisen (bioetanol) i vardagsrummet.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Det fullt utrustade öppna köket är perfekt för mysiga matlagningsrundor med dina nära och kära. Den egna terrassen inbjuder till långa solbad, grillkvällar eller en lång frukost med väldoftande frallor. Tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet kan huset rymma upp till sex personer. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kommer du snabbt till Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På den stora parkeringen finns en laddningsstation för 2 elbilar (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen. - Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625 - DSH641- Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på möblerna och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH615)

I Schleswig-Holstein, landet mellan Nordsjön och Östersjön, ligger Friedrichskoog och Marne på en vacker halvö i Nordsjön och direkt vid nationalparken Schleswig-Holsteinska Vadehavet, den största i sitt slag i Centraleuropa. Här har man byggt upp ett område med mysiga semesterhus. Här kan du förvänta dig komfort och funktionalitet samt en hemtrevlig atmosfär. Den lokala turistbyrån hjälper dig gärna att planera aktiviteter och utflykter i det omgivande området.Semesterhuset renoverades till en hög standard 2018. Badrummet har en modern duschkabin med termostat.Observera att gungstolarna i matplatsen är konstruerade för en maximal kroppsvikt på 120 kg.En DVD-spelare kan hyras från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKA HUS: DSH601+609+616. För andra hustyper se DSH601-641. - Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga dikesförstärkningen för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser och trappsteg för att dröja sig kvar. Redan våren 2024 kommer den färdiga evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH630)

I dessa små semesterstugor direkt bakom vallen i Friedrichskoog-Spitze hittar du allt du behöver för en avkopplande semester vid havet. Semesterhusbyn omges av ängar och åkrar och ligger mitt i naturen och bara några steg från nationalparken Vadehavet. Tack vare det flexibla dagliga prissystemet kan du hitta olika erbjudanden, från en spontan kortresa, en förlängd helg eller en paus under den lugnare lågsäsongen, när du kan låta vinden blåsa runt dina öron på vallen och Nordsjön kan vara särskilt spännande. Huset är perfekt för de kallare månaderna på året, eftersom din egen privata bastu väntar på dig i badrummet för att värma upp dig efter en dag i den friska luften. Efteråt kan du göra dig bekväm i soffan och njuta av eldskenet från den öppna spisen (bioetanol) i vardagsrummet. Det fullt utrustade öppna köket är perfekt för mysiga matlagningsrundor med dina nära och kära. Den egna terrassen inbjuder till långa solbad, grillkvällar eller en lång frukost med doftande frallor. Tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet kan huset rymma upp till sex personer.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen. Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625 - DSH641Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på möblerna och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Lägenhet i Friedrichskoog Spitze, Tyskland (DSH804)

Vi ser fram emot en avkopplande semester vid Vadehavet.Detta vackra semesterhus är den perfekta utgångspunkten för en semester med långa promenader, upplevelser i Vadehavet och avkopplande timmar med dina nära och kära. Det lilla men charmiga semesterhuset är perfekt för en liten familj eller ett par som vill tillbringa några lugna dagar tillsammans i vackra omgivningar.Lägenhetens hjärta är det vackra vardagsrummet med mycket naturligt ljus, matplats och öppet kök. Det finns också två sovrum och ett badrum till ditt förfogande.På den öppna terrassen med trädgårdsmöbler kan du tillbringa dagen med en bra bok eller avsluta dagen med en grillmiddag på kvällen.Friedrichskoog vid Nordsjön bjuder på underbara naturupplevelser. Besök UNESCO:s världsarv Waddenzee, se hur tidvattnet förändras, koppla av på spaet eller besök sälstationen.***Som en del av den nödvändiga förstärkningen av vallen kommer vallen i Friedrichskoog-Spitze att få en ny profil från april 2024 till troligen slutet av 2025 för att klara kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Kurparken kommer också att omformas från och med hösten 2023 och ytterligare anläggningar kommer att läggas till. Till dessa hör till exempel en breddad väg på dykens krön, rymliga terrasser med bland annat en panoramalåda och en dyk- och parktribun med sittande trappor för att dröja kvar. Från och med våren 2024 kommer det färdigställda evenemangs- och lekområdet i kurparken att vara ett varierat alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig - tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och stigbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH380)

Mysigt radhus nära stranden.Tillbringa din familjesemester vid Nordsjön och res till Friedrichskoog Spitze. När du anländer till semesterhuset kan du njuta av kombinationen av moderna möbler och massiva trämöbler. Här kan du känna dig som hemma och träffas på terrassen efter dina utflykter och tända grillen.Friedrichskoog vid Nordsjön erbjuder underbara naturupplevelser. Besök UNESCO:s världsarvslista Vadehavet, se tidvattnet förändras, koppla av i wellnesscentret eller besök sälreservatet. Cykelturer längs vallen eller en omgång minigolf förgyller också vardagen och gör att du kan återgå till din semesterrutin utvilad.Vi ser fram emot din familjesemester i Friedrichskoog Spitze!

Lägenhet i Fasan, (DE2243.100.2)

Warwerort 4 km from Büsum: Modern apartment block. In the resort Warwerort, 4 km from the centre of Büsum, in a quiet position, 600 m from the sea, 600 m from the beach. For shared use: natural garden 500 m2. In the complex: central heating system. Parking at the house, public parking 100 m. Shop 2.5 km, grocery 2.5 km, supermarket 2.5 km, restaurant 600 m, bakery 2.5 km, café 1.5 km, grass beach 600 m, indoor swimming pool 4 km, public bathing area 600 m, lake Surfsee 2.5 km. Golf course (18 hole) 700 m. Please note: car recommended. The apartment house with a total of 24 apartments and an additional, directly attached holiday home (DE2243.100.1) is outside the area of Warwerort that is subject to tourist tax. "Fasan", 1-room apartment 41 m2 on 1st floor. Cosy furnishings: living/sleeping room 26 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Exit to the balcony. 1 room 9 m2, without window with 1 bed (90 cm, length 200 cm). Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, electric coffee machine). Shower/WC. Balcony 9 m2. Balcony furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Austernfischer, (DE2243.100.3)

Warwerort 4 km from Büsum: Modern apartment block. In the resort Warwerort, 4 km from the centre of Büsum, in a quiet position, 600 m from the sea, 600 m from the beach. For shared use: natural garden 500 m2. In the complex: central heating system. Parking at the house, public parking 100 m. Shop 2.5 km, grocery 2.5 km, supermarket 2.5 km, restaurant 600 m, bakery 2.5 km, café 1.5 km, grass beach 600 m, indoor swimming pool 4 km, public bathing area 600 m, lake Surfsee 2.5 km. Golf course (18 hole) 700 m. Please note: car recommended. The apartment house with a total of 24 apartments and an additional, directly attached holiday home (DE2243.100.1) is outside the area of Warwerort that is subject to tourist tax. "Austernfischer", 4-room apartment 106 m2 on 1st floor. Cosy furnishings: living/dining room 42 m2 with 1 double sofabed (160 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Exit to the balcony. 1 room 17 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 15 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Interconnecting room 11 m2 with sliding door, without window with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Bath/shower/WC. Small balcony 7 m2. Balcony furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSH607)

GLAS, LUFT, LJUS: Ett riktigt paradis för semester med familj och barn. På en vacker halvö i Nordsjön och alldeles intill nationalparken Schleswig-Holsteinska Vadehavet ligger en anläggning med bekväma semesterhus med erbjudanden för alla budgetar. Detta semesterhus med mysig inredning erbjuder en trevlig hemvist för din semester. Stora panoramafönster som når upp till taket ger ett soligt vardagsrum. Koppla av i bastun eller jacuzzin, njut av sprakandet från den skandinaviska eldstaden eller koppla av på den stora terrassen på sommaren, varifrån du kan höra havet vid högvatten om du har tur.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet.Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKT HUS: DSH614. För andra hustyper se DSH601-641.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera. Bubbelpooler och bastur är identiska i alla hus av denna typ.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSH604)

Semester vid Nordsjön: att vakna av havets brus under stormiga dagar, promenera längs stranden under bitande kalla vinterdagar, sedan värma sig i bastun eller bubbelpoolen och avsluta dagen i det mysiga vardagsrummet framför eldstaden - precis lika trevligt som att tillbringa soliga stranddagar, lata sig på solterrassen och uppleva underbara solnedgångar framför huset.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet.Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På den stora parkeringen finns en laddningsstation för 2 elbilar (mot avgift). Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKA HUS: DSH613+620. För andra hustyper se DSH601-641.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera. Bubbelpooler och bastur är identiska i alla hus av denna typ.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSH835)

Stort semesterhus i ett lugnt läge vid Nordsjöns dike i Friedrichskoog med bastu och bubbelpool.Inne i huset finns tre sovrum, ett vardagsrum med vedspis och tv, ett matkök och ett badrum med dusch.Vinterträdgården vid huset är inredd som en mysig spaavdelning. Koppla av här efter en lång promenad och värm upp igen i bubbelpoolen eller bastun. Observera att vinterträdgården är ouppvärmd.Utanför hittar du en stor, vacker trädgård med typiskt strandgräs, träterrass och utomhusdusch. Här finns även utomhusunderhållning med bordtennisbord och annan sportutrustning.Friedrichskoog ligger i den södra delen av UNESCO:s världsarvsområde Waddenhavet. Den mysiga badorten med hälsosam Nordsjöluft är idealisk för en semester med barn, eftersom stranden är långgrund och väl övervakad. Dessutom finns det många cykel- och vandringsleder runt Nordsjökusten. Friedrichskoog lämpar sig också som utgångspunkt för gyttjepromenader eller dagsutflykter till alla höjdpunkter vid kusten, eller utflykter till öarna och Halligen.

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH612)

I omedelbar närhet av den vackra Nordsjön ligger ett område med semesterhus i skandinavisk stil. Detta ljusa semesterhus med mysig inredning erbjuder en härlig hemvist för din semester. Koppla av i bastun, njut av sprakandet i den öppna spisen eller lata dig på terrassen nära havet på sommaren.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger intill det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKA HUS: DSH602+611+618+622+624. För andra hustyper se DSH601-624.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga dikesförstärkningen för att motstå kraven från klimatförändringarna. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland med bastu (DSH618)

I omedelbar närhet av den vackra Nordsjön ligger ett område med semesterhus i skandinavisk stil. Detta ljusa semesterhus med mysig inredning erbjuder en härlig hemvist för din semester. Koppla av i bastun, njut av sprakandet i den öppna spisen eller lata dig på terrassen nära havet på sommaren.En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. Semesterhusen ligger intill det lilla centrumet i Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kan du också snabbt nå Friedrichskoog med sin berömda sälstation, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.IDENTISKA HUS: DSH602+611+612+622+624. För andra hustyper se DSH601-624.- Vissa av bilderna kan vara levande exempel. Typ av golv och färg på inredning och hus kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze är INTE användbar under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!

Stuga - Semesterhus i Friedrichskoog Spitze, Tyskland nära golfbana (DSH641)

Nordsjön, muddermassorna, vallarna och fåren - här kan man inte låta bli att koppla bort vardagen för en gångs skull! Semesterhusbyn med sina ljusa trähus ligger i Friedrichskoog-Spitze, direkt bakom vallen. Förutom ett fullt utrustat, öppet kök och ett ljust vardagsrum/matplats har huset naturligtvis också en egen terrass - perfekt för att sola, äta frukost utomhus eller grilla! Du kan också göra det riktigt mysigt under den kalla årstiden: det finns en modern bioetanol öppen spis i vardagsrummet, vars eld badar huset i en särskilt vacker atmosfär. En DVD-spelare kan lånas från servicekontoret, beroende på tillgänglighet. En bäddsoffa i vardagsrummet gör att upp till sex personer kan tillbringa sin semester i detta hus. Tack vare det flexibla dagsprissystemet finns det erbjudanden för alla budgetar och semestertyper, från en spontan kortresa, en förlängd helg, den långa, avkopplande sommarsemestern eller en paus under den lugnare lågsäsongen, när Nordsjön kan vara särskilt spännande och det finns en mycket speciell atmosfär på diget. Semesterhusen ligger bredvid det lilla centrumet Friedrichskoog-Spitze direkt bakom vallen, bara några meter från nationalparken Vadehavet. Från semesterhusbyn kommer du också snabbt till Friedrichskoog med den berömda sälstationen, den stora piratlekplatsen och inomhuslekparken i valbyggnaden.På plats finns en laddstation för 2 elbilar (mot avgift) på den stora parkeringen. Dessa kan inte laddas direkt vid husen.- Andra hus med dagspris i denna semesterby: DSH625 - DSH641- Några av bilderna kan vara levande exempel på identiska hus. Färgen på möblerna och huset kan variera.***Diket i Friedrichskoog-Spitze kommer att få en ny profil från april 2024 till förmodligen slutet av 2025 som en del av den nödvändiga förstärkningen av diket för att klara de krav som klimatförändringarna ställer. Badstranden i Friedrichskoog-Spitze kan INTE användas under hela byggperioden.Från och med hösten 2023 kommer även kurparken att byggas om och kompletteras med ytterligare faciliteter. Till dessa hör t.ex. en breddad strandpromenad, rymliga terrasser inklusive en panoramalåda samt en läktare med sittplatser för att dröja sig kvar vid stranden och i parken. Från våren 2024 kommer den färdigställda evenemangs- och lekplatsen i kurparken att vara ett omväxlande alternativ till badstranden.Friedrichskoog kommer att bli ännu mer attraktivt för dig ? tyvärr kommer detta inte att vara möjligt utan buller-, smuts- och vägbegränsningar. Vi ber om er förståelse!