Lägenhet i Thale, Tyskland (DAN451)

Ett superläge för unika upplevelser i det fantastiska Thale vid ingången till Bode-dalen.Letar du efter en vacker och bekväm utgångspunkt för din nästa aktiva semester i de pittoreska Harzbergen? Då är denna lägenhet på bottenvåningen med atmosfär precis rätt för dig! De varma jordnära tonerna och skogsinredningen bidrar till platsens charm. De gör det inte bara mysigt, utan påminner dig också om var du är: i pittoreska Thale, i ett dramatiskt landskap och med fascinerande, spännande myter. Ät en härlig frukost vid matbordet och planera ett fantastiskt semesterprogram. Efter en händelserik dag kan ni slå er ner i soffan i hemmabion. Glöm inte snacksen! Under varma sommarkvällar kan du njuta av ett glas svalkande rosévin på den öppna terrassen. Du hittar en markerad vandringsled och en cykelväg alldeles i närheten.Är du redo för en äventyrlig semester i nordöstra Harz? Ta linbanan upp till Hexentanzplatz och se vad häxorna brygger på berget. Den fantastiska bergsklyftan Bodetal omges av höga granitväggar med roliga namn som Hexentanzplatz och Rosstrappe. Alternativt kan du ta rodelbanan Harzbob tillbaka till stan. Här kan du också ha riktigt roligt i den lilla nöjesparken Spassinsel och i klätterskogen. Vill du ha lite mer fart? Då kan du susa fram längs en mountainbikebana i flera nivåer i Bikepark Bodetal.

Lägenhet i Thale, Tyskland (DAN452)

Ett superläge för unika upplevelser i det fantastiska Thale vid ingången till Bode-dalen.Letar du efter en vacker och bekväm utgångspunkt för din nästa aktiva semester i de pittoreska Harzbergen? Då är denna semesterlägenhet på första våningen med atmosfär precis rätt för dig! De varma jordnära tonerna och skogsinredningen bidrar till platsens charm. De gör det inte bara mysigt, utan påminner dig också om var du är: i pittoreska Thale, i ett dramatiskt landskap och med fascinerande, spännande myter. Ät en härlig frukost vid matbordet och planera ett fantastiskt semesterprogram. Efter en händelserik dag kan ni slå er ner i soffan i hemmabion. Glöm inte snacksen! Under varma sommarkvällar kan du njuta av ett glas svalkande rosévin på balkongen. Du hittar en markerad vandringsled samt en cykelled alldeles i närheten.Är du redo för en äventyrlig semester i nordöstra Harz? Ta linbanan upp till Hexentanzplatz och se vad häxorna brygger på berget. Den fantastiska bergsklyftan Bodetal omges av höga granitväggar med roliga namn som Hexentanzplatz och Rosstrappe. Alternativt kan du ta rodelbanan Harzbob tillbaka till stan. Här kan du också ha riktigt roligt i den lilla nöjesparken Spassinsel och i klätterskogen. Vill du ha lite mer fart? Då kan du susa fram längs en mountainbikebana i flera nivåer i Bikepark Bodetal.

Stuga - Semesterhus i Blankenburg, Tyskland (DAN169)

Mysigt, restaurerat timmerhus från 1786. Det lilla huset har två våningar med modern och hemtrevlig inredning. Vardagsrum och matplats samt badrummet ligger på bottenvåningen. Sovrummet med tre sängar ligger direkt under taket (låg takhöjd, lutande tak) och nås via branta trappor. Huset ligger i ett lugnt men centralt läge i Blankenburg på norra kanten av Harzbergen.

Lägenhet i Ditfurt bei Quedlinburg, Tyskland nära golfbana (DAN295)

Se fram emot en härlig semester nära naturen.Känn dig som hemma i de attraktiva rummen i semesterlägenheten, som välkomnar dig i ett idealiskt läge för många utflykter. Med sina moderna möbler, välskötta trägolv och vackra trätak är lägenheten den perfekta platsen för en härlig semester där du kan vandra eller spela golf i närheten. På kvällarna kan ni slå er ner i den inbjudande soffan och tillsammans bearbeta intrycken från en underbar semesterdag.Du har också de bästa möjligheterna för avkoppling utomhus här. Njut av solen på terrassen och låt dagen avslutas med en utsökt grillmåltid.Lägenheten ligger nära världsarvsstaden Quedlinburg. Läget är perfekt för resor till Harzbergen, vare sig Thale, Wernigerode, Quedlinburg eller Blankenburg med sina sevärdheter.Tillbringa en oförglömlig semester med hela familjen i semesterlägenheten.Observera: Ägarna har lagt stor vikt vid hinderfri tillgång när de renoverade semesterlägenheten. Det är därför särskilt intressant för personer med funktionshinder och familjer med barn.

Stuga - Semesterhus i Neudorf, Tyskland (DAN136)

Det lilla semesterhuset i bungalowstil i utkanten av Neudorf bjuder in till avkoppling från vardagens stress. Från terrassen har du en underbar panoramautsikt över den gröna platån i Harzbergen. Huset ligger inbäddat i en rymlig trädgård med mycket gräsmatta och rekommenderas varmt för gäster som söker lugn och ro, även med barn.I omedelbar närhet finns en bygdedamm med stora skuggiga träd, som är idealisk för korta promenader. Inredningen är mysig och praktisk med ett litet pentry. Sovrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för tre personer.Terrassen är utrustad med bekväma trädgårdsmöbler med kuddar och en markis för solskydd.Byn Neudorf kan vara utgångspunkt för många små och större vandringar över blommande ängar, genom gröna bok- och ekskogar och förbi små vattendrag. Det finns många skyltade vandringsleder, och nudistvandringsleden ligger inte långt bort.För bilturer är denna plats bort från trafikens brus och liv och rörelse en mycket lämplig utgångspunkt för resor för att utforska Harzbergen och besöka de populära platserna med sina attraktioner, som Quedlinburg, Halberstadt, Wernigerode, Stolberg, Goslar och många fler. Närmaste stad är Harzgerode (5 km) med nöjesparken "Albertine", även med nöjesbassäng och stationen för Selketalbahn. Med denna smalspåriga järnväg kan du åka genom den romantiska Selketaldalen förbi karga klippor och romantiska, skuggiga stigar till UNESCO:s världsarvstad Quedlinburg. Där kan du njuta av den unika atmosfären i den medeltida staden. Äventyrsvärlden "Bodetal" i staden Thale (28 km) med linbanor till Hexentanzplatz (454 m) och Roßtrappe, bergsteater, sommarrodelbana, klätterpark, äventyrslekplats, djurpark, Badetal termalbad och mycket mer, samt den romantiska Bodetal-dalen är en höjdpunkt i denna region.Andra utflyktsmål är Stalaktitgrottorna i Rübeland, slottet Falkenstein, väststaden i Hasselfelde, klostret Michaelstein och Drübeck, stiftskyrkan Gernrode på den romanska vägen, glasbruket i Derenburg, med HSB "Brockenbahn" till Brockens topp, Rosarium i Sangerhausen, slottsruinen Regenstein och barockträdgården och slottet i Blankenburg, Rappbode-dammsystemet med attraktioner och äventyr vid Wedefurt-dammvallen, "Megazipline", en av de största attraktionerna i Tyskland. (Europas längsta dubbla reprutschbana) och en av höjdpunkterna i Harzbergen, en av de längsta hängbroarna för fotgängare.

Lägenhet i Benneckenstein, Tyskland med bastu (DAN490)

Se fram emot en härlig semester i denna lyxiga semesterlägenhet nära många aktiviteter.Välkommen till den bekväma lägenheten, som är idealiskt belägen för en familjesemester eller en avkopplande semester för två med spännande utflykter. Ljusa rum och modern inredning erbjuder allt du behöver för en oförglömlig semester. Koppla av i bastun efter en vandring, slå dig ner i den mysiga soffgruppen på kvällen och prata länge.På terrassen kan du njuta av solen eller ta med dig måltiderna ut och kanske tillaga något gott på grillen.Du kommer att tillbringa din semester i hjärtat av den idylliska byn Benneckenstein, inte långt från Braunlage Hohegeiss. Härifrån kan du ta Harz smalspåriga järnväg till Brocken, vandra i landskapet som kännetecknas av granskog och bergsängar och besöka olika attraktioner i Harz, till exempel Rübeländer stalaktitgrottor eller den pittoreska staden Wernigerode.Njut av din semester i denna inbjudande semesterlägenhet med bastu.

Lägenhet i Wernigerode, Tyskland nära golfbana (DAN484)

Se fram emot en härlig paus från vardagen i denna mysiga semesterlägenhet.Välkommen till den attraktiva lägenheten, som välkomnar dig till det historiska korsvirkeshuset. Inbjudande rum och den mysiga, moderna inredningen med vackra träelement utgör en trevlig grund för en avkopplande semester för två. Njut av måltiderna tillsammans på den mysiga köksbänken och gör dig bekväm på kvällen i den rymliga sittgruppen, där du kan koppla av efter en aktiv dag.Wernigerode förtrollar med sina smala gränder och vackra korsvirkeshus, besök ett av museerna här eller gå runt i slottet och det historiska rådhuset. Från Wernigerode kan du ta Harz smalspåriga järnväg till Brocken eller till andra destinationer i Harzbergen. Vandringsleder till de vackraste platserna i Harzbergen ligger inte långt från semesterhuset. Historiska städer som Quedlinburg och Halberstadt eller den kejserliga staden Goslar är också lätta att nå med bil. Harzbergen erbjuder också en mängd möjligheter för vintersportentusiaster, oavsett om ditt hjärta klappar för utförsåkning, längdskidåkning eller kälkåkning.Ladda batterierna i denna inbjudande semesterlägenhet.

Stuga - Semesterhus i Benneckenstein, Oberharz, Tyskland nära golfbana (DAN478)

Stuga - Semesterhus i Benneckenstein, Oberharz, Tyskland nära golfbana (DAN479)

Stuga - Semesterhus i Benneckenstein, Oberharz, Tyskland nära golfbana (DAN480)

Lägenhet i Benneckenstein, Tyskland nära golfbana (DAN489)

Se fram emot en härlig semester i denna lyxiga semesterlägenhet nära många aktiviteter.Välkommen till den bekväma lägenheten, som är idealiskt belägen för en familjesemester eller en avkopplande semester för två med spännande utflykter. Ljusa rum och modern inredning erbjuder allt du behöver för en oförglömlig semester. Koppla av i den sköna soffan efter en vandring, ha det mysigt tillsammans och prata länge.Njut av lite kvalitetstid utomhus på terrassen, där du kan njuta av solen eller ta dina måltider ute, kanske förbereda något gott på grillen.Du kommer att tillbringa din semester i hjärtat av den idylliska byn Benneckenstein, inte långt från Braunlage Hohegeiss. Härifrån kan du ta Harz smalspåriga järnväg till Brocken, vandra i landskapet som kännetecknas av granskog och bergsängar och besöka olika attraktioner i Harz, till exempel Rübeländer stalaktitgrottor eller den pittoreska staden Wernigerode.Njut av din semester i denna inbjudande semesterlägenhet.

Stuga - Semesterhus i Dankerode, Tyskland nära golfbana (DAN292)

Drömmer du om en avkopplande parsemester med upplevelser i naturen?Detta inbjudande semesterhus välkomnar dig i Nedre Harz i den statligt erkända orten Dankerode. De funktionellt inredda rummen ger ett hemtrevligt intryck och är en bra miljö för en bekymmersfri semester med din favoritperson.Om vädret är fint kan du njuta av en lätt frukost på verandan på morgonen medan du funderar över planerna för den kommande dagen. Här hittar du också den perfekta platsen för en stämningsfull avslutning på en händelserik dag.Några minuters promenad från ditt boende hittar du den närmaste vandringsleden som tar dig genom de naturligt vackra omgivningarna. Du kan också ta med dig dina cyklar och utforska området, som inbjuder till sköna cykelturer.Se fram emot en härlig vistelse.

Stuga - Semesterhus i Harzgerode OT Dankerode, Tyskland nära golfbana (DAN259)

Se fram emot en härlig semester i detta idylliskt belägna semesterhus.Huset väntar på sina gäster på en stor tomt med flera grannhus och erbjuder modern, smakfull inredning och bra utrustning, så att du inte kommer att sakna något under din semester här. Sovrummet är utrustat med 2 enkelsängar. I det här semesterhuset kan du tillbringa en trevlig semester för två när som helst på året.Den stora terrassen vid huset inbjuder till att dröja kvar utomhus. Njut av solen och din semester till fullo här med en vacker utsikt över trädgården.Omgivningen erbjuder vackra cykel- och vandringsleder, inte långt från semesterhuset finns också en cykeluthyrning, så du har möjlighet att utforska området på två hjul.Använd semesterhuset som en bas för en aktiv semester.

Stuga - Semesterhus i Dankerode, Tyskland (DAN124)

Det här restaurerade timmerhuset från 1643 ligger separat på ägarens tidigare stora gård och är en del av ett intakt bysamhälle. Inne i huset skapar den kärleksfulla, stilfulla inredningen en atmosfär av lantligt boende. Samtidigt hittar semesterfirare alla bekvämligheter som man inte längre kan vara utan i vår tid. Efter föregående samråd med hyresvärden kan den nostalgiska öppna spisen och den historiska kökshällen värmas upp. Vid behov är det möjligt att ordna gastronomisk catering i hotellet mittemot.Hängbanan tar dig från Thale (30 km) upp till Hexentanzplatz, en sagolik platå 454 m över havet. Där ligger också Thale Mountain Theatre, en gammal naturteater med 1 350 platser. Gör en dagsutflykt till Quedlinburg (31 km). Promenera genom de pittoreska gränderna på ojämna kullerstenar och njut av den unika atmosfären i den medeltida staden, som är ett av Unescos världsarv.Från den smalspåriga järnvägen kan du uppleva den romantiska Selketaldalen, vars ursprungliga landskap kännetecknas av karga klippor, blommande ängar, pittoreska dammar och vidsträckta bok- och ekskogar. Den här dalen kan också vandras längs Selketalstieg-stigen. Besökare i fritidsparken Albertine i Harzgerode (7 km) kan njuta av en simbassäng, en jätterutschkana, en äventyrsbassäng med motströmskanal, stänkdusch och vattensvamp, en paddelbassäng, en minigolfbana och en beachvolleybollplan.

Lägenhet i Gernrode, Tyskland nära golfbana (DAN230)

Se fram emot detta exklusiva semesterhus och en exceptionell atmosfär i Gernrode.Denna vackra semesterlägenhet ligger i en borgmästarvilla från 1910 och passar utmärkt för en familj eller en grupp vänner som vill semestra i en stilfull miljö. Lägenheten är inredd med stor omsorg om detaljer och förtrollar med sagolik charm. De två sovrummen är utrustade med dubbelsängar respektive en enkelsäng. Du har också ett vackert badrum med badkar, ett välutrustat kök och ett vardagsrum till ditt förfogande.På den täckta balkongen med trädgårdsmöbler kan du avsluta dagen med ett glas vin eller njuta av en bok i solen. I huset finns Café Froschkönig, ett av Tysklands vackraste kaféer, där frukost är valfritt liksom kaffe och kaka på eftermiddagen.Semesterhuset ligger direkt vid cykelvägen Europaradweg och nära vandringsleder och är en idealisk utgångspunkt för turer i Harzbergen. Besök även den charmiga staden Quedlinburg, där du kan strosa runt och beundra de timrade husen.Ett varmt välkomnande!

Lägenhet i Blankenburg, Tyskland nära golfbana (DAN469)

Stuga - Semesterhus i Badersleben, Tyskland med pool (DAN501)

Denna funktionellt inredda finländska stuga har plats för upp till 4 personer. Tillbringa en avkopplande semester här med familjen.Den täckta utomhuspoolen/solsystemet i trädgården erbjuder dig härlig svalka under varma dagar. På den öppna terrassen med grill och trädgårdsmöbler kan du äta tillsammans med familjen. För barnen finns en gunga, bordfotboll och badminton.Sovrummen på vinden kan endast nås via en brant stege. Båda sovrummen är utrustade med två enkelsängar vardera. För att komma till det andra sovrummet måste du korsa det första sovrummet.Två cyklar kan hyras direkt av hyresvärden efter överenskommelse.Huset värms upp med en oljepanna. Vattenkostnaderna för påfyllning av poolen betalas av gästerna.

Stuga - Semesterhus i Hasseröder Ferienpark, med pool och bastu (DE3387.603.3)

Child friendly resort "Hasseröder Ferienpark". 145 houses in the resort. In the district of Hasserode 3.5 km from the centre of Wernigerode, 25 km from the centre of Braunlage, 25 km from the centre of Bad Harzburg, on a slope. For shared use: property with lawn and plants, indoor pool (seasonal availability: 01.Jan. - 31.Dec.). Slide, table tennis, basketball, children's playground. In the complex: reception, restaurant, sauna, bowling (extra). Billiard table, playroom, shopping facilities, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra). Breakfast possible (extra). Central parking spaces. Supermarket 2 km, bus stop 500 m, railway station "Wernigerode" 4 km. Walking paths from the house 100 m. Please note: childminding in the season (included). 3-room semi-detached house 49 to 56 m2 on 2 levels. Object suitable for 4 adults + 2 children. Cosy furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table and cable TV. Exit to the terrace. Kitchenette (4 hot plates, dishwasher, toaster, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: 2 double bedrooms with sloping ceilings. Sep. WC. Gas heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Maximum 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm. Maximum occupancy: 4 adults and 2 children. The owner does not accept bookings with more than 4 adults.

Stuga - Semesterhus i Hasseröder Ferienpark, med pool och bastu (DE3387.603.1)

Child friendly resort "Hasseröder Ferienpark". 145 houses in the resort. In the district of Hasserode 3.5 km from the centre of Wernigerode, 25 km from the centre of Braunlage, 25 km from the centre of Bad Harzburg, on a slope. For shared use: property with lawn and plants, indoor pool (seasonal availability: 01.Jan. - 31.Dec.). Slide, table tennis, basketball, children's playground. In the complex: reception, restaurant, sauna, bowling (extra). Billiard table, playroom, shopping facilities, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra). Breakfast possible (extra). Central parking spaces. Supermarket 2 km, bus stop 500 m, railway station "Wernigerode" 4 km. Walking paths from the house 100 m. Please note: childminding in the season (included). 4-room terraced house 90 to 97 m2 on 2 levels. Object suitable for 6 adults + 4 children. Cosy furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table and cable TV. Exit to the terrace. 1 double bedroom. Kitchenette (4 hot plates, dishwasher, toaster, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: 1 double bedroom with sloping ceilings. Walk-through room with 1 double bed. 2nd upper floor: (ladder) open gallery with sloping ceilings with 2 sleeping facilities. Shower/WC. Gas heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Maximum 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm. Please note: Maximum occupancy with 6 adults and 4 children. The owner does not accept bookings with more than 6 adults. Instead of an enclosed bedroom, some sleeping areas are located in an open-plan area (gallery, alcove, etc.).

Lägenhet i Wernigerode, Tyskland (DAN234)

Denna lilla och mysigt inredda lägenhet för 2 personer i Wernigerode ligger på bottenvåningen (3 trappsteg) i ett hus med egen parkeringsplats på fastigheten. Vardagsrum, kök och sovplats finns i ett enda rum. Njut av din avkopplande semester i Harzbergen här.Dubbelsängen är 140 cm x 200 cm.Objektet DAN235 ligger i samma byggnad och kan också hyras, så att du kan tillbringa din semester här tillsammans med familjen. Semesterlägenheten ligger i omedelbar närhet av den historiska gamla staden Wernigerode.Det finns en mysig sittgrupp med trädgårdsmöbler på fastigheten för härliga kvällar utomhus. Här finns en gemensam grill att tillgå för din användning. Njut av ett glas vin här och återhämta dig från dagens intryck. Härifrån har du korta avstånd till många sevärdheter i den färgglada staden i Harz, som Wernigerode kallas. Smala gränder med vackra fackverkshus, många museer, slottet och det historiska stadshuset i Wernigerode är bara några exempel. Du kan ta Harz smalspåriga järnväg från Wernigerode upp till berget Brocken eller till andra destinationer i Harz. Shoppingmöjligheter samt olika restauranger och kaféer kan nås till fots på bara några minuter. Vandringsleder till de vackraste destinationerna i Harzbergen börjar här utanför dörren. Wernigerode erbjuder något för varje årstid. Vintersportentusiaster kan också starta härifrån till de vackraste vintersportmöjligheterna i Harz.Wernigerode är en idealisk utgångspunkt för de vackraste destinationerna i Harz. Härifrån kan du nå historiska städer som Quedlinburg 28 km , Halberstadt 24 km, Blankenburg 21 km eller utflyktsmål som staden Thale 26 km med alla sina attraktioner som Hexentanzplatz, linbana, stollift, Harzer Bergtheater, djurpark, Thale Roßtrappe, bobbanan och mycket mer. Kejsarstaden Goslar är alltid värd ett besök och nås med bil efter ca 37 km. Pullman City, den västra staden i Hasselfelde, ligger 27 km bort. Rappbode-dammen med sina attraktioner ligger ca 21 km bort.Brocken, det högsta berget i Harz, kan nås bekvämt med Harz smalspåriga järnväg eller till fots. För vintersportentusiaster erbjuder Harz en mängd av de bästa möjligheterna, vare sig det gäller utförsåkning eller längdskidåkning i spåren. Många vintersportorter som Braunlage Schierke Goslar/Hahnenklee och många fler erbjuder de bästa förutsättningarna för skidåkning och rodelåkning. Natur- och vandringsentusiaster kommer att bli förtjusta över de många möjligheterna - Harz har helt enkelt något för alla.

Stuga - Semesterhus i Blankenburg, Tyskland (DAN186)

Ett över hundra år gammalt timmerhus med en omslutande balkong i stil med en schweizisk chalet. Boendet är hemtrevligt och delvis inrett med rustika möbler. På grund av det sluttande läget i utkanten av staden har du en underbar utsikt över Blankenburg och till slottet. En generös rumsindelning, inklusive en uppvärmbart veranda, ger gott om utrymme. I det större sovrummet är två av sovplatserna utdragbara trissbäddar. Delvis lutande tak på övervåningen.Huset erbjuder en idealisk utgångspunkt för naturälskare och vandrare som säkert kommer att njuta av det stora nätverket av vandringsleder i regionen.Hängbanan tar dig från Thale upp till Hexentanzplatz, en fantastisk platå på 454 meter över havet. Här ligger också Thale Mountain Theatre, en gammal naturteater med 1 350 sittplatser.Gör en dagsutflykt till Quedlinburg. Promenera genom de pittoreska gränderna på ojämna kullerstenar och njut av den unika atmosfären i den medeltida staden, som är ett av Unescos världsarv.Wernigerode, populärt känd som den färgglada staden på Harz, är också ett utmärkt resmål med sina många vackra byggnader och fackverkshus samt slottet och viltparken.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN333)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN338)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN334)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Du når detta semesterhus via en ramp vid ingången.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN340)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN332)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Du når detta semesterhus via en ramp vid ingången.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN345)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN350)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN318)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (runt slutet av september). Vid denna tid kan det vara ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN370)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer du att njuta av den öppna spisen och din privata bastu, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Här kommer du inte att sakna fritidsaktiviteter. Det här huset är tätt omgivet av en lekplats för barn, en idrottsplats, en hundrastgård samt många andra möjligheter.Den unika panoramautsikten över det bergiga landskapet runt semesterhusbyn kan beundras inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.En klätterpark och stolsliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrutschbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt på servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Du når detta semesterhus via en ramp vid ingången.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN339)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN337)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN335)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN331)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN329)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN327)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN343)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN326)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Du når detta semesterhus via en ramp vid ingången.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN347)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN349)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN348)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN323)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN321)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN320)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN317)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Det kan förekomma ett ökat antal besökare och festligheter vid denna tid.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN311)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer du att njuta av den öppna spisen och din privata bastu, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterhusbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale/Harz, Tyskland med bastu (DAN316)

Detta semesterhus i Thale i den vackra Bode-dalen är både modernt och bekvämt inrett. Här kan du känna dig välmående överallt! Under kallare dagar kommer kaminen att ge dig mycket glädje, när du njuter av mysighet och avkoppling här.Den unika panoramautsikten över bergslandskapet runt semesterbyn kan du beundra inte bara från vardagsrummet, utan även från terrassen eller balkongen.Naturen börjar precis utanför fritidshusets dörr och bjuder in till promenader och mountainbikeutflykter.En klätterpark och stolliften upp till Rosstrappe ligger också inom gångavstånd. Utomhusminigolf, en bobsleighrullbana, downhillbanor för nybörjare och proffs avrundar Thales omfattande utbud av fritidsaktiviteter. I själva semesterhusbyn hittar du också massor av bekvämligheter (mot avgift): en restaurang, en fritidsvärld inomhus med foosball, dart och sportbar, en bowlingbana och äventyrsminigolf håller dig garanterat underhållen.Sängkläder och handdukar ingår inte, men kan beställas direkt från servicekontoret före ankomst mot en avgift. Det finns gemensamma tvättmaskiner och torktumlare mot en avgift i receptionsbyggnaden bredvid.Rosstrappen downhill evenemanget äger rum i Thale varje år (ungefär i slutet av september). Vid denna tid kan det förekomma ett ökat antal besökare och festligheter.Andra hus i samma semesterhusby: DAN301 till DAN374.

Stuga - Semesterhus i Thale / Friedrichsbrunn, Tyskland nära golfbana (DAN278)

Den perfekta reträtten i naturen!Kom till denna vackra stuga mitt i Harzbergen. Här kan du njuta av lugnet och utsikten över landsbygden tillsammans med din familj och dina vänner. Här kommer du inte att sakna något. Köket är perfekt utrustat. Förbered läckra måltider tillsammans och festa på dem vid det stora matbordet i trä, samtidigt som du låter den hälsosamma skogsluften strömma in genom altandörren. Vardagsrummet erbjuder mysig värme med kaminen. Låt dagarna gås igenom i de mysiga sofforna eller ha kul med familjen på en rolig spelkväll på trägolvet.De stora fönstren erbjuder en fantastisk panoramautsikt över den 1200 m2 stora fastigheten. I närheten hittar du en mängd cykel- och vandringsleder där du på ett underbart sätt kan utforska omgivningarna. Vad sägs om ett besök i världsarvsstaden Quedlinburg eller en tur med ångtåget uppför Brocken? Båda är en fröjd för ögonen under alla tider på året. Det finns också mycket att göra i den närliggande staden Thale. Bergsteatern och sommarrodelbanan är perfekta för en utflykt med barn. Men Hexentanzplatz eller det termiska badet är också värda ett besök. Från linbanan kan du bekvämt njuta av utsikten över det vackra Harzlandskapet.Ha så roligt i denna vackra region i Tyskland!

Stuga - Semesterhus i Harzgerode OT Dankerode, Tyskland nära golfbana (DAN258)

Se fram emot en härlig familjesemester i detta idylliskt belägna semesterhus.Huset erbjuder mysig inredning och bra utrustning, så du kommer inte att sakna något på din semester här. Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och en våningssäng. I det här semesterhuset kan du tillbringa en trevlig semester med barn när som helst på året.Den stora terrassen vid huset inbjuder till utomhusvistelse. Njut av solen och din semester till fullo med en vacker utsikt över den inhägnade trädgården.Bara några få steg tar dig till en lekplats. Omgivningen erbjuder även vackra cykel- och vandringsleder, inte långt från semesterhuset finns även en cykeluthyrning, så du har möjlighet att utforska området på två hjul.Använd semesterhuset som bas för en aktiv semester med hela familjen.

Lägenhet i Wernigerode, Tyskland nära golfbana (DAN455)

Se fram emot en händelserik semester i denna ljusa semesterlägenhet.Välkommen till denna bekväma lägenhet, som är idealiskt belägen för utomhusaktiviteter och utflykter i det omgivande området. Inbjudande rum med mysig inredning utgör en trevlig grund för en avkopplande semester. Efter en händelserik dag kan du njuta av måltider tillsammans vid matbordet i köket utan liv och rörelse och sedan göra upp planer för nästa dag över en kopp te i det mysiga vardagsrummet.Från balkongen, som du kan nå från köket och vardagsrummet, har du en vacker utsikt över slottet Wernigerode.Wernigerode förtrollar med sina smala gränder med vackra korsvirkeshus, besök ett av museerna här eller gå på rundtur i slottet och det historiska rådhuset. Från Wernigerode kan du ta Harz smalspåriga järnväg till Brocken eller till andra destinationer i Harzbergen. Vandringsleder till de vackraste platserna i Harzbergen ligger inte långt från semesterhuset. Historiska städer som Quedlinburg och Halberstadt eller den kejserliga staden Goslar är också lätta att nå med bil. Harzbergen erbjuder också en mängd möjligheter för vintersportentusiaster, oavsett om ditt hjärta klappar för utförsåkning, längdskidåkning eller kälkåkning.Ha kul i denna semesterlägenhet med många utflyktsmöjligheter.