Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU217)

Den här mysiga lägenheten ligger på bottenvåningen i en bostad i semesterparken Himmelberg. Den rustika stilen i semesterlägenheten skapar en mysig och avkopplande atmosfär ovanför Thalfangs kurort. Inredningen ger dig den nödvändiga komforten för en avkopplande semester. Fastigheten ligger på en sluttning, du når den från parkeringsplatsen via en välbyggd trappa. Tillgången till lägenheten på bottenvåningen är nedåt via solterrassen. Från den delvis täckta terrassen, eller direkt från vardagsrummet, kan du njuta av Hunsrücks panoramautsikt över Thalfang, certifierad av den tyska turistföreningen, över till rekreationsområdet Erbeskopf. På första våningen finns ytterligare en semesterlägenhet DHU218, som du också gärna får hyra, så att du kan tillbringa avkopplande dagar tillsammans med vänner eller familj.Sportentusiaster kan mot en avgift använda inomhustennisbanan och gymmet i semesterparken Himmelberg. Det finns även en tvättstuga och ett internetcafé. Inträdet till den närliggande inomhuspoolen är gratis för gästerna.Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för unika vandringar eller cykelturer i naturen. Vissa vandringsleder leder förbi semesterparken, så du kan börja dina turer direkt från boendet. Vintersportfantaster kan ägna sig åt sin passion i vintersportcentret Erbeskopf, bara några kilometer bort, med skidlift, längdskidspår och snötäckt skidbacke. På sommaren bjuder skogens repbana, sommarrodelbanan, äventyrslekplatsen och olika fritidsanläggningar in till individuella aktiviteter. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU253)

Den här funktionellt inredda lägenheten ligger på bottenvåningen i ett lägenhetskomplex och erbjuder all nödvändig komfort för en avkopplande semester. Balkongen är idealisk för att äta frukost tillsammans och erbjuder en vacker utsikt över grönskan. Pentrytmen i vardagsrummet kan täckas med en dörr.Tillbringa en oförglömlig semester i denna mysigt inredda semesterlägenhet i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Sportentusiaster kan använda inomhustennisbanan och gymmet mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster. Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter.Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU207)

Huset i den här rustikt inredda semesterlägenheten ligger mitt i grönskan, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Lägenheten i semesterparken Himmelberg ligger på bottenvåningen och inredningen med mycket trä skapar en mysig atmosfär. Lägenheten har ett sovrum med en dubbelsäng, det andra sovrummet har en enkelsäng och en våningssäng. Det öppna vardagsrummet och matplatsen erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen.Den täckta terrassen med omgivande grönområde inbjuder till avkoppling. Sportentusiaster kan använda inomhustennisbanan och gymmet mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster. Shoppingmöjligheter finns i närheten.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och en sommarrodelbana för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Lägenhet i Malberg, Tyskland nära golfbana (DEI315)

Lägenhet i Meisburg/Bitburg, Tyskland (DEI118)

Mysigt inredd semesterlägenhet på vinden i en bondgård från 1952. Lägenheten ligger på andra våningen och byggdes ut 2016. Du kan njuta av din semester i naturen och i gårdens omedelbara närhet. Efter en händelserik dag kan du njuta av kvällen på grillplatsen på fastigheten, där det också finns lekredskap för barnen. Efter samråd med ägaren kan barnen ha direktkontakt med gårdens djur. Om du vill komma ut ur vardagen, älskar naturen, söker närhet till djur och är intresserad av jordbruk är detta rätt plats för dig.Från gården finns det direkt tillgång till ytterligare ett badrum med dusch, som också kan användas. Detta badrum kan användas när barnen har lekt på gården, när du har varit med djuren eller när du använder grillplatsen på gården.Oavsett om du är ute efter en aktiv semester till fots, på cykel eller avkoppling i naturen är detta den perfekta utgångspunkten. Direkt från gården kan du upptäcka det pittoreska Eifellandskapet via den intilliggande vandringsleden. Det är också möjligt att ta med egen häst och att hyra en häst på gården efter överenskommelse med ägaren (mot en avgift). Kom bort från stress och vardag, ut i naturen - var kan det vara trevligare än i den vulkaniska Eifel? De många utflyktsmålen i naturen som Mare, sjöar, slott och palats inbjuder till utflykter till fots eller på cykel. Många sevärdheter kan också nås direkt med bil. Dagsturer kan göras till någon av de många vackra städerna i närheten. Förutom Daun och Prüm är dessa bland annat Bitburg och Trier. För familjer rekommenderar vi Adlerparken i Gerolstein och Eifelparken i Bitburg. Dessutom bör du definitivt ta en promenad genom det äldsta vulkanområdet i Europa.

Stuga - Semesterhus i Diefenbach - Eifel, Tyskland nära golfbana (DEI192)

Njut av en fantastisk semester i detta bekväma semesterhus.Naturälskare uppmärksammas, i detta inbjudande hus kan du göra dig underbart bekväm med hela familjen och njuta av Eifelens varierande natur till fullo. De ljusa rummen med sin hemtrevliga inredning i varma färger skapar en mysig atmosfär och erbjuder gott om utrymme för att koppla av tillsammans. Tack vare fönster från golv till tak äter du här med en fantastisk utsikt över omgivningarna. På terrassen kan du njuta av solen och utsikten i fulla drag, låta blicken vandra över skogens frodiga grönska så fort du dricker ditt första kaffe och se fram emot alla utflykter du kan göra härifrån.Ge dig ut till fots eller på cykel för att upptäcka det fascinerande landskapet, som en gång bildades av vulkaner och som har både djupa skogar och vidsträckta grönområden och flera bubblande bäckar att erbjuda. Mitt i denna idyll kan du besöka slott, palats, kloster, romerska utgrävningar och mycket mer.Se fram emot en underbar semester i detta semesterhus på ett idealiskt läge för underbara naturupplevelser.

Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU226)

Denna semesterlägenhet ligger på bottenvåningen i bostadshuset i semesterparken Himmelberg. Tillbringa din semester ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Denna rustikt inredda semesterbostad erbjuder dig all den komfort du behöver Medan du kopplar av på den täckta terrassen kan dina barn leka på den omgivande gräsmattan. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, båda mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland med bastu (DHU202)

Tillbringa en avkopplande semester i detta kärleksfullt inredda semesterhus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatmässiga kurorten Thalfang.Inredningen i huset är modern och av hög kvalitet. Som en särskild höjdpunkt har detta hus en rymlig modern bastu och en elektrisk spis. Sovrummet är utrustat med en rymlig modern boxspringssäng. Semesterhuset erbjuder dig all den komfort du behöver för en avkopplande semester.Du kan koppla av och njuta av naturens lugn på husets egen terrass och i den smakfullt anlagda trädgården.Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, båda mot en avgift.Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för vandringar eller cykelturer. Vissa vandringsleder passerar till och med precis förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året.Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör semesterhuset till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.

Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU218)

Tillbringa en oförglömlig semester i denna mysigt inredda lägenhet i semesterparken Himmelberg. Lägenheten ligger på övervåningen, de klädda träväggarna i kombination med den rustika inredningen skapar en mysig atmosfär. Boendet ligger på en sluttning.Från parkeringsplatsen når du semesterbostaden via en välbyggd, liten trappa. Från vardagsrummet, liksom från den rymliga delvis överdäckade balkongen, kan du njuta av panoramautsikten över Thalfang och rekreationsområdet Erbeskopf. Den omgivande gräsmattan kan användas som lekplats för barn. På bottenvåningen finns en annan semesterlägenhet DHU217 som du också kan hyra och på så sätt tillbringa avkopplande dagar tillsammans med vänner eller familj. Sportentusiaster kan mot en avgift använda inomhustennisbanan och gymmet i semesterparken Himmelberg. Det finns även en tvättstuga och ett internetcafé. Inträdet till den närliggande inomhuspoolen är gratis för gästerna.Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Upplev ren natur. Vissa vandringsleder leder förbi semesterparken, så du kan börja dina turer direkt från boendet.Vintersportfantaster kan hänge sig åt sin passion i Erbeskopf vintersportcenter, bara några kilometer bort, med skidlift, längdskidspår och snötäckt skidbacke. På sommaren bjuder skogens repbana, sommarrodelbanan och olika fritidsanläggningar in dig dit. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Direkt vid Erbeskopf finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU210)

Tillbringa en avkopplande semester i denna kärleksfullt inredda semesterlägenhet i semesterparken Himmelberg, alldeles intill byn Thalfang. Lägenheten ligger på bottenvåningen. Det moderna köket är fullt utrustat. Trädgården är stor, så du hittar alltid en solig plats vid varmt väder. Terrassen är delvis täckt. Eftersom terrassen ligger på baksidan av huset erbjuder den avskildhet. Du har också tillgång till trädgårdsmöbler och en grill. Du kan alltså äta i trädgården när vädret är soligt. Sportentusiaster kan använda tennisbanan och gymmet i parken (mot en avgift). Den närliggande inomhuspoolen i byn kan användas gratis av husets gäster. Byn har allt du behöver för en avkopplande semester. Det finns tre stormarknader, flera bagerier, flera (take-away) restauranger och ett apotek. Från huset är naturen alltid nära till hands! Du kanske till och med får syn på en ekorre eller till och med ett rådjur. Vissa vandringsleder passerar precis vid parken, så du kan börja dina turer direkt från fastigheten. Till exempel passerar väg 10 (29,7 km) av den 410 km långa Saar-Hunsrück-klättringen precis förbi parken. Efter denna häftiga rutt kan du koppla av i lägenheten och njuta av denna vackra promenad. Om du känner för att motionera kan du njuta av närheten till flera naturparker, till exempel nationalparken Hunsrück-Hochwald. Här kan du göra vackra vandringar och/eller cykelturer. Vintersportentusiaster kan roa sig i Erbeskopf, som ligger tio minuters bilresa bort. Erbeskopf är med sina 816 meter den högsta höjden i Rheinland-Pfalz. Så du kan tänka dig att om det finns snö här kan du åka skidor och rodel! I varmare väder är det här området också trevligt att besöka. Då kan du till exempel ta en tur på sommarrodelbanan eller besöka klätterskogen. Direkt på Erbeskopf finns också Mountainbike Trail Park med olika rutter. Husets centrala läge mellan olika byar, städer och naturreservat gör denna lägenhet till en perfekt utgångspunkt för många utflykter. Trier (30 minuter med bil), Bernkastel-Kues (30 minuter med bil) och Saarburg (45 minuter med bil) är till exempel fantastiska städer för en dagsutflykt. Det finns något för alla att uppleva i närområdet! Ovanstående är bara en del av vad det finns att uppleva runt semesterparken.

Stuga - Semesterhus i Ulmen- Eifel, Tyskland nära golfbana (DEI195)

Tillbringa en oförglömlig semester i detta semesterhus i ett vackert läge för utomhusaktiviteter.Gör dig bekväm i detta semesterhus som väntar på sina gäster i Ulmen. Här kan du koppla av i en hemtrevlig atmosfär i individuellt designade rum som har inretts med stor uppmärksamhet på detaljer. Njut av kvällarna i det mysiga vardagsrummet på den rymliga soffan eller ha en familjeduell vid fotbollsbordet. Använd huset som bas för en avkopplande semester med spännande aktiviteter i det omgivande området.Koppla av på terrassen med en kopp kaffe och ett solbad. Det är också rätt plats för en mysig grilleftermiddag.Det omgivande området erbjuder många möjligheter till utflykter och aktiviteter. Vulkaneifel är ett paradis för vandrare; på dina turer kan du beundra sevärdheter som Ulmens slottsruin, den yngsta maaren i Vulkaneifel eller vattenfallet "Rausch", som störtar sju meter ner i djupet. Från Nürburg Castle, en romantisk slottsruin, har du en fantastisk utsikt över den norra kurvan av den berömda Nürburgring.Semesterhuset är den perfekta platsen för en händelserik semester.

Lägenhet i Trierweiler, Tyskland (DMO902)

Semesterlägenheten Kuhn ligger i byn Trierweiler, cirka 10 km väster om den historiska staden Trier. Du bor i en enkelt möblerad lägenhet i ett 1800-talshus i utkanten av den lilla byn. På grund av husets ålder är taken och dörröppningarna ganska låga. På första våningen har du tre sovrum. På bottenvåningen finns köket, ett badrum och ett litet vardagsrum.Utanför har du en trädgård till ditt förfogande. Eftersom det finns en annan semesterlägenhet i huset delas trädgården med alla boende. Lägenheten ligger bredvid hyresvärdarnas blomsteraffär i samma byggnadskomplex.Du bor i en varierad semesterregion, omgiven av mycket natur, historiska städer och de vackra vinbyarna längs Mosel. Trier, Tysklands äldsta stad med många historiska byggnader och monument, är definitivt värt ett besök. Men även kulturstaden Luxemburg (45 km) kan nås snabbt och enkelt. Om du reser med barn kan du besöka naturparken Weißhauswald eller Teufelsschlucht (djävulsklyftan), där du kan ta vackra promenader förbi klippväggar och grottor. Med bil kan du vara i ett helt annat landskap på 20 minuter, nämligen i vinregionen vid Mosel. Det finns ett bageri bara 100 meter från ditt boende, så du kan få färskt bröd till frukost.

Lägenhet i Neumagen, Tyskland (DMO903)

Denna semesterbostad ligger nära Neumagen, en semesterort vid Mosel, cirka 25 km sydväst om Bernkastel-Kues och 35 km nordost om Trier. Denna del av Tyskland med sina sekelgamla byar, omfattande vinodlingar och vackra flodlandskap är ett förstklassigt semestermål. Här finns idealiska förutsättningar för underbara cykelturer och trevliga utflykter till sevärda städer i omgivningarna. Du bör definitivt besöka Trier, där romarna en gång uppförde de vackraste byggnaderna och strukturerna. Andra sevärdheter i regionen är Erbeskopf, sommarrodelbanan samt klätterparken, och det finns ett helt urval av slott och fästningar som är värda att se. Semesterhuset har ett utmärkt läge i slutet av en stig, nära bäcken Drhon i den lilla byn Papiermühle, som är omgiven av skog ca 5 km sydost om Neumagen. Ni upptar lägenheten på bottenvåningen på baksidan av det fristående huset. Vardagsrummet ligger mitt i lägenheten och har inget fönster utåt. Sovrum 3 är tillgängligt via sovrum 2. Tvättmaskin mot avgift.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU221)

I semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang, kan du tillbringa din semester i detta vackra semesterhus. Det är rustikt inrett och ändå modernt och ljust. Det finns två sovrum i huset, det första är utrustat med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Husets egen terrass inbjuder till avkoppling. Dina barn kan använda den omgivande gräsmattan för att leka. Semesterparken har en inomhustennisbana och en fitnessstudio, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Strohn, Tyskland (DEI119)

Denna mysiga semesterbostad ligger i byn Strohn i Vulkaneifel, omgiven av de romantiska vulkaniska maarerna Pulvermaar och Holzmaar. Det är bekvämt inrett och med tre separata sovrum erbjuder det tillräckligt med komfort för en familj eller en nära grupp vänner. Strohn bjuder på många sevärdheter, till exempel Lavabomben vid ingången till byn, Museum Vulkanhaus eller den idylliska Strohner Schweiz, en genombrottsdal av floden Alf. Låt dig förtrollas av Strohner Märchen och Pulvermaar eller vandra på någon av de många vandringslederna i närområdet. Cyklister får också sitt lystmäte på cykelvägen Maare-Mosel. Gör en utflykt till Mosel, Trier eller till och med Luxemburg.

Lägenhet i Ferienpark Himmelberg, (DE5509.200.3)

Resort "Ferienpark Himmelberg". Above Thalfang, on the outskirts, 1 km from the centre. In the complex: central heating system. Central parking spaces. Shop 1.3 km, supermarket 1.3 km, restaurant 1.5 km, bar 1.4 km, bakery 1.3 km, café 1.3 km, bus stop "Thalfang" 900 m, outdoor swimming pool 20 km, indoor swimming pool 600 m. Golf course 25 km, tennis 100 m, walking paths from the house 300 m, chair lift 10 km, slopes 10 km, cross country ski track 10 km, children's playground 1.1 km. Nearby attractions: Schmuck- und Mineralienhaus Kirschweiler 22 km, Besucherbergwerk Fell 25 km, Deutsches Edelsteinmuseum 30 km, Römerstadt Trier 35 km. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 10 km. Please note: car recommended. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The holiday park, overlooking the “Erbeskopf”, consists of two-storey block-style houses, semi-detached houses, bungalows and country houses (all with lawns and play areas). 2-room apartment 35 m2, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 16 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. 1 room 9 m2 with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). Small kitchenette (2 hot plates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace 15 m2 partly roofed. Terrace furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking at 10 m. Please note: non-smokers only. Smoke alarm. Shared terrace with DE5509.200.4. Shared garden (500 m2) with lawn (200 m2).

Lägenhet i Ferienpark Himmelberg, (DE5509.200.4)

Resort "Ferienpark Himmelberg". Above Thalfang, on the outskirts, 1 km from the centre. In the complex: central heating system. Central parking spaces. Shop 1.3 km, supermarket 1.3 km, restaurant 1.5 km, bar 1.4 km, bakery 1.3 km, café 1.3 km, bus stop "Thalfang" 900 m, outdoor swimming pool 20 km, indoor swimming pool 600 m. Golf course 25 km, tennis 100 m, walking paths from the house 300 m, chair lift 10 km, slopes 10 km, cross country ski track 10 km, children's playground 1.1 km. Nearby attractions: Schmuck- und Mineralienhaus Kirschweiler 22 km, Besucherbergwerk Fell 25 km, Deutsches Edelsteinmuseum 30 km, Römerstadt Trier 35 km. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 10 km. Please note: car recommended. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The holiday park, overlooking the “Erbeskopf”, consists of two-storey block-style houses, semi-detached houses, bungalows and country houses (all with lawns and play areas). 2-room apartment 35 m2, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 16 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. 1 room 9 m2 with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). Small kitchenette (2 hot plates, toaster, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace 15 m2 partly roofed. Terrace furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking at 10 m. Please note: non-smokers only. Smoke alarm. Shared use of terrace with DE5509.200.3. Shared garden (500 m2) with lawn (200 m2).

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU222)

Denna semesterbostad ligger i ett lugnt läge, omgiven av en vacker naturtomt, i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Det kärleksfullt inredda semesterhuset har ett öppet vardagsrum och matplats med en rustik öppen spis för mysiga kvällar. Inredningen i huset kombinerar tradition med många moderna inslag, till exempel det fullt utrustade köket, som är utrustat med bekväma köksmaskiner.När vädret är fint är husets utomhusområde en underbar plats att dröja kvar på. Terrassområdet är kärleksfullt anlagt och erbjuder olika sittplatser. Terrassen är delvis täckt och den omgivande gräsmattan erbjuder plats för barn att leka. Semesterparken har en inomhustennisbana och en fitnessstudio, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge din kropp och ditt sinne möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår, samt en skogens repbana och en sommarrodelbana för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Heckenmünster - Eifel, Tyskland nära golfbana (DEI187)

Drömmer du om en avkopplande semester i Eifel?Nordost om Trier hittar du detta fantastiska semesterhus. Invändigt väntar en ljus, inbjudande interiör i rustik stil på dig. De bekvämt och modernt utrustade rummen ger ett smakfullt intryck och erbjuder allt du behöver för en lyckad semester. På din tröskel kan du njuta av en kaffe utomhus i soligt väder.I närheten hittar du en mängd olika aktiviteter och utflyktsmål. Vandringsleden Eifelsteig går direkt till huset och bara några kilometer bort hittar du nästa cykelväg. Huset erbjuder en idealisk utgångspunkt för utflykter i vulkaniska Eifel och Moseldalen. Du kan också besöka de gamla källorna nära Heckenmünster eller delta i Oktoberfest Wittlich.En avkopplande och händelserik utflykt väntar dig i detta vackra semesterhus.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU238)

Tillbringa en avkopplande semester i detta kärleksfullt inredda semesterhus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatmässiga kurorten Thalfang. Interiören kombinerar rustika element med modern inredning.Höjdpunkten i det mysiga vardagsrummet är den öppna spisen, runt vilken du kan göra det bekvämt för dig själv under kalla dagar. Det första sovrummet har en dubbelsäng, det andra sovrummet är utrustat med två enkelsängar. Semesterhuset erbjuder dig all den komfort du behöver för en avkopplande semester. Medan du kopplar av på husets terrass kan dina barn leka på den omgivande gräsmattan.Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, båda mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU228)

Tillbringa din semester i detta kärleksfullt inredda fritidshus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Den rustikt inredda lägenheten erbjuder dig den idealiska utgångspunkten för en avkopplande semester i Hunsrück. I det mysiga vardagsrummet ger kaminen mysig värme, köket är välutrustat. Koppla av på husets terrass medan barnen leker på gräsmattan. Här finns också en grill och trädgårdsmöbler för mysiga grillkvällar. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge din kropp och ditt sinne möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Ferienpark Himmelberg, (DE5509.200.5)

Resort "Ferienpark Himmelberg". Above Thalfang, on the outskirts, 1 km from the centre. In the complex: central heating system. Central parking spaces. Shop 1.3 km, supermarket 1.3 km, restaurant 1.5 km, bar 1.4 km, bakery 1.3 km, café 1.3 km, bus stop "Thalfang" 900 m, outdoor swimming pool 20 km, indoor swimming pool 600 m. Golf course 25 km, tennis 100 m, walking paths from the house 300 m, chair lift 10 km, slopes 10 km, cross country ski track 10 km, children's playground 1.1 km. Nearby attractions: Schmuck- und Mineralienhaus Kirschweiler 22 km, Besucherbergwerk Fell 25 km, Deutsches Edelsteinmuseum 30 km, Römerstadt Trier 35 km. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 10 km. Please note: car recommended. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The holiday park, overlooking the “Erbeskopf”, consists of two-storey block-style houses, semi-detached houses, bungalows and country houses (all with lawns and play areas). 7-room house 140 m2 on 2 levels, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 16 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Living/dining room 16 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. 2 rooms 9 m2, each room with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). Small kitchenette (2 hot plates, microwave, electric coffee machine). 2 showers/WC. Upper floor: living room 34 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 1 room 12 m2 with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). 1 room 10 m2 with 2 beds (100 cm, length 200 cm). Open kitchen (oven, dishwasher, 3 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine) with dining table. Shower/WC. Gas heating. Large balcony 20 m2, terrace 15 m2 partly roofed, garden 500 m2, lawn 200 m2. Terrace furniture, balcony furniture. Beautiful view of the mountains, the resort and the forest. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking at 10 m. Please note: non-smoking house. Smoke alarm. Other small kitchenette (2 hotplates, microwave, electric coffee machine) on the ground floor. PLEASE NOTE: The holiday home is the combination of the three apartments DE5509.200.2 and DE5509.2003 and DE5509.2004. Separate outside entrance to the upper floor.

Lägenhet i Ferienpark Himmelberg, (DE5509.200.2)

Resort "Ferienpark Himmelberg". Above Thalfang, on the outskirts, 1 km from the centre. In the complex: central heating system. Central parking spaces. Shop 1.3 km, supermarket 1.3 km, restaurant 1.5 km, bar 1.4 km, bakery 1.3 km, café 1.3 km, bus stop "Thalfang" 900 m, outdoor swimming pool 20 km, indoor swimming pool 600 m. Golf course 25 km, tennis 100 m, walking paths from the house 300 m, chair lift 10 km, slopes 10 km, cross country ski track 10 km, children's playground 1.1 km. Nearby attractions: Schmuck- und Mineralienhaus Kirschweiler 22 km, Besucherbergwerk Fell 25 km, Deutsches Edelsteinmuseum 30 km, Römerstadt Trier 35 km. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 10 km. Please note: car recommended. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The holiday park, overlooking the “Erbeskopf”, consists of two-storey block-style houses, semi-detached houses, bungalows and country houses (all with lawns and play areas). 3-room apartment 70 m2, on the upper floor. Cosy and wooden furniture furnishings: living room 34 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 1 room 12 m2 with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). 1 room 10 m2 with 2 beds (100 cm, length 200 cm). Open kitchen (oven, dishwasher, 3 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine) with dining table. Shower/WC. Gas heating. Large balcony 20 m2. Balcony furniture. Beautiful view of the mountains, the resort and the forest. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking at 10 m. Please note: non-smokers only. Private entrance, smoke alarm. Shared garden (500 m2) with lawn (200 m2).

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU219)

Tillbringa din semester i detta vackra och färgglada hus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatvänliga kurorten Thalfang. ÊHuset ligger på bottenvåningen och är modernt inrett. Köket är fullt utrustat och lämnar inget att önska. Huset är omgivet av en stor naturtomt där dina barn kan leka. På den täckta, privata terrassen kan du koppla av eller äta med familjen. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU223)

I semesterparken Himmelberg bor du i "Knusperhaus Gretel".Tillbringa din semester i detta rustika och mysiga semesterhus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatbaserade kurorten Thalfang. Rummen ligger på husets bottenvåning och är inredda med mycket trä. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för hela familjen.Det första sovrummet är utrustat med en dubbelsäng, det andra sovrummet med två enkelsängar. Medan du kopplar av på husets öppna terrass kan dina barn ostört leka på den omgivande gräsmattan. Huset värms upp med en infraröd värmare. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, båda mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU209)

Detta mysiga hus med rustik charm ligger i semesterparken Himmelberg. Använd semesterboendet som utgångspunkt för utflykter i naturen mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar eller koppla av på husets egen terrass. Det finns två separata sovrum med en dubbelsäng och två enkelsängar.Semesterparken har en inomhustennisbana och en fitnessstudio, båda mot en avgift. Den intilliggande inomhuspoolen kan användas gratis av semesterhusets gäster. Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här; vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året.Direkt vid Erbeskopf finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU224)

Tillbringa din semester i detta kärleksfullt inredda fritidshus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Här kombineras rustik stil med moderna element för att garantera trivsel. Matplatsen ger plats för hela familjen att njuta av måltiderna tillsammans. Huset ligger på en stor naturtomt. Här kan du koppla av på den öppna terrassen medan barnen leker på gräsmattan.Semesterparken har en inomhus tennisbana och ett gym, båda mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Lägenhet i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU204)

Tillbringa en oförglömlig semester i denna mysigt inredda semesterlägenhet i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatmässiga kurorten Thalfang. Lägenheten ligger på bottenvåningen, den rustika stilen skapar en mysig atmosfär. Inredningen ger dig den nödvändiga komforten för en avkopplande semester. I vardagsrummet och matplatsen finns en vedeldad kamin för mysiga kvällar. Medan du kopplar av på den delvis täckta terrassen kan dina barn leka ostört på den omgivande gräsmattan. På första våningen finns en semesterlägenhet som tillfälligt används av ägaren.Sportentusiaster kan använda den inomhus belägna tennisbanan och gymmet på Ferienenpark Himmelberg mot en avgift. Inträdet till den närliggande inomhuspoolen är gratis för husets gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder förbi semesterparken så att du kan börja dina turer direkt från boendet. Vintersportfantaster kan hänge sig åt sin passion i Erbeskopf vintersportcenter, bara några kilometer bort, med skidlift, längdskidspår och snötäckta skidbackar. På sommaren bjuder skogens repbana, sommarrodelbanan, äventyrslekplatsen och olika fritidsanläggningar in till individuella aktiviteter. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna...

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU227)

Huset i semesterparken Himmelberg är byggt på bottenvåningen och på bottenvåningen. Njut av din semester ovanför den klimatiska kurorten Thalfang i detta kärleksfullt inredda semesterhus. Boendet erbjuder allt du behöver för en avkopplande semester. Här hittar du fyra separata sovrum, vilket gör att huset lämpar sig för en stor familj eller för en semester bland vänner.Den mysiga öppna spisen är en riktig välmående oas och det moderna köket lämnar inget att önska. Den rymliga, privata terrassen inbjuder till avkoppling, medan barnen kan leka på den omgivande gräsmattan. Dessutom finns det en stor balkong vid huset. Semesterparken har en inomhustennisbana och en fitnessstudio, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge din kropp och ditt sinne möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU220)

Tillbringa en avkopplande semester i detta kärleksfullt inredda semesterhus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatmässiga kurorten Thalfang. Interiören kombinerar rustika element med modern inredning. Höjdpunkten i det mysiga vardagsrummet är den öppna spisen, runt vilken du kan göra det bekvämt för dig själv under kalla dagar. Det första sovrummet har en dubbelsäng, det andra sovrummet är utrustat med två enkelsängar. Semesterhuset erbjuder dig all den komfort du behöver för en avkopplande semester. Medan du kopplar av på husets terrass kan dina barn leka på den omgivande gräsmattan.Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, båda mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU233)

Denna rymliga semesterbostad ligger i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Semesterhuset byggdes 2019 och är mycket mysigt och modernt inrett. Den mysiga öppna spisen är en riktig välmående oas och ger en mysig atmosfär.Det här semesterhuset erbjuder allt du behöver för en fantastisk semester. Koppla av på en av de två balkongerna eller ät måltider med hela familjen på den täckta terrassen. Sovutrymmet är uppdelat på fyra separata sovrum. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, båda mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är dock gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbike-spår med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU225)

Detta kärleksfullt inredda semesterhus ligger i semesterparken Himmelberg. Ovanför den klimatiska kurorten Thalfang kan du tillbringa din avkopplande semester. Vardags- och matplatsen är rymlig och ljus. Här hittar du utrymme för att tillbringa mysiga kvällar. Husets egen öppna terrass erbjuder gott om plats för avkoppling. Huset är omgivet av en stor naturtomt där dina barn kan leka. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder passerar till och med rakt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Ferienpark Himmelberg, (DE5509.200.8)

Resort "Ferienpark Himmelberg". Above Thalfang, on the outskirts, 1 km from the centre. In the complex: central heating system. Central parking spaces. Shop 1.3 km, supermarket 1.3 km, restaurant 1.5 km, bar 1.4 km, bakery 1.3 km, café 1.3 km, bus stop "Thalfang" 900 m, outdoor swimming pool 20 km, indoor swimming pool 600 m. Golf course 25 km, tennis 100 m, walking paths from the house 300 m, chair lift 10 km, slopes 10 km, cross country ski track 10 km, children's playground 1.1 km. Nearby attractions: Schmuck- und Mineralienhaus Kirschweiler 22 km, Besucherbergwerk Fell 25 km, Deutsches Edelsteinmuseum 30 km, Römerstadt Trier 35 km. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 10 km. Please note: car recommended. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The holiday park, overlooking the “Erbeskopf”, consists of two-storey block-style houses, semi-detached houses, bungalows and country houses (all with lawns and play areas). "Haus Tausendschön", 3-room house 70 m2, on the ground floor. Comfortable and cosy furnishings: living/dining room 25 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player and DVD. 2 rooms 9 m2, each room with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Open kitchen 6 m2 (4 hot plates, oven, dishwasher, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Small terrace 6 m2 partly roofed, garden 300 m2, lawn 250 m2. Terrace furniture, barbecue, box-room. Facilities: children's high chair, hair dryer. Internet (WiFi, free). Reserved parking. Please note: non-smoking house. Smoke alarm.

Lägenhet i Haus Wildstein, (DE5580.161.1)

Modern apartment block "Haus Wildstein", surrounded by trees and meadows. In the district of Bad Wildstein, on the outskirts, 4.5 km from the centre of Traben-Trarbach, in a quiet position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 3 m from the stream. For shared use: park 43'000 m2, large, well-kept garden, natural garden 1 ha. Table tennis, patio, barbecue house, children's playground (swing). In the house: lift, sun terrace, central heating system. Linen change weekly. Towel change weekly. Parking at the house. Shop 4.5 km, grocery 4.5 km, supermarket 4.5 km, shopping centre 15 km, restaurant 2.8 km, bar 4.5 km, bakery 4.5 km, café 2.8 km, bicycle rental 6 km, bus stop "Traben-Trarbach" 2.5 km, railway station "Traben-Trarbach" 4.5 km, outdoor swimming pool 15 km, thermal baths 1.5 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 2 km, minigolf 1 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m, children's playground 3.5 km. Nearby attractions: Weinregion Mosel, Nationalpark Saar-Hunsrück. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 30 km. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 50 km. Please note: car recommended. The holiday home is located in the beautiful Kautenbachtal, near the Mosel-Therme. The old trees with direct access to the stream running through the property, as well as the hiking trails distributed over the area and a barbecue hut provide an ideal environment to leave the everyday stress behind. There is also a Kneipp facility (water treading) in the mineral water-bearing stream. The communal 200 m2 sun terrace (roof terrace) is accessible through a spiral staircase or, completely barrier-free, by lift. The communal barbecue hut is located under a huge chestnut tree (barbecue by the campfire (wood extra) or by gas grill). All apartments are barrier-free. 3-room apartment 110 m2, on the ground floor. Tasteful and cosy furnishings: living/sleeping room 33 m2 with 1 double sofabed (140 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen), DVD. Exit to the balcony, to the terrace. Living/sleeping room 31 m2 with 2 fold-away beds (90 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Exit to the balcony, to the terrace. 1 room 19 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, kettle, electric coffee machine). Bath/WC, shower/WC, hydro massage bath. Balcony 12 m2, terrace 10 m2, roofed. Terrace furniture, balcony furniture. Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. Balcony and terrace are not separated from the other apartments. Optimal accessibility: the access to the apartment, balcony by the creek and the roof terrace, the windows and doors as well as a bathroom and the kitchenette are completely barrier-free.

Lägenhet i Weingut Krempel, (DE5580.180.1)

Cosy 2-family house "Weingut Krempel". In the district of Trarbach, 500 m from the centre, 1.3 km from the centre of Traben, 900 m from the river. In the house: central heating system. Public parking on the road. Shop 700 m, supermarket 1.6 km, restaurant 500 m, bus stop 100 m, railway station "Traben-Trarbach" 1.5 km, outdoor swimming pool 7 km, indoor swimming pool 1.4 km. Tennis 800 m, minigolf 1.5 km. 3-room apartment 61 m2 on 2nd floor. Partly with sloping ceilings, modern and cosy furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen), radio. 2 double bedrooms. Kitchen (oven, dishwasher, 2 induction hot plates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Bath/WC. View of. Facilities: hair dryer. Please note: non-smokers only. Smoke alarm. Senseo coffee machine (without capsules) extra at disposal.

Lägenhet i Trier, Tyskland med pool (DMO148)

I ett grönt område utanför Trier ligger denna vackra semesterlägenhet med spännande arkitektur från 1970-talet.Den vackra och charmiga semesterbostaden ligger på en sluttning och bottenvåningen nås via flera trappor. Stora och enkla rum väntar på dig, din familj och dina fyrbenta vänner med vackra möbler och erbjuder dig en idealisk utgångspunkt för dina utflykter och aktiviteter i området.Njut av det lugna läget på landsbygden i utkanten av Trier och ta dig ändå snabbt till staden och grannlandet Luxemburg. Många fantastiska evenemang kan du besöka beroende på säsong, t.ex. julmarknader och vinfestivaler vid Mosel. Du kan lätt nå stadens centrum med kollektivtrafiken.Besök Porta Nigra och bege dig till Mosel, som ligger bara en kilometer bort och är idealisk för cykelturer och dagskryssningar. Beundra och besök Saarburgs vattenfall, det lokalhistoriska museet och skiffergruvan. Planera också utflykter till Hunsrück och Eifel och koppla av i naturen.Välkommen!

Lägenhet i Haus Wildstein, (DE5580.161.3)

Modern apartment block "Haus Wildstein", surrounded by trees and meadows. In the district of Bad Wildstein, on the outskirts, 4.5 km from the centre of Traben-Trarbach, in a quiet position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 3 m from the stream. For shared use: park 43'000 m2, large, well-kept garden, natural garden 1 ha. Table tennis, patio, barbecue house, children's playground (swing). In the house: lift, sun terrace, central heating system. Linen change weekly. Towel change weekly. Parking at the house. Shop 4.5 km, grocery 4.5 km, supermarket 4.5 km, shopping centre 15 km, restaurant 2.8 km, bar 4.5 km, bakery 4.5 km, café 2.8 km, bicycle rental 6 km, bus stop "Traben-Trarbach" 2.5 km, railway station "Traben-Trarbach" 4.5 km, outdoor swimming pool 15 km, thermal baths 1.5 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 2 km, minigolf 1 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m, children's playground 3.5 km. Nearby attractions: Weinregion Mosel, Nationalpark Saar-Hunsrück. Well-known ski regions can easily be reached: Erbeskopf 30 km. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 50 km. Please note: car recommended. The holiday home is located in the beautiful Kautenbachtal, near the Mosel-Therme. The old trees with direct access to the stream running through the property, as well as the hiking trails distributed over the area and a barbecue hut provide an ideal environment to leave the everyday stress behind. There is also a Kneipp facility (water treading) in the mineral water-bearing stream. The communal 200 m2 sun terrace (roof terrace) is accessible through a spiral staircase or, completely barrier-free, by lift. The communal barbecue hut is located under a huge chestnut tree (barbecue by the campfire (wood extra) or by gas grill). All apartments are barrier-free. 2-room apartment 90 m2, on the ground floor. Tasteful and cosy furnishings: living/sleeping room 39 m2 with 1 double sofabed (140 cm, length 200 cm), 1 wall-trunk bed (90 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen), DVD. Exit to the balcony, to the terrace. 1 room 23 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), 1 fold-away bed (90 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Exit to the balcony. Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). 2 baths/WC, hydro massage bath. Balcony 12 m2, terrace 6 m2, roofed. Terrace furniture, balcony furniture. Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. Balcony and terrace are not separated from the other apartments. Optimal accessibility: the access to the apartment, balcony by the stream and the roof terrace, the windows and doors as well as a bathroom are completely barrier-free.

Lägenhet i Wildbadstrasse, (DE5580.170.1)

Cosy apartment house "Wildbadstrasse". In the district of Trarbach, 2 km from the centre of Traben, 1.5 km from the river. For shared use: small, well-kept garden with lawn for sunbathing. In the house: central heating system. Parking on the premises, public parking on the road. Shop 800 m, supermarket 1 km, restaurant 200 m, bicycle rental 600 m, bus stop 20 m, railway station 3 km, outdoor swimming pool 8 km, indoor swimming pool 100 m, thermal baths "Moseltherme" 100 m. Golf course 25 km, tennis 50 m, minigolf 100 m. 3-room apartment 75 m2, on the upper ground floor. Bright, cosy furnishings: living room with satellite TV, radio, CD-player and DVD. Exit to the balcony. 1 room with 2 beds. 1 double bedroom with radio. Kitchen (4 hot plates, oven, kettle, electric coffee machine) with dining table. Exit to the balcony. Bath/WC. Balcony 4 m2. Balcony furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 1), med bastu (DE5570.102.3)

3-family house "Eifelnatur (Haus 1)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'000 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers, pond. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use, extra). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 3.3 km, bakery 5.3 km, café 3.3 km, bicycle rental 10 km, bus stop "Daun" 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, indoor swimming pool 10 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 15 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Self-service bar with drinks and food in the house (extra). It is also accessible to guests from the other two houses. The leisure room / sauna is located in the neighboring house and is for all guests. 4-room apartment 110 m2, on the top floor. With sloping ceilings, cosy furnishings: living/dining room 44 m2 with Scandinavian wood stove and satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 1 room 15 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 16 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 13 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), shower/WC. Large kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Large balcony 10 m2. Balcony furniture, barbecue (portable). Beautiful distant view of the mountains and the resort. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 2), med bastu (DE5570.100.1)

A self-service bar is located in the neighboring house. The leisure room / sauna is located in the house and is also available to guests from the other two houses. 3-family house "Eifelnatur (Haus 2)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'350 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 5.3 km, bakery 5.3 km, café 5.3 km, bicycle rental 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, thermal baths "Vulkaneifel-Therme Bad Bertrich" 13 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 40 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. 3-room apartment 90 m2, on the ground floor. Modern and tasteful furnishings: living/dining room 45 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the terrace. 1 room 16 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the garden. 1 room 22 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the terrace. Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Terrace 20 m2 partly roofed. Terrace furniture, barbecue. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 3), (DE5570.101.2)

A self-service bar is located in the neighboring house. The leisure room / sauna is in the neighboring house. Semi-detached house "Eifelnatur (Haus 3)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 50 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 500 m2, garden 200 m2 with lawn 50 m2. In the house: central heating system. Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 3.3 km, bakery 5.3 km, café 3.3 km, bicycle rental 10 km, bus stop "Daun" 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, indoor swimming pool 10 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 15 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. The owner lives in the same residence. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. 4-room apartment 134 m2 on 2 levels, on the ground floor. Modern and tasteful furnishings: living/dining room 36 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player and DVD. Exit to the terrace. 1 room 17 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 13 m2 with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Small kitchen 6 m2 (4 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: 1 room 36 m2, with sloping ceilings with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen), DVD. Bath/WC. Terrace 43 m2. Terrace furniture, barbecue. Facilities: washing machine, iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer, baby changing unit. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Stuga - Semesterhus i Prümzurlay, Tyskland (DEI232)

För semesterfirare som verkligen vill koppla av är denna välskötta hushalva eller semesterlägenhet på bottenvåningen ett bra val. Via den täckta terrassen kommer du in i vardagsrummet med en bekväm fällbar säng. Sovrum, kök, toalett och badrum ligger också på bottenvåningen. Denna semesterbostad drar nytta av ett lugnt läge i utkanten av Prümzurlay. Prümzurlay, en statligt erkänd ort i Eifelkreis Bitburg-Prüm i Rheinland-Pfalz, är en del av den tysk-luxemburgska naturparken Södra Eifel. Bitburg har en äventyrsbassäng med bastuvärld, en isbana och en gokartbana, och du kan gå med på en guidad tur i Bitburgs bryggeri. I Ernzen, 5 km bort, kan du på Teufelsschlucht-centret få information om Ferschweilerplatån och om geologi, arkeologi, flora och fauna i detta vackra skogs- och stenområde. "Gröna helvetet" är en av de vackraste vandringslederna i naturparken Södra Eifel, och en cykelväg (9 km) över den gamla järnvägslinjen mellan Irrel och Bitburg och cykelvägar längs floden väntar på dig. I Irrel (2 km) kan du göra dina inköp och hyra cyklar och elcyklar med GPS-rutter.

Lägenhet i Belvedere, (DE5563.210.1)

Single-family house "Belvedere", surrounded by trees, meadows and fields. On the outskirts, 1 km from the centre of Manderscheid, in a quiet, sunny position, traffic calmed area, 20 m from the edge of the forest, 5 km from the lake, 1 km from the river. Private: property 1'200 m2, beautiful, well-kept garden with lawn 1'000 m2 trees. In the house: central heating system. Parking at the house. Shop 1.5 km, grocery 1.5 km, restaurant 1.5 km, bakery 1.5 km, café 1.5 km, bus stop 1 km, railway station "Wittlich HBF" 22 km, outdoor swimming pool 1.5 km, bathing lake 5 km. Tennis 1.5 km, children's playground 1 km. Nearby attractions: Oberburg 2 km, Niederburg 2 km. Well-known lakes can easily be reached: Meerfelder Maar 5 km, Windsbornkrater 5 km. Please note: car recommended. Not suitable for small children. 1st floor is closed and not occupied. 3-room apartment 130 m2, on the upper ground floor. Tasteful and cosy furnishings: living/dining room 30 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player and hi-fi system. Exit to the garden, to the terrace. 1 room 25 m2 with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). 1 room 20 m2 with 1 double bed (200 cm, length 200 cm). Kitchen 12 m2 (4 hot plates, oven, dishwasher, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC, shower/bidet/WC. Underfloor heating. Large terrace 25 m2, roofed. Terrace furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Thalfang, Tyskland nära golfbana (DHU234)

Njut av din semester i detta kärleksfullt inredda fritidshus i semesterparken Himmelberg, ovanför den klimatiska kurorten Thalfang. Rummen är fördelade på bottenvåningen och första våningen. Boendet är inrett i rustik stil med moderna inslag. Du kan göra det bekvämt framför den mysiga öppna spisen under kalla dagar.Semesterhuset ligger på en stor naturtomt. Huset har en rymlig terrass och två balkonger. Semesterparken har en inomhustennisbana och ett gym, som båda kan användas mot en avgift. Inträdet till den intilliggande inomhuspoolen är gratis för våra gäster.Ge ditt sinne och din kropp möjlighet att återknyta kontakten med naturen. Njut av den unika bergs- och skogsdoften och låt dig förtrollas av fågelkvitter. Utnyttja närheten till nationalparken Hunsrück-Hochwald och naturparken Saar-Hunsrück för en unik vandrings- eller cykeltur. Vissa vandringsleder leder till och med direkt förbi semesterparken. Vintersportfantaster kommer också att få valuta för pengarna här, eftersom vintersportcentret Erbeskopf ligger bara några kilometer bort, med skidliftar, längdskidspår samt en skogens repbana och sommarrodelbanan för de varmare månaderna på året. Det centrala läget mellan Rhen, Mosel, Nahe och Saar gör denna plats till en perfekt utgångspunkt för många utflykter.Det finns en park för mountainbikestigar med en downhillbana direkt vid Erbeskopf. Här i cykelparken får mountainbikeentusiaster valuta för pengarna.

Stuga - Semesterhus i Bruni, med bastu (DE5563.604.1)

Single-family house "Bruni", 3 storeys, renovated in 2019. In the resort 200 m from the centre of Manderscheid, 5 km from the lake. For shared use: property 600 m2, well-kept garden with trees. Table tennis (slide, swing). Private: property 200 m2. In the complex: sauna. Parking (for 3 cars) at the house. Grocery 700 m, restaurant 100 m, bus stop 500 m, outdoor swimming pool 800 m, indoor swimming pool 16 km. Nearby attractions: Abtei Himmerod 16 km, Niederburg 1.5 km. Well-known lakes can easily be reached: Maarsee 5 km. "Bruni", 5-room house 110 m2 on 3 levels. Living/dining room with dining table and satellite TV. Open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Exit to the terrace. Shower/WC. Upper floor: 1 room with 1 x 2 bunk beds. 1 double bedroom. 1 room with 1 french bed. Bath/WC. 2nd upper floor: living/sleeping room with sloping ceilings with rooflight with 1 double bed and satellite TV. Gas heating. Terrace 5 m2 partly roofed, patio. Terrace furniture, barbecue. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. When booking at the rate for 5 persons not available: second floor.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 1), med bastu (DE5570.102.1)

3-family house "Eifelnatur (Haus 1)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'000 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers, pond. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use, extra). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 3.3 km, bakery 5.3 km, café 3.3 km, bicycle rental 10 km, bus stop "Daun" 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, indoor swimming pool 10 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 15 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Self-service bar with drinks and food in the house (extra). It is also accessible to guests from the other two houses. The leisure room / sauna is located in the neighboring house and is for all guests. 4-room apartment 110 m2, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 35 m2 with open-hearth fireplace and satellite TV (flat screen), CD-player and DVD. Exit to the terrace. 1 room 14 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), shower/WC. Exit to the terrace. 1 room 14 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the terrace. 1 room 7 m2 with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Kitchen 8 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Bath/shower/WC. Large terrace 60 m2 partly roofed. Terrace furniture, barbecue (portable). Beautiful distant view of the mountains and the resort. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 1), med bastu (DE5570.102.2)

3-family house "Eifelnatur (Haus 1)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'000 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers, pond. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use, extra). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 3.3 km, bakery 5.3 km, café 3.3 km, bicycle rental 10 km, bus stop "Daun" 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, indoor swimming pool 10 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 15 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Self-service bar with drinks and food in the house (extra). It is also accessible to guests from the other two houses. The leisure room / sauna is located in the neighboring house and is for all guests. 4-room apartment 110 m2, on the upper floor. Cosy furnishings: living/dining room 35 m2 with open-hearth fireplace and satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 2 rooms 16 m2, each room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the terrace. 1 room 12 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Kitchen 8 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, electric coffee machine, combination microwave). Shower/WC, bath/shower/WC. Large balcony 10 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable). Beautiful distant view of the mountains and the resort. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Eifelnatur (Haus 1), med bastu (DE5570.102.4)

3-family house "Eifelnatur (Haus 1)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'000 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers, pond. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use, extra). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 3.3 km, bakery 5.3 km, café 3.3 km, bicycle rental 10 km, bus stop "Daun" 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, indoor swimming pool 10 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 15 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Self-service bar with drinks and food in the house (extra). It is also accessible to guests from the other two houses. The leisure room / sauna is located in the neighboring house and is for all guests. 12-room house 330 m2 on 3 levels, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 35 m2 with open-hearth fireplace and satellite TV (flat screen), CD-player and DVD. Exit to the terrace. 1 room 14 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), shower/WC. Exit to the terrace. 1 room 14 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the terrace. 1 room 7 m2 with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Kitchen 8 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Bath/shower/WC. Upper floor: living/dining room 35 m2 with open-hearth fireplace and satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 2 rooms 16 m2, each room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the terrace. 1 room 12 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Kitchen 8 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, electric coffee machine, combination microwave). Shower/WC, bath/shower/WC. Top floor: living/dining room 44 m2, with sloping ceilings with Scandinavian wood stove and satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 1 room 15 m2, with sloping ceilings with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 16 m2, with sloping ceilings with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 13 m2, with sloping ceilings with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), shower/WC. With sloping ceilings, large kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. 2 large balconies 10 m2, large terrace 60 m2 partly roofed. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable), deck chairs. Beautiful distant view of the mountains and the resort. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. PLEASE NOTE: The holiday home is the combination of three apartments DE5570.102.1 and DE5570.102.2 and DE5570.102.3.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 2), med bastu (DE5570.100.2)

A self-service bar is located in the neighboring house. The leisure room / sauna is located in the house and is also available to guests from the other two houses. 3-family house "Eifelnatur (Haus 2)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'350 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 5.3 km, bakery 5.3 km, café 5.3 km, bicycle rental 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, thermal baths "Vulkaneifel-Therme Bad Bertrich" 13 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 40 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. 3-room apartment 107 m2, on the ground floor. Modern and tasteful furnishings: living/dining room 54 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the terrace. 1 room 16 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 22 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). 2 showers/WC. Underfloor heating. Terrace 14 m2 partly roofed. Terrace furniture, barbecue. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. Electric fireplace.

Lägenhet i Eifelnatur (Haus 2), med bastu (DE5570.100.3)

A self-service bar is located in the neighboring house. The leisure room / sauna is located in the house and is also available to guests from the other two houses. 3-family house "Eifelnatur (Haus 2)", surrounded by trees and fields. On the outskirts, 300 m from the centre, in a quiet, elevated position on a slope, 10 m from the edge of the forest, 8 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property 1'350 m2, well-kept garden 450 m2 with lawn 300 m2, flowers. Table tennis, children's playground (slide, swing, sandbox). In the house: sauna (extra). Billiard table, table football, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (for shared use). Linen change weekly. Towel change weekly. Bread roll service and beverage service possible on request (extra). Stepped path (25 steps) to the house. Parking (limited number of spaces) on the premises. Grocery 5.3 km, supermarket 5.3 km, shopping centre 5 km, restaurant 150 m, bar 5.3 km, bakery 5.3 km, café 5.3 km, bicycle rental 10 km, railway station "Gerolstein" 23 km, outdoor swimming pool 7.6 km, thermal baths "Vulkaneifel-Therme Bad Bertrich" 13 km, bathing lake 7.6 km. Golf course (18 hole) 40 km, tennis 3.5 km, minigolf 7.8 km, riding stable 10 km, walking paths from the house 50 m. Nearby attractions: Vulkanmaare, Vulkanmuseum, Kreuzweg, Strohner Märchen, Wildpark Daun, Adler- und Wolfspark Kasselburg. Well-known lakes can easily be reached: Pulvermaar 1.5 km. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. 6-room apartment 170 m2 on 2 levels, on the upper floor. Modern and tasteful furnishings: living/dining room 72 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system and DVD. Exit to the balcony. 1 room 16 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. 1 room 17 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 19 m2 with 1 bed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Walk-through room 13 m2 with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Kitchenette (oven, dishwasher, 5 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). 2 showers/WC. Underfloor heating. Top floor: (steep stair) open gallery with sloping ceilings. 1 room 9 m2, with sloping ceilings with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Bath/WC. Underfloor heating. Balcony 20 m2. Balcony furniture, barbecue. Facilities: iron, mosquito net, children's high chair, hair dryer, baby changing unit. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher. Open gallery with seating and door to bedroom and bathroom.