Stuga - Semesterhus i Pfälzer Wald/Südwestpfalz, Tyskland med bastu (DPW106)

Tillbringa en oförglömlig semester nära naturen i detta bekväma semesterhus med bastu.Det attraktiva trähuset väntar på dig i ett fantastiskt läge omgivet av den underbara naturen i regionen Gräfensteiner Land. De moderna möblerna och den bekväma utrustningen i kombination med träet på väggar, golv och tak ger det sin speciella charm. Njut av en underbar utsikt över naturen när ni äter middag tillsammans och se fram emot mysiga filmkvällar i soffan. Efter en aktiv dag i naturen kan du koppla av i bastun.Gör det bekvämt för dig på terrassen och låt blicken vandra över landskapet - semesteravslappning kommer naturligt. Sola i en solstol innan du tänder grillen och förbereder välsmakande godsaker för hela familjen.Den unika naturen med sina bisarra sandstensformationer, vattendrag, sjöar och historiska slottsruiner ger de bästa förutsättningarna för en händelserik och avkopplande semester. Oavsett om du vill koppla av i skogsområdet, vandra, cykla mountainbike, klättra eller bara utforska regionens sevärdheter, är huset i semesterbyn Merzalben en idealisk utgångspunkt.

Stuga - Semesterhus i Pfälzer Wald/Südwestpfalz, Tyskland med bastu (DPW105)

Tillbringa en oförglömlig semester nära naturen i detta bekväma semesterhus med bastu.Det attraktiva trähuset väntar på dig på ett fantastiskt läge omgivet av den underbara naturen i regionen Gräfensteiner Land. Den moderna inredningen och den bekväma utrustningen parat med träet i väggar, golv och tak ger det sin speciella charm. Njut av den vackra utsikten över naturen när du äter tillsammans och se fram emot mysiga filmkvällar i soffan. Efter en aktiv dag i naturen bjuder bastun på lugnande avkoppling.Gör det bekvämt på terrassen och låt blicken vandra över landskapet, och semesteravkopplingen infinner sig som av sig själv. Sola i solstolen innan du tänder grillen och förbereder godsaker för hela familjen.Omgivningens unika natur med sina bisarra sandstensformationer, bäckar, sjöar och historiska slottsruiner är de bästa förutsättningarna för en händelserik och avkopplande semester. Oavsett om du vill koppla av i skogsområdet, vandra, cykla mountainbike, klättra eller bara utforska regionens sevärdheter är The House in the Holiday Village Merzalben en idealisk utgångspunkt.

Stuga - Semesterhus i Pfälzer Wald/Südwestpfalz, Tyskland (DPW104)

Huset i naturträ, som byggdes 2015, erbjuder all tänkbar komfort och ett speciellt boendeklimat. Det modernt inredda semesterhuset har infraröd vågvärme och en öppen spis i vardagsrummet. Njut av lugnet och tryggheten i detta semesterhus efter en händelserik dag.På den delvis täckta terrassen och balkongen kan du sitta bekvämt utomhus även i regnigt väder. Under soliga dagar har du tillräckligt med utrymme för fritidsaktiviteter på fastigheten och den angränsande tomten. Njut av en grillfest med familjen eller vännerna i en varm och vänlig atmosfär.Om du vill resa med vänner eller en grupp kan du hyra DPW103, som ligger på kort avstånd från ditt semesterboende.Förutom andra hus finns en gemensam grillplats och grupprum i semesterbyn och kan användas efter överenskommelse, om de finns tillgängliga, mot en avgift.Byn Merzalben tillhör kommunen Rodalben i semesterregionen Sydvästra Pfalz. Den unika naturen i semesterregionen Gräfensteiner Land med sina bisarra sandstensformationer, bäckar, sjöar och historiska slottsruiner är de bästa förutsättningarna för en händelserik, avkopplande och hållbar semester. Oavsett om du vill koppla av i det tätbevuxna skogsområdet, vandra, cykla mountainbike, klättra eller helt enkelt utforska sevärdheterna är ditt boende i semesterbyn Merzalben den idealiska utgångspunkten.Festivaler och evenemang i regionen samt det pfalziska köket avrundar din semester. Direkt från hyresvärden finns det, beroende på säsong och efter överenskommelse, möjlighet att delta i lokal jakt, fiske, guidad cykling, vandring eller Kremser-turer mot en avgift. För särskilda önskemål av detta slag bör du kontakta din hyresvärd före ankomst och fråga efter säsongens erbjudanden.

Lägenhet i Am Weinberg, (DE6702.609.1)

Leistadt 3 km from Bad Dürkheim: 2-family house "Am Weinberg". 19 km from the centre of Neustadt an der Weinstraße. Private: property 200 m2 (fenced) with lawn and trees. Motor access to the house. Footpath (20 steps) to the house. Parking at the house. Supermarket 4 km, bakery 300 m, railway station "Bad Dürkheim" 4 km, indoor swimming pool 3 km. Golf course (18 hole) 6 km. 2-room apartment 65 m2, on the ground floor. Modern furnishings: living/dining room with dining table, satellite TV, radio and CD-player. Exit to the terrace. 1 double bedroom. Kitchen (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, kettle, grill, electric coffee machine, combination microwave) with dining table and bar. Exit to the terrace. Bath/WC. Oil heating. Terrace. Terrace furniture, deck chairs (2). View of the countryside. Facilities: iron. Internet (WiFi, free). Please note: private entrance, smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Hinterweidenthal, Tyskland med bastu (DPW101)

Semesterlägenhet på 1:a våningen, belägen på södra vinvägen / Pfalzskogen. Semesterlägenheten ligger i ett hus i utkanten av byn, med 2 separata sovrum, ett stort vardagsrum, kök och badrum. Lägenheten erbjuder de bästa förutsättningarna för en bekväm och avkopplande semester. Från vardagsrummet/matsalen och den extra vinterträdgården har du en pittoresk utsikt över byn Hinterweidenthal och Pfalzskogen. I trädgården som hör till lägenheten finns trädgårdsmöbler för ett omfattande solbad eller en mysig spel- eller grillkväll. Du själv och medföljande barn har tillräckligt med utrymme för motion och möjlighet att starta ditt vandrings- eller cykelturmål i skogen som gränsar direkt till fastigheten. I byn Hinterweidenthal eller ca 13 km bort i Pirmasens finns alla varor för det dagliga behovet. I omedelbar närhet har du möjlighet att njuta av bad sommar och vinter. Hinterweidenthal erbjuder tillräckliga kulinariska möjligheter att njuta av det regionala pfalzköket eller internationella rätter.

Stuga - Semesterhus i Pfälzer Wald/Südwestpfalz, Tyskland med bastu (DPW103)

Huset i naturträ, som byggdes 2018, erbjuder ett mycket speciellt boendeklimat och massor av avkoppling i Pfalzskogen.Njut av lugnet och tryggheten i detta semesterhus efter en händelserik dag. Det har moderna, högkvalitativa möbler och infraröd vågvärme. Du kan koppla av i din privata bastu.På den stora terrassen har du tillräckligt med utrymme för att njuta av solen eller för en grillfest med familjen eller vännerna.På semesterbyns lekplats kan barnen leka och träffa likasinnade. Här finns en gunga, sandlåda, bordtennisbord och studsmatta.Förutom andra hus finns det i stugbyn en gemensam grillplats och grupprum som kan användas enligt överenskommelse och tillgänglighet mot en avgift.Byn Merzalben tillhör kommunen Rodalben nedanför Brug Gräfenstein i semesterregionen Sydvästra Pfalz. Den unika naturen i semesterregionen Gräfensteiner Land med sina bisarra sandstensformationer, bäckar, sjöar och historiska slottsruiner är de bästa förutsättningarna för en händelserik, avkopplande och hållbar semester. Oavsett om du bara vill koppla av i det tätbevuxna skogsområdet, vandra, cykla mountainbike, klättra eller helt enkelt utforska sevärdheterna - ditt boende i semesterbyn Merzalben är den idealiska utgångspunkten.Festivaler och evenemang i regionen samt det pfalziska köket rundar av din lyckade semester.Direkt från hyresvärden finns det, beroende på säsong och efter överenskommelse, möjlighet att delta i lokal jakt, fiske, guidad cykling, vandring eller Kremser-turer (mot avgift). För särskilda önskemål av detta slag bör du kontakta din hyresvärd före ankomst och fråga efter säsongens erbjudanden.

Lägenhet i Hinterweidenthal, Tyskland nära golfbana (DPW102)

Semesterlägenheten ligger i källaren i ett fristående hus från 1974 med en mormorslägenhet som byggdes ut och renoverades 2018. Här finns tillräckligt med plats för upp till 4 vuxna och ett litet barn. Njut av din avkopplande semester i Pfalzskogen.Lägenheten nås på marknivå via en separat ingång. Den moderna och bekväma lägenhetsinredningen erbjuder idealiska förutsättningar för en trevlig och avkopplande semester.Vid vackert väder kan du njuta av solen i trädgården. När det börjar regna kan du dra dig tillbaka under den täckta terrassen. Sällskapsspel och informationsmaterial om omgivningarna samt möjliga fritidsaktiviteter finns i lägenheten, särskilda rekommendationer kan du få på begäran av din lokala hyresvärd.Dessutom är det möjligt att hyra lägenheten DPW101 för resegrupper eller stora familjer. Du och dina barn har gott om utrymme för motion och kan börja sina fritidsaktiviteter på vandringslederna i den omedelbara närheten.I din semesterort Hinterweidenthal eller i Dahn, som ligger ca 6 km bort, finns alla varor för de dagliga behoven. I omedelbar närhet har du möjlighet att njuta av bad sommar och vinter.Hinterweidenthal erbjuder tillräckliga kulinariska möjligheter att njuta av det regionala pfalzköket eller internationella rätter.Kommunen Hinterweidenthal är en statligt erkänd ort i distriktet Südwestpfalz i Rheinland-Pfalz.Direkt hos hyresvärden finns det möjlighet att delta i lokal jakt, beroende på säsong och efter överenskommelse. För särskilda önskemål av detta slag bör du kontakta din hyresvärd före din ankomst och fråga efter säsongsanpassade erbjudanden.