Stuga - Semesterhus i Reetzow/Usedom, Tyskland (DZV788)

Det ca 75 kvadratmeter stora parhuset för max. 2 personer ligger på en 2000 kvadratmeter stor tomt (för exklusiv användning). Det före detta lanthuset från 1800-talet renoverades grundligt 2021 och är inrett med hög standard. Det finns ett vardagsrum (stoppade möbler, platt-TV, kakelugn), ett stort kök/vardagsrum (matbord, TV, elspis med ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), ett sovrum (dubbelsäng) och ett badrum med dusch/toalett och tvättmaskin. Boendet värms upp med centralvärme. Det finns en täckt och möblerad terrass, grillmöjligheter, cykelförråd, parkering och WLAN. Två cyklar kan hyras på plats (5 EUR/cykel och dag). I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten och energiförbrukning.Reetzow är en by i de natursköna omgivningarna i det så kallade Thurbruch, ett av de största låglandsmyrområdena i östra Tyskland. Området omges av sjöarna Gothensee och Kachlin och genomkorsas av många floder och dräneringsdiken och är idealiskt för vandring, cykling och fiske. Tack vare närheten till Östersjöbadorten Bansin (ca 4 km) med en mycket bra turistinfrastruktur, erbjuder Reetzow sina gäster en bra blandning av lantlig idyll och livlig turism.

Lägenhet i Warthe, Tyskland (DZV588)

De två 120-130 m² stora semesterlägenheterna för max. 5-7 personer ligger separat i ett semesterhus på en 1000 m² stor fritidsfastighet (för ert eget bruk) bara 150 m från Achterwasser. Östersjöns strand ligger ca 25 km bort. Lägenheterna är inredda med hög standard och uppfyller högt ställda krav. Varje lägenhet har ett stort och öppet vardagsrum / matplats, ett fullt utrustat kök, sovrum (3 x i bottenvåningen, 2 x i övervåningen) och 2 badrum vardera. Lämplig för små barn. Barnsängar och barnstol finns tillgängliga. Internet (W-LAN) finns också tillgängligt. Utomhus finns två möblerade terrasser för lägenheten på bottenvåningen och en balkong för lägenheten på övervåningen. Det finns också en grill, solstolar, förvaringsmöjligheter för cyklar och en parkeringsplats. I totalpriset ingår slutstädning samt vatten- och energiförbrukning. Sängkläder och handdukar kan tas med eller hyras.Observera: För 2 personer finns endast 1 sovrum och 1 badrum.Semesterlägenheten på övervåningen är tillgänglig via en separat extern trappa. Den sträcker sig över hela övervåningen. Utrustad med ett stort vardagsrum/matplats (stoppade lädermöbler, platt-TV, hi-fi system, DVD, matbord, semesterbibliotek), ett komplett kök (elspis med ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), 2 sovrum (1 x dubbelsäng, 1 x dubbelsäng och 1 enkelsäng) och 2 badrum (1 x dusch/toalett, 1 x med badkar, tvättmaskin och torktumlare).Warthe är en liten fiskeby på Lieper Winkel, en drömsk halvö mellan Peenestrom och Achterwasser. En badmöjlighet vid Peenestrom/Achterwasser ligger ca 150 m från fastigheten, till de kejserliga baden (Bansin, Heringsdorf, Ahlbeck) är det ca 25 km.

Stuga - Semesterhus i Usedom, Tyskland med bastu (DMU196)

Njut av din semester i detta vackra semesterhus med bastu.Välkommen till detta inbjudande hus, vars läge gör det till den perfekta platsen för en oförglömlig semester med hela familjen och inbjuder dig att utforska denna förtrollande ö. De mysiga rummen i det moderniserade fiskarhuset har en hemtrevlig känsla tack vare de många träelementen och den enkla inredningen och de subtila färgerna, som får dig att känna dig som hemma. Det finns knappast något bättre än att koppla av i sin egen bastu efter en lång promenad på stranden eller en cykeltur. På kvällen kan ni koppla av tillsammans i en av sofforna, där ni kan göra det riktigt mysigt för er själva och prata länge.Du kan också njuta av härliga timmar utomhus medan du solar på terrassen. Avsluta dagen med en kall drink och njut av den perfekta semesteravkopplingen.Den populära Östersjöön med sina långa sandstränder och pittoreska dynlandskap erbjuder en mycket varierad naturmiljö som du kan utforska till fots eller med cykel. Flanera längs bryggorna, besök charmiga byar och låt dig förtrollas av Usedoms magi. Du kan förvara dina egna cyklar i det låsbara cykelskjulet när du inte använder dem.Du kommer att minnas din semester i detta semesterhus under en lång tid framöver.

Stuga - Semesterhus i Fischerdorf Zirchow/Usedom, Tyskland med bastu (DMU277)

Dessa vackra semesterhus med halmtak ligger på den soliga ön Usedom i den idylliska fiskebyn Zirchow. Semesterbyn vid Szczecin-lagunen erbjuder rätt boende för hela familjen och passar alla smaker? I dessa exklusiva hus med halmtak är det garanterat mysigt.Det högkvalitativt inredda parhuset i ett lugnt läge vid skogsbrynet sträcker sig över två våningar och har en modern och vänlig design. Från det kombinerade vardagsrummet och matplatsen når du terrassen, där du kan njuta av Usedoms underbara solsken. Här finns också en grill som ni kan använda tillsammans efter en lång dag på stranden.Under kalla dagar kan ni värma er i den finska bastun och sedan mysa framför braskaminen i vardagsrummet. Sovrummen har varsin mysig dubbelsäng. Semesterhuset har totalt 3 TV-apparater samt en soundbar, BlueRay, DVD- och CD-spelare.Det finns också ett uttag för laddning av elbilar.Tysklands näst största ö bjuder på kilometerlånga fina sandstränder och massor av orörd natur. Här är du omgiven av ett stort naturreservat med många djur- och växtarter. Njut av långa cykelturer på landsbygden. Cykelställ finns direkt framför huset.Fiskebyn Kamminke med sin lilla hamn, badstrand och fritids- och kulturanläggningar ligger ca 4 km bort. Andra badorter på ön, golfbanor, Schlossberg, St Mary's Church och Östersjöns termalbad kan lätt nås med bil.Usedoms lilla flygplats ligger i närheten av semesterbyn. Här kan du se ett flygplan lyfta eller landa ungefär en gång om dagen.

Stuga - Semesterhus i Fischerdorf Zirchow/Usedom, Tyskland med bastu (DMU274)

Dessa vackra semesterhus med halmtak ligger på den soliga ön Usedom i den idylliska fiskebyn Zirchow. Semesterbyn vid Szczecin-lagunen erbjuder rätt boende för hela familjen och passar alla smaker? I dessa exklusiva hus med halmtak är det garanterat mysigt.Det högkvalitativa parhuset "Waldidylle" sträcker sig över två våningar och har en modern och vänlig design. Från det kombinerade vardagsrummet och matplatsen når du terrassen, där du kan njuta av Usedoms härliga solsken. Trädgårdsmöbler och en grill står till ditt förfogande. Det finns ett laddningsuttag för elbilar utanför.Under kalla dagar kan du värma dig i bastun och sedan mysa framför den vedeldade kaminen. Det finns två separata sovrum och barnen kan göra det bekvämt för sig på bäddsoffan i vardagsrummet.Huset har luftkonditionering.Tysklands näst största ö bjuder på fina sandstränder och massor av orörd natur. Här är du omgiven av det omfattande naturreservatet med många djur- och växtarter och hittar både avkoppling och många fritidsaktiviteter för hela familjen. Fiskebyn Kamminke med sin lilla hamn, badstrand och fritids- och kulturaktiviteter ligger ca 4 km bort. Andra badorter på ön, golfbanor, Mariakyrkan och Östersjöns termalbad kan lätt nås med bil. Achterland är en mycket intressant region på grund av sina många sevärdheter och många sjöar.Den lilla flygplatsen i Usedom ligger nära semesterbyn. Här kan du se ett flygplan lyfta eller landa ungefär en gång om dagen.

Lägenhet i Bansin (Seebad), Tyskland (DZV465)

De två semesterrummen, detta med 1 x dubbelrum med integrerad dusch och DZV466 (2-rumslägenhet med integrerad dusch) ligger i källaren i ägarens hus, ca 1 km från Östersjöns strand. Separat ingång via en brant trappa. WC (för gemensamt bruk) och ett litet rum med olika köksapparater (kylskåp, elektrisk spis etc.) är rumsligt åtskilda från semesterrummen och kan nås via den gemensamma korridoren. Det finns en möblerad terrass med grill, förvaringsmöjligheter för cyklar och en parkeringsplats. I totalpriset ingår sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning samt slutstädning. Betalas på plats: Turistskatt, WLAN 5 EUR. Sammantaget är boendet ett enkelt boendealternativ för korta vistelser. Höga krav på komfort uppfylls inte. På grund av delad användning av toalett och matlagningsmöjligheter rekommenderas att boka båda rummen i sin helhet.Badorterna Bansin, Heringsdorf och Ahlbeck är de så kallade kejserliga badorterna på ön Usedom. De har breda sandstränder, pirar med bryggor och är förbundna med en strandpromenad som leder till Swinemünde i Polen. I byarna finns uthyrning av cyklar, båtar och strandstolar, tennisbanor och ett nätverk av välskyltade vandringsleder. En modern vattenpark, „Ostseetherme“, är centralt belägen mellan Heringsdorf och Ahlbeck. Gränsövergången till Polen kan nås från Ahlbeck på bara några minuter.

Lägenhet i Bansin (Seebad), Tyskland (DZV466)

De två semesterrummen, denna 2-rumslägenhet med integrerad dusch och DZV465 med 1 dubbelrum med integrerad dusch, ligger i källaren i ägarens hus, ca 1 km från Östersjöns strand. Separat ingång via en brant trappa. WC (för gemensamt bruk) och ett litet rum med olika köksapparater (kylskåp, elektrisk spis etc.) är rumsligt åtskilda från semesterrummen och kan nås via den gemensamma korridoren. Det finns en möblerad terrass med grill, förvaringsmöjligheter för cyklar och en parkeringsplats. I totalpriset ingår sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning samt slutstädning. Betalas på plats: Turistskatt, WLAN 5 EUR. Sammantaget är boendet ett enkelt boendealternativ för korta vistelser. Höga krav på komfort uppfylls inte. På grund av delad användning av toalett och matlagningsmöjligheter rekommenderas att boka båda rummen i sin helhet.Badorterna Bansin, Heringsdorf och Ahlbeck är de så kallade kejserliga badorterna på ön Usedom. De har breda sandstränder, pirar med bryggor och är förbundna med en strandpromenad som leder till Swinemünde i Polen. I byarna finns uthyrning av cyklar, båtar och strandstolar, tennisbanor och ett nätverk av välskyltade vandringsleder. En modern vattenpark, „Ostseetherme“, är centralt belägen mellan Heringsdorf och Ahlbeck. Gränsövergången till Polen kan nås från Ahlbeck på bara några minuter.

Lägenhet i Trassenheide (Ostseebad), Tyskland (DZV929)

De fyra rökfria semesterlägenheterna ligger i ett semesterhus på en tomt på ca 1.400 m² i centrum av Östersjöbadorten Trassenheide. Östersjöns strand ligger ca 1,6 km bort. Shoppingmöjligheter, restauranger och kaféer finns inom en radie av några hundra meter.alla lägenheter moderniserades grundligt och möblerades om 2020.Den 45 kvadratmeter stora 2-rumslägenheten för 2 personer ligger på bottenvåningen i huset och nås via en central trappa. Lägenheten har ett vardagsrum med matbord och pentry med öppen planlösning (stoppade möbler, platt-TV, matbord, elspis, ugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), ett sovrum (dubbelsäng) och ett badrum med dusch/toalett. Från vardagsrummet har man tillgång till den möblerade terrassen och den angränsande lilla trädgården. En barnsäng och barnstol kan tillhandahållas för små barn. W-LAN är också tillgängligt. På fastigheten finns en parkeringsplats per lägenhet, cykelställ och en central grillplats på den angränsande fastigheten.I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning. I Ostseebad Trassenheide är semesterfirare skyldiga att betala en semesterortskatt (betalas kontant på plats).Trassenheide, badorten på norra delen av ön Usedom, kännetecknas av sin fina sandstrand. Nudist- och hundbadstrand i närheten. Staden är ansluten till öns cykelnät. På sommaren anordnas evenemang och konserter på strandpromenaden.

Lägenhet i Usedom, Tyskland (DMU145)

Denna semesterlägenhet ligger i Rankwitz på Usedom - mitt i naturparken. Vatten och skogar kan nås inom några minuter.Lägenheten på övre våningen är enkelt och praktiskt inredd och erbjuder plats för fyra personer. Det separata sovrummet har en dubbelsäng. I vardagsrummet finns ytterligare två sovplatser. Den vedeldade kaminen i vardagsrummet ger en mysig stämning.I den rymliga trädgården finns en studsmatta för gemensamt bruk. Här kan du koppla av med hela familjen, leka och njuta av solen. En grill och trädgårdsmöbler finns också tillgängliga, så ni kan avsluta kvällen med en gemensam måltid.Rankwitz är en liten mysig by omgiven av vatten och skog. Det finns en livsmedelsbutik och 4 restauranger i byn. Större inköp kan göras i Usedom, som ligger 10 minuter bort med bil (t.ex. Netto, Aldi). I Rankwitz hamn kan du köpa rökt fisk eller bara sitta och äta bekvämt. Omgivningen erbjuder lugn och avkoppling för hela familjen under alla årstider, fiske, cykel- och kanotturer, segling, surfing, ridning, golf, svampplockning och långa promenader i den ännu orörda naturen.

Lägenhet i Mellenthin-Dewichow, Tyskland nära golfbana (DMU163)

Denna bekväma semesterlägenhet ligger på första våningen på den vackra ön Usedom och har en separat ingång. Njut av den vackra utsikten över Krienker See, en utbuktning av Achterwasser med fantastiska solnedgångar.I det separata sovrummet finns en mysig dubbelsäng, i vardagsrummet finns ytterligare två sovplatser. På balkongen kan ni koppla av eller njuta av grillkvällar tillsammans. Här står trädgårdsmöbler och en grill redo för dig. Köket är fullt utrustat och har till exempel ett frysfack och en fläktkåpa.Det finns några snedtak i lägenheten.Tvättmaskinen kan användas mot en avgift.Lägenheten är idealisk för en avkopplande semester på den soliga ön. Njut av närheten till de soliga stränderna på ön Usedom och de kejserliga kurorterna.

Lägenhet i Rankwitz/ Usedom, Tyskland (DMU193)

Underbar semesterlägenhet på den soliga ön Usedom.Bort från turistfästena på den här förtrollande öns stränder bor du avslappnat i öns inre, nära Achterwasser. I den här praktiska lägenheten på bottenvåningen har du allt du behöver för en avkopplande vistelse, vilket gör lägenheten till din bas för en lyckad semester.Du har inte långt till stränderna i Kaiserbäder och grannlandet Polen och kan utforska Usedom i din egen takt. Ta en promenad längs bryggorna och strandpromenaderna, njut av en klassisk stranddag, promenera genom de kejserliga kurorterna eller över fälten runt ditt boende.Se fram emot en fantastisk tid på denna vackra ö.

Lägenhet i Neppermin/Usedom, Tyskland (DZV603)

Den 60 m² stora semesterlägenheten för max. 3 personer ligger separat på övervåningen i ett bostadshus/fritidshus som byggdes 2014, bara 500 m från Achterwasser. Stranden vid Östersjön ligger ca 8 km bort. Lägenheten moderniserades helt 2018. Den är utrustad med ett vardagsrum (stoppade möbler med sovfunktion - extrasäng för 1 person, platt-TV, hi-fi system), ett öppet kök (elspis med ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), ett sovrum (dubbelsäng, platt-TV), en möblerad balkong och dusch/toalett. För små barn finns en barnsäng och en barnstol. Internet (W-LAN) finns också tillgängligt. En pool och en bubbelpool kan användas i utomhusområdet mot en avgift. Parkering direkt framför huset. I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning.Neppermin är en vackert belägen by direkt vid Achterwasser, ca 8 km från Östersjöbadorterna Bansin och Ückeritz. Vid stranden finns vandrings- och cykelleder, badplats, strandpromenad, båt- och cykeluthyrning, lekplats, grill- och eldplats samt möjlighet till ridning. En golfbana ligger ca 2 km bort.

Lägenhet i Alpaka Ferienhaus - Schmatzin, Tyskland nära golfbana (DMV920)

Se fram emot en underbar semester nära massor av aktiviteter i denna semesterlägenhet.Välkommen till denna bekväma lägenhet i en före detta bondgård med utmärkt läge för en familjesemester med spännande utflykter. Ljusa rum och mysig, modern inredning erbjuder allt du behöver för en avkopplande semester. Slå dig ner vid matbordet eller i den mysiga soffgruppen på kvällen och prata länge.Njut av lite kvalitetstid utomhus på terrassen, där du kan njuta av solen eller ta dina måltider ute. Koppla av i en solstol, titta på alpackorna och se dina barn leka.Naturälskare kommer att få valuta för pengarna på fastlandet i regionen Vorpommern-Greifswald. På vandrings- och cykelturer kan man utforska vidsträckta fält och skogsområden, avkopplingssökande och barnfamiljer hittar lugna platser med närliggande utflyktsmål, medan aktiva semesterfirare och vattensportsentusiaster kan utöva sina hobbyer i hamnarna och vid badvikarna. Regionen mellan Greifswalder Bodden och Stettiner Haff erbjuder en mängd olika naturupplevelser på land och vatten. Besök ön Usedom med sina kilometerlånga fina sandstränder.Njut av din semester i denna inbjudande semesterlägenhet.

Lägenhet i Alpaka Ferienhaus - Schmatzin, Tyskland nära golfbana (DMV921)

Se fram emot en underbar semester nära massor av aktiviteter i denna semesterlägenhet.Välkommen till den bekväma lägenheten i en före detta bondgård med utmärkt läge för en familjesemester med spännande utflykter. Ljusa rum och mysig, modern inredning erbjuder allt du behöver för en avkopplande semester. Slå dig ner vid matbordet eller i den mysiga soffgruppen på kvällen och prata länge.Njut av lite kvalitetstid utomhus på terrassen, där du kan njuta av solen eller ta dina måltider ute. Koppla av i en solstol, titta på alpackorna och se dina barn leka.Naturälskare kommer att få valuta för pengarna på fastlandet i regionen Vorpommern-Greifswald. På vandrings- och cykelturer kan man utforska vidsträckta fält och skogsområden, avkopplingssökande och barnfamiljer hittar lugna platser med närliggande utflyktsmål, medan aktiva semesterfirare och vattensportsentusiaster kan utöva sina hobbyer i hamnarna och vid badvikarna. Regionen mellan Greifswalder Bodden och Stettiner Haff erbjuder en mängd olika naturupplevelser på land och vatten. Besök ön Usedom med sina kilometerlånga fina sandstränder.Njut av din semester i denna vackert belägna semesterlägenhet.

Lägenhet i Alpaka Ferienhaus - Schmatzin, Tyskland nära golfbana (DMV922)

Se fram emot en underbar semester nära massor av aktiviteter i denna semesterlägenhet.Välkommen till denna bekväma lägenhet i en före detta bondgård med utmärkt läge för en familjesemester med spännande utflykter. Ljusa rum och mysig, modern inredning erbjuder allt du behöver för en avkopplande semester. Slå dig ner vid matbordet eller i den mysiga soffgruppen på kvällen och prata länge.Njut av lite kvalitetstid utomhus på terrassen, där du kan njuta av solen eller ta dina måltider ute. Koppla av i en solstol, titta på alpackorna och se dina barn leka.Naturälskare kommer att få valuta för pengarna på fastlandet i regionen Vorpommern-Greifswald. På vandrings- och cykelturer kan man utforska vidsträckta fält och skogar, avkopplingssökande och barnfamiljer hittar lugna platser med närliggande utflyktsmål, medan aktiva semesterfirare och vattensportsentusiaster kan utöva sina hobbyer i hamnarna och vid badvikarna. Regionen mellan Greifswalder Bodden och Stettiner Haff erbjuder en mängd olika naturupplevelser på land och vatten. Besök ön Usedom med sina kilometerlånga fina sandstränder.Njut av din semester i denna vackert belägna semesterlägenhet

Lägenhet i Bansin (Seebad), Tyskland (DZV569)

De sex semesterlägenheterna i olika storlekar och med olika inredning ligger på ägarens 7000 kvm stora, mycket välskötta och helt inhägnade bostadsfastighet i utkanten av byn, en bit från Bansin på B 111. Byns centrum, affärer och restauranger ligger inom 1 km. Stranden vid Östersjön ligger ca 1,2 km bort. På den naturliga tomten som är planterad med gamla fruktträd har gästerna flera sittplatser, solstolar, en eldplats med ved, ett gemensamt rum med ett stort matbord och öppen spis, samt låsbara carportar och gratis laddningsmöjligheter för cyklar och t.ex. cyklar och WLAN tillgängligt. El och varmvatten kommer från förnybara energikällor.De två semesterlägenheterna DZV569 och DZV570 ligger på övervåningen i ägarens hus, medan den lilla 1-rumslägenheten DZV571 ligger i ett separat annex. Ytterligare tre semesterlägenheter DZV566, DZV567 och DZV568 ligger också separat i ett fristående semesterhus. Dessa 3-rumslägenheter sträcker sig över 2 våningar och har 2 sovrum. I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten och energiförbrukning. Betalas på plats: Besöksskatt (Ostseebad Bansin är föremål för besöksskatt).Den ca 40 kvm stora, centralt uppvärmda semesterlägenheten för upp till 3 personer ligger tillsammans med en annan lägenhet på 1:a våningen i ägarens hus. Tillträde sker via en gemensam trappkorridor. Lägenheten har ett vardagsrum (stoppade möbler, platt-TV, radio/CD), ett kök (elektrisk spishäll, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, matplats), ett sovrum (dubbelsäng, enkelsäng) och dusch/WC. Lägenheten är inte en sammanhängande boendeenhet. Vardagsrummet och köket är åtskilda från sovrummet med angränsande dusch/toalett genom korridoren. Husdjur är inte tillåtna i denna lägenhet.Badorterna Bansin, Heringsdorf och Ahlbeck är de s.k. kejserliga badorterna på ön Usedom. De har breda sandstränder, pirar med bryggor och är förbundna med en strandpromenad som leder till den polska staden Swinemünde, med cykel-, båt- och strandstoluthyrning, tennisbanor och ett nätverk av välskyltade vandringsleder. En modern vattenpark, „Ostseetherme“, är centralt belägen mellan Heringsdorf och Ahlbeck. Gränsövergången till Polen kan nås från Ahlbeck på bara några minuter.

Stuga - Semesterhus i Trassenheide, Tyskland nära golfbana (DMU189)

Inte långt från Östersjöns strand, på en gemensam, välskött trädgårdstomt, ligger detta eleganta semesterhus. Här kan du koppla av och koppla av.Huset är smakfullt inrett med ljusa möbler av furu. Ett litet kök med matplats är integrerat i vardagsrummet. Framför huset har du en öppen terrass för soliga timmar. Du kan parkera din bil i carporten.Östersjöorten Trassenheide är familjevänlig och har direkt tillgång till nätverket av cykel- och vandringsleder på ön Usedom. Härifrån kan du starta underbara cykelturer eller vandringar över hela Östersjöön. Trassenheide erbjuder spännande evenemang som Baltic resort festival, sommarnattfesten, DLRG/NIVEA beach festival, har ett attraktivt "Haus des Gastes" (gästernas hus) med ett kurbibliotek, ett lokalhistoriskt rum, ett lekrum för barn och en inkvarteringsbyrå/turistinformation/kuradministration.

Stuga - Semesterhus i Ueckermünde, Tyskland (DMV919)

Lägenhet i Wusterhusen, Tyskland (DZV549)

Den lilla semesterlägenheten med ett rum, som är väl lämpad för motionärer/affärsresenärer, ligger i ett separat uthus på ägarens 1000 m² stora bostadshus i ett lugnt bostadsområde. Den renoverades helt 2018 och är utrustad med bäddsoffa, platt-TV, radio, pentry (elektrisk spis, kylskåp med frysfack, diverse köksutrustning), dusch/toalett och elvärme. Det finns W-LAN, en möblerad uteservering, solstolar, grillmöjligheter, cykelförråd och en parkeringsplats. I totalpriset ingår sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning samt slutstädning. Husdjur är inte tillåtna i detta boende.Wusterhusen är en vacker by mellan Greifswald och Wolgast, ca 2 km från badorten Lubmin. Restaurang och shopping i byn, strand vid Greifswalder Bodden ca 2 km.

Stuga - Semesterhus i Luckow, Tyskland (DZV560)

Semesterhuset, som moderniserades helt 2017, ligger på en 1000 kvadratmeter stor, separat och helt inhägnad fritidstomt (för exklusiv användning) i byn. Det är utrustat med ett vardagsrum (stoppade möbler med sovfunktion, öppen spis Hark, matplats, LCD-TV, hi-fi), ett kök (matbord, elspis med ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), 2 sovrum (alla med dubbelsäng), en veranda (matbord) och ett badrum (dusch/toalett, tvättmaskin, hårtork) och centralvärme. Det finns en uteservering med trädgårdsmöbler, grill, cykelförråd och en parkeringsplats. Barnsäng och barnstol kan ordnas för små barn. Internet (W-LAN) finns också tillgängligt. Cyklar kan hyras på plats efter överenskommelse. Slutstädning, vatten och energi ingår i totalpriset. Sänglinne och handdukar kan tas med eller hyras.Luckow är ett litet samhälle nära den polska gränsen i Ueckermünde Heath. Det är bara cirka 5 kilometer till Szczecin-lagunen. I Luckow finns en gammal korsvirkeskyrka där det hålls tillfälliga utställningar. En botanisk trädgård kan besökas i grannbyn Christiansberg. Badorten Ueckermünde med sitt berömda zoo, en klätterpark, båtuthyrning, passagerarbåtsturer till Polen och Usedom och en biograf ligger cirka 10 kilometer från Luckow. Där finns också större shoppingmöjligheter. En närbutik ligger 3 kilometer bort.

Lägenhet i Seepark Sellin, (DE9080.616.2)

Resort "Seepark Sellin", 4 storeys. 8 houses in the residence. 200 apartments in the residence. 800 m from the centre of Sellin, on the outskirts, 8 km from the centre of Göhren, 10 km from the centre of Binz, 800 m from the sea. For shared use: property, well-kept garden with lawn. Table tennis, beach volleyball, children's playground. Private: children's playground. In the complex: reception, restaurant, table tennis, table football, boutique, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (extra), tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Bread roll service. Communal covered parking (extra). Supermarket 100 m, railway station "Sellin Ost" 400 m, sandy beach 800 m, indoor swimming pool 100 m. The photo is just an example. All houses/apartments are individually designed/furnished. 2-room apartment 32 m2, on the upper floor. Cosy furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table and cable TV (flat screen). Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed. Kitchenette (2 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Carpet. Balcony. Balcony furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking (extra, 1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Seepark Sellin, (DE9080.616.3)

Resort "Seepark Sellin", 4 storeys. 8 houses in the residence. 200 apartments in the residence. 800 m from the centre of Sellin, on the outskirts, 8 km from the centre of Göhren, 10 km from the centre of Binz, 800 m from the sea. For shared use: property, well-kept garden with lawn. Table tennis, beach volleyball, children's playground. Private: children's playground. In the complex: reception, restaurant, table tennis, table football, boutique, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (extra), tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Bread roll service. Communal covered parking (extra). Supermarket 100 m, railway station "Sellin Ost" 400 m, sandy beach 800 m, indoor swimming pool 100 m. The photo is just an example. All houses/apartments are individually designed/furnished. 2-room apartment 44 m2, on the upper floor. Practical and cosy furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table and cable TV (flat screen). Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed. Kitchenette (4 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine). Bath/WC or shower/WC. Gas heating. Carpet. Balcony. Balcony furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking (extra, 1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Seepark Sellin, (DE9080.616.1)

Resort "Seepark Sellin", 4 storeys. 8 houses in the residence. 200 apartments in the residence. 800 m from the centre of Sellin, on the outskirts, 8 km from the centre of Göhren, 10 km from the centre of Binz, 800 m from the sea. For shared use: property, well-kept garden with lawn. Table tennis, beach volleyball, children's playground. Private: children's playground. In the complex: reception, restaurant, table tennis, table football, boutique, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (extra), tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Bread roll service. Communal covered parking (extra). Supermarket 100 m, railway station "Sellin Ost" 400 m, sandy beach 800 m, indoor swimming pool 100 m. The photo is just an example. All houses/apartments are individually designed/furnished. 1-room apartment 20 m2, on the upper floor. Practical and cosy furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table and cable TV (flat screen). Exit to the balcony. Kitchenette (2 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Carpet. Balcony. Balcony furniture. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking (extra, 1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Seepark Sellin, (DE9080.616.4)

Resort "Seepark Sellin", 4 storeys. 8 houses in the residence. 200 apartments in the residence. 800 m from the centre of Sellin, on the outskirts, 8 km from the centre of Göhren, 10 km from the centre of Binz, 800 m from the sea. For shared use: property, well-kept garden with lawn. Table tennis, beach volleyball, children's playground. Private: children's playground. In the complex: reception, restaurant, table tennis, table football, boutique, storage room for bicycles, central heating system, washing machine (extra), tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Bread roll service. Communal covered parking (extra). Supermarket 100 m, railway station "Sellin Ost" 400 m, sandy beach 800 m, indoor swimming pool 100 m. The photo is just an example. All houses/apartments are individually designed/furnished. 2-room apartment 52 m2, on the upper floor. Practical and cosy furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table and cable TV (flat screen). Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed. Exit to the balcony. Kitchenette (4 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine). Sep. WC, bath/WC or shower/WC. Gas heating. Carpet. Balcony. Balcony furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking (extra, 1 car). Please note: non-smokers only. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Fischerdorf Zirchow/Usedom, Tyskland med bastu (DMU273)

Dessa vackra semesterhus med halmtak ligger på den soliga ön Usedom i den idylliska fiskebyn Zirchow. Semesterbyn vid Szczecin-lagunen erbjuder rätt boende för hela familjen och passar alla smaker? I dessa exklusiva hus med halmtak är det garanterat mysigt.Det högkvalitativa parhuset "Ankerplatz" sträcker sig över två våningar och har en modern och vänlig design. Från det kombinerade vardagsrummet och matplatsen når du terrassen, där du kan njuta av Usedoms underbara solsken. En grill och trädgårdsmöbler finns tillgängliga för en avslappnad grillkväll.Under kalla dagar kan du värma dig i den infraröda bastun eller framför den vedeldade kaminen. Det första sovrummet har en mysig dubbelsäng, det andra sovrummet har två enkelsängar.Tysklands näst största ö bjuder på kilometerlånga fina sandstränder och massor av orörd natur. Här omges du av ett omfattande naturreservat med många djur- och växtarter och hittar lugn och avkoppling samt många fritidsaktiviteter för hela familjen.Fiskebyn Kamminke med sin lilla hamn, badstrand och fritids- och kulturaktiviteter ligger ca 4 km bort. Andra badorter på ön, golfbanor, Schlossberg, St Mary's Church och Ostseetherme-spaet kan lätt nås med bil. Achterland är en mycket intressant region på grund av de många sevärdheterna och de många sjöarna som löper genom Usedoms inland.Usedoms lilla flygplats ligger nära semesterbyn. Här kan du se ett flygplan lyfta eller landa ungefär en gång om dagen.

Stuga - Semesterhus i Bellin, Tyskland (DMK775)

Detta semesterhus ligger i ett grönt område, bara 200 meter från vattnet. Det är snyggt och praktiskt inrett och väntar på dig på en välskött fastighet. Det finns en dubbelsäng i sovrummet och ytterligare två sängar i vardagsrummet.Bellin är en statligt erkänd semesterort direkt vid Lagunen i Szczecin mitt i Ueckermünde Heath. Fina sandstränder, kanotpaddling på floden Uecker och cykelvägar inbjuder till aktiv rekreation. Tre cyklar kan hyras av husägaren på förhandsförfrågan och mot en avgift.Ångbåtsturer, en djurpark, friluftsmuseet Ukranenland samt Haffbad Ueckermünde eller ön Usedom garanterar också en varierad semester. Många vattenfåglar bidrar till den maritima atmosfären.

Lägenhet i Trassenheide (Ostseebad), Tyskland (DZV932)

De fyra rökfria semesterlägenheterna ligger i ett semesterhus på en tomt på ca 1.400 m² i centrum av Östersjöbadorten Trassenheide. Östersjöns strand ligger ca 1,6 km bort. Shoppingmöjligheter, restauranger och kaféer finns inom en radie av några hundra meter.alla lägenheter moderniserades grundligt och möblerades om 2020.3-rumslägenheten med 62 kvadratmeter för 4 personer ligger på den övre eller översta våningen och nås via en central trappa. Den har ett vardagsrum med matbord och pentry med öppen planlösning (stoppade möbler, platt-TV, matbord, elektrisk spis, ugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, olika köksapparater), ett badrum med dusch/WC och ett sovrum med dubbelsäng (anslutningsrum till badrummet). En utrymmesbesparande trappa leder till ett annat vardagsrum/sovrum med 2 enkelsängar, TV och sittmöbler. Det finns också en möblerad balkong. En barnsäng och barnstol kan tillhandahållas för små barn. WLAN är också tillgängligt. För varje lägenhet på fastigheten finns en parkeringsplats, cykelställ och en central grillplats på den angränsande fastigheten.I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten och energiförbrukning. I Ostseebad Trassenheide måste semesterfirare betala en semesterortskatt (betalas kontant på plats).Trassenheide, badorten på norra delen av ön Usedom, kännetecknas av sin fina sandstrand. Nudist- och hundbadstrand i närheten. Staden är ansluten till öns cykelnät. På sommaren anordnas evenemang och konserter på strandpromenaden.

Lägenhet i Lütow, Tyskland (DMU134)

Mysig semesterlägenhet på en stor, idyllisk tomt.Rummen i semesterbostaden ligger på bottenvåningen och första våningen. En öppen trappa leder från vardagsrummet till sovrummet. Vid vackert väder kan du njuta av solen och den idylliska omgivningen på sittplatserna runt huset. Om vädret tillåter finns det möjlighet att avsluta dagen vid lägerelden. Fastigheten ligger på ett avskilt läge med utsikt över vattnet.De som söker lugn och ro och naturälskare kommer att få valuta för pengarna här. Promenera till White Mountains klippor och ströva över ängarna mellan enorma enbuskar. Lütow är en kommun i nordöstra delen av distriktet Vorpommern-Greifswald. Den ligger i den nordvästra delen av ön Usedom på Gnitzhalvön, en udde i Achterwasser. I närheten av Lütow finns en megalitgrav som vittnar om tidig mänsklig bosättning. Hyresvärden har två familjehundar.

Lägenhet i Burgfried, (DE9170.250.4)

House "Burgfried". 5 apartments in the property. In the resort 300 m from the centre of Koserow, 900 m from the sea, 900 m from the beach. For shared use: property (fenced) with meadow. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 700 m, restaurant 100 m, bakery, café 900 m, bus stop 550 m, railway station 1.1 km, sandy beach 900 m, thermal baths "Bernsteintherme" 9 km. Golf course (18 hole) 18 km, surf school 9 km, minigolf 500 m. Covered bicycle parking space available (not lockable). "App. 4", 2-room apartment 74 m2, on the ground floor. Cosy furnishings: living room with 1 sofabed and cable TV (flat screen), radio. 1 room with 1 double bed. Exit to the terrace. Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine) with dining table. Bath/shower/WC. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Reserved parking (1 car) at the house. Please note: non-smokers only. Private entrance, smoke alarm.

Lägenhet i Warthe, Tyskland (DZV587)

De två 120-130 m² stora semesterlägenheterna för max. 5-7 personer ligger separat i ett semesterhus på en 1000 m² stor fritidsfastighet (för ert eget bruk) bara 150 m från Achterwasser. Östersjöns strand ligger ca 25 km bort. Lägenheterna är inredda med hög standard och uppfyller högt ställda krav. Varje lägenhet har ett stort och öppet vardagsrum / matplats, ett fullt utrustat kök, sovrum (3 x i bottenvåningen, 2 x i övervåningen) och 2 badrum vardera. Lämplig för små barn. Barnsängar och barnstol finns tillgängliga. Internet (W-LAN) finns också tillgängligt. Utomhus finns två möblerade terrasser för lägenheten på bottenvåningen och en balkong för lägenheten på övervåningen. Det finns också en grill, solstolar, förvaringsmöjligheter för cyklar och en parkeringsplats. Slutstädning, vatten och energiförbrukning ingår i det totala priset. Sängkläder och handdukar kan tas med eller hyras. Observera: För 2 personer finns endast 1 sovrum och 1 badrum.Semesterlägenheten på bottenvåningen är utrustad med ett vardagsrum/matplats (stoppade lädermöbler, platt-TV, hi-fi system, DVD, skrivbord, tangentbord, matbord, semesterbibliotek), ett komplett kök (elektrisk spis med ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, mikrovågsugn, olika köksmaskiner, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare), 3 sovrum (2 x dubbelsäng, 1 x 2 enkelsängar) och 2 x dusch/WC.Warthe är en liten fiskeby på Lieper Winkel, en drömsk halvö mellan Peenestrom och Achterwasser. En badmöjlighet vid Peenestrom/Achterwasser ligger ca 150 m från fastigheten, till de kejserliga baden (Bansin, Heringsdorf, Ahlbeck) är det ca 25 km.

Lägenhet i Bansin (Seebad), Tyskland (DZV566)

De sex semesterlägenheterna i olika storlekar och med olika inredning ligger på ägarens 7000 kvm stora, mycket välskötta och helt inhägnade bostadsfastighet i utkanten av byn, en bit från Bansin på B 111. Byns centrum, affärer och restauranger ligger inom 1 km. Stranden vid Östersjön ligger ca 1,2 km bort. På den naturliga tomten som är planterad med gamla fruktträd har gästerna flera sittplatser, solstolar, en eldplats med ved, ett gemensamt rum med ett stort matbord och öppen spis, samt låsbara carportar och gratis laddningsmöjligheter för cyklar och t.ex. cyklar och WLAN tillgängligt. El och varmvatten kommer från förnybara energikällor.Ytterligare två semesterlägenheter DZV567 och DZV568 ligger också separat här i ett fristående semesterhus. Dessa 3-rumslägenheter sträcker sig över 2 våningar och har 2 sovrum. De två semesterlägenheterna DZV569 och DZV570 ligger på övervåningen i ägarens hus, den lilla 1-rumslägenheten DZV571 ligger i ett separat annex. I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning. Betalas på plats: Besöksskatt (Ostseebad Bansin är föremål för besöksskatt).Den ca 55 m² stora, centralt uppvärmda semesterlägenheten "Kamin" för upp till 4 personer ligger separat med två andra lägenheter i ett semesterhus på ägarens bostadsfastighet. Den sträcker sig över två våningsplan. På bottenvåningen finns ett stort vardags-/matrum (stoppade möbler, matbord, platt-TV, radio/CD), ett pentry (spishäll, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, diverse köksutrustning) och badrummet med dusch/WC. På övervåningen finns två sovrum (1 x dubbelsäng, 1 x 2 enkelsängar, anslutande rum) och en gästtoalett. Lägenheten är också utrustad med en öppen spis (ved ingår) Husdjur är inte tillåtna i denna lägenhet.Badorterna Bansin, Heringsdorf och Ahlbeck är de så kallade kejserliga badorterna på ön Usedom. De har breda sandstränder, pirar med bryggor och är förbundna med en strandpromenad som leder till den polska staden Swinemünde, med cykel-, båt- och strandstoluthyrning, tennisbanor och ett nätverk av välskyltade vandringsleder. En modern vattenpark, „Ostseetherme“, är centralt belägen mellan Heringsdorf och Ahlbeck. Gränsövergången till Polen kan nås från Ahlbeck på bara några minuter.

Lägenhet i Hortensie, (DE9092.170.3)

Apartment block "Villa Waldblume". In the resort 100 m from the centre of Zempin, 400 m from the sea, 400 m from the beach. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 3.3 km, restaurant 130 m, bakery, café 400 m, railway station 700 m, thermal baths "Bernsteintherme" 3.8 km. Golf course (18 hole) 21 km, surf school 3.8 km, tennis 3.6 km, minigolf 3.7 km. "Hortensie", 4-room apartment 115 m2, on the ground floor. Tasteful and cosy furnishings: living room with Scandinavian wood stove and satellite TV (flat screen), radio. Dining room. Exit to the terrace. 2 rooms, each room with 1 double bed. Kitchen (oven, dishwasher, toaster, kettle, electric coffee machine). Sep. WC, bath/shower/WC, double hand-basin. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Warthe, Tyskland nära golfbana (DZV687)

Den ca 57 m² stora semesterlägenheten ligger separat på bottenvåningen i ett semesterhus på en 400 m² stor tomt för exklusiv användning i byn. Lägenheten har ett kombinerat vardags-/matrum (stoppad sittgrupp, matbord, platt-TV, radio/CD m. Bluetooth, semesterbibliotek, braskamin), ett sovrum (dubbelsäng), ett separat kök (elspis med ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, miniugn) och ett badrum med WC, dusch och centralvärme. En resesäng och barnstol kan tillhandahållas för spädbarn upp till 4 år. Det finns en möblerad terrass med en strandstol, grill, solstol, cykelskjul och en parkeringsplats. I totalpriset ingår sänglinne, handdukar, vatten- och energiförbrukning samt slutstädning.Warthe är en liten fiskeby på Lieper Winkel, en drömsk halvö mellan Peenestrom och Achterwasser. En badmöjlighet vid Achterwasser ligger ca 600 m från fastigheten, till Östersjöns badorter är det ca 30 km. Restaurang i byn.

Stuga - Semesterhus i Fischerdorf Zirchow/Usedom, Tyskland med bastu (DMU181)

Dessa vackra semesterhus med halmtak ligger på den soliga ön Usedom i den idylliska fiskebyn Zirchow. Semesterbyn vid Szczecin-lagunen erbjuder rätt boende för alla smaker? I dessa exklusiva semesterhus med halmtak är det garanterat mysigt.Det högkvalitativa parhuset sträcker sig över två våningar och är modernt och möblerat till en hög standard.Från vardagsrummet har du tillgång till terrassen, där den lilla höjdpunkten är den vackra strandstolen. Här kan du njuta av ditt första kaffe på morgonen och det underbara solskenet på Usedom i den vindskyddade strandstolen. Under kalla dagar kan du värma dig i den infraröda bastun och sedan mysa framför vedkaminen i vardagsrummet. Golvvärmen i hela huset bidrar också till mysfaktorn.Semesterhuset har två separata sovrum och två badrum, så att en semester med två par eller familjen är bekvämt möjligt.Tysklands näst största ö bjuder på kilometerlånga fina sandstränder och massor av orörd natur. Här är du omgiven av ett stort naturreservat med många djur- och växtarter.Fiskebyn Kamminke med sin lilla hamn, badstrand och fritids- och kulturanläggningar ligger ca 4 km bort. Andra badorter på ön, golfbanor, Schlossberg, St Mary's Church och Ostseetherme-spaet kan lätt nås med bil. Achterland är en intressant region på grund av de många sevärdheterna och de många sjöarna som löper genom Usedoms inland.Usedoms lilla flygplats ligger nära semesterbyn. Här kan du se ett flygplan lyfta eller landa ungefär en gång om dagen.

Stuga - Semesterhus i Fischerdorf Zirchow/Usedom, Tyskland med bastu (DMU179)

Dessa vackra semesterhus med halmtak ligger på den soliga ön Usedom i den idylliska fiskebyn Zirchow. Semesterbyn vid Szczecin-lagunen erbjuder rätt boende för hela familjen och passar alla smaker? I dessa exklusiva hus med halmtak är det garanterat mysigt.Det högkvalitativt inredda parhuset sträcker sig över två våningar och har en modern och vänlig design. Från det kombinerade vardagsrummet och matplatsen når du terrassen, där du kan njuta av Usedoms underbara solsken. Under kalla dagar kan du värma upp dig i bastun och sedan koppla av framför den vedeldade kaminen.Tysklands näst största ö erbjuder kilometerlånga fina sandstränder och massor av orörd natur. Här omges du av ett omfattande naturreservat med många djur- och växtarter och hittar lugn och avkoppling samt många fritidsaktiviteter för hela familjen.Fiskebyn Kamminke med sin lilla hamn, badstrand och fritids- och kulturaktiviteter ligger ca 4 km bort. Andra badorter på ön, golfbanor, Schlossberg, St Mary's Church och Ostseetherme-spaet kan lätt nås med bil. Achterland är en mycket intressant region på grund av de många sevärdheterna och de många sjöarna som löper genom Usedoms inland.Usedoms lilla flygplats ligger nära semesterbyn. Här kan du se ett flygplan starta eller landa ungefär en gång om dagen.

Lägenhet i Heringsdorf (Seebad), Tyskland nära golfbana (DZV267)

Detta av två rökfria semesterrum ligger på övre våningen i ett bostadshus på ägarens 1500 kvadratmeter stora tomt, ca 10 minuters promenad från Östersjöns strand. Shoppingmöjligheter och restaurang inom en radie av 500 meter. Semestern Rummen är utrustade med dubbelsäng, radio, platt-TV, sittgrupp, kylskåp, kaffebryggare och dusch/WC. Badrummet i rum 2 är rumsligt avskilt från boendeenheten och kan nås via den lilla korridoren. Där finns också en diskmaskin.Ert semesterrum på övervåningen är utrustat med: Dubbelsäng, radio, platt-TV, sittgrupp, kylskåp, kaffemaskin och ett privat badrum med WC och badkar, som är rumsligt åtskilt från boendeenheten (åtkomst via en gemensam ingång.) korridor).Cykelförråd och parkeringsplatser finns tillgängliga. I totalpriset ingår sängkläder, vatten, energi och slutstädning. Vänligen ta med egna handdukar. Betalas på plats: Turistskatt.Badorterna Bansin, Heringsdorf och Ahlbeck är de så kallade kejserliga badorterna på ön Usedom. De har breda sandstränder, pirar med bryggor och är förbundna med en strandpromenad som leder till Swinemünde i Polen. På orterna finns uthyrning av cyklar, skor och strandstolar, tennisbanor och ett välmarkerat nätverk av vandringsleder. En modern vattenpark, Ostseetherme, ligger i centrum mellan Heringsdorf och Ahlbeck. Gränsövergången till Polen kan nås från Ahlbeck på bara några minuter.

Stuga - Semesterhus i Fischerbungalow, (DE9092.115.1)

Bungalow "Fischer". On the outskirts, 1 km from the centre of Zempin, 1.4 km from the sea, 1.4 km from the beach. Parking on the premises. Supermarket 4 km, restaurant 550 m, bakery, café 900 m, railway station 1 km, sandy beach 1.4 km, thermal baths "Bernsteintherme" 4 km. Golf course (18 hole) 21 km, surf school 4 km, tennis 3.8 km, minigolf 3.9 km. "Fischerbungalow", 2-room bungalow 40 m2 on 2 levels, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room with cable TV (flat screen), radio. Exit to the terrace. Kitchen (2 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Electric heating. Top floor: (steep stair), 1 room with 2 beds and 1 double bed. Terrace. Terrace furniture. Please note: non-smoking house. Smoke alarm.

Lägenhet i Lassan, Tyskland (DMK217)

Lassan välkomnar dig vid en utbuktning av floden Peene, som skiljer den välkända semesterön Usedom från fastlandet. Staden med bykaraktär har en trevlig liten hamn och omges av flacka kullar, åkrar, Peene-ängarna och skog.Denna mysiga och trevliga semesterlägenhet med separat ingång ligger i omedelbar närhet av hamnen.Du kan hyra cyklar direkt på plats (mot avgift och på begäran), som du kan använda för att utforska omgivningarna.Här hittar du sömniga fiskebyar, kilometerlånga stränder längs Östersjökusten och historiska vittnesbörd om svunna tider. Besök hansastäderna Greifswald, Demmin eller Anklam, låt en frisk bris av Östersjöns luft blåsa runt näsan, utforska ön Usedom eller ta en avstickare till grannlandet Polen. För upptäcktsresande är Västpommern ett riktigt paradis.Sylvis Ponyhof (6 km) med vagnservice för turer i det omgivande området. Följ med på en underbar rundtur ombord på Alte Liebe. Välj mellan en tur med Achterwasser eller Peenestrom. Ni kan starta från Rankwitz hamn (22 km). I motsatt riktning väntar Wolgast (21 km) på ditt besök. Staden lockar besökare bland annat med sitt Rungehaus-museum. I själva Lassan kan du ta en titt på kvarnmuseet med en hel del stadshistoria.

Lägenhet i Sonnenblume, (DE9092.170.2)

Apartment block "Villa Waldblume". In the resort 100 m from the centre of Zempin, 400 m from the sea, 400 m from the beach. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 3.3 km, restaurant 130 m, bakery, café 400 m, railway station 700 m, thermal baths "Bernsteintherme" 3.8 km. Golf course (18 hole) 21 km, surf school 3.8 km, tennis 3.6 km, minigolf 3.7 km. "Sonnenblume", 2-room apartment 67 m2 on 1st floor. Modern and stylish furnishings: living room with 1 sofabed and satellite TV (flat screen), radio. 1 room with 1 double bed. Kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, electric coffee machine) with dining nook. Shower/WC. Sitting area. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Rankwitz/ Usedom, Tyskland (DMU192)

Underbar semesterlägenhet på den soliga ön Usedom.Bort från turistfästena på den här förtrollande öns stränder bor du avslappnat i öns inre, nära Achterwasser. På första våningen under det lutande taket har du allt du behöver för en avkopplande vistelse, vilket gör denna lägenhet till din bas för en lyckad vistelse.Du har inte långt till Kaiserbäders stränder och grannlandet Polen och kan utforska Usedom i din egen takt. Promenera längs pirarna och strandpromenaderna, ta en klassisk stranddag, promenera genom Kaiserbäder eller över fälten runt ditt boende.Se fram emot en fantastisk tid på denna vackra ö.

Lägenhet i Eickhus Grüne Wohnung, (DE9179.602.2)

Beautiful, comfortable apartment block "Eickhus", 2 storeys, built in 1998. 4 apartments in the property. 1.2 km from the centre of Zinnowitz, on the outskirts, in a quiet position, 100 m from the edge of the forest, 1 km from the sea, 1.2 km from the lake, west facing position. For shared use: property 704 m2 (fenced) with lawn and trees. In the house: WiFi, sun terrace, central heating system. Parking at the house. Shop 1.2 km, grocery 1.2 km, shopping centre 1.2 km, restaurant 1.2 km, bakery 1.2 km, bicycle rental 1.8 km, railway station "Zinnowitz" 1.8 km, indoor swimming pool 2.1 km. Minigolf 1.9 km, sports centre 1.8 km, children's playground 1.2 km. Nearby attractions: Karls Erdbeerhof 8 km. The owner does not accept any youth groups. Please note: Additional accommodations can be booked. Property ref. 2,3,4 is situated on the same property. "Eickhus Grüne Wohnung", 2-room apartment 50 m2, on the ground floor. Spacious and bright, comfortable and cosy furnishings: large living/dining room with dining table, satellite TV and radio. Exit to the terrace. 1 double bedroom with 1 double bed (160 cm, length 200 cm). Kitchen-/living room (4 hot plates, oven, toaster, kettle). Shower/WC. Gas heating, underfloor heating. Natural stone floors, carpet. Terrace. Terrace furniture. Facilities: Internet (WiFi). Reserved parking. Please note: smoke alarm.

Lägenhet i Eickhus Honig Wohnung, (DE9179.602.3)

Beautiful, comfortable apartment block "Eickhus", 2 storeys, built in 1998. 4 apartments in the property. 1.2 km from the centre of Zinnowitz, on the outskirts, in a quiet position, 100 m from the edge of the forest, 1 km from the sea, 1.2 km from the lake, west facing position. For shared use: property 704 m2 (fenced) with lawn and trees. In the house: WiFi, sun terrace, central heating system. Parking at the house. Shop 1.2 km, grocery 1.2 km, shopping centre 1.2 km, restaurant 1.2 km, bakery 1.2 km, bicycle rental 1.8 km, railway station "Zinnowitz" 1.8 km, indoor swimming pool 2.1 km. Minigolf 1.9 km, sports centre 1.8 km, children's playground 1.2 km. Nearby attractions: Karls Erdbeerhof 8 km. The owner does not accept any youth groups. Please note: Additional accommodations can be booked. Property ref. 2,3,4 is situated on the same property. "Eickhus Honig Wohnung", 2-room apartment 45 m2 on 1st floor. Spacious and bright, beautiful and cosy furnishings: living/dining room with dining table, satellite TV and radio. Exit to the balcony. 1 double bedroom with 1 double bed (160 cm, length 200 cm). Kitchen-/living room (4 hot plates, oven, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Natural stone floors, carpet. Balcony. Balcony furniture. Facilities: Internet (WiFi). Reserved parking. Please note: non-smoking house. Smoke alarm.

Lägenhet i Burgfried, (DE9170.250.2)

House "Burgfried". 5 apartments in the property. In the resort 300 m from the centre of Koserow, 900 m from the sea, 900 m from the beach. For shared use: property (fenced) with meadow. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 700 m, restaurant 100 m, bakery, café 900 m, bus stop 550 m, railway station 1.1 km, sandy beach 900 m, thermal baths "Bernsteintherme" 9 km. Golf course (18 hole) 18 km, surf school 9 km, minigolf 500 m. Covered bicycle parking space available (not lockable). "App 2", 2-room apartment 64 m2. Practical furnishings: upper floor: (steep stair) living room with cable TV (flat screen), radio. 1 room with 1 bed and 1 double bed. Kitchen (4 hot plates, oven, toaster, kettle, electric coffee machine) with dining table. Shower/WC. Heating. Carpet. Patio. Reserved parking (1 car) at the house. Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Haus Lisa, (DE9179.199.1)

Apartment block "Lisa". In the resort 200 m from the centre of Zinnowitz, 400 m from the sea, 400 m from the beach. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 110 m, restaurant 50 m, bakery, café, bus stop 170 m, railway station 900 m, sandy beach 400 m, thermal baths "Bernsteintherme" 800 m. Marina 2 km, golf course (18 hole) 25 km, surf school 800 m, tennis 170 m, minigolf 500 m. "Haus Lisa", 1-room apartment 35 m2, on the upper floor. Living/sleeping room with 1 double bed and cable TV (flat screen), radio. Small kitchenette (2 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Rollmops, (DE9179.178.1)

Apartment house, 2 storeys. On the outskirts, 700 m from the centre of Zinnowitz, 1 km from the sea, 1 km from the beach. In the house: storage room for bicycles, central heating system. Parking on the premises. Supermarket 200 m, restaurant 260 m, bakery, café 800 m, bus stop 270 m, railway station 350 m, sandy beach 1 km, thermal baths "Bernsteintherme" 1.3 km. Marina 1.6 km, golf course (18 hole) 25 km, surf school 1.4 km, tennis 800 m, minigolf 1.3 km. "Rollmops", 2-room apartment 59 m2, on the top floor. With sloping ceilings: living/dining room with cable TV (flat screen), radio. Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed. Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Balcony. Balcony furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Ludwig, (DE9179.152.1)

Apartment house. In the resort, 1 km from the centre of Zinnowitz, 1 km from the sea, 1 km from the beach. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 500 m, restaurant 1 km, bakery 950 m, café 600 m, bus stop 350 m, railway station 1.3 km, sandy beach 1 km, thermal baths "Bernsteintherme" 950 m. Marina 3.1 km, golf course (18 hole) 25 km, tennis 1.2 km, minigolf 550 m. "Ludwig", 3-room apartment 86 m2 on 2 levels. With sloping ceilings, modern furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen), radio. Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Open kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Top floor: 1 room with 2 beds. Shower/WC. Balcony. Balcony furniture. Facilities: children's high chair, baby cot, hair dryer. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car) at the house. Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Stuga - Semesterhus i Ueckermünde, Tyskland (DMV918)

Lägenhet i Heringsdorf (Seebad), Tyskland (DZV049)

Den 38 m² stora semesterlägenheten med ett rum för 2 till max 3 personer ligger (tillsammans med en annan semesterlägenhet) på övervåningen i ägarens hus på den 380 m² stora bostadsfastigheten i ett lugnt bostadsområde i stadsdelen Neuhaus i Heringsdorf. Tillträde till de låsbara lägenheterna sker via en gemensam hall. Östersjön, restauranger, caféer och shoppingmöjligheter finns inom en radie av några hundra meter.Lägenheten har ett kombinerat vardagsrum/sovrum (dubbelsäng, stoppade möbler, platt-TV, radio/CD), ett separat kök (matplats, elektrisk spis, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, diverse köksutrustning) och ett badrum med dusch/WC. En gemensam möblerad uteservering med grillmöjligheter och en vinterträdgård med sittgrupp i entrén kan användas. Internet (WLAN) finns också tillgängligt. Det finns också två parkeringsplatser tillgängliga, varav en är på fastigheten och den andra framför den, och det totala priset inkluderar slutstädning, vatten och energikostnader. Vänligen ta med egna sängkläder och handdukar. Betalas på plats: Turistskatt. Husdjur är inte tillåtna på detta boende.En sittgrupp utomhus finns tillgänglig för denna lägenhet.Badorterna Bansin, Heringsdorf och Ahlbeck är de så kallade kejserliga badorterna på ön Usedom. De har breda sandstränder, är förbundna med en strandpromenad och har pirar med bryggor. På orterna finns uthyrning av cyklar, båtar och strandstolar, tennisbanor och ett nätverk av välskyltade vandringsleder. En vattenpark, Ostseeterme, ligger centralt mellan Heringsdorf och Ahlbeck. Gränsövergången till Polen kan nås på några minuter från Ahlbeck.

Lägenhet i Villa Waldblume, (DE9092.171.1)

Apartment block "Villa Waldblume". In the resort 100 m from the centre of Zempin, 400 m from the sea, 400 m from the beach. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 3.3 km, restaurant 130 m, bakery, café 400 m, railway station 700 m, thermal baths "Bernsteintherme" 3.8 km. Golf course (18 hole) 21 km, surf school 3.8 km, tennis 3.6 km, minigolf 3.8 km. "Kornblume", 2-room apartment 50 m2 on 1st floor. Tasteful furnishings: living/dining room with cable TV (flat screen). 1 room with 1 double bed. Kitchenette (4 hot plates, oven, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Sitting area. Facilities: children's high chair, baby cot. Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Wildrose, (DE9092.170.1)

Apartment block "Villa Waldblume". In the resort 100 m from the centre of Zempin, 400 m from the sea, 400 m from the beach. In the house: central heating system. Parking on the premises. Supermarket 3.3 km, restaurant 130 m, bakery, café 400 m, railway station 700 m, thermal baths "Bernsteintherme" 3.8 km. Golf course (18 hole) 21 km, surf school 3.8 km, tennis 3.6 km, minigolf 3.7 km. "Wildrose", 2-room apartment 67 m2 on 1st floor. Tasteful furnishings: living/dining room with 1 sofabed and satellite TV (flat screen). 1 room with 1 double bed. Kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Sitting area. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.