Lägenhet i Rerik, Tyskland (DMK666)

Denna semesterlägenhet "Sanssouci" har det där lilla extra för din avkopplande semester vid Östersjön och presenterar sig för dig som en exklusiv, stilfull semesterlägenhet i den ståtliga, historiska atmosfären i Reriks herrgård.Reriks herrgård byggdes i Tudorstil i stil med de gamla engelska herrgårdarna under andra hälften av 1800-talet och har byggts om och renoverats i stor omfattning. Det har iscensatts på ett imponerande sätt med stilfulla, detaljälskande accessoarer och lyser därmed i ny prakt. Njut av din semester för två här, bara en kort promenad från Östersjön.Det högkvalitativa köket har en induktionshäll. Frahlingälskare kan välja mellan en klassisk filterkaffemaskin och en kaffepodsmaskin.Det finns en walk-in-garderob i sovrummet.I husets källare kan du använda bordtennisbordet. Där finns dessutom en tvättmaskin och en torktumlare mot en avgift.Östersjöbadorten Rerik, tidigare Alt Gaarz, ligger strategiskt placerad mellan Salzhaff och Östersjön och var i århundraden en rik jordbruks- och fiskeby. Saltlagunen, som skyddas av halvön Wustrow och fungerar som en naturlig hamn, har alltid lockat människor till området. Många stora stengravar av slaviskt ursprung finns runt Rerik.Bort från vardagens stress och hetta bjuder Rerik in till en aktiv rekreationssemester under alla årstider. Rerik har behållit sin charm av understatement och individualism. På sommaren är det inte lika trångt som i de angränsande Östersjöorterna, men ändå tillräckligt nära pulsen i turistlivet utan att krossas av massturismen. I hamnen mellan Östersjön och lagunen hittar du mysiga pubar, kaféer och restauranger som tar hand om ditt fysiska välbefinnande, tillsammans med charmiga, mindre butiker som inbjuder till shopping och flanering.En liten, välskött småbåtshamn bjuder in skeppare att dröja kvar. Under sommarmånaderna seglar nöjesångare från hamnen över lagunen till ön Poel i Östersjön. En liten 170 meter lång pir erbjuder en panoramautsikt över hela Wustrowhalvön och den branta kusten mot Djävulsklyftan. I Rerik kan du också upptäcka ett litet men fint kulturliv som erbjuder sofistikerad kvällsförströelse och avkoppling, särskilt under sommarmånaderna.

Stuga - Semesterhus i Kühlungsborn/Kröpelin, Tyskland (DMK332)

Denna funktionellt inredda semesterbungalow är omgiven av ängar och skog och är idealisk för semesterfirare med enkla krav. Bungalowens utrustning är mycket enkel. En dubbelsäng samt en enkelsäng finns tillgängliga, så att det finns tillräckligt med plats för 3 personer.Om du älskar lugn och natur är det här rätt ställe för dig. Bungalowen ligger på en stor trädgårdstomt. Njut av lugnet och avkopplingen i ett naturskönt område, men du behöver inte heller gå miste om flairen från de närliggande Östersjöorterna. Hyresvärden erbjuder även cyklar (på begäran). Du kan koppla av på den stora tomten med solgräsmatta, grilla på kvällen och dina barn kan busa tillräckligt mycket.Det är 3 km till den vackra Östersjöorten Kühlungsborn eller 8 km till Rerik, där breda, vita sandstränder, en pir, en strandpromenad, restauranger, kaféer, en shoppingmile, en simbassäng, minigolf, en klätterskog och seglingsmöjligheter från båthamnen väntar på dig. Rostocks djurpark och till exempel det oceanografiska museet i Stralsund är idealiska för en dagsutflykt. Du kan också snabbt nå Warnemünde. Där kan du ta en båt för en kort eller lång resa till Danmark. Ett besök i den gamla hansestaden Lübeck är möjligt. Den ligger bara en timmes bilresa från dig.

Lägenhet i Kühlungsborn, Brunshaupten-Are, Tyskland med havsutsikt (DMV915)

Lägenhet i Warnemünde - Elmenhorst, Tyskland nära golfbana (DME346)

Mycket bekväm och modern semesterlägenhet nära stranden.Välkommen till denna mycket vackra semesterlägenhet på första våningen i ett tvåfamiljshus. Invändigt väntar en mycket smakfull inredning som kommer att övertyga dig med sin mysighet och elegans redan från början. Kom hit och koppla av i den rymliga soffan och titta på underhållande filmer på kvällarna. Även de andra rummen kommer att övertyga dig med möbler och bekvämligheter av hög kvalitet. Om du reser med ett litet barn hittar du här alla typer av användbara vardagsartiklar (potta, barnbadkar, babymonitor, skötmatta, barnstol).Du kan avsluta såväl dagen som kvällarna på den mysiga balkongen och till exempel njuta av dina måltider här.Direkt vid Östersjökusten, bara en halvtimmes promenad från Warnemünde, ligger den lugna byn Elmenhorst. Klätterparken i Elmenhorst och den närbelägna hästgården erbjuder dig möjlighet till sportaktiviteter, och landskapsskyddsområdet Hägerort inbjuder till avkopplande promenader längs brantkusten.Härifrån kan Kühlungsborn och Heiligendamm samt Bad Doberan med sin imponerande minster snabbt nås. Sträckan från Kühlungsborn till Bad Doberan trafikeras flera gånger om dagen av det historiska ångtåget "Molli", en absolut upplevelse för stora och små! Ett besök på Karls jordgubbsodling i Rövershagen rekommenderas också när som helst på året.Tillbringa en oförglömlig semester i och runt Elmenhorst!

Lägenhet i Warnemünde - Elmenhorst, Tyskland nära golfbana (DME345)

Mycket bekväm och modern semesterlägenhet nära stranden.Välkommen till denna mycket vackra semesterlägenhet på bottenvåningen i ett tvåfamiljshus. Invändigt väntar en mycket smakfull inredning som kommer att övertyga dig med sin mysighet och elegans redan från början. Kom hit och koppla av i den rymliga soffan och titta på underhållande filmer på kvällarna. Även de andra rummen kommer att övertyga dig med möbler och bekvämligheter av hög kvalitet. Om du reser med ett litet barn hittar du här alla typer av användbara vardagsartiklar (potta, barnbadkar, babymonitor, skötmatta, barnstol).Du kan avsluta såväl dagen som kvällarna på den skyddade terrassen och till exempel njuta av dina måltider här.Direkt vid Östersjökusten, bara en halvtimmes promenad från Warnemünde, ligger den lugna byn Elmenhorst. Klätterparken i Elmenhorst och den närbelägna hästgården ger dig möjlighet till sportverksamhet, och landskapsskyddsområdet Hägerort inbjuder till avkopplande promenader längs brantkusten.Härifrån kan Kühlungsborn och Heiligendamm samt Bad Doberan med sin imponerande minster snabbt nås. Sträckan från Kühlungsborn till Bad Doberan trafikeras flera gånger om dagen av det historiska ångtåget "Molli", en absolut upplevelse för stora och små! Ett besök på Karls jordgubbsodling i Rövershagen rekommenderas också när som helst på året.Tillbringa en oförglömlig semester i och runt Elmenhorst!

Lägenhet i Elmenhorst, Tyskland (DMK441)

Tillbringa din Östersjösemester i Elmenhorst mellan Östersjöorten Nienhagen och Warnemünde. Den mysiga och praktiskt inredda semesterlägenheten ligger på husets bottenvåning och erbjuder plats för 2 personer. På grund av det fantastiska läget och den utmärkta infrastrukturen har du här en idealisk utgångspunkt för din Östersjösemester. Sportentusiaster och golfälskare kommer att få valuta för pengarna här, det finns många fritidsaktiviteter.Det finns flera stormarknader, läkare, bagare och kaféer i byn. Från din semesterlägenhet når du naturstranden ca 1,5 km bort på cykelvägar. Du kan ta en härlig promenad längs den branta kusten och utforska den underbara naturen. Hansestaden Rostock ligger bara några minuter bort med bil.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK883)

Se fram emot en avkopplande semester i denna inbjudande lägenhet.Lägenheten väntar på sina gäster på 3:e våningen i ett bostadshus. Med 2 sovrum med dubbelsängar erbjuder lägenheten plats för upp till 4 personer för en mysig semester i en elegant miljö. Inredningen och utrustningen i lägenheten är ljus och tilltalande, här hittar du allt du behöver för din semester. I samråd med ägaren finns det möjlighet att använda 2 enkelsoffor i vardagsrummet mot en extra kostnad på 60,- ? / soffa / dag inkl. sänglinne. Beloppet betalas på plats.Den högkvalitativa och mysiga semesterlägenheten är mycket lämplig för en långvarig vistelse.Det finns en parkeringsplats för din bil på fastigheten.Härifrån når du enkelt den underbara sandstranden till fots. Warnemünde är en bra utgångspunkt för utflykter längs Östersjökusten. Ta en hamntur eller besök Rostock som ligger 20 km bort.Använd semesterlägenheten som bas för en händelserik semester!

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK595)

Denna vackra och modernt inredda semesterlägenhet ligger i ett hus med två andra semesterlägenheter nära passagerarkajen i den sydöstra delen av Warnemünde.Den lugnt belägna och smakfulla lägenheten ligger på 1:a våningen och erbjuder plats för totalt 4 personer.Den har ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer och ett kök med matplats. Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och badrummet med dusch och badkar. Ta med egna sängkläder och handdukar.Lägenheten har en liten balkong med utsikt över en innergård som kommer att utvecklas i framtiden. Lägenheten har ingen parkeringsplats. Parkering är därför endast möjlig på allmän väg, i mån av tillgång och eventuellt mot en avgift.Andra semesterlägenheter: DMK593 & DMK594.När du semestrar vid Östersjön kan du inte missa Östersjöorten Warnemünde med sin maritima prägel. Dess 12 km långa och på vissa ställen mer än 100 m breda strand erbjuder tillsammans med många andra attraktioner underbara förutsättningar för en lyckad Östersjösemester. Stadens viktigaste strandpromenad är Alte Strom, där det finns många restauranger, pubar och kaféer. Förutom intressanta små affärer, museer och många gamla kaptenshus som är värda att se, lockar staden också med en passagerarbåtstur och en fiskehamn där du kan prova nyrökt fisk.Och glöm inte: Fyren och piren som sträcker sig långt ut i Östersjön. När havet är lugnt kan du gå hela den 500 meter långa vågbrytaren och njuta av en magnifik utsikt över havet, förbipasserande fartyg och staden.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK594)

Denna moderna och smakfullt inredda semesterlägenhet ligger i ett hus med två andra semesterlägenheter nära passagerarkajen i den sydöstra delen av Warnemünde.Den lugnt belägna lägenheten ligger på 1:a våningen och erbjuder plats för totalt 4 personer.Den har ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer och ett kök med matplats. Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och badrummet med dusch. Vänligen ta med egna sängkläder och handdukar.Lägenheten har en liten balkong med utsikt över en innergård som kommer att utvecklas i framtiden. Lägenheten har ingen parkeringsplats. Parkering är därför endast möjlig på allmän väg, i mån av tillgång och eventuellt mot en avgift.Andra semesterlägenheter: DMK593 & DMK595.När du semestrar vid Östersjön kan du inte missa Östersjöorten Warnemünde med sin maritima prägel. Dess 12 km långa och på vissa ställen mer än 100 m breda strand erbjuder tillsammans med många andra attraktioner underbara förutsättningar för en lyckad Östersjösemester. Stadens viktigaste strandpromenad är Alte Strom, där det finns många restauranger, pubar och kaféer. Förutom intressanta små affärer, museer och många gamla kaptenshus som är värda att se, lockar staden också med en passagerarbåtstur och en fiskehamn där du kan prova nyrökt fisk.Och glöm inte bort: Fyren och piren som sträcker sig långt ut i Östersjön. När havet är lugnt kan du gå hela den 500 meter långa vågbrytaren och njuta av en magnifik utsikt över havet, förbipasserande fartyg och staden.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK593)

Denna lilla, moderna och funktionellt inredda semesterlägenhet på bottenvåningen ligger nära passagerarkajen i den sydöstra delen av Warnemünde. Lägenheten, som är avsedd för 2 personer, har ett rum med dubbelsäng och ett kök samt ett badrum med inbyggd dusch. Det finns två andra semesterlägenheter i detta hus: DMK594 & DMK595.Utsikten från rummet leder till en innergård. Gården och terrassen är för närvarande inte användbara. Det finns ingen parkeringsplats som tillhör den här lägenheten. Således är parkering endast möjlig på allmän gata i mån av tillgång och eventuellt mot en avgift.Vänligen ta med egna sängkläder och handdukar.När du tillbringar en semester vid Östersjön kan du inte missa Östersjöorten Warnemünde med sin maritima känsla. Dess 12 km långa och på vissa ställen mer än 100 m breda strand erbjuder tillsammans med många andra attraktioner underbara förutsättningar för en lyckad Östersjösemester. Stadens viktigaste strandpromenad är Alte Strom, där det finns många restauranger, pubar och kaféer. Förutom intressanta små affärer, museer och många gamla kaptenshus som är värda att se, lockar staden också med en passagerarbåtstur och en fiskehamn där du kan prova nyrökt fisk.Och glöm inte bort: Fyren och piren som sträcker sig långt ut i Östersjön. När havet är lugnt kan du gå hela den 500 meter långa vågbrytaren och njuta av en magnifik utsikt över havet, förbipasserande fartyg och staden.

Lägenhet i Neukloster, Tyskland (DZV684)

Den 45 m² stora semesterlägenheten med två rum för max. 3 personer ligger separat på övervåningen i ett bostadshus på ägarens 1365 m² stora bostadsfastighet i ett lugnt bostadsområde i byn. Centrum, affärer och restauranger ligger inom en radie på ca 500 m. Sjön Neuklosteran med sin vackra strand ligger ca 1,5 km bort. Lägenheten moderniserades 2019 och är utrustad med ett vardagsrum (stoppade möbler, platt-TV, radio/CD), ett sovrum (3 x enkelsäng), ett kök (matplats, elektrisk spis, kylskåp med frys, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), ett badrum med badkar/toalett och ett separat rum för fritidsaktiviteter. Det finns också en parkeringsplats framför huset och en barnstol för små barn. Cyklar (olika storlekar) kan hyras på plats och medtagna cyklar kan förvaras på ett säkert sätt.I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten och energiförbrukning. Semesterlägenheten hyrs inte ut till byggnadsarbetare/företag!Neukloster är en liten stad i nordvästra Mecklenburg i utkanten av Sternbergs sjödistrikt. I stadens centrum ligger Neuklosteraner See, en vacker bad- och fiskesjö med en stor badstrand, båtuthyrning och snackbar. Tack vare de goda kommunikationerna (motorvägarna A 20 och A 14) kan Schwerin (37 km), Rostock (45 km) och Östersjön (Hansastaden Wismar 20 km) nås på ca 30 minuter med bil. Förutom de många gamla byggnaderna är klosterkyrkan från 1219 med sina många värdefulla utställningsföremål också värd ett besök.

Lägenhet i Bades Huk, med bastu (DE9026.649.1)

Modern, comfortable holiday development "Bades Huk", built in 2021, surrounded by trees and meadows. 18 houses in the resort. 77 apartments in the residence. In a quiet position, 150 m from the sea, direct access to the beach, in the countryside, on the golf course. For shared use: volleyball court, children's playground. In the complex: reception, restaurant, breakfast room, bistro, sauna, fitness room, storage room for bicycles. Bread roll service and breakfast (extra). Public parking 100 m. Central parking spaces. Supermarket 10 km, restaurant 180 m, sandy beach "Hohen Wieschendorf" 180 m. Marina 180 m, golf course (18 hole) 20 m, cycle lane 50 m. Nearby attractions: Wismar 15 km, Schwerin 43 km, Ostseebad Boltenhagen 17 km, Insel Poel 25 km. Please note: car recommended. Reception open 09:00-18:00 hrs. Please note: Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. 24hr guard. The photo is just an example. All houses/apartments are individually designed/furnished. 2-room apartment 44 to 76 m2, on the ground floor. Bright, beautiful and modern furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV (flat screen). Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Large terrace. Terrace furniture, deck chairs. View of the countryside. Facilities: washing machine, dryer, children's high chair, baby cot for up to 3 year olds (extra), hair dryer. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: non-smokers only. Suitable for allergy sufferers, smoke alarm.

Lägenhet i Wismar, Tyskland (DME397)

Fin semesterlägenhet mitt i den vackra staden Wismar.Kom för två eller med barn till denna trevliga semesterlägenhet och njut av en underbar tid i den intressanta staden Wismar. Du bor i ett bostadshus varifrån du snabbt kan nå staden och hamnen. Inredningen ger den nödvändiga utrustningen för en bekväm vistelse.Wismar, en hansestad vid Östersjökusten i Mecklenburg-Vorpommern, erbjuder många turistmöjligheter. Framför allt kan du se fram emot en vacker historisk gammal stad, som till och med har tagit sig in på Unescos världsarvslista och som kommer att glädja dig med sina gågator men också moderna köpcentrum. Du kan förvänta dig många historiska byggnader och museer med guidade turer, en modern fritidsbassäng, offentliga idrottsanläggningar, en biograf och massor av restauranger, kaféer och glassbarer. Dess strand inbjuder till bad och solbad, och från hamnen erbjuds rundturer och fisketurer. På bara några minuter med bil kan du vara på motorvägen till Schwerin, Rostock, Lübeck eller ön Poel. Många offentliga evenemang som hamnfestivalen, Sverigefestivalen eller silldagarna lockar också många besökare varje år.Njut av din tid i det nordligaste Tyskland!

Lägenhet i Schwaan, Tyskland (DMV168)

Denna moderna och smakfullt inredda semesterlägenhet ligger bara 23 km söder om Hansastaden Rostock, direkt i centrum av den lilla staden Schwaan i vackra Mecklenburg-Vorpommern. Njut av ren avkoppling bara 35 minuter från Östersjökusten!Den här lägenheten med plats för 6 gäster ligger lugnt trots läget i centrum och sträcker sig över 1:a och 2:a våningen. Observera att på grund av de branta trapporna är den här lägenheten inte lämplig för personer med nedsatt rörlighet!På 1:a våningen finns ett rymligt vardagsrum/sovrum med en dubbelsäng och en trevligt utformad sittgrupp. En mysig matsal leder till det fullt utrustade köket, som inte lämnar något att önska. Värdarna förser dig gärna med några flaskor vatten och kaffekapslar som en välkomstgåva. I det intilliggande dekorativt utformade badrummet finns badkar, toalettartiklar och hårtork. Det andra vardagsrummet/sovrummet på andra våningen har också en dubbelsäng och en sittgrupp som fungerar som sovplats för ytterligare två personer. Via hallen på bottenvåningen når du din terrass, som ligger lugnt belägen på en vackert utformad innergård. Börja dagen med en gemensam frukost eller avsluta den med en avslappnad grillkväll.Den vackra staden Schwaan med sin historiska stadskärna och den tidigare konstnärskolonin Schwaan är en idealisk utgångspunkt för vandrare, cyklister, sportfiskare och vänner av vattensporter tack vare sitt centrala läge. Särskilt populära är turer med kanot eller den medföljande elbåten "Warnowlöper" på Mecklenburgs längsta flod, Warnow. Besök Schwerin, Tysklands minsta delstatshuvudstad, planera en sidoutflykt till Güstrow och Bützow eller njut av flairen kring Heiligendamm och Kühlungsborn. Utsträckta promenader längs stranden vid Östersjökusten är ett måste. En parkeringsplats kan tillhandahållas för dig.

Lägenhet i Rostock, Tyskland nära golfbana (DMK715)

Tillbringa semestern som par i vackra Rostock vid Östersjön.Den här semesterbungalowen är mysig och praktiskt inredd. Boendet har en liten terrass med en sittgrupp, en plaskdamm och en festgrill. Här kan du göra det bekvämt i fint väder och njuta av solen.Det finns två enkelsängar i vardagsrummet.Stadsdelen Dierkow i Rostock ligger nära stadens centrum men ändå på landsbygden. Direkt mittemot ligger ett litet skogsområde som inbjuder till promenader eller andra sportaktiviteter. Du når centrum på cirka fem minuter med buss eller bil. Du hittar en lekplats och shoppingmöjligheter i omedelbar närhet. Badorten Warnemünde och Östersjöns strand kan nås med bil på cirka 20 minuter.

Stuga - Semesterhus i Hohen Wieschendorf, Tyskland med bubbelpool och bastu (DMK517)

Ett underbart semesterhus med alla bekvämligheter. Slappna av i den rymliga trädgården med öppen spis, i bastun, i den uppvärmda utomhusjacuzzin (användbar till max. 22.00) eller i vardagsrummet med vedeldad kamin framför 80-tums TV:n med surroundsystem. Ett lekrum med biljardbord och elektronisk dartskiva ser också till att du inte har tråkigt, och för läsentusiaster finns en läshörna och massor av böcker att välja mellan. Det finns också mycket roligt för barnen i huset: massor av spel, barnböcker och en Wii-konsol (ta med egna spel).I grannbyn finns en gokartbana, 6 km bort kan du upptäcka en stenåldersby och i Grevesmühlen (13 km) kan du gå på en föreställning på Pirate Open Air Action Theatre. Beckerwitz är en liten by på Wohlenberger Wiek, där du kan tillbringa en härligt avslappnad semester på landsbygden. Flera naturstränder väntar på dig inom gångavstånd, och den europeiska cykelvägen för Östersjön löper precis utanför din ytterdörr. I omedelbar närhet hittar du en golfbana, flera ridstall och olika seglings-, surf- och kitingområden med skolor. Upptäck den baltiska semesterorten Boltenhagen, Hansastaden Wismar och UNESCO:s världsarvslista och ön Poel.

Lägenhet i BEECH Resort Boltenhagen, med havsutsikt (DE9025.500.1)

Large, child friendly, modern resort "BEECH Resort Boltenhagen", 3 storeys, built in 2008, renovated in 2024. 21 houses in the resort. Outside the resort, 4 km from the centre of Boltenhagen, in a quiet position, 20 m from the sea, 200 m from the beach, direct access to the beach, south-east facing position. For shared use: natural state property, swimming pool, indoor pool (8 x 14 m, depth 135 cm, seasonal availability: 01.Jan. - 31.Dec.). WC in the pool area, children's pool, outdoor shower, table tennis, basketball, volleyball, children's playground (swing, sandbox). In the complex: reception, restaurant, lounge, internet access, sauna, table tennis, billiard table, washing machine (extra), tumble dryer (for shared use, extra), bicycles available (extra). Linen change (suppl. charge extra). Towel change (suppl. charge extra). Room cleaning on request (extra). Breakfast and half board possible (extra). Central parking spaces. Shop 3 km, grocery, supermarket 500 m, restaurant 50 m, bakery 500 m, café 1 km, pedestrian zone 3 km, bicycle rental 50 m, sandy beach 1 km pebble beach 200 m, indoor swimming pool 50 m. Golf course (18 hole) 15 km, tennis 200 m, minigolf 50 m, riding stable 2 km. Nearby attractions: Wismar 20 km, Schwerin 53 km. Please note: car-free holiday complex, car recommended, no lift. Entertainment. Suitable for families, baby equipment on request (included). The photo is just an example. "App. Typ 1", 2-room apartment 43 m2. Object suitable for 2 adults + 1 child. Modern and cosy furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed (160 cm, length 200 cm), dining table and satellite TV (flat screen). Exit to the balcony, to the terrace. 1 room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Kitchenette (oven, dishwasher, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower, sep. WC. Electric heating. Balcony or terrace. Terrace furniture, balcony furniture. Beautiful view of the sea. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: suitable for families. Non-smokers only. Smoke alarm.

Stuga - Semesterhus i Wismar, Tyskland med havsutsikt (DMK757)

Din förtöjda husbåt "Apartment Seehund" ligger direkt i Wismars hamn. Njut av din semester på vattnet med upp till 4 personer. Du kommer in i båten via den vänstra sidodörren och den högra sidodörren. Här har du styrplatsen och en mysig sittplats med vacker utsikt. Härifrån finns det några trappsteg till vardagsrum/sovrum, vars funktionalitet är anpassad till utrymmet. Här kan tre bäddar ordnas. Från huvudrummet går du till båtens bog (överst). I fören finns ytterligare två sovmöjligheter samt ett litet pentry med två kokplattor, diskbänk, frys, kylskåp och mikrovågsugn. Det finns en tv och offentligt wifi.I fartygets akter finns ett litet bord med två stolar, på däck mittskepps finns det sittplatser runt om, en befintlig mysig hängmatta kan spännas ut mellan masterna och ett litet tält kan sättas upp på taket till förarhytten.Flytvästar finns tillgängliga! Duschar och toaletter finns inte på husbåten, utan kan endast användas gratis i hamnmästarens byggnad alldeles intill båten. Boende som du inte hittar i Wismar.Husbåten ligger förtöjd i hamnen. Som en särskild tilläggstjänst kan en halvdagsutflykt till Wismar bokas på plats mot en extra kostnad (150.-?). Denna äger alltid rum på en fredag, om vädret tillåter (bestäms av kaptenen varje fredag). Om du är intresserad kan du begära utflyktserbjudandet i förväg.

Lägenhet i Hohen Wieschendorf, Tyskland nära golfbana (DMK730)

Lägenhet i Schwerin, Tyskland nära golfbana (DMV485)

Njut av din drömsemester i denna högkvalitativa semesterlägenhet. Semesterhuset ligger förtrollande precis bredvid Schlosshotel Wendorf nära Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern.På området ligger det sofistikerade Schlosshotel och flera semesterbostäder.Din stilfullt inredda lägenhet på bottenvåningen är tillgänglig via en utvändig trappa och erbjuder dig högsta komfort. Semesterlägenheten har ett vardagsrum med bäddsoffa och ett separat kök. I sovrummet sover du underbart och börjar den nya dagen full av energi. Välkomna dagen med ett kaffe eller te på din terrass.Koppla av med en promenad genom slottets vidsträckta park och längs den naturliga baddammen. Eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Du kan avrunda kvällen i restaurangen på Schlosshotel Wendorf. Restaurangen "Cheval Blanc" skämmer bort dig med marknadsfriska och härliga kreationer med ingredienser från regionen i Mecklenburg.Det vackra kuperade landskapet i Mecklenburg med sina mjuka kuperingar lovar dig en mängd olika fritidsaktiviteter. Ta en tur på cykel eller vandra genom det vackra naturlandskapet och längs Schwerinsjön. Städerna Schwerin och Wismar med sina kaféer, restauranger och butiker inbjuder till en utflykt och till att stanna en stund. Upplev en avkopplande semester på ett unikt läge i denna semesterlägenhet på Schlosshotel Wendorf.

Lägenhet i Schwerin, Tyskland nära golfbana (DMV486)

Semesterlägenheten har ett förtrollande läge precis bredvid Schlosshotel Wendorf i närheten av Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern. Njut av din drömsemester i denna högkvalitativa semesterlägenhet.På området finns det sofistikerade Schlosshotel samt flera semesterhus och lägenheter.Din stilfullt inredda lägenhet är fördelad på flera våningar och erbjuder dig högsta möjliga komfort.Från entrén når du första våningen via en trappa. Här hittar du det mysiga vardagsrummet med soffa och välutrustat, öppet kök samt badrummet. Ytterligare en trappa leder till sovrummet. Du kommer att sova underbart i dubbelsängen och börja den nya dagen full av energi.Från de två balkongerna på första våningen har du en underbar utsikt över parken.Koppla av med en promenad genom slottets vidsträckta park och längs den naturliga baddammen. Eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Du kan avrunda kvällen i restaurangen på Schlosshotel Wendorf. Restaurangen "Cheval Blanc" på Schlosshotel skämmer bort dig med marknadsfriska och härliga kreationer med ingredienser från regionen i Mecklenburg. Här kan du avsluta kvällen i en avslappnad atmosfär.Mecklenburgs vackra kuperade landskap med sina milda kuperingar lovar dig en mängd olika fritidsaktiviteter. Ta en tur på cykel eller vandra genom det vackra naturlandskapet och längs Schwerinsjön. Städerna Schwerin och Wismar med sina kaféer, restauranger och butiker inbjuder till en utflykt och till att stanna en stund. Upplev en avkopplande semester på ett unikt läge i denna semesterlägenhet på Schlosshotel Wendorf.

Lägenhet i Schwerin, Tyskland nära golfbana (DMV487)

Denna högkvalitativa semesterlägenhet ligger på slottsområdet och i direkt anslutning till Schlosshotel Wendorf.Njut av din drömsemester i denna högkvalitativa semesterlägenhet på ett förtrollande läge nära Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern.Din stilfullt inredda lägenhet är tillgänglig på marknivå. Semesterlägenheten erbjuder dig högsta komfort och har ett mysigt vardagsrum och ett välutrustat kök. I sovrummet med dubbelsäng kommer du att drömma underbart och börja nästa dag väl utvilad.Slottets vidsträckta park inbjuder till avkopplande promenader och den naturliga badsjön till solbad och bad. Och du kan förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Restaurangen på Schlosshotel Wendorf ?Cheval Blanc? skämmer bort dig med marknadsfriska och härliga kreationer med ingredienser från regionen i Mecklenburg.Det vackra kuperade landskapet i Mecklenburg med sina mjuka kuperingar lovar dig en mängd olika fritidsaktiviteter. Ta en tur på cykel eller vandra genom det vackra naturlandskapet och längs Schwerinsjön. Städerna Schwerin och Wismar med sina kaféer, restauranger och butiker inbjuder till en utflykt och till att stanna en stund. Upplev en avkopplande semester på ett unikt läge i denna semesterlägenhet på Schlosshotel Wendorf.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV489)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsmöjligheter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV443)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Det högkvalitativt utrustade badrummet har en tvättmaskin och en torktumlare. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV495)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsmöjligheter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV492)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum.När vädret är fint hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV491)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV444)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Det högkvalitativt utrustade badrummet har en tvättmaskin och en torktumlare. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV494)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV488)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV490)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsaktiviteter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland med bastu (DMV441)

Detta semesterhus ligger i en förtrollande miljö precis bredvid Schlosshotel i närheten av Schwerin och är traditionellt byggt. Det erbjuder högsta komfort och gott om utrymme: tack vare de fem sovrummen är det det perfekta boendet för semestrar med många vänner eller flera familjer.På terrassen och i den stora trädgården kan du njuta av sommaren, på svala dagar kan du skapa en mycket privat wellnessdag tack vare den privata bastun i huset och koppla av underbart. Efteråt kan du göra det bekvämt för dig själv framför den elektriska öppna spisen.Njut av slottets stora park och naturliga baddamm eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsmöjligheter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK656)

Denna oas av frid "Seeluft" ligger mitt i skogs- och hedlandskapet på husets 1:a våning och erbjuder dig en idealisk utgångspunkt för din avkopplande semester. Här finns tillräckligt med plats för upp till 4 vuxna.Semesterlägenheten "Seeluft" är kärleksfullt och modernt inredd och övertygar med ett drömlikt läge inte långt från Östersjöns strand. Den maritima inredningen skapar genast en känsla av att vara på semester vid Östersjön.I det separata sovrummet finns en bekväm dubbelsäng, allergisängkläder finns tillgängliga. Det finns även flugskärmar på fönstren i sovrummet. Ytterligare två sovmöjligheter finns i vardagsrummet med ett högkvalitativt pentry.Den rymliga balkongen i söderläge erbjuder en trevlig plats att äta frukost tillsammans på morgonen. Här finns trädgårdsmöbler så att du kan njuta av solen och koppla av.Det finns en förvaringsbox bakom huset, som kan användas för cyklar som du har med dig.På grund av de många utflyktsmöjligheterna i närheten erbjuder semesterhuset en perfekt kombination av avkoppling och aktiv semester. I omgivningarna finns ett välutvecklat nät av cykel- och vandringsleder för omfattande turer.Ett låsbart cykelskåp tillhör semesterlägenheten "Seeluft". (Cykeluthyrning i Graal Müritz)Kombinationen av skog och havsluft skapar ett naturligt läkande klimat. Här kan du andas djupt, må bra och slappna av.Den fem kilometer långa, fina sandstranden, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide och högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling.Östersjöns kurort Graal-Müritz ligger bara några minuter bort. Hansestaden Rostock och andra utflyktsmöjligheter, till exempel halvön Fischland-Darß och Zingst, ligger inte heller långt från semesterparadiset.Observera: Använd gärna parkeringsplatsen bredvid huset som är märkt "Apartment 4OG (Voßweg)". Det är inte tillåtet att parkera vid trappan som leder upp till semesterlägenheten. Detta är en flyktväg.

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK697)

Den kärleksfullt och modernt inredda lägenheten har ett fantastiskt läge och rymmer 3 personer. Lägenheten ligger på första våningen och har en balkong. Här kan du njuta av din avkopplande semester vid Östersjön.Det finns ett separat sovrum, mörkläggningsalternativ och flugskärmar finns här. Hela lägenheten har laminatgolv av hög kvalitet. Golvvärme ger en mysigt varm boendemiljö under de svalare årstiderna. Den attraktiva lägenheten är en mysig tillflyktsort och en fridfull oas med en stor balkong i söderläge. Här kan ni äta frukost tillsammans på morgonen eller varva ner på kvällen. Här bor du mycket nära Östersjön, omgiven av intakta skogs- och hedlandskap. I kombination med de många utflyktsmöjligheterna erbjuder lägenheten en perfekt kombination av avkoppling och aktiv semester. Här känner du dig bekväm, njuter och slappnar av.Kombinationen av skogs- och havsluft skapar ett naturligt läkande klimat. Du kan alltså verkligen ta ett djupt andetag här. Cykel- och vandringsleder för omfattande turer är mycket välutvecklade. Den fem kilometer långa fina sandstranden, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide och högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling. Östersjöns kurort Graal-Müritz ligger bara några minuter bort. Hansestaden Rostock och andra utflyktsmöjligheter, till exempel halvön Fischland-Darß och Zingst, ligger inte heller långt från semesterparadiset.

Stuga - Semesterhus i Bad Doberan, Tyskland nära golfbana (DMK913)

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK727)

Tillbringa en avkopplande semester i denna semesterlägenhet direkt i kustskogen och nära Östersjön. Här finns tillräckligt med plats för upp till 4 personer.Det separata sovrummet har en dubbelsäng, ytterligare två sovplatser finns i vardagsrummet. På balkongen kan du börja dagen med en gemensam frukost, och som en liten höjdpunkt finns här en strandstol. Semesterparadiset Küstenwald är perfekt anpassat till behoven hos semesteruthyrare och har fått betyget "mycket bra pris/prestandaförhållande". Det fantastiska läget med sin närhet till Östersjön, de omgivande skogs- och hedlandskapen och de närliggande utflyktsmöjligheterna erbjuder en perfekt kombination av rekreation och aktiviteter. Du kommer att känna dig mycket bekväm här.Anläggningen är omgiven av ett intakt skogs- och hedlandskap. Denna kombination av skog och havsluft skapar ett naturligt läkande klimat. Dina gäster kan känna sig bekväma och koppla av här. Den fem kilometer långa sandstranden, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide och högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling, ett attraktivt resmål för semesterfirare. Det idealiska läget erbjuder perfekta förbindelser till närliggande städer och är i sig självt en tillflyktsort och fridens fristad ' den perfekta kombinationen! Östersjöbadet Graal-Müritz nås på bara några minuter, och Hansastaden Rostock och andra utflyktsmöjligheter som halvön Fischland-Darß-Zingst ligger inte heller långt från semesterparadiset.

Lägenhet i Dabel, Tyskland (DZV853)

Semesterlägenheten för 2 personer ligger lättillgängligt i utkanten av Dabel på den ca 10.000 kvm stora, helt inhägnade bostadsfastigheten på övervåningen i ägarens hus, som totalrenoverades 2019. Byns centrum med shoppingmöjligheter, snackbar och restaurang ligger inom gångavstånd, en vacker badplats vid Holzendorfer See ligger knappt 1,5 km bort.Den ca 90 kvadratmeter stora, separata rökfria lägenheten nås via en gemensam hall och är centralt uppvärmd. Den har ett stort vardagsrum (bäddsoffa, platt-TV, radio/CD-spelare) med matplats och öppet minikök (elektriska kokplattor, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, olika små köksapparater), två sovrum (alla med dubbelsäng och platt-TV) och ett badrum (dusch, WC), en parkeringsplats, grill och sittplatser på den stora tomten (mest ängar och paddocks, eftersom ägaren håller hästar) samt gratis W-LAN (för närvarande ingen stabil mottagning!).I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, el och vatten. Vänligen ta med egna handdukar. Husdjur är inte tillåtna i denna fastighet och på grund av den delade korridoren ber ägarna dig att avstå från bokningar av BYGGARBETARE!Kommunen Dabel i nordöstra delen av distriktet Ludwigslust-Parchim ligger inbäddad mellan flera sjöar, skogar och fält mitt i naturparken Sternberger Seenlandschft och erbjuder alla möjligheter för en avkopplande och aktiv semester. Även om byn har en lantlig karaktär kännetecknas den av sin utmärkta infrastruktur och sitt livliga byliv. Förutom en grundskola, daghem och många hantverkare finns det butiker, restauranger, cykeluthyrning, apotek, vårdcentral och en klinik för sjukgymnastik. Brandkåren, en karnevalsklubb, en konstförening och olika idrottsföreningar erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för både invånare och gäster. Det finns totalt sex vandringsleder för vandringsentusiaster och en vacker badplats vid Holzendorfer See inbjuder dig att koppla av. Dabels landmärke, som syns på långt håll, är den holländska väderkvarnen, som fortfarande fungerar idag, medan bykyrkan och DDR-museet också är väl värda ett besök. Staden Sternberg vid sjön med samma namn med ytterligare shoppingmöjligheter och sevärdheter ligger ca 8 km bort.

Lägenhet i Marlow/Gresenhorst, Tyskland med bastu (DMV167)

Denna mysiga semesterlägenhet ligger i detta vackra, murgröna hus och erbjuder tillräckligt med utrymme för en familj på upp till 4 personer. Tillbringa din avkopplande semester här nära Östersjön.Din semesterlägenhet ligger på 1:a våningen och är praktiskt möblerad. Det separata sovrummet har en dubbelsäng och en våningssäng för barnen.När vädret är fint kan du njuta av den friska Östersjöluften i den gemensamma trädgården. Här kan du koppla av och koppla av. Dina barn kommer att känna sig särskilt hemma här. En rutschkana, en gunga och en lekstuga finns också tillgängliga för gemensam användning. En bastu för gemensam användning är tillgänglig för semesterfirare i grannhuset. Här kan du värma dig och koppla av under kalla dagar.Semesterhuset har ett lugnt läge vid naturreservatet "Unteres Recknitztal".I närheten ligger den stora och välkända fågelparken Marlow. Recknitztal, som ligger mellan Ribnitz-Damgarten och Marlow, erbjuder en naturlig och vacker miljö. Här hittar du den idealiska utgångspunkten för att utforska Östersjön i Mecklenburg-Vorpommern och Vorpommersche Boddenlandschaft eller halvön Fischland-Darß-Zingst.

Stuga - Semesterhus i Seehof OT Hundorf, Tyskland nära golfbana (DMV670)

Lägenhet i Börgerende, Tyskland (DMK214)

Denna färgglada och bekvämt inredda semesterlägenhet ligger i Börgerende, bara en kort promenad från stranden. På den rymliga privata fastigheten med mycket grönska finns en mysig sittgrupp med grillmöjligheter som semestergästerna kan använda. Parkeringsplatsen ligger direkt framför semesterbostaden, så avstånden för ankomst och avresa är behagligt korta.Förutom dubbelsängen i sovrummet finns det ytterligare ett sovalternativ på den utdragbara bäddsoffan i vardagsrummet.Börgerende ligger i landskapsskyddsområdet Conventer Niederung, inte långt från naturreservatet Conventer See.På grund av sitt centrala läge, mellan Rostock-Warnemünde (13 km) och Kühlungsborn (12 km) samt kurorten Bad Doberan med sin berömda minster (6 km) och hansestaden Rostock med sin årliga Hanse Sail (16 km), är Börgerende en idealisk plats för att utforska området med cykel.I byn hittar du följande tjänster: Bageri, båtuthyrning, cykeluthyrning, shopping, blomsteraffär, frisör, restauranger, caféer, taxi, museum, campingplats med restaurang och butik, lekplats, minigolf.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland med bastu (DMV442)

Detta semesterhus ligger i en förtrollande miljö precis intill Schlosshotel nära Schwerin och är byggt i traditionell stil. Det erbjuder högsta komfort och utrymme för hela familjen: du kan njuta av sommaren på terrassen och i den stora trädgården. Under svala dagar kan du göra det bekvämt framför den sprakande öppna spisen efter ett omfattande bastubad.En särskild höjdpunkt för de yngsta gästerna är sängen i barnrummet, som är utformad i form av ett tält! Vuxna får plats i de två separata sovrummen, som båda har en mysig dubbelsäng.Njut av slottets stora park och naturliga simdamm eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsmöjligheter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.

Stuga - Semesterhus i Kuhlen-Wendorf, Tyskland nära golfbana (DMV496)

Semesterhusen och lägenheterna ligger i en förtrollande miljö i direkt anslutning till Schlosshotel i närheten av Schwerin. Semesterhusen i modern arkitektur eller traditionell konstruktion erbjuder högsta komfort och tillräckligt med utrymme för din familj.Semesterhuset med specialkonstruktion är modernt och mysigt inrett och har två separata sovrum. Cyklar kan hyras på plats mot en avgift och i mån av tillgång.Vid vackert väder hittar du alltid en solig plats på den rymliga terrassen eller balkongen.Njut av slottets stora park och den naturliga simdammen eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Underbara fritidsmöjligheter som cykling, vandring eller ridning och kulturella utflykter till Schwerin eller Wismar inbjuder till en lovande vistelse. Restaurangen "Cheval Blanc" erbjuder regionala och säsongsbetonade rätter på högsta nivå, så att du kan njuta av en allsidig kulinarisk bortskämdhet.När du bokar en chalet görs tilldelningen på plats.

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK732)

En semester vid havet med en vacker strand och omfattande promenader i skogen - här i Graal-Müritz kan du få båda delarna tillsammans. Östersjön med sin fem kilometer långa sandstrand ligger bara några minuter bort, och i kustskogen kan du gå långa promenader i det naturliga läkande klimatet av havs- och skogsluft.Den modernt inredda semesterlägenheten på övervåningen ligger i semesterparken Küstenwald i utkanten av Graal-Müritz, inte långt från Östersjön.I det ljusa kök-rumsrummet med bäddsoffa (1,75 x 1 m), matbord och öppet, välutrustat kök kan du tillbringa mysiga timmar med familjen.I sovrummet med dubbelsäng drömmer du underbart och börjar nästa morgon utvilad in i den nya dagen.Från balkongen har du en fantastisk utsikt över skogen. Här kan du avsluta dagen underbart med en sval öl eller ett gott glas vin.För avkopplande dagar på stranden eller aktiva utflykter i omgivningarna är semesterlägenheten den perfekta utgångspunkten. Ett flertal välutvecklade cykel- och vandringsleder inbjuder dig att utforska omgivningarna. Östersjöns fem kilometer långa och fina sandstrand, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide eller högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder många möjligheter till rekreation och avkoppling.På bara några minuter når du också det traditionella Östersjöbadet Graal-Müritz, som med sin goda infrastruktur bjuder in till vistelse.Andra utflyktsmöjligheter som Hansastaden Rostock eller halvön Fischland-Darß ligger inte heller långt från ditt semesterparadis.Den mysiga semesterlägenheten är den perfekta utgångspunkten för avkopplande dagar vid Östersjön och stranden eller utflykter i närområdet. Här finns något för alla

Lägenhet i Bades Huk, med bastu (DE9026.649.2)

Modern, comfortable holiday development "Bades Huk", built in 2021, surrounded by trees and meadows. 18 houses in the resort. 77 apartments in the residence. In a quiet position, 150 m from the sea, direct access to the beach, in the countryside, on the golf course. For shared use: volleyball court, children's playground. In the complex: reception, restaurant, breakfast room, bistro, sauna, fitness room, storage room for bicycles. Bread roll service and breakfast (extra). Public parking 100 m. Central parking spaces. Supermarket 10 km, restaurant 180 m, sandy beach "Hohen Wieschendorf" 180 m. Marina 180 m, golf course (18 hole) 20 m, cycle lane 50 m. Nearby attractions: Wismar 15 km, Schwerin 43 km, Ostseebad Boltenhagen 17 km, Insel Poel 25 km. Please note: car recommended. Reception open 09:00-18:00 hrs. Please note: Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. 24hr guard. The photo is just an example. All houses/apartments are individually designed/furnished. 3-room apartment 71 to 126 m2. Spacious and bright, beautiful and modern furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV (flat screen). 2 rooms, each room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Balcony or terrace. Terrace furniture, balcony furniture, deck chairs. View of the countryside. Facilities: washing machine, dryer, children's high chair, baby cot for up to 3 year olds (extra), hair dryer. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car). Please note: suitable for families. Non-smokers only. Suitable for allergy sufferers, smoke alarm, no lift.

Lägenhet i Dobbin, Tyskland (DZV403)

En semesterlägenhet för två personer ligger i skogsbrynet på en tomt på ca 4 hektar, bredvid ägarnas hus på övervåningen i en gårdsbyggnad. Runt huset och lägenheten har gästerna ca 1 000 kvadratmeter naturmark till sitt förfogande. Semesterlägenheten är idealisk för en ridsemester, eftersom du kan ta med dina egna hästar och hålla dem på plats. Det finns två gästhästboxar tillgängliga (mot avgift), som kan användas på begäran. Paddockar för bete för de medföljande hästarna finns också tillgängliga. På den stora naturtomten finns också ett litet zoo, en liten lekplats och på sommaren en idyllisk fruktträdgård med solterrass, som kan användas av gästerna.Via en trappa i den s.k. Reiterklause kommer man in i den centraluppvärmda, ca 60 kvadratmeter stora lägenheten, som totalrenoverades 2023. Den har ett vardagsrum (soffa, radio, platt-TV, matbord) med öppen planlösning mot köket (elspis med ugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffemaskin, vattenkokare), ett sovrum (dubbelsäng) och ett badrum med dusch/toalett. Från vardagsrummet har man en vacker utsikt över fastigheten.I totalpriset ingår slutstädning, vatten, sänglinne och handdukar. Betalas på plats: Elektricitet efter förbrukning, avgift för gästernas hästboxar (i förekommande fall) 8 EUR/natt/djur. Medföljande djur måste alltid avtalas med ägaren!Dobbin är en stadsdel i Dobbertin och ligger i utkanten av naturparken Nossentiner/Schwinzer Heide. Regionen präglas av lantlig idyll och är en magnet för naturälskare och de som söker lugn och ro. Naturparken består av ca 60 sjöar. Floderna Nebel och Mildenitz har också sina källor här. Dobbertin, den näst största staden, ligger bara cirka 3 kilometer bort. Sjön Dobbertiner See ligger cirka 1 kilometer bort. Den berömda klosteranläggningen ligger på en halvö i sjön. Barlach-staden Güstrow med sevärdheter som katedralen, renässansslottet eller församlingskyrkan samt ett äventyrsbad, en skridskobana och en utomhuspool under sommarmånaderna ligger cirka 30 kilometer bort. Där finns också olika restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter.

Lägenhet i Boltenhagen, Tyskland med havsutsikt (DMK862)

Njut av en avkopplande semester vid Östersjön på Baltischer Hof ? med ett utmärkt läge i den charmiga badorten Boltenhagen. Låt dig förtrollas av den kilometerlånga sandstranden, det kristallklara vattnet och den orörda naturen. De lyxiga lägenheterna kombinerar det bästa av hotell och semesterlägenhet: njut av den varierade frukosten i restaurangen Wenzel eller börja dagen på din egen terrass/balkon med färska brödrullar från bageriet bredvid. I lägenheten finns ett pentry för att laga små måltider. En mysig kväll i lägenheten är lika lockande som en god middag med en kall öl i restaurangen. För att du inte ska behöva oroa dig för något under din avkopplande semester hjälper receptionen dig gärna med frågor, önskemål och för insidertips i och runt Boltenhagen.Den fina sandstranden vid Östersjön ligger mindre än 100 meter från Baltischer Hof. Här kan du koppla av i en strandstol, bygga sandslott med barnen eller gå med fötterna i vattnet. Promenera längs strandpromenaden och ta en paus på kaféet efter att ha shoppat i butikerna. Särskilt under kallare dagar kan du njuta av Baltischer Hofs wellnessområde: här väntar två bastur, en duschgrotta och uppvärmda bänkar. En särskild höjdpunkt är relaxavdelningen med aromtapeter av äkta hö, som framkallar en särskilt avkopplande känsla.Din trivsellägenhet är utrustad med en dubbelsäng och imponerar med elegant inredning i modern lantlig stil, mysiga naturmaterial och maritima detaljer.Den underjordiska parkeringen kan användas mot en avgift. De låsbara cykelrummen i garaget och e-laddningsplatsen är gratis (i mån av tillgång).Baltische Hof ligger nära den 280 meter långa piren och Boltenhagens centrum. Vattensporter, klippor, slott och herrgårdar samt badorter med typisk arkitektur kännetecknar det omgivande området. Hansastäderna Lübeck och Wismar är också fantastiska utflyktsmål.Njut av din romantiska utflykt som par eller en avkopplande sommarsemester med familj eller vänner i en av de vackraste Östersjöorterna i Tyskland.

Lägenhet i Boltenhagen, Tyskland med bastu (DMK834)

Njut av en avkopplande semester vid Östersjön på Baltischer Hof ? med ett förstklassigt läge i den charmiga badorten Boltenhagen. Låt dig förtrollas av den kilometerlånga sandstranden, det kristallklara vattnet och den orörda naturen. De lyxiga lägenheterna kombinerar det bästa av hotell och semesterlägenhet: njut av den varierade frukosten i Wenzel-restaurangen eller börja dagen på din egen terrass/balkon med färska brödrullar från bageriet intill. I lägenheten finns ett pentry för att laga små måltider. En mysig kväll i lägenheten är lika lockande som en god middag med en kall öl i restaurangen. För att du inte ska behöva oroa dig för något under din avkopplande semester hjälper receptionen dig gärna med frågor, önskemål och för insidertips i och runt Boltenhagen.Den fina sandstranden vid Östersjön ligger mindre än 100 meter från Baltischer Hof. Här kan du koppla av i en strandstol, bygga sandslott med barnen eller gå med fötterna i vattnet. Promenera längs strandpromenaden och ta en paus på kaféet efter att ha shoppat i butikerna. Särskilt under kallare dagar kan du njuta av Baltischer Hofs wellnessområde: här väntar två bastur, en duschgrotta och uppvärmda bänkar. En särskild höjdpunkt är relaxavdelningen med aromtapeter av äkta hö, som framkallar en särskilt avkopplande känsla.Din trivsellägenhet är utrustad med en dubbelsäng och imponerar med elegant inredning i modern lantlig stil, mysiga naturmaterial och maritima detaljer.Den underjordiska parkeringen kan användas mot en avgift. De låsbara cykelrummen i garaget och e-laddningsplatsen är gratis (i mån av tillgång).Baltische Hof ligger nära den 280 meter långa piren och Boltenhagens centrum. Vattensporter, klippor, slott och herrgårdar samt badorter med typisk arkitektur kännetecknar det omgivande området. Hansastäderna Lübeck och Wismar är också fantastiska utflyktsmål.Njut av din romantiska utflykt som par eller en avkopplande sommarsemester med familj eller vänner i en av de vackraste Östersjöorterna i Tyskland.

Lägenhet i Insel Poel/Gollwitz, Tyskland (DMK296)

Du når den moderna och mycket smakfullt inredda lägenheten på andra våningen via en korridor, som skiljs från trappan genom en mellandörr. Lägenheten vetter mot atriumet med balkong. Det finns två sängar i vardagsrummet och två sovrum med varsin dubbelsäng. Det finns en platt-TV i vardagsrummet och i vart och ett av sovrummen. Det öppna köket är fullt och nyutrustat.I komplexet finns en lekplats för barn samt ett lekrum för barn med bordtennis, bordfotboll och en lekhörna för småbarn. Utanför finns en gemensam gräsmatta för solbadning. Mot en avgift kan du använda den gemensamma tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Strandstolar kan hyras på stranden.Lägenheten är totalrenoverad och utrustad i modern stil.På en av de vackraste delarna av Östersjön, nära Wismar, ligger "Skandinaviens sydligaste ö" - ön Poel. Den är förknippad med fastlandet genom en damm. Byn Gollwitz anses vara ett insidertips på ön på grund av sitt gömda läge och sin mycket goda vattenkvalitet. De havsbaserade sandbankarna gör stranden här särskilt barnvänlig. Fågelskyddsön "Langenwerder", som ligger direkt utanför kusten, är en attraktion för ornitologer och fotoentusiaster.

Lägenhet i Boltenhagen, Tyskland med bastu (DMK819)

Upplev den här lägenheten med begränsad havsutsikt och njut av en avkopplande semester vid Östersjön i Baltischer Hof ? med ett utmärkt läge i den charmiga badorten Boltenhagen.Låt dig förtrollas av den kilometerlånga sandstranden, det kristallklara vattnet och den orörda naturen. De lyxiga lägenheterna kombinerar det bästa av hotell och semesterlägenhet: njut av den varierade frukosten i restaurangen Wenzel eller börja dagen på din egen terrass/balkon med färska brödrullar från bageriet intill. I lägenheten finns ett pentry för att laga små måltider. En mysig kväll i lägenheten är lika lockande som en god middag med en kall öl i restaurangen. För att du inte ska behöva oroa dig för något under din avkopplande semester hjälper receptionen dig gärna med frågor, önskemål och för insidertips i och runt Boltenhagen.Den fina sandstranden vid Östersjön ligger mindre än 100 meter från Baltischer Hof. Här kan du koppla av i en strandstol, bygga sandslott med barnen eller gå med fötterna i vattnet. Promenera längs strandpromenaden och ta en paus på kaféet efter att ha shoppat i butikerna. Särskilt under kallare dagar kan du roa dig i Baltischer Hofs wellnessområde: här väntar två bastur, en duschgrotta och uppvärmda bänkar. En särskild höjdpunkt är relaxavdelningen med aromtapeter av äkta hö, som framkallar en särskilt avkopplande känsla.Din trivsellägenhet är utrustad med en dubbelsäng och imponerar med elegant inredning i modern lantlig stil, mysiga naturmaterial och maritima detaljer.Den underjordiska parkeringen kan användas mot en avgift. De låsbara cykelrummen i garaget och e-laddningsplatsen är gratis (i mån av tillgång).Baltische Hof ligger nära den 280 meter långa piren och Boltenhagens centrum. Vattensporter, klippor, slott och herrgårdar samt badorter med typisk arkitektur kännetecknar det omgivande området. Hansastäderna Lübeck och Wismar är också fantastiska utflyktsmål.Njut av din romantiska utflykt som par eller en avkopplande sommarsemester med familj eller vänner i en av de vackraste Östersjöorterna i Tyskland.

Lägenhet i Boltenhagen, Tyskland med havsutsikt (DMK820)

Njut av en avkopplande semester vid Östersjön på Baltischer Hof ? med ett förstklassigt läge i den charmiga badorten Boltenhagen. Låt dig förtrollas av den kilometerlånga sandstranden, det kristallklara vattnet och den orörda naturen. De lyxiga lägenheterna kombinerar det bästa av hotell och semesterlägenhet: njut av den varierade frukosten i Wenzel-restaurangen eller börja dagen på din egen terrass/balkon med färska brödrullar från bageriet intill. I lägenheten finns ett pentry för att laga små måltider. En mysig kväll i lägenheten är lika lockande som en god middag med en kall öl i restaurangen. För att du inte ska behöva oroa dig för något under din avkopplande semester hjälper receptionen dig gärna med frågor, önskemål och för insidertips i och runt Boltenhagen.Den fina sandstranden vid Östersjön ligger mindre än 100 meter från Baltischer Hof. Här kan du koppla av i en strandstol, bygga sandslott med barnen eller gå med fötterna i vattnet. Promenera längs strandpromenaden och ta en paus på kaféet efter att ha shoppat i butikerna. Särskilt under kallare dagar kan du roa dig i Baltischer Hofs wellnessområde: här väntar två bastur, en duschgrotta och uppvärmda bänkar. En särskild höjdpunkt är relaxavdelningen med aromtapeter av äkta hö, som framkallar en särskilt avkopplande känsla.Din trivsellägenhet är utrustad med en dubbelsäng och imponerar med elegant inredning i modern lantlig stil, mysiga naturmaterial och maritima detaljer.Den underjordiska parkeringen kan användas mot en avgift. De låsbara cykelrummen i garaget och e-laddningsplatsen är gratis (i mån av tillgång).Baltische Hof ligger nära den 280 meter långa piren och Boltenhagens centrum. Vattensporter, klippor, slott och herrgårdar samt badorter med typisk arkitektur kännetecknar det omgivande området. Hansastäderna Lübeck och Wismar är också fantastiska utflyktsmål.Njut av din romantiska utflykt som par eller en avkopplande sommarsemester med familj eller vänner i en av de vackraste Östersjöorterna i Tyskland.