Lägenhet i Schwaan, Tyskland (DMV168)

Denna moderna och smakfullt inredda semesterlägenhet ligger bara 23 km söder om Hansastaden Rostock, direkt i centrum av den lilla staden Schwaan i vackra Mecklenburg-Vorpommern. Njut av ren avkoppling bara 35 minuter från Östersjökusten!Den här lägenheten med plats för 6 gäster ligger lugnt trots läget i centrum och sträcker sig över 1:a och 2:a våningen. Observera att på grund av de branta trapporna är den här lägenheten inte lämplig för personer med nedsatt rörlighet!På 1:a våningen finns ett rymligt vardagsrum/sovrum med en dubbelsäng och en trevligt utformad sittgrupp. En mysig matsal leder till det fullt utrustade köket, som inte lämnar något att önska. Värdarna förser dig gärna med några flaskor vatten och kaffekapslar som en välkomstgåva. I det intilliggande dekorativt utformade badrummet finns badkar, toalettartiklar och hårtork. Det andra vardagsrummet/sovrummet på andra våningen har också en dubbelsäng och en sittgrupp som fungerar som sovplats för ytterligare två personer. Via hallen på bottenvåningen når du din terrass, som ligger lugnt belägen på en vackert utformad innergård. Börja dagen med en gemensam frukost eller avsluta den med en avslappnad grillkväll.Den vackra staden Schwaan med sin historiska stadskärna och den tidigare konstnärskolonin Schwaan är en idealisk utgångspunkt för vandrare, cyklister, sportfiskare och vänner av vattensporter tack vare sitt centrala läge. Särskilt populära är turer med kanot eller den medföljande elbåten "Warnowlöper" på Mecklenburgs längsta flod, Warnow. Besök Schwerin, Tysklands minsta delstatshuvudstad, planera en sidoutflykt till Güstrow och Bützow eller njut av flairen kring Heiligendamm och Kühlungsborn. Utsträckta promenader längs stranden vid Östersjökusten är ett måste. En parkeringsplats kan tillhandahållas för dig.

Lägenhet i Marlow/Gresenhorst, Tyskland med bastu (DMV167)

Denna mysiga semesterlägenhet ligger i detta vackra, murgröna hus och erbjuder tillräckligt med utrymme för en familj på upp till 4 personer. Tillbringa din avkopplande semester här nära Östersjön.Din semesterlägenhet ligger på 1:a våningen och är praktiskt möblerad. Det separata sovrummet har en dubbelsäng och en våningssäng för barnen.När vädret är fint kan du njuta av den friska Östersjöluften i den gemensamma trädgården. Här kan du koppla av och koppla av. Dina barn kommer att känna sig särskilt hemma här. En rutschkana, en gunga och en lekstuga finns också tillgängliga för gemensam användning. En bastu för gemensam användning är tillgänglig för semesterfirare i grannhuset. Här kan du värma dig och koppla av under kalla dagar.Semesterhuset har ett lugnt läge vid naturreservatet "Unteres Recknitztal".I närheten ligger den stora och välkända fågelparken Marlow. Recknitztal, som ligger mellan Ribnitz-Damgarten och Marlow, erbjuder en naturlig och vacker miljö. Här hittar du den idealiska utgångspunkten för att utforska Östersjön i Mecklenburg-Vorpommern och Vorpommersche Boddenlandschaft eller halvön Fischland-Darß-Zingst.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DMV548)

Njut av en avkopplande semester i denna moderna och kärleksfullt inredda lägenhet i ett vackert slott.Slottet ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjölandskap, intill naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande artrikedom. Lägenheten är utrustad med ett sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum.Det finns många möjligheter till rekreation i det vackra landskapet, till exempel vackra skogar med många möjligheter till vandring och cykling, gott om vatten med lugnt belägna badplatser och på hösten kan man plocka svamp här. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn passerar direkt genom Alt-Sammit. Du hittar också många små och stora städer i området som alltid är värda ett besök.Det är alltid något på gång i de närliggande byarna och städerna i regionen. Utflykter till Krakow am See, Güstrow eller Rostock är den perfekta kombinationen av rekreation och kulturell utbildning.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DMV549)

Njut av en avkopplande semester i denna moderna och kärleksfullt inredda lägenhet i ett vackert slott.Slottet ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjölandskap, intill naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande artrikedom. Lägenheten är utrustad med ett sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum.Det finns många möjligheter till rekreation i det vackra landskapet, till exempel vackra skogar med många möjligheter till vandring och cykling, gott om vatten med lugnt belägna badplatser och på hösten kan man plocka svamp här. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn passerar direkt genom Alt-Sammit. Du hittar också många små och stora städer i området som alltid är värda ett besök.Det är alltid något på gång i de närliggande byarna och städerna i regionen. Utflykter till Krakow am See, Güstrow eller Rostock är den perfekta kombinationen av rekreation och kulturell utbildning.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DMV547)

I ett vackert landskap i hjärtat av Mecklenburgs sjölandskap väntar denna semesterlägenhet i ett gammalt slott på dig.Lägenheten ligger på första våningen i slottet och är idealisk för ett par som vill tillbringa en lugn semester i vacker natur. Här har du ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum, ett vardagsrum och ett kök till ditt förfogande. Efter en lång promenad i naturen bjuder det mysiga vardagsrummet med öppen spis och tv in till en avkopplande kväll i soffan. Från terrassen har du en vacker utsikt över slottsområdet.Området kännetecknas av många vandrings- och ridvägar, vackra sjölandskap med möjligheter till båt- eller kanotturer och charmiga utflyktsmål som bokstavsmuseet eller små hantverksgallerier av lokala konstnärer. Sportfiskare hittar också goda förutsättningar för sin hobby här.Njut av idylliska semestrar i denna semesterlägenhet i speciella omgivningar. Välkommen till vår semesterbostad!

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland nära golfbana (DMV551)

Mysig semesterlägenhet i Schloss am See.Om du letar efter en unik plats för att koppla av och slappna av har du kommit till rätt ställe i ett idylliskt läge i skogen och vid en sjö. Njut av din semester i den här moderna och kärleksfullt inredda lägenheten i vackra Schloss Krakow i Mecklenburgs sjödistrikt, som gränsar till naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide.Du hittar alltid en fin, privat tillflyktsort för dig själv på den vidsträckta tomten. Förutom de gemensamma terrasserna och grillplatserna finns det även samordningsbar bastuanvändning och ett aktivitetsrum i källaren, så du har alltid en mängd olika alternativ till ditt förfogande.Promenera eller cykla genom orörda skogar och upptäck lugna sjöar med lugna badplatser. Du hittar också många små och stora städer i närområdet som alltid är värda ett besök. Se fram emot en fascinerande vistelse!Andra lägenheter samt salarna och kansliet i detta slott kan också bokas tillsammans.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DMV436)

Om du vill tillbringa en riktigt avkopplande semester är det här rätt ställe för dig i ett idylliskt läge med skog och sjö. Njut av din avkopplande semester i denna moderna och kärleksfullt inredda lägenhet i ett vackert slott.Slottet ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjölandskap, intill naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande artrikedom.Det finns ett separat sovrum med en mysig dubbelsäng.En annan lägenhet i detta slott: DMV437Det vackra landskapet erbjuder många möjligheter till rekreation, t.ex. orörda skogar med många möjligheter till vandring och cykling, mycket vatten med lugnt belägna badplatser. Du hittar också många små och stora städer i området, som alltid är värda ett besök. I och runt Alt-Sammit hittar du lämpliga fritidsutbud för alla smaker.Bad, vandring, cykling, fiske, vattensporter, ridning eller vagnsturer är idealiskt möjliga här, och på hösten kan man plocka svamp här. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn passerar direkt genom Alt-Sammit. Att upptäcka naturen är fortfarande ett riktigt äventyr i vår omgivning, som är rik på skogar och sjöar.Det är alltid något på gång i de närliggande byarna och städerna i regionen. Utflykter till Krakow am See, Güstrow eller Rostock är den perfekta kombinationen av rekreation och kulturell utbildning.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland nära golfbana (DMV553)

Mysig semesterlägenhet i Schloss am See.Om du letar efter en unik plats för att koppla av och slappna av har du kommit till rätt ställe i ett idylliskt läge med skog och sjö. Njut av din semester i den här moderna och kärleksfullt inredda lägenheten i vackra Schloss Krakow i Mecklenburgs sjödistrikt, som gränsar till naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide.Du kommer alltid att hitta en trevlig, privat tillflyktsort för dig själv på den vidsträckta tomten. Förutom de gemensamma terrasserna och grillplatserna finns det även samordningsbar bastuanvändning och ett aktivitetsrum i källaren, så du har alltid en mängd olika alternativ till ditt förfogande.Promenera eller cykla genom orörda skogar och upptäck lugna sjöar med lugna badplatser. Du hittar också många små och stora städer i närområdet som alltid är värda ett besök. Se fram emot en fascinerande vistelse!Andra lägenheter samt salarna och kansliet i detta slott kan också bokas tillsammans.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland nära golfbana (DMV552)

Mysig semesterlägenhet i Schloss am See.Om du letar efter en unik plats för att koppla av och slappna av har du kommit till rätt ställe i ett idylliskt läge med skog och sjö. Njut av din semester i den här moderna och kärleksfullt inredda lägenheten i vackra Schloss Krakow i Mecklenburgs sjödistrikt, som gränsar till naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide.Du kommer alltid att hitta en trevlig, privat tillflyktsort för dig själv på den vidsträckta tomten. Förutom de gemensamma terrasserna och grillplatserna finns det även samordningsbar bastuanvändning och ett aktivitetsrum i källaren, så du har alltid en mängd olika alternativ till ditt förfogande.Promenera eller cykla genom orörda skogar och upptäck lugna sjöar med lugna badplatser. Du hittar också många små och stora städer i närområdet som alltid är värda ett besök. Se fram emot en fascinerande vistelse!Andra lägenheter samt salarna och kansliet i detta slott kan också bokas tillsammans.

Lägenhet i Rostock, Tyskland nära golfbana (DMK715)

Tillbringa semestern som par i vackra Rostock vid Östersjön.Den här semesterbungalowen är mysig och praktiskt inredd. Boendet har en liten terrass med en sittgrupp, en plaskdamm och en festgrill. Här kan du göra det bekvämt i fint väder och njuta av solen.Det finns två enkelsängar i vardagsrummet.Stadsdelen Dierkow i Rostock ligger nära stadens centrum men ändå på landsbygden. Direkt mittemot ligger ett litet skogsområde som inbjuder till promenader eller andra sportaktiviteter. Du når centrum på cirka fem minuter med buss eller bil. Du hittar en lekplats och shoppingmöjligheter i omedelbar närhet. Badorten Warnemünde och Östersjöns strand kan nås med bil på cirka 20 minuter.

Lägenhet i Warnemünde - Elmenhorst, Tyskland nära golfbana (DME345)

Mycket bekväm och modern semesterlägenhet nära stranden.Välkommen till denna mycket vackra semesterlägenhet på bottenvåningen i ett tvåfamiljshus. Invändigt väntar en mycket smakfull inredning som kommer att övertyga dig med sin mysighet och elegans redan från början. Kom hit och koppla av i den rymliga soffan och titta på underhållande filmer på kvällarna. Även de andra rummen kommer att övertyga dig med möbler och bekvämligheter av hög kvalitet. Om du reser med ett litet barn hittar du här alla typer av användbara vardagsartiklar (potta, barnbadkar, babymonitor, skötmatta, barnstol).Du kan avsluta såväl dagen som kvällarna på den skyddade terrassen och till exempel njuta av dina måltider här.Direkt vid Östersjökusten, bara en halvtimmes promenad från Warnemünde, ligger den lugna byn Elmenhorst. Klätterparken i Elmenhorst och den närbelägna hästgården ger dig möjlighet till sportverksamhet, och landskapsskyddsområdet Hägerort inbjuder till avkopplande promenader längs brantkusten.Härifrån kan Kühlungsborn och Heiligendamm samt Bad Doberan med sin imponerande minster snabbt nås. Sträckan från Kühlungsborn till Bad Doberan trafikeras flera gånger om dagen av det historiska ångtåget "Molli", en absolut upplevelse för stora och små! Ett besök på Karls jordgubbsodling i Rövershagen rekommenderas också när som helst på året.Tillbringa en oförglömlig semester i och runt Elmenhorst!

Lägenhet i Warnemünde - Elmenhorst, Tyskland nära golfbana (DME346)

Mycket bekväm och modern semesterlägenhet nära stranden.Välkommen till denna mycket vackra semesterlägenhet på första våningen i ett tvåfamiljshus. Invändigt väntar en mycket smakfull inredning som kommer att övertyga dig med sin mysighet och elegans redan från början. Kom hit och koppla av i den rymliga soffan och titta på underhållande filmer på kvällarna. Även de andra rummen kommer att övertyga dig med möbler och bekvämligheter av hög kvalitet. Om du reser med ett litet barn hittar du här alla typer av användbara vardagsartiklar (potta, barnbadkar, babymonitor, skötmatta, barnstol).Du kan avsluta såväl dagen som kvällarna på den mysiga balkongen och till exempel njuta av dina måltider här.Direkt vid Östersjökusten, bara en halvtimmes promenad från Warnemünde, ligger den lugna byn Elmenhorst. Klätterparken i Elmenhorst och den närbelägna hästgården erbjuder dig möjlighet till sportaktiviteter, och landskapsskyddsområdet Hägerort inbjuder till avkopplande promenader längs brantkusten.Härifrån kan Kühlungsborn och Heiligendamm samt Bad Doberan med sin imponerande minster snabbt nås. Sträckan från Kühlungsborn till Bad Doberan trafikeras flera gånger om dagen av det historiska ångtåget "Molli", en absolut upplevelse för stora och små! Ett besök på Karls jordgubbsodling i Rövershagen rekommenderas också när som helst på året.Tillbringa en oförglömlig semester i och runt Elmenhorst!

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DME385)

Se fram emot en avkopplande semester i denna semesterlägenhet i de vackra omgivningarna runt Krakow am See.Denna semesterbostad ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjödistrikt, intill naturparkerna Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande flora och fauna, och har allt du behöver för en avkopplande och händelserik semester. Flera sovrum, ett välutrustat kök och framför allt dess läge gör denna hemvist till en optimal utgångspunkt för stora upplevelser.Krakow-sjön ligger 300 meter bort och erbjuder dig olika bad- och fiskemöjligheter året runt. Det underbara landskapet erbjuder många möjligheter till rekreation, inte minst i de vackra skogarna där du kan cykla eller vandra. Det finns också många lugna badplatser och på hösten kan du gå på svampjakt. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn går direkt genom Alt-Sammit.I närområdet finns också många små och större städer som också alltid är värda ett besök. Med utflykter till exempelvis Güstrow eller Rostock kan du sätta ihop en perfekt kombination av avkoppling och kulturupplevelser.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DME384)

Se fram emot en avkopplande semester i denna semesterlägenhet i de vackra omgivningarna runt Krakow am See.Denna semesterbostad ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjödistrikt, intill naturparkerna Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande flora och fauna, och har allt du behöver för en avkopplande och händelserik semester. Flera sovrum, ett välutrustat kök och framför allt dess läge gör denna hemvist till en optimal utgångspunkt för stora upplevelser.Krakow-sjön ligger 300 meter bort och erbjuder dig olika bad- och fiskemöjligheter året runt. Det underbara landskapet erbjuder många möjligheter till rekreation, inte minst i de vackra skogarna där du kan cykla eller vandra. Det finns också många lugna badplatser och på hösten kan du gå på svampjakt. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn går direkt genom Alt-Sammit.I närområdet finns också många små och större städer som också alltid är värda ett besök. Med utflykter till exempelvis Güstrow eller Rostock kan du sätta ihop en perfekt kombination av avkoppling och kulturupplevelser.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DME383)

Se fram emot en avkopplande semester i denna semesterlägenhet i de vackra omgivningarna runt Krakow am See.Denna semesterbostad ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjödistrikt, intill naturparkerna Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande flora och fauna, och har allt du behöver för en avkopplande och händelserik semester. Flera bra sängar, ett välutrustat kök och framför allt dess läge gör denna hemvist till en optimal utgångspunkt för stora upplevelser.Krakow-sjön ligger 300 meter bort och erbjuder dig olika bad- och fiskemöjligheter året runt. Det underbara landskapet erbjuder många möjligheter till rekreation, inte minst i de vackra skogarna där du kan cykla eller vandra. Det finns också många lugna badplatser och på hösten kan du gå på svampjakt. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn går direkt genom Alt-Sammit.I närområdet finns också många små och större städer som också alltid är värda ett besök. Med utflykter till exempelvis Güstrow eller Rostock kan du sätta ihop en perfekt kombination av avkoppling och kulturupplevelser.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DME381)

Se fram emot en avkopplande semester i denna semesterlägenhet i de vackra omgivningarna runt Krakow am See.Denna semesterbostad ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjödistrikt, intill naturparkerna Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande flora och fauna, och har allt du behöver för en avkopplande och händelserik semester. Flera sovrum, ett välutrustat kök och framför allt dess läge gör denna hemvist till en optimal utgångspunkt för stora upplevelser.Krakow-sjön ligger 300 meter bort och erbjuder dig olika bad- och fiskemöjligheter året runt. Det underbara landskapet erbjuder många möjligheter till rekreation, inte minst i de vackra skogarna där du kan cykla eller vandra. Det finns också många lugna badplatser och på hösten kan du gå på svampjakt. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn går direkt genom Alt-Sammit.I närområdet finns också många små och större städer som också alltid är värda ett besök. Med utflykter till exempelvis Güstrow eller Rostock kan du sätta ihop en perfekt kombination av avkoppling och kulturupplevelser.

Lägenhet i Krakow am See, Tyskland (DMV437)

Om du vill tillbringa en avkopplande semester i ett idylliskt skogs- och sjöområde är detta rätt ställe för dig. Njut av din avkopplande semester i denna moderna och kärleksfullt inredda lägenhet i ett vackert slott.Slottet ligger i hjärtat av Mecklenburgs sjölandskap, intill naturparken Nossentiner och Schwinzer Heide med sin imponerande artrikedom.Njut av din semester med 2 personer i denna modernt inredda lägenhet. I vardagsrummet finns en utdragbar dagbädd med plats för 2 personer och ett litet pentry.Annan lägenhet i detta slott: DMV436Den vackra landsbygden erbjuder många möjligheter till rekreation, till exempel orörda skogar med många möjligheter till vandring och cykling, gott om vatten med lugna badplatser. Du hittar också många små och stora städer i området som alltid är värda ett besök. I och runt Alt-Sammit hittar du lämpliga fritidsutbud för alla smaker.Bad, vandring, cykling, fiske, vattensporter, ridning eller vagnsturer är idealiskt möjliga här, och på hösten kan man plocka svamp här. Den internationella cykelvägen Berlin-Köpenhamn passerar direkt genom Alt-Sammit. Att upptäcka naturen är fortfarande ett riktigt äventyr i vår omgivning, som är rik på skogar och sjöar.Det är alltid något på gång i de närliggande byarna och städerna i regionen. Utflykter till Krakow am See, Güstrow eller Rostock är den perfekta kombinationen av rekreation och kulturell utbildning.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK593)

Denna lilla, moderna och funktionellt inredda semesterlägenhet på bottenvåningen ligger nära passagerarkajen i den sydöstra delen av Warnemünde. Lägenheten, som är avsedd för 2 personer, har ett rum med dubbelsäng och ett kök samt ett badrum med inbyggd dusch. Det finns två andra semesterlägenheter i detta hus: DMK594 & DMK595.Utsikten från rummet leder till en innergård. Gården och terrassen är för närvarande inte användbara. Det finns ingen parkeringsplats som tillhör den här lägenheten. Således är parkering endast möjlig på allmän gata i mån av tillgång och eventuellt mot en avgift.Vänligen ta med egna sängkläder och handdukar.När du tillbringar en semester vid Östersjön kan du inte missa Östersjöorten Warnemünde med sin maritima känsla. Dess 12 km långa och på vissa ställen mer än 100 m breda strand erbjuder tillsammans med många andra attraktioner underbara förutsättningar för en lyckad Östersjösemester. Stadens viktigaste strandpromenad är Alte Strom, där det finns många restauranger, pubar och kaféer. Förutom intressanta små affärer, museer och många gamla kaptenshus som är värda att se, lockar staden också med en passagerarbåtstur och en fiskehamn där du kan prova nyrökt fisk.Och glöm inte bort: Fyren och piren som sträcker sig långt ut i Östersjön. När havet är lugnt kan du gå hela den 500 meter långa vågbrytaren och njuta av en magnifik utsikt över havet, förbipasserande fartyg och staden.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK594)

Denna moderna och smakfullt inredda semesterlägenhet ligger i ett hus med två andra semesterlägenheter nära passagerarkajen i den sydöstra delen av Warnemünde.Den lugnt belägna lägenheten ligger på 1:a våningen och erbjuder plats för totalt 4 personer.Den har ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer och ett kök med matplats. Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och badrummet med dusch. Vänligen ta med egna sängkläder och handdukar.Lägenheten har en liten balkong med utsikt över en innergård som kommer att utvecklas i framtiden. Lägenheten har ingen parkeringsplats. Parkering är därför endast möjlig på allmän väg, i mån av tillgång och eventuellt mot en avgift.Andra semesterlägenheter: DMK593 & DMK595.När du semestrar vid Östersjön kan du inte missa Östersjöorten Warnemünde med sin maritima prägel. Dess 12 km långa och på vissa ställen mer än 100 m breda strand erbjuder tillsammans med många andra attraktioner underbara förutsättningar för en lyckad Östersjösemester. Stadens viktigaste strandpromenad är Alte Strom, där det finns många restauranger, pubar och kaféer. Förutom intressanta små affärer, museer och många gamla kaptenshus som är värda att se, lockar staden också med en passagerarbåtstur och en fiskehamn där du kan prova nyrökt fisk.Och glöm inte bort: Fyren och piren som sträcker sig långt ut i Östersjön. När havet är lugnt kan du gå hela den 500 meter långa vågbrytaren och njuta av en magnifik utsikt över havet, förbipasserande fartyg och staden.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK595)

Denna vackra och modernt inredda semesterlägenhet ligger i ett hus med två andra semesterlägenheter nära passagerarkajen i den sydöstra delen av Warnemünde.Den lugnt belägna och smakfulla lägenheten ligger på 1:a våningen och erbjuder plats för totalt 4 personer.Den har ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer och ett kök med matplats. Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och badrummet med dusch och badkar. Ta med egna sängkläder och handdukar.Lägenheten har en liten balkong med utsikt över en innergård som kommer att utvecklas i framtiden. Lägenheten har ingen parkeringsplats. Parkering är därför endast möjlig på allmän väg, i mån av tillgång och eventuellt mot en avgift.Andra semesterlägenheter: DMK593 & DMK594.När du semestrar vid Östersjön kan du inte missa Östersjöorten Warnemünde med sin maritima prägel. Dess 12 km långa och på vissa ställen mer än 100 m breda strand erbjuder tillsammans med många andra attraktioner underbara förutsättningar för en lyckad Östersjösemester. Stadens viktigaste strandpromenad är Alte Strom, där det finns många restauranger, pubar och kaféer. Förutom intressanta små affärer, museer och många gamla kaptenshus som är värda att se, lockar staden också med en passagerarbåtstur och en fiskehamn där du kan prova nyrökt fisk.Och glöm inte: Fyren och piren som sträcker sig långt ut i Östersjön. När havet är lugnt kan du gå hela den 500 meter långa vågbrytaren och njuta av en magnifik utsikt över havet, förbipasserande fartyg och staden.

Lägenhet i Warnemünde, Tyskland (DMK883)

Se fram emot en avkopplande semester i denna inbjudande lägenhet.Lägenheten väntar på sina gäster på 3:e våningen i ett bostadshus. Med 2 sovrum med dubbelsängar erbjuder lägenheten plats för upp till 4 personer för en mysig semester i en elegant miljö. Inredningen och utrustningen i lägenheten är ljus och tilltalande, här hittar du allt du behöver för din semester. I samråd med ägaren finns det möjlighet att använda 2 enkelsoffor i vardagsrummet mot en extra kostnad på 60,- ? / soffa / dag inkl. sänglinne. Beloppet betalas på plats.Den högkvalitativa och mysiga semesterlägenheten är mycket lämplig för en långvarig vistelse.Det finns en parkeringsplats för din bil på fastigheten.Härifrån når du enkelt den underbara sandstranden till fots. Warnemünde är en bra utgångspunkt för utflykter längs Östersjökusten. Ta en hamntur eller besök Rostock som ligger 20 km bort.Använd semesterlägenheten som bas för en händelserik semester!

Lägenhet i Elmenhorst, Tyskland (DMK441)

Tillbringa din Östersjösemester i Elmenhorst mellan Östersjöorten Nienhagen och Warnemünde. Den mysiga och praktiskt inredda semesterlägenheten ligger på husets bottenvåning och erbjuder plats för 2 personer. På grund av det fantastiska läget och den utmärkta infrastrukturen har du här en idealisk utgångspunkt för din Östersjösemester. Sportentusiaster och golfälskare kommer att få valuta för pengarna här, det finns många fritidsaktiviteter.Det finns flera stormarknader, läkare, bagare och kaféer i byn. Från din semesterlägenhet når du naturstranden ca 1,5 km bort på cykelvägar. Du kan ta en härlig promenad längs den branta kusten och utforska den underbara naturen. Hansestaden Rostock ligger bara några minuter bort med bil.

Stuga - Semesterhus i Saaler Straße 10, Saal Neuendo, Tyskland med havsutsikt (DME367)

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK656)

Denna oas av frid "Seeluft" ligger mitt i skogs- och hedlandskapet på husets 1:a våning och erbjuder dig en idealisk utgångspunkt för din avkopplande semester. Här finns tillräckligt med plats för upp till 4 vuxna.Semesterlägenheten "Seeluft" är kärleksfullt och modernt inredd och övertygar med ett drömlikt läge inte långt från Östersjöns strand. Den maritima inredningen skapar genast en känsla av att vara på semester vid Östersjön.I det separata sovrummet finns en bekväm dubbelsäng, allergisängkläder finns tillgängliga. Det finns även flugskärmar på fönstren i sovrummet. Ytterligare två sovmöjligheter finns i vardagsrummet med ett högkvalitativt pentry.Den rymliga balkongen i söderläge erbjuder en trevlig plats att äta frukost tillsammans på morgonen. Här finns trädgårdsmöbler så att du kan njuta av solen och koppla av.Det finns en förvaringsbox bakom huset, som kan användas för cyklar som du har med dig.På grund av de många utflyktsmöjligheterna i närheten erbjuder semesterhuset en perfekt kombination av avkoppling och aktiv semester. I omgivningarna finns ett välutvecklat nät av cykel- och vandringsleder för omfattande turer.Ett låsbart cykelskåp tillhör semesterlägenheten "Seeluft". (Cykeluthyrning i Graal Müritz)Kombinationen av skog och havsluft skapar ett naturligt läkande klimat. Här kan du andas djupt, må bra och slappna av.Den fem kilometer långa, fina sandstranden, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide och högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling.Östersjöns kurort Graal-Müritz ligger bara några minuter bort. Hansestaden Rostock och andra utflyktsmöjligheter, till exempel halvön Fischland-Darß och Zingst, ligger inte heller långt från semesterparadiset.Observera: Använd gärna parkeringsplatsen bredvid huset som är märkt "Apartment 4OG (Voßweg)". Det är inte tillåtet att parkera vid trappan som leder upp till semesterlägenheten. Detta är en flyktväg.

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK697)

Den kärleksfullt och modernt inredda lägenheten har ett fantastiskt läge och rymmer 3 personer. Lägenheten ligger på första våningen och har en balkong. Här kan du njuta av din avkopplande semester vid Östersjön.Det finns ett separat sovrum, mörkläggningsalternativ och flugskärmar finns här. Hela lägenheten har laminatgolv av hög kvalitet. Golvvärme ger en mysigt varm boendemiljö under de svalare årstiderna. Den attraktiva lägenheten är en mysig tillflyktsort och en fridfull oas med en stor balkong i söderläge. Här kan ni äta frukost tillsammans på morgonen eller varva ner på kvällen. Här bor du mycket nära Östersjön, omgiven av intakta skogs- och hedlandskap. I kombination med de många utflyktsmöjligheterna erbjuder lägenheten en perfekt kombination av avkoppling och aktiv semester. Här känner du dig bekväm, njuter och slappnar av.Kombinationen av skogs- och havsluft skapar ett naturligt läkande klimat. Du kan alltså verkligen ta ett djupt andetag här. Cykel- och vandringsleder för omfattande turer är mycket välutvecklade. Den fem kilometer långa fina sandstranden, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide och högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling. Östersjöns kurort Graal-Müritz ligger bara några minuter bort. Hansestaden Rostock och andra utflyktsmöjligheter, till exempel halvön Fischland-Darß och Zingst, ligger inte heller långt från semesterparadiset.

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK727)

Tillbringa en avkopplande semester i denna semesterlägenhet direkt i kustskogen och nära Östersjön. Här finns tillräckligt med plats för upp till 4 personer.Det separata sovrummet har en dubbelsäng, ytterligare två sovplatser finns i vardagsrummet. På balkongen kan du börja dagen med en gemensam frukost, och som en liten höjdpunkt finns här en strandstol. Semesterparadiset Küstenwald är perfekt anpassat till behoven hos semesteruthyrare och har fått betyget "mycket bra pris/prestandaförhållande". Det fantastiska läget med sin närhet till Östersjön, de omgivande skogs- och hedlandskapen och de närliggande utflyktsmöjligheterna erbjuder en perfekt kombination av rekreation och aktiviteter. Du kommer att känna dig mycket bekväm här.Anläggningen är omgiven av ett intakt skogs- och hedlandskap. Denna kombination av skog och havsluft skapar ett naturligt läkande klimat. Dina gäster kan känna sig bekväma och koppla av här. Den fem kilometer långa sandstranden, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide och högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling, ett attraktivt resmål för semesterfirare. Det idealiska läget erbjuder perfekta förbindelser till närliggande städer och är i sig självt en tillflyktsort och fridens fristad ' den perfekta kombinationen! Östersjöbadet Graal-Müritz nås på bara några minuter, och Hansastaden Rostock och andra utflyktsmöjligheter som halvön Fischland-Darß-Zingst ligger inte heller långt från semesterparadiset.

Stuga - Semesterhus i Verchen, Tyskland nära golfbana (DZV703)

Semesteranläggningen med flera semesterhus för 6 till 8 personer ligger på en 12 000 kvadratmeter stor tomt direkt vid sjön Kummerow, endast åtskild från stranden och lekplatsen av vägen längs sjön. Lugnt läge i utkanten av byn. De 135 kvadratmeter stora semesterhusen är identiskt inredda och har två våningsplan. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum/matplats med stoppade möbler, matbord, platt-TV, radio/CD och DVD, ett fullt utrustat pentry med keramikhäll, ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin och olika köksmaskiner samt ett badrum med dusch/WC. På övervåningen finns 3 sovrum (2 x dubbelsäng, 1 x dubbelsäng + bäddsoffa) och ett badrum med WC och badkar. En gästsäng kan tillhandahållas vid behov. En barnsäng, barnstol och fotpall finns tillgängliga för små barn. Husen är uppvärmda med elvärme (nattvärmare) och delvis med golvvärme. W-LAN finns tillgängligt i begränsad omfattning inom anläggningen.Varje hus har möblerad terrass, balkong (utom DZV705, DZV706, DZV707), grill och parkeringsplats. Båtar (med och utan motor) och cyklar kan hyras på plats. En ny lekplats med gungor, gungbrädor, klätterställning, kaninhägnad, grävlåda, bordtennisbord och stor lekplats anlades direkt på tomten år 2017. Serviceavgifter (på plats): Uppvärmningsenergi (el) och vatten enligt förbrukning. Du måste ta med egna handdukar. Sänglinne kan hyras på plats. Husdjur: Husdjur är tillåtna i denna fastighet.Verchen är en liten idyllisk ort vid Kummerowsjöns norra strand med badstrand, lekplats, båt- och cykeluthyrning och goda fiskemöjligheter. Brygga ca 1 km. Distriktsstaden Demmin ligger ca 14 km bort. I byn finns också olika matställen, en fiskrestaurang och en liten lanthandel. Kummerow-sjön är den åttonde största sjön i Tyskland. Dess biologiska mångfald och delvis orörda natur gör den till ett eldorado för sportfiskare, vattenvandrare och natursemestrare som söker lugn och ro. Omgivningen har förblivit lantlig och har behållit sin orörda karaktär. Här finns ingen massturism utan en skonsam turism. Semesteranläggningen med 14 semesterhus ligger på en 12 000 kvadratmeter stor tomt direkt vid sjön Kummerow och skiljs från stranden och lekplatsen endast av sjövägen. Lugnt läge i utkanten av byn."""

Lägenhet i Sommersdorf, Tyskland med båt (DZV713)

Semesteranläggningen består av 10 separata semesterlägenheter i olika storlekar i radhusstil. Endast en liten tillfartsväg skiljer anläggningen från Kummerowsjöns strand, som ligger ca 35 meter bort, och den naturliga stranden. På en total yta av 7500 kvadratmeter finns det olika sittplatser med sittplatser, solstolar och solmöbler, ett bordtennisbord, bordsfotboll, en grillplats, en liten lekplats med gungor, sandlåda, klätterställning, studsmatta, cykelförvaring, parkeringsplatser och direkt tillgång till sjön med badplats (naturstrand) och fiskemöjligheter. Cyklar, roddbåtar och motorbåtar kan hyras efter överenskommelse (mot avgift). Kanotuthyrning och en surfskola ligger ca 600 meter bort. Tvätt kan också göras i den gemensamma tvättstugan.Betalas på plats: Vatten och energi efter förbrukning. Sänglinne kan tas med eller hyras på plats mot en avgift. Handdukar måste tas med. WLAN 2 EUR/dag.Husdjur: Husdjur är tillåtna på detta boende.Komfortabelt inredd med: Vardagsrum (stoppade möbler, flatscreen TV, radio, CD), kök med öppen planlösning (komplett med elspis med ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, matbord, diverse köksutrustning), sovrum (dubbelsäng), dusch/toalett, elektrisk uppvärmning. För barn finns fotpall, barnsäng och barnstol. Lägenheterna har också två möblerade terrasser och solstolar. Användning av tvättmaskin i den gemensamma tvättstugan.Sommersdorf är en lantlig by på östra stranden av sjön Kummerow, mellan Reuterstadt Stavenhagen och Hansastaden Demmin. Restaurang och badstrand i byn. Regionen är särskilt attraktiv för cyklister, vandrare och vattenvandrare på grund av det unika landskapet i Mecklenburgska Seenplatte och Kummerowsjön.

Lägenhet i Dabel, Tyskland (DZV853)

Semesterlägenheten för 2 personer ligger lättillgängligt i utkanten av Dabel på den ca 10.000 kvm stora, helt inhägnade bostadsfastigheten på övervåningen i ägarens hus, som totalrenoverades 2019. Byns centrum med shoppingmöjligheter, snackbar och restaurang ligger inom gångavstånd, en vacker badplats vid Holzendorfer See ligger knappt 1,5 km bort.Den ca 90 kvadratmeter stora, separata rökfria lägenheten nås via en gemensam hall och är centralt uppvärmd. Den har ett stort vardagsrum (bäddsoffa, platt-TV, radio/CD-spelare) med matplats och öppet minikök (elektriska kokplattor, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, olika små köksapparater), två sovrum (alla med dubbelsäng och platt-TV) och ett badrum (dusch, WC), en parkeringsplats, grill och sittplatser på den stora tomten (mest ängar och paddocks, eftersom ägaren håller hästar) samt gratis W-LAN (för närvarande ingen stabil mottagning!).I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, el och vatten. Vänligen ta med egna handdukar. Husdjur är inte tillåtna i denna fastighet och på grund av den delade korridoren ber ägarna dig att avstå från bokningar av BYGGARBETARE!Kommunen Dabel i nordöstra delen av distriktet Ludwigslust-Parchim ligger inbäddad mellan flera sjöar, skogar och fält mitt i naturparken Sternberger Seenlandschft och erbjuder alla möjligheter för en avkopplande och aktiv semester. Även om byn har en lantlig karaktär kännetecknas den av sin utmärkta infrastruktur och sitt livliga byliv. Förutom en grundskola, daghem och många hantverkare finns det butiker, restauranger, cykeluthyrning, apotek, vårdcentral och en klinik för sjukgymnastik. Brandkåren, en karnevalsklubb, en konstförening och olika idrottsföreningar erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för både invånare och gäster. Det finns totalt sex vandringsleder för vandringsentusiaster och en vacker badplats vid Holzendorfer See inbjuder dig att koppla av. Dabels landmärke, som syns på långt håll, är den holländska väderkvarnen, som fortfarande fungerar idag, medan bykyrkan och DDR-museet också är väl värda ett besök. Staden Sternberg vid sjön med samma namn med ytterligare shoppingmöjligheter och sevärdheter ligger ca 8 km bort.

Lägenhet i Hohen Wangelin, Tyskland nära golfbana (DZV311)

Denna ena av två semesterlägenheter ligger i en byggnad där det finns andra permanent uthyrda lägenheter. Byggnaden var ursprungligen Hohen Wangelins herrgård och fungerade senare som värdshus. Det finns en gemensam terrass med grillmöjligheter, solstolar och solbad, ett förråd för cyklar och parkeringsplatser. I totalpriset ingår sänglinne, handdukar, vatten, energi och slutstädning. WLAN är också tillgängligt utan extra kostnad. Även om boendet ligger bara några steg från sjön, är den direkta tillgången övervuxen. En vacker naturbadplats med en stor gräsmatta för solbad ligger ca 500 meter bort. En vacker badplats vid sjön Linstower ligger ca 3 km bort.1-rumslägenheten "Buchenberg II" ligger på den övre våningen i herrgården. Utrustad med kombinerat vardags-/sovrum (dubbelsäng, TV, radio), kokvrå (elektrisk spis, kylskåp, matbord, diverse köksredskap), dusch/toalett, centralvärme.Staden Hohen Wangelin ligger i utkanten av den skogrika naturparken Nossentiner-Schwinzer Heide, ca 10 km från klimatkurorten Krakow am See. I staden finns ett litet snabbköp och en bad- och fiskesjö. Tack vare det bekväma läget vid motorvägen A 19 (1 km) når man Hansastaden Rostock och Östersjön på ca 40 minuter. Äventyrsbadet Linstow lovar badglädje, särskilt under svalare dagar. Ytterligare avstånd: - Golfbanan Van der Valk, Serrahn 12 km - Djuräventyrspark, Grabowhöfe 15 km - Slottet Ulrichshusen, Ulrichshusen 20 km - MV Wildlife Park, Güstrow 30 km - Fritidsbassänger: Van der Valk - Linstow 1 km, Oase - Güstrow 30 km, Müritz Therme i Röbel/Müritz 45 km - Klätterskog Waren (Müritz) 25 km.

Lägenhet i Altherscher Hof, (DE9220.100.3)

Modern, comfortable apartment block "Altherscher Hof", 2 storeys, renovated in 2021, surrounded by trees, meadows and fields. 4 apartments in the residence. 14 km from the centre of Grimmen, on the outskirts, 40 km from the centre of Stralsund, 65 km from the centre of Rostock, in a quiet position, 45 km from the sea, 1 km from the river, 32 km of lagoon, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: park 17 ha with flowers and trees, meadow, beautiful garden to relax, courtyard, natural pond. In the house: washing machine (for shared use, extra). Parking on the premises. Supermarket 12 km, restaurant 12 km, sandy beach "Dierhagen (Fischland)" 45 km, outdoor swimming pool 1 km. Nearby attractions: Ozeaneum Stralsund 45 km, Halbinsel Fischland/Darß/Zingst 45 km, Insel Rügen 50 km, Insel Usedom 90 km, Trebeltal 1 km. Please note: car recommended. Suitable for families. On the estate animal husbandry. Local sale of farm products. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The owner lives on the same property. Additional accommodations can be booked. Property ref. DE9220.101.1 is situated on the same property. "NELKE", 2-room apartment 50 m2, on the upper floor. Object suitable for 2 adults + 1 child. Modern and tasteful furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed, dining table and satellite TV (flat screen), radio. Exit to the balcony. 1 double bedroom. Kitchenette (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Balcony 5 m2. Balcony furniture, barbecue (portable). Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Altherscher Hof, (DE9220.100.2)

Modern, comfortable apartment block "Altherscher Hof", 2 storeys, renovated in 2021, surrounded by trees, meadows and fields. 4 apartments in the residence. 14 km from the centre of Grimmen, on the outskirts, 40 km from the centre of Stralsund, 65 km from the centre of Rostock, in a quiet position, 45 km from the sea, 1 km from the river, 32 km of lagoon, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: park 17 ha with flowers and trees, meadow, beautiful garden to relax, courtyard, natural pond. In the house: washing machine (for shared use, extra). Parking on the premises. Supermarket 12 km, restaurant 12 km, sandy beach "Dierhagen (Fischland)" 45 km, outdoor swimming pool 1 km. Nearby attractions: Ozeaneum Stralsund 45 km, Halbinsel Fischland/Darß/Zingst 45 km, Insel Rügen 50 km, Insel Usedom 90 km, Trebeltal 1 km. Please note: car recommended. Suitable for families. On the estate animal husbandry. Local sale of farm products. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The owner lives on the same property. Additional accommodations can be booked. Property ref. DE9220.101.1 is situated on the same property. "HEIDE", 2-room apartment 50 m2, on the ground floor. Modern and tasteful furnishings: living room with dining table and satellite TV (flat screen), radio. Exit to the terrace. 1 double bedroom. Kitchenette (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Terrace 7 m2. Terrace furniture, barbecue (portable). Facilities: baby cot (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Altherscher Hof, (DE9220.100.4)

Modern, comfortable apartment block "Altherscher Hof", 2 storeys, renovated in 2021, surrounded by trees, meadows and fields. 4 apartments in the residence. 14 km from the centre of Grimmen, on the outskirts, 40 km from the centre of Stralsund, 65 km from the centre of Rostock, in a quiet position, 45 km from the sea, 1 km from the river, 32 km of lagoon, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: park 17 ha with flowers and trees, meadow, beautiful garden to relax, courtyard, natural pond. In the house: washing machine (for shared use, extra). Parking on the premises. Supermarket 12 km, restaurant 12 km, sandy beach "Dierhagen (Fischland)" 45 km, outdoor swimming pool 1 km. Nearby attractions: Ozeaneum Stralsund 45 km, Halbinsel Fischland/Darß/Zingst 45 km, Insel Rügen 50 km, Insel Usedom 90 km, Trebeltal 1 km. Please note: car recommended. Suitable for families. On the estate animal husbandry. Local sale of farm products. Loading and unloading of baggage is possible at the holiday house. The owner lives on the same property. Additional accommodations can be booked. Property ref. DE9220.101.1 is situated on the same property. "TULPE", 2-room apartment 50 m2, on the upper floor. Object suitable for 2 adults + 1 child. Modern and tasteful furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed, dining table and satellite TV (flat screen), radio. Exit to the balcony. 1 double bedroom. Kitchenette (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Balcony 5 m2. Balcony furniture, barbecue (portable). Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Haus Stefanie, (DE9083.603.1)

Child friendly, modern 3-family house "Haus Stefanie", 2 storeys, built in 1964, renovated in 2021. In the resort, in a quiet position, 30 km from the sea, 15 km from the lake. For shared use: property 300 m2 with lawn 120 m2, plants, courtyard, parking on the premises. Grocery 450 m, supermarket 14 km, restaurant 750 m, bakery 5 km. Nearby attractions: Stralsund 33 km, Zingst 30 km, Ribnitz-Damgarten 19 km, Insel Rügen 43 km. Please note: car recommended. Owner lives in separate semi-detached house. 2-room apartment 60 m2 on 1st floor. Spacious and bright, renovated in 2020, beautiful and modern furnishings: 17 m2, 1 room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Living room with 1 sofabed (140 cm, length 200 cm), satellite TV, flat screen and electric heating. Open kitchen (dishwasher, 2 ceramic glass hob hotplates, microwave, grill, electric coffee machine) with dining table, radio. Shower/WC. Natural stone floors. Small terrace 12 m2. Terrace furniture, barbecue. Facilities: safe, baby cot, hair dryer, baby changing unit. Internet (WiFi, free). Please note: suitable for families. Non-smokers only. Private entrance, smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Neu Damerow, Tyskland nära golfbana (DMV583)

Lägenhet i Neu Dammerow, Tyskland (DMV588)

Lägenhet i Schwerin, Tyskland nära golfbana (DMV485)

Njut av din drömsemester i denna högkvalitativa semesterlägenhet. Semesterhuset ligger förtrollande precis bredvid Schlosshotel Wendorf nära Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern.På området ligger det sofistikerade Schlosshotel och flera semesterbostäder.Din stilfullt inredda lägenhet på bottenvåningen är tillgänglig via en utvändig trappa och erbjuder dig högsta komfort. Semesterlägenheten har ett vardagsrum med bäddsoffa och ett separat kök. I sovrummet sover du underbart och börjar den nya dagen full av energi. Välkomna dagen med ett kaffe eller te på din terrass.Koppla av med en promenad genom slottets vidsträckta park och längs den naturliga baddammen. Eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Du kan avrunda kvällen i restaurangen på Schlosshotel Wendorf. Restaurangen "Cheval Blanc" skämmer bort dig med marknadsfriska och härliga kreationer med ingredienser från regionen i Mecklenburg.Det vackra kuperade landskapet i Mecklenburg med sina mjuka kuperingar lovar dig en mängd olika fritidsaktiviteter. Ta en tur på cykel eller vandra genom det vackra naturlandskapet och längs Schwerinsjön. Städerna Schwerin och Wismar med sina kaféer, restauranger och butiker inbjuder till en utflykt och till att stanna en stund. Upplev en avkopplande semester på ett unikt läge i denna semesterlägenhet på Schlosshotel Wendorf.

Lägenhet i Schwerin, Tyskland nära golfbana (DMV487)

Denna högkvalitativa semesterlägenhet ligger på slottsområdet och i direkt anslutning till Schlosshotel Wendorf.Njut av din drömsemester i denna högkvalitativa semesterlägenhet på ett förtrollande läge nära Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern.Din stilfullt inredda lägenhet är tillgänglig på marknivå. Semesterlägenheten erbjuder dig högsta komfort och har ett mysigt vardagsrum och ett välutrustat kök. I sovrummet med dubbelsäng kommer du att drömma underbart och börja nästa dag väl utvilad.Slottets vidsträckta park inbjuder till avkopplande promenader och den naturliga badsjön till solbad och bad. Och du kan förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Restaurangen på Schlosshotel Wendorf ?Cheval Blanc? skämmer bort dig med marknadsfriska och härliga kreationer med ingredienser från regionen i Mecklenburg.Det vackra kuperade landskapet i Mecklenburg med sina mjuka kuperingar lovar dig en mängd olika fritidsaktiviteter. Ta en tur på cykel eller vandra genom det vackra naturlandskapet och längs Schwerinsjön. Städerna Schwerin och Wismar med sina kaféer, restauranger och butiker inbjuder till en utflykt och till att stanna en stund. Upplev en avkopplande semester på ett unikt läge i denna semesterlägenhet på Schlosshotel Wendorf.

Lägenhet i Schwerin, Tyskland nära golfbana (DMV486)

Semesterlägenheten har ett förtrollande läge precis bredvid Schlosshotel Wendorf i närheten av Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern. Njut av din drömsemester i denna högkvalitativa semesterlägenhet.På området finns det sofistikerade Schlosshotel samt flera semesterhus och lägenheter.Din stilfullt inredda lägenhet är fördelad på flera våningar och erbjuder dig högsta möjliga komfort.Från entrén når du första våningen via en trappa. Här hittar du det mysiga vardagsrummet med soffa och välutrustat, öppet kök samt badrummet. Ytterligare en trappa leder till sovrummet. Du kommer att sova underbart i dubbelsängen och börja den nya dagen full av energi.Från de två balkongerna på första våningen har du en underbar utsikt över parken.Koppla av med en promenad genom slottets vidsträckta park och längs den naturliga baddammen. Eller förbättra ditt handikapp på den närliggande golfbanan. Du kan avrunda kvällen i restaurangen på Schlosshotel Wendorf. Restaurangen "Cheval Blanc" på Schlosshotel skämmer bort dig med marknadsfriska och härliga kreationer med ingredienser från regionen i Mecklenburg. Här kan du avsluta kvällen i en avslappnad atmosfär.Mecklenburgs vackra kuperade landskap med sina milda kuperingar lovar dig en mängd olika fritidsaktiviteter. Ta en tur på cykel eller vandra genom det vackra naturlandskapet och längs Schwerinsjön. Städerna Schwerin och Wismar med sina kaféer, restauranger och butiker inbjuder till en utflykt och till att stanna en stund. Upplev en avkopplande semester på ett unikt läge i denna semesterlägenhet på Schlosshotel Wendorf.

Lägenhet i Sommersdorf, Tyskland med båt (DZV714)

Semesteranläggningen består av 10 separata semesterlägenheter i olika storlekar i radhusstil. Endast en liten tillfartsväg skiljer anläggningen från Kummerowsjöns strand, som ligger ca 35 meter bort, och den naturliga stranden. På en total yta av 7500 kvadratmeter finns det olika sittplatser med sittplatser, solstolar och solmöbler, ett bordtennisbord, bordsfotboll, en grillplats, en liten lekplats med gungor, sandlåda, klätterställning, studsmatta, cykelförvaring, parkeringsplatser och direkt tillgång till sjön med badplats (naturstrand) och fiskemöjligheter. Cyklar, roddbåtar och motorbåtar kan hyras efter överenskommelse (mot avgift). Kanotuthyrning och en surfskola ligger ca 600 meter bort. Tvätt kan också göras i den gemensamma tvättstugan.Betalas på plats: Vatten och energi efter förbrukning. Sänglinne kan tas med eller hyras på plats mot en avgift. Handdukar måste tas med. WLAN 2 EUR/dag.Husdjur: Husdjur är tillåtna på detta boende.Möblering med: Vardagsrum (stoppade möbler, flatscreen TV, radio, CD), kök med öppen planlösning (keramikhäll, kyl med frys, matbord, diverse köksutrustning), sovalkov (avskild från vardagsrummet med en gardin, dubbelsäng), litet barnsovrum (enkelsäng), dusch/toalett, eluppvärmning. För barn finns fotpall, barnsäng och barnstol. Det finns också ett privat, inhägnat område med en sittgrupp utomhus och solstolar. Användning av tvättmaskin i den gemensamma tvättstugan.Sommersdorf är en lantlig by på östra stranden av sjön Kummerow, mellan Reuterstadt Stavenhagen och Hansastaden Demmin. Restaurang och badstrand i byn. Regionen är särskilt attraktiv för cyklister, vandrare och vattenvandrare på grund av det unika landskapet i Mecklenburgska Seenplatte och Kummerowsjön.

Lägenhet i Dobbin, Tyskland (DZV403)

En semesterlägenhet för två personer ligger i skogsbrynet på en tomt på ca 4 hektar, bredvid ägarnas hus på övervåningen i en gårdsbyggnad. Runt huset och lägenheten har gästerna ca 1 000 kvadratmeter naturmark till sitt förfogande. Semesterlägenheten är idealisk för en ridsemester, eftersom du kan ta med dina egna hästar och hålla dem på plats. Det finns två gästhästboxar tillgängliga (mot avgift), som kan användas på begäran. Paddockar för bete för de medföljande hästarna finns också tillgängliga. På den stora naturtomten finns också ett litet zoo, en liten lekplats och på sommaren en idyllisk fruktträdgård med solterrass, som kan användas av gästerna.Via en trappa i den s.k. Reiterklause kommer man in i den centraluppvärmda, ca 60 kvadratmeter stora lägenheten, som totalrenoverades 2023. Den har ett vardagsrum (soffa, radio, platt-TV, matbord) med öppen planlösning mot köket (elspis med ugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffemaskin, vattenkokare), ett sovrum (dubbelsäng) och ett badrum med dusch/toalett. Från vardagsrummet har man en vacker utsikt över fastigheten.I totalpriset ingår slutstädning, vatten, sänglinne och handdukar. Betalas på plats: Elektricitet efter förbrukning, avgift för gästernas hästboxar (i förekommande fall) 8 EUR/natt/djur. Medföljande djur måste alltid avtalas med ägaren!Dobbin är en stadsdel i Dobbertin och ligger i utkanten av naturparken Nossentiner/Schwinzer Heide. Regionen präglas av lantlig idyll och är en magnet för naturälskare och de som söker lugn och ro. Naturparken består av ca 60 sjöar. Floderna Nebel och Mildenitz har också sina källor här. Dobbertin, den näst största staden, ligger bara cirka 3 kilometer bort. Sjön Dobbertiner See ligger cirka 1 kilometer bort. Den berömda klosteranläggningen ligger på en halvö i sjön. Barlach-staden Güstrow med sevärdheter som katedralen, renässansslottet eller församlingskyrkan samt ett äventyrsbad, en skridskobana och en utomhuspool under sommarmånaderna ligger cirka 30 kilometer bort. Där finns också olika restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter.

Stuga - Semesterhus i Verchen, Tyskland med sjöutsikt och båt (DZV213)

Vattenhusbilen är enkelt och praktiskt inredd. Den är utrustad med: Minikök, 2 gasolbrännare, kylskåp, kaffemaskin, matplats, radio, gasoluppvärmning och trädgårdsmöbler. I husvagnen finns 2 fasta sovplatser i en hytt och ytterligare en sovplats för barn i tältet på fördäck. Idealiskt är bagageutrymmet lämpligt för 2 personer. Värmemattor för användning i tältet tillhandahålls av ägaren, sovsäckar måste tas med.Husbåt / Typ 2: (15 hk, 6 m², max. 3 personer, inklusive 1 barn), dimensioner 9.30 x 3.60 m (överallt), 3.70 x 2.10 m (bostadsstruktur). Utrustad med: Sovkabin, våtrum, toalett, dusch, vattentank (40 l + 25 l reserv). I totalpriset ingår: Charterlicens, försäkring, slutstädning, flytvästar, badplattform, elstart, GPS, nattbelysning, båtkartor, landanslutningskabel och parkering. Bensinförbrukningen debiteras på plats. Efter en detaljerad genomgång av hur båten ska hanteras och en provkörning får du en charterlicens som ger dig behörighet att köra båten. Upplev en semester utöver det vanliga med en vattenhusbil! Här kan du bokstavligen låta dig drivas ? på sjön Kummerow och Peene. Utforska detta idylliska vattenlandskap på ett unikt sätt, bo där du vill och njut av din fullständiga självständighet. Vattencamparna är en ny typ av konstruktion som består av en katamaranunderbyggnad och en husvagn. I det rymliga bogområdet finns tillräckligt med utrymme för att äta frukost i solen. Denna plattform är skyddad av ett räcke runt om för att garantera säkerheten för våra små kaptener. Det finns en gångväg runt om med en robust ledstång. Extra stora lagringstankar och högpresterande batterier ger dig möjlighet att tillbringa flera dagar utan landanslutning och uppleva Mecklenburgsjöarna och deras unika natur på nära håll.

Stuga - Semesterhus i Verchen, Tyskland med sjöutsikt och båt (DZV215)

Vattenhusbilen är enkelt och praktiskt inredd. Den är utrustad med: Minikök, 2 gasolbrännare, kylskåp, kaffemaskin, matplats, radio, gasoluppvärmning och trädgårdsmöbler. I husvagnen finns 2 fasta sovplatser i en hytt och ytterligare en sovplats för barn i tältet på fördäck. Idealiskt är bagageutrymmet lämpligt för 2 personer. Värmemattor för användning i tältet tillhandahålls av ägaren, sovsäckar måste tas med.Husbåt / Typ 2: (15 hk, 6 m², max. 3 personer, inklusive 1 barn), dimensioner 9.30 x 3.60 m (överallt), 3.70 x 2.10 m (bostadsstruktur). Utrustad med: Sovkabin, våtrum, toalett, dusch, vattentank (40 l + 25 l reserv). I totalpriset ingår: Charterlicens, försäkring, slutstädning, flytvästar, badplattform, elstart, GPS, nattbelysning, båtkartor, landanslutningskabel och parkering. Bensinförbrukningen debiteras på plats. Efter en detaljerad genomgång av hur båten ska hanteras och en provkörning får du en charterlicens som ger dig behörighet att köra båten. Upplev en semester utöver det vanliga med en vattenhusbil! Här kan du bokstavligen låta dig drivas ? på sjön Kummerow och Peene. Utforska detta idylliska vattenlandskap på ett unikt sätt, bo där du vill och njut av din fullständiga självständighet. Vattencamparna är en ny typ av konstruktion som består av en katamaranunderbyggnad och en husvagn. I det rymliga bogområdet finns tillräckligt med utrymme för att äta frukost i solen. Denna plattform är skyddad av ett räcke runt om för att garantera säkerheten för våra små kaptener. Det finns en gångväg runt om med en robust ledstång. Extra stora lagringstankar och högpresterande batterier ger dig möjlighet att tillbringa flera dagar utan landanslutning och uppleva Mecklenburgsjöarna och deras unika natur på nära håll.

Lägenhet i Bismarcksberg, (DE9321.601.1)

2-family house detached, surrounded by trees, meadows and fields. In the hamlet Alt Schönau, on the outskirts, 8 km from the centre of Waren/Müritz, in a quiet position on a slope, 4 km from the lake, in a cul-de-sac, in the countryside. For shared use: property (fenced) with lawn. Pergola (25 m2), barbecue. 200 m long motor access (via unmade road). Shop 8 km, grocery 8 km, supermarket 8 km, lake Torgelower See 4 km. Marina 8 km. Nearby attractions: Müritz Nationalpark 8 km, Müritzeum in Waren 8 km, Freilichttheater für MÜRITZ SAGA 8 km, Draisinetouren 8 km. Well-known lakes can easily be reached: Müritz 8 km, Kölpinsee 13 km. Hiking paths: Müritz Nationalpark 8 km. Please note: the owner lives in the same residence. The owner has a dog. "Bismarcksberg", 1-room apartment 50 m2, on the ground floor. Object suitable for 3 adults + 1 child. Renovated in 2022, beautiful and cosy furnishings: large living/sleeping room with 1 sofabed and 1 french bed (140 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen), radio. Kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine) with dining table. Shower/WC. Heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: washing machine, children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking (1 car) at the house. Please note: non-smokers only. Smoke alarm.

Lägenhet i Kühlungsborn, Brunshaupten-Are, Tyskland med havsutsikt (DMV915)

Lägenhet i Passow OT Charlottenhof, Tyskland (DMV576)

Tillbringa en drömsemester på Charlottenhof vid sjön Weisin.Flytta in i denna vackra och hinderfria semesterlägenhet. Här hittar du och dina vänner ett mysigt hem för er semester. Den vackra inredningen kommer inte att lämna några av dina önskemål ouppfyllda och lovar dig en fantastisk familjetid.Den stora fastigheten har direkt tillgång till en sjö som du kan använda för bad och fiske (tillstånd krävs). Din familj och hund kommer att känna sig helt hemma här och kan använda den stora trädgården för att leka. Om du vill anlända med din stora familj eller familjens vänner kan du boka ytterligare referenser på den gemensamma fastigheten.En mängd olika attraktioner finns tillgängliga för dagsutflykter. Dina barn kommer med största sannolikhet att njuta av besök i Müritz björnskog, Platschow elefantfarm eller Lübz strutsfarm. Observera de majestätiska djuren i din omgivning. Annars kan du vandra, cykla eller helt enkelt njuta av naturen och lugnet i omgivningarna.Ha kul vid sjön Weisin!

Lägenhet i Neukloster, Tyskland (DZV684)

Den 45 m² stora semesterlägenheten med två rum för max. 3 personer ligger separat på övervåningen i ett bostadshus på ägarens 1365 m² stora bostadsfastighet i ett lugnt bostadsområde i byn. Centrum, affärer och restauranger ligger inom en radie på ca 500 m. Sjön Neuklosteran med sin vackra strand ligger ca 1,5 km bort. Lägenheten moderniserades 2019 och är utrustad med ett vardagsrum (stoppade möbler, platt-TV, radio/CD), ett sovrum (3 x enkelsäng), ett kök (matplats, elektrisk spis, kylskåp med frys, mikrovågsugn, diverse köksutrustning), ett badrum med badkar/toalett och ett separat rum för fritidsaktiviteter. Det finns också en parkeringsplats framför huset och en barnstol för små barn. Cyklar (olika storlekar) kan hyras på plats och medtagna cyklar kan förvaras på ett säkert sätt.I totalpriset ingår slutstädning, sänglinne, handdukar, vatten och energiförbrukning. Semesterlägenheten hyrs inte ut till byggnadsarbetare/företag!Neukloster är en liten stad i nordvästra Mecklenburg i utkanten av Sternbergs sjödistrikt. I stadens centrum ligger Neuklosteraner See, en vacker bad- och fiskesjö med en stor badstrand, båtuthyrning och snackbar. Tack vare de goda kommunikationerna (motorvägarna A 20 och A 14) kan Schwerin (37 km), Rostock (45 km) och Östersjön (Hansastaden Wismar 20 km) nås på ca 30 minuter med bil. Förutom de många gamla byggnaderna är klosterkyrkan från 1219 med sina många värdefulla utställningsföremål också värd ett besök.

Lägenhet i Graal-Müritz, Tyskland (DMK732)

En semester vid havet med en vacker strand och omfattande promenader i skogen - här i Graal-Müritz kan du få båda delarna tillsammans. Östersjön med sin fem kilometer långa sandstrand ligger bara några minuter bort, och i kustskogen kan du gå långa promenader i det naturliga läkande klimatet av havs- och skogsluft.Den modernt inredda semesterlägenheten på övervåningen ligger i semesterparken Küstenwald i utkanten av Graal-Müritz, inte långt från Östersjön.I det ljusa kök-rumsrummet med bäddsoffa (1,75 x 1 m), matbord och öppet, välutrustat kök kan du tillbringa mysiga timmar med familjen.I sovrummet med dubbelsäng drömmer du underbart och börjar nästa morgon utvilad in i den nya dagen.Från balkongen har du en fantastisk utsikt över skogen. Här kan du avsluta dagen underbart med en sval öl eller ett gott glas vin.För avkopplande dagar på stranden eller aktiva utflykter i omgivningarna är semesterlägenheten den perfekta utgångspunkten. Ett flertal välutvecklade cykel- och vandringsleder inbjuder dig att utforska omgivningarna. Östersjöns fem kilometer långa och fina sandstrand, det 12 000 hektar stora skogsområdet Rostocker Heide eller högmossen med sällsynta djur och växter erbjuder många möjligheter till rekreation och avkoppling.På bara några minuter når du också det traditionella Östersjöbadet Graal-Müritz, som med sin goda infrastruktur bjuder in till vistelse.Andra utflyktsmöjligheter som Hansastaden Rostock eller halvön Fischland-Darß ligger inte heller långt från ditt semesterparadis.Den mysiga semesterlägenheten är den perfekta utgångspunkten för avkopplande dagar vid Östersjön och stranden eller utflykter i närområdet. Här finns något för alla

Stuga - Semesterhus i Kühlungsborn/Kröpelin, Tyskland (DMK332)

Denna funktionellt inredda semesterbungalow är omgiven av ängar och skog och är idealisk för semesterfirare med enkla krav. Bungalowens utrustning är mycket enkel. En dubbelsäng samt en enkelsäng finns tillgängliga, så att det finns tillräckligt med plats för 3 personer.Om du älskar lugn och natur är det här rätt ställe för dig. Bungalowen ligger på en stor trädgårdstomt. Njut av lugnet och avkopplingen i ett naturskönt område, men du behöver inte heller gå miste om flairen från de närliggande Östersjöorterna. Hyresvärden erbjuder även cyklar (på begäran). Du kan koppla av på den stora tomten med solgräsmatta, grilla på kvällen och dina barn kan busa tillräckligt mycket.Det är 3 km till den vackra Östersjöorten Kühlungsborn eller 8 km till Rerik, där breda, vita sandstränder, en pir, en strandpromenad, restauranger, kaféer, en shoppingmile, en simbassäng, minigolf, en klätterskog och seglingsmöjligheter från båthamnen väntar på dig. Rostocks djurpark och till exempel det oceanografiska museet i Stralsund är idealiska för en dagsutflykt. Du kan också snabbt nå Warnemünde. Där kan du ta en båt för en kort eller lång resa till Danmark. Ett besök i den gamla hansestaden Lübeck är möjligt. Den ligger bara en timmes bilresa från dig.

Stuga - Semesterhus i Verchen, Tyskland med båt (DZV704)

Semesteranläggningen med flera semesterhus för 6 till 8 personer ligger på en 12 000 kvadratmeter stor tomt direkt vid sjön Kummerow, endast åtskild från stranden och lekplatsen av vägen längs sjön. Lugnt läge i utkanten av byn. De 135 kvadratmeter stora semesterhusen är identiskt inredda och har två våningsplan. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum/matplats med stoppade möbler, matbord, platt-TV, radio/CD och DVD, ett fullt utrustat pentry med keramikhäll, ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin och olika köksmaskiner samt ett badrum med dusch/WC. På övervåningen finns 3 sovrum (2 x dubbelsäng, 1 x dubbelsäng + bäddsoffa) och ett badrum med WC och badkar. En gästsäng kan tillhandahållas vid behov. En barnsäng, barnstol och fotpall finns tillgängliga för små barn. Husen är uppvärmda med elvärme (nattvärmare) och delvis med golvvärme. W-LAN finns tillgängligt i begränsad omfattning inom anläggningen.Varje hus har möblerad terrass, balkong (utom DZV705, DZV706, DZV707), grill och parkeringsplats. Båtar (med och utan motor) och cyklar kan hyras på plats. En ny lekplats med gungor, gungbrädor, klätterställning, kaninhägnad, grävlåda, bordtennisbord och stor lekplats anlades direkt på tomten år 2017. Serviceavgifter (på plats): Uppvärmningsenergi (el) och vatten enligt förbrukning. Du måste ta med egna handdukar. Sänglinne kan hyras på plats. Husdjur: Husdjur är tillåtna i denna fastighet.Verchen är en liten idyllisk ort vid Kummerowsjöns norra strand med badstrand, lekplats, båt- och cykeluthyrning och goda fiskemöjligheter. Brygga ca 1 km. Distriktsstaden Demmin ligger ca 14 km bort. I byn finns också olika matställen, en fiskrestaurang och en liten lanthandel. Kummerow-sjön är den åttonde största sjön i Tyskland. Dess biologiska mångfald och delvis orörda natur gör den till ett eldorado för sportfiskare, vattenvandrare och natursemestrare som söker lugn och ro. Omgivningen har förblivit lantlig och har behållit sin orörda karaktär. Här finns ingen massturism utan en skonsam turism. Semesteranläggningen med 14 semesterhus ligger på en 12 000 kvadratmeter stor tomt direkt vid sjön Kummerow och skiljs från stranden och lekplatsen endast av sjövägen. Lugnt läge i utkanten av byn.