Lägenhet i Morschen, Tyskland nära golfbana (DHE289)

I hjärtat av Tyskland välkomnar denna vackra och mysiga semesterlägenhet dig i ett attraktivt korsvirkeshus.Fly din hektiska vardag och storstadslivet och tillbringa en lugn och avkopplande semester i denna smakfulla semesterlägenhet i Heina. Tillsammans med dina nära och kära kan du njuta av din semesterrutin i den välutrustade lägenheten, njuta av de smakfulla rummen medan du lagar mat i det ljusa köket och kopplar av på hörnsoffan.Gå ut på den söta terrassen på morgonen, drick ditt kaffe och lyssna på fågelsången. Blicka ut över den omgivande landsbygden och diskutera dagens aktiviteter.Du kan tillbringa din semester med att vandra, cykla och fiska i de närliggande vattnen. En varm sommardag lockar också strömmen till ett dopp. Upptäck och besök de små städerna i området och ta en promenad genom korsvirkesgatorna. Du kan också tillbringa en dag i Kassel eller uppleva naturen i nationalparken Kellerwald-Edersee.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE146)

Ditt fritidshus (by 3, hus nr 107) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Semesterhusplatserna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE172)

Ditt fritidshus ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor och avgränsade från varandra med häckar och träd. Semesterhuset är möblerat som standard. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE147)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 44) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Semesterhusplatserna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.Observera: Bastun och bubbelpoolen värms upp med ved, ta med egen ved.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland med sjöutsikt (DHE196)

Semesterhuset ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska bergen. Tomterna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda.Semesterhuset har plats för 6 personer, och vid fint väder kan du njuta av solen på balkongen eller terrassen.För fritidsaktiviteter finns det en trimningsled och vandringsleder i närheten.Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda, mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Lägenhet i Wesertal-Gieselwerder, Tyskland (DWE108)

Semesterlägenhet på den "tyska sagovägen" i Weserbergland. Detta är rätt plats för dig, oavsett om du vill koppla av och njuta eller vara riktigt äventyrlig och aktiv. Du kan till exempel cykla längs Wesercykelvägen eller Hessian R1, använda det väl skyltade nätverket av vandringsleder i Solling och Reinhardswald, besöka inomhusbadet i Oedelsheim, utomhusbadet i byn eller Weserbergland Therme med bastubåt på Weser i Bad Karlshafen. Detta är också den rätta platsen för kultur- och äventyrsutflykter. På den tyska sagorutten lockar till exempel Sababurg i Reinhardswaldskogen eller Dr. Eisenbarth-staden Hann. Münden. Missa inte heller en utflykt till Einbeck, ölbryggeristaden, och till Höxter med världsarvet Corvey Abbey and Castle. Viltparkerna i Neuhaus/Solling och i Sababurg är också sevärda resmål för unga och gamla. Eller så kan du helt enkelt njuta av de underbara fackverkstäderna längs Weser med sina flodpromenader och många ställen att stanna till på för att ta en förfriskning och shoppa.

Lägenhet i Am Sternberg 221, (DE3558.200.31)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Am Sternberg 221", 3-room apartment on the top floor. Spacious and bright, with sloping ceilings, beautiful furnishings: living/dining room with Scandinavian wood stove, dining table and satellite TV (flat screen), radio. Exit to the balcony. 1 double bedroom. 1 room with 2 beds. Open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Electric heating. Parquet floors. Balcony. Balcony furniture. Facilities: washing machine, dryer, baby cot, logs (extra). Internet (WiFi, free). Reserved parking at the house. Please note: non-smokers only. Private entrance, smoke alarm.

Lägenhet i Jesberg / Densberg, Tyskland nära golfbana (DHE276)

Vackert belägen semesterlägenhet med en underbar utsikt över landsbygden.Gör dig bekväm i denna attraktiva semesterbostad med bra läge och njut av en avkopplande semester. Du har 2 sovrum till ditt förfogande, varav ett är ett genomgångsrum. Lägenheten är mysigt och inbjudande inredd. Barnsängkläder finns tillgängliga.En grill och bekväma trädgårdsmöbler inbjuder till trevliga timmar utomhus. En parkeringsplats finns också tillgänglig.Semesterhusets läge direkt i naturparken Kellerwald-Edersee är perfekt för vandring, jakt och promenader i naturen. Här kommer själen till vila. Vandringsleden Kellerwaldsteig börjar precis utanför dörren (156 km total längd). Två djurparker ligger ca 30 -35 km bort. Du kan också besöka fackverks- och domkyrkostaden Fritzlar (ca 30 km), Marburg med slottet Marburg (ca 50 km) eller kulturstaden Kassel. Vid Edersee, ca 30 km bort, väntar många aktiviteter på dig, bland annat kan du hyra en båt. En vatten trampbassäng ligger 300 meter bort.Tillbringa en aktiv och avkopplande semester här!

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med sjöutsikt (DHE175)

Ditt fritidshus (by 1, hus nr 23) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Frankenau, Tyskland (DHE340)

Du bor i halva huset i bungalowstil. Alla rum och terrasser ligger på marknivå. Bungalowen är rymlig, ljus och har små täckta terrassnischer. Inredningen är individuellt utformad och har både en hemtrevlig och praktisk karaktär. Vardagsrummet och matsalsdelen är luftkonditionerade.Catering kan ordnas på begäran och mot en avgift via serviceavdelningen. Här kan du boka till exempel frukostbuffé, catering för små festligheter eller shoppingtjänst.En rökdetektor och CO-detektor samt nödbelysning finns i fastigheten. Du kan göra det bekvämt framför den vedeldade kaminen i vardagsrummet under kalla dagar.Boendet är omgivet av gräsmattor. Huset har en terrass med trädgårdsmöbler och ger en behaglig semesterkänsla. Husets entréområde är utrustat med en veranda.Turistkarta finns tillgänglig på begäran av ägaren (ca 5?/dag).Internet och tv-mottagning är också gratis i semesterhuset. E-laddningsstation Wallbox upp till 11 kW finns tillgänglig.Det här semesterhuset ligger inbäddat mellan Sauerland och Hessiska bergen, är särskilt lämpligt för naturälskare och familjer och ligger i en semesterby nära skogen i den södra kanten av UNESCO:s världsnaturarv Kellerwald Edersee Nationalpark.Nationalparken Kellerwald erbjuder många vandringsleder, den nya klockan Kellerwalduhr, gården Archehof och kapellet Quernst på en kulle. Vid sjön Edersee väntar en djurpark och en klätterpark på de äventyrslystna och mycket mer.Ridsportentusiaster kan ta ridlektioner i semesterbyns omedelbara närhet, åka på en rundtur med täckt vagn och vid behov även stalla sin egen häst för att tillbringa semestern tillsammans.Sportfiskare kommer till sin rätt vid den närliggande Edersee. Över Edersee reser sig slottet Waldeck, en medeltida pärla som har gett namn åt hela turistregionen.

Stuga - Semesterhus i Oberaula/Hausen, Tyskland nära golfbana (DHE212)

Detta mysiga och bekvämt inredda semesterhus ligger inbäddat i skogar och fält vid foten av Eisenberg och erbjuder underbar lugn och avkoppling. Tillgången till huset är på marknivå.På bottenvåningen finns ett vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. De övre två sovrummen, vart och ett med 2 och 3 sängar, och ett badrum nås via en öppen stentrappa. Serviceavgifterna ingår i hyran.För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga, vandringsleder och en badplats vid sjön i närheten.På ca 2 km avstånd finns shoppingmöjligheter, bland annat bagerier, slakteri, stormarknader, restauranger, caféer, apotek, läkare, bensinstation, bank och postkontor. Kommunen Oberaula är en klimatsmart kurort och tillhör turistregionen Rotkäppchenland, som bjuder in till kultur och natur i bröderna Grimms och deras sagors fotspår. Förutom vandringar i det tätbevuxna området i Knüllbergen och dess utlöpare finns det cykelturer på Rotkäppchen-Bahnradweg (rödluva-järnvägscykelvägen).Golfentusiaster hittar också sin lycka på den attraktiva 18-håls golfbanan 1,5 km bort. Där får du rabatt på greenfee som gäst i det här semesterboendet. På sommaren bjuder skogsbadet i Katzbachtal, 1,5 km bort, på förfriskningar och det är bara 5 km till badsjön i Kirchheims sjöpark med möjligheter till vattenskidåkning. Under de kallare månaderna är familjebadet Aqua Fit med bastuvärld i Bad Hersfeld (ca 25 km) ett bra alternativ. Fiske är möjligt vid olika sjöar. Tennisklubben Oberaula erbjuder gärna sina faciliteter för dig. Kanotpaddling på Fulda och lekäventyr i Jahnpark Bad Hersfeld är stora upplevelser.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE149)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 47) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. Koppla av i bastun eller i bubbelpoolen (ta med ved).För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Frankenau, Tyskland (DHE357)

Du bor i halva huset i bungalowstil. Alla rum och terrasser ligger på marknivå. Lutningen kompenseras av endast några få trappsteg i utomhusområdet. Bungalowerna är rymliga, ljusa och har små täckta terrassnischer.Inbäddad mellan Sauerland och de hessiska bergen är denna semesterhusby särskilt lämplig för naturälskare och familjer. Byn erbjuder allt från semesterlägenheter i små timrade hus till parhus i bungalowstil och mysigt inredda fritidshus.Boendena är spridda över hela anläggningen och alla är omgivna av gräsmattor. Varje hus har en terrass med trädgårdsmöbler och förmedlar en behaglig semesterkänsla.Nationalparken Kellerwald erbjuder många vandringsleder, den nya Kellerwalduhr och Archehof. Vid sjön Edersee väntar en djurpark och en klätterpark på äventyrslystna.Dessutom är internet och TV-mottagning i semesterhuset gratis via Unitymedia.Ryttarentusiaster kan ta ridlektioner i parkens omedelbara närhet, åka på en rundtur med täckt vagn och vid behov även stalla sin egen häst för att tillbringa en semester i Hessen tillsammans.Sportfiskare kommer till sin rätt vid den närliggande Edersee. Över Edersee tornar slottet Waldeck, en medeltida pärla som har gett namn åt hela turistregionen. Du bör inte heller missa ett besök i de romantiska fackverksstäderna i området, till exempel Frankenberg, Korbach eller Bad Wildungen. Där hittar du lugna hörn samt kulturutbud och attraktiva shoppingmöjligheter.Andra boenden i denna semesterpark: DHE300-360.

Lägenhet i Am Sternberg 224, (DE3558.200.24)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Am Sternberg 224", 3-room apartment 75 m2, on the upper floor. Partly with sloping ceilings, cosy furnishings: living/dining room 40 m2 with open-hearth fireplace and cable TV (flat screen), hi-fi system. Exit to the balcony. 1 room 10 m2 with 1 double bed (160 cm, length 200 cm). 1 room 10 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Kitchenette (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine). Bath/WC. Electric heating. Large balcony 10 m2, south facing position. Balcony furniture. Facilities: logs (extra). Internet (WiFi, free). Reserved parking at 10 m. Please note: non-smokers only. Private entrance, smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland nära golfbana (DHE224)

Vackert semesterhus i de nordhessiska bergen.Tillbringa en avkopplande semester i detta ljusa och bekväma semesterhus med vedeldad spis. På två våningar hittar du allt du behöver för att känna dig som hemma och kan samlas i soffan på kvällen för att spela spel eller titta på en film. På morgonen kan du njuta av solen och ditt kaffe på terrassen eller balkongen, varifrån du har en utmärkt utsikt över det gröna landskapet. Avsluta kvällarna med en grillfest på terrassen och njut av fritiden utan att göra någonting.Om du vill vara mer aktiv kan du utforska ett fitnessspår och vandringsleder i närheten och njuta av lugnet i naturen. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda i mitten av de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel cykelvägen Little Red Riding Hood Country Railway, cykelvägen Schwalm och cykelvägen Fulda. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara några kilometer bort och välkomnar besökarna med en fantastisk korsvirkesburen gammal stad samt många spa-, kultur- och fritidsanläggningar, är också en mycket rekommenderad utflykt. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Stuga - Semesterhus i Erzeberg, med pool och bastu (DE3504.601.3)

Bungalow "Erzeberg". 800 m from the centre of Balhorn, 5 km from the centre of Bad Emstal, 20 km from the centre of Kassel. For shared use: property 40'000 m2 (fenced), meadow, indoor pool (12 x 4 m). Boccia. In the complex: reception, restaurant, sauna (extra). Washing machine, tumble dryer (for shared use, extra). Parking. E-charging station. Supermarket 1 km, outdoor swimming pool 1 km. 2-room bungalow 50 m2. Modern furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table, satellite TV and radio. Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed. Open kitchen (4 gas rings, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE148)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 45) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.Observera: Spabadet värms upp med ved, ta med egen ved.

Lägenhet i Am Sternberg 223, (DE3558.200.32)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Am Sternberg 223", 3-room apartment 75 m2, on the ground floor. Spacious and bright, beautiful furnishings: living/dining room with Scandinavian wood stove, dining table, satellite TV and flat screen. Exit to the garden. 1 double bedroom. 1 room with 2 beds. Open kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Electric heating. Large terrace, lawn. Terrace furniture. Facilities: washing machine, baby cot, logs (extra). Internet (WiFi, free). Reserved parking at the house. Please note: non-smokers only. Private entrance, smoke alarm.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE182)

Ditt fritidshus ligger i Kirchheims fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för fritidshusen är omgivna av egna gräsmattor, tomterna är öppna bredvid varandra. Huset är inrett i modern lantlig stil. Kärleksfulla detaljer i barnrummen och sovrummen välkomnar gästen. Barnen har en miljö där de kommer att känna sig hemma. Många saker är utformade med barn i åtanke. För fritidsaktiviteter finns det en trimningsled och vandringsleder i närheten.Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Spangenberg, Tyskland nära golfbana (DHE254)

Detta renoverade timmerhus ligger i stadsdelen Metzebach i Spangenberg i Hessen och erbjuder plats för upp till 7 personer. På grund av sitt läge är det idealiskt för naturälskande vandringsentusiaster.Det vackra semesterhuset från 1700-talet renoverades 2017 och kombinerar modern inredning med traditionella element. På bottenvåningen hittar du det fullt utrustade köket samt vardagsrummet och matsalen, där du kan göra det bekvämt för hela familjen.På första våningen finns 4 separata sovrum. Tre av sovrummen har varsin mysig dubbelsäng, det fjärde sovrummet är utrustat med två enkelsängar. Semesterhuset lämpar sig därför väl för en stor familj eller vänliga par.Den öppna terrassen med en trevlig sittgrupp och grill bjuder in till gemensamma måltider utomhus. Här kan du koppla av och njuta av dagen.Ridturer för barn kan bokas direkt med ägaren på helgerna. Du kan också beställa klassisk fyllning av kylskåpet på ankomstdagen efter överenskommelse med ägaren.I omgivningarna finns många möjligheter till vandring, cykelturer och naturutflykter. Det finns skyltade vandringsleder och cykelvägar.Utflykter till höga Meissner, Edersee och dess omgivningar, till Malsfeld, Hess, Lichtenau, Melsungen, Kassel eller Bad Hersfeld är möjliga.

Stuga - Semesterhus i Erzeberg, med pool och bastu (DE3504.601.2)

Bungalow "Erzeberg". 800 m from the centre of Balhorn, 5 km from the centre of Bad Emstal, 20 km from the centre of Kassel. For shared use: property 40'000 m2 (fenced), meadow, indoor pool (12 x 4 m). Boccia. In the complex: reception, restaurant, sauna (extra). Washing machine, tumble dryer (for shared use, extra). Parking. E-charging station. Supermarket 1 km, outdoor swimming pool 1 km. 2-room bungalow 45 m2. Modern furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed, dining table, dining nook, satellite TV, radio and DVD. Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed. Open kitchen (4 gas rings, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm, fire extinguisher.

Lägenhet i Eschwege, Tyskland (DHE204)

Ovanför Eschweges tak kan du njuta av en nyrenoverad takvåning som är stilfullt inredd i shabby-stil. Du bor nära centrum och ändå i ett lugnt bostadsområde. Från lägenhetens rymliga takterrass har du utsikt över hela staden till bergen i Hohe Meißner.Strandstolen på takterrassen är en utmärkt plats för avkoppling!Husdjur är särskilt välkomna här: en hundbädd i XXL-storlek och hundskålar finns tillgängliga.Distriktsstaden Eschwege ligger i den allra nordligaste delen av Hessen, direkt vid gränsen till Thüringen. Å ena sidan kännetecknas den av övre Werratal med Werratalsee, som inbjuder till bad, segling, surfing eller en rundtur med "Werranixe". Å andra sidan ligger den också direkt vid naturreservatet Meißner och det hessiska Schweiz nära Meinhard. Mer än 1 000 fackverkshus i den gamla staden, slående och figurativa platta snickerier, gågator, kaféer och värdshus inbjuder besökare till att strosa och dröja kvar. Sportentusiaster frestas av klätterskogen, kanotturer, cykling på Werratalcykelvägen eller vandring på förstklassiga stigar samt Nordic Walking.

Stuga - Semesterhus i Twistesee - Sauerland, Tyskland nära golfbana (DHE366)

Drömmer du om en semester på en idyllisk plats med möjlighet till aktiviteter i naturen? Då är detta semesterhus rätt val!Det attraktiva huset med tak är den perfekta basen för en avkopplande semester i Sauerland. Gör dig själv och dina nära och kära riktigt bekväma i de hemtrevliga rummen, som får sin speciella charm av varma färger och element av trä. Koppla av i badkaret efter en aktiv dag och se fram emot sällskapliga kvällar i den inbjudande hörnsoffan i vardagsrummet.Utanför bjuder terrassen in till att njuta av några solstrålar med utsikt över lövträden, kanske med en kopp kaffe eller en kall dryck.Du kan promenera till sjön där du kan fiska och bada. I närheten av huset finns en lekplats, volleybollplan, bordtennisbord och grillplats. I området runt Twistesee kan du också njuta av cykling och vandring. Besök barockstaden Bad Arolsen med sina många butiker, museer, kaféer och restauranger. I nationalparken Kellerwald-Edersee kan du delta i guidade vandringar eller besöka djuren i djurparken. På vintern är Willingen ett fantastiskt skidområde inom räckhåll.Använd semesterhuset som utgångspunkt för många spännande utflykter när som helst på året!

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE144)

Ditt fritidshus (by 1, hus nr 28) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE125)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 46) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.Observera: Bastun och bubbelpoolen värms upp med ved, ta med egen ved.

Stuga - Semesterhus i Kellerwald-Liebe, (DE3558.200.34)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Kellerwald-Liebe", 4-room house 75 m2 on 2 levels. Renovated in 2023, tasteful and cosy furnishings: living/dining room with Scandinavian wood stove and cable TV (flat screen). Exit to the garden, to the terrace. Open kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, electric coffee machine) with dining nook. Shower/WC, sep. WC. Upper floor: (spiral staircase), 1 room with sloping ceilings with 1 double bed. Exit to the balcony. 1 room with sloping ceilings with 1 double bed. 1 room with sloping ceilings with 1 bed. Electric heating, air-conditioning. Small balcony 5 m2, terrace 20 m2, patio 100 m2. Terrace furniture. View of the forest. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Reserved parking at the house. Please note: non-smoking house. 1 pet/ dog allowed.

Lägenhet i Am Sternberg 206, (DE3558.200.7)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Am Sternberg 206", 3-room apartment 75 m2, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 40 m2 with satellite TV (flat screen). Exit to the garden, to the terrace. 1 room 10 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). 1 room 10 m2 with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Kitchenette (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, kettle, electric coffee machine, combination microwave). Shower/WC. Electric heating, air-conditioning, forced-air heating. Terrace, lawn 200 m2. Terrace furniture, barbecue. Facilities: children's high chair. Internet (WiFi, free). Reserved parking at 10 m. Please note: non-smokers only. Private entrance, smoke alarm, fire extinguisher. Access from the parking lot to the apartment through 7 steps.

Stuga - Semesterhus i Robinson, (DE6447.602.2)

Child friendly resort "Ferienpark Ronshausen". 165 houses in the resort. In the district of Machtlos 6 km from the centre of Ronshausen, on the outskirts, 23 km from the centre of Fulda, 35 km from the centre of Eisenach. For shared use: park 19 ha with plants and trees. Children's playground. In the complex: reception, table tennis, table football, kiosk, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Central parking spaces. Supermarket 6 km, restaurant 5 km, outdoor swimming pool 6 km. The photo is just an example. "Robinson", 3-room house 59 m2. Practical furnishings: living room with satellite TV. Exit to the terrace. 1 double bedroom. 1 room with 2 beds. Open kitchen (4 hot plates, oven, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace, lawn 300 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Please note: smoke alarm, fire extinguisher. The property is one of a type of property or apartment.

Stuga - Semesterhus i Scout, (DE6447.602.3)

Child friendly resort "Ferienpark Ronshausen". 165 houses in the resort. In the district of Machtlos 6 km from the centre of Ronshausen, on the outskirts, 23 km from the centre of Fulda, 35 km from the centre of Eisenach. For shared use: park 19 ha with plants and trees. Children's playground. In the complex: reception, table tennis, table football, kiosk, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Central parking spaces. Supermarket 6 km, restaurant 5 km, outdoor swimming pool 6 km. The photo is just an example. "Scout", 2-room semi-detached house 42 m2. Practical furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed and satellite TV. Exit to the terrace. 1 room with 2 sleeping facilities. Open kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace, garden 300 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Please note: smoke alarm, fire extinguisher. The property is one of a type of property or apartment.

Stuga - Semesterhus i Winnetou, (DE6447.602.1)

Child friendly resort "Ferienpark Ronshausen". 165 houses in the resort. In the district of Machtlos 6 km from the centre of Ronshausen, on the outskirts, 23 km from the centre of Fulda, 35 km from the centre of Eisenach. For shared use: park 19 ha with plants and trees. Children's playground. In the complex: reception, table tennis, table football, kiosk, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Central parking spaces. Supermarket 6 km, restaurant 5 km, outdoor swimming pool 6 km. The photo is just an example. "Winnetou", 3-room house 68 m2 on 2 levels. Object suitable for 4 adults + 2 children. Practical furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV. Exit to the terrace. Open kitchen (4 hot plates, oven, electric coffee machine). Shower/WC. Top floor: 1 double bedroom with sloping ceilings. With sloping ceilings, 1 room with 2 beds and 2 sleeping facilities. Gas heating. Terrace partly roofed, lawn 300 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Please note: smoke alarm, fire extinguisher. The property is one of a type of property or apartment. Please note: From the double room, an open, slanting bunk under the roof (height not suitable for adults), with a matrass (1,40 m large) for children, is accessed by a vertical ladder. There can be a room with 2 beds instead of a double room.

Lägenhet i Frankenau, (DE3558.200.38)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Sternberg 227", 3-room apartment 75 m2 on 1st floor. Modern and cosy furnishings: living/dining room with Scandinavian wood stove, satellite TV and radio. Exit to the balcony. 1 room with 1 double bed. 1 room with 2 beds. Open kitchen (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer). Shower/WC. Electric heating. Large balcony. Balcony furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Maximum 2 pets/ dogs allowed. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Frankenau, Tyskland (DHE307)

I semesterparken Frankenau bor du i ett av de så kallade häxhusen. Dessa mysiga hus erbjuder plats för upp till 6 personer. De två övre sovrummen har snedtak.Den här semesterhusbyn ligger inbäddad mellan Sauerland och de hessiska bergen och är särskilt lämplig för naturälskare och familjer. Byn erbjuder allt från semesterlägenheter i små timrade hus till parhus i bungalowstil och mysigt inredda semesterhus.Boendena är spridda över hela anläggningen och alla är omgivna av gräsmattor. Varje hus har en terrass med trädgårdsmöbler och förmedlar en trevlig semesterkänsla.Nationalparken Kellerwald erbjuder många vandringsleder, den nya Kellerwalduhr och Archehof. Vid Edersee väntar en viltpark och en klätterpark på de äventyrslystna.Dessutom är internet och TV-mottagning i semesterhuset gratis via Unitymedia.Ryttarentusiaster kan ta ridlektioner i parkens omedelbara närhet, åka på en rundtur med täckt vagn och vid behov även stalla sin egen häst för att tillbringa en semester i Hessen tillsammans.Sportfiskare kommer till sin rätt vid den närliggande Edersee. Över Edersee tornar slottet Waldeck, en medeltida pärla som har gett namn åt hela turistregionen. Du får inte heller missa ett besök i de romantiska fackverksstäderna i området, till exempel Frankenberg, Korbach eller Bad Wildungen. Där hittar du lugna hörn samt kulturutbud och attraktiva shoppingmöjligheter.Andra boenden i denna semesterpark: DHE300-360.

Stuga - Semesterhus i Am Sternberg 40, (DE3558.200.13)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Am Sternberg 40", 4-room house 75 m2 on 2 levels, on the ground floor. Partly renovated in 2022, cosy and wooden furniture furnishings: living/dining room 25 m2 with cable TV (flat screen), hi-fi system and wood-burning stove. Exit to the terrace, to the patio. 1 room 12 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), hand-basin and separate WC. Open kitchen 8 m2 (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: (spiral staircase), 1 room 12 m2, with sloping ceilings with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), hand-basin. Exit to the balcony. 1 room 11 m2, with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm), hand-basin. Exit to the balcony. Electric heating, air-conditioning. Small balcony 5 m2, south facing position, large terrace 20 m2 partly roofed, patio, lawn 100 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable), deck chairs (2). Facilities: logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. The rooms on the ground floor are connected by stairs (mezzanine).

Stuga - Semesterhus i Frankenau, Tyskland (DHE309)

I semesterparken Frankenau bor du i ett av de så kallade häxhusen. Detta mysiga semesterhus "Waldmaus" erbjuder plats för upp till 6 personer i regionen Kellerwald-Edersee. De två övre sovrummen har snedtak.Huset har nya, högkvalitativa madrasser med anti-mittskydd. Köket är fullt utrustat och har en brödrost, filterkaffemaskin och en Senseo-kaffepodmaskin. En vattenkokare och en filterkaffemaskin finns också tillgängliga.Vardagsrummet har fått sin nya mittpunkt: En vedeldad kamin som värmer huset behagligt under den svala årstiden och skapar en drömlik atmosfär. Detta minskar också uppvärmningskostnaderna på vintern. Huset försörjs med 100 % grön el. Njut av utsikten över kaminen eller grönskan genom de stora fönstren med utsikt över trädgården och terrassen.Det finns gott om utrymme för barnen att leka. De små kan gräva i den stora sandlådan medan de äldre spelar badminton på gräsmattan. Det finns förresten ett stort urval av barnleksaker i huset, som ni gärna får använda.De små gästerna kommer också att känna sig hemma här: Förutom låsbara balkongdörrar, leksaker och sandlåda finns det även en nattlampa i hallen och även en nattlampa i uttaget. Toalettsitsarna kan sänkas och en har en integrerad toalettstol för barn.Duschen har en extra djup duschbricka som är bra för små barn att bada i. Det finns ett fallskydd för sängen. Ett första hjälpen-kit finns med. Dessutom är de flesta uttag utrustade med barnsäkra lås. Huset har brandvarnare, brandsläckare och CO-detektorer.I huset finns en DVD-spelare med BlueRay-spelare, på vilken många filmer är förinstallerade utan kostnad.Det finns plats för alla vid det stora vardagsrummet. Två Stokke barnstolar finns tillgängliga för de små gästerna. I den övre köksdelen finns ytterligare en matgrupp.Inbäddad mellan Sauerland och Hessiska bergen är denna semesterhusby särskilt lämplig för naturälskare och familjer. Byn erbjuder allt från semesterlägenheter i små timrade hus till parhus i bungalowstil och mysigt inredda fritidshus.Boendena är spridda över hela anläggningen och alla är omgivna av gräsmattor. Varje hus har en terrass med trädgårdsmöbler och förmedlar en trevlig semesterkänsla.Nationalparken Kellerwald erbjuder många vandringsleder, den nya Kellerwalduhr och Archehof. Vid Edersee väntar en viltpark och en klätterpark på de äventyrslystna. Dessutom är internet och tv-mottagning i semesterhuset gratis via Unitymedia.Ryttarentusiaster kan ta ridlektioner i parkens omedelbara närhet, åka på en rundtur med täckt vagn och vid behov även stalla sin egen häst för att tillbringa en semester i Hessen tillsammans.Sportfiskare kommer till sin rätt vid den närliggande Edersee. Över Edersee tornar slottet Waldeck, en medeltida pärla som har gett namn åt hela turistregionen. Du bör inte heller missa ett besök i de romantiska fackverksstäderna i området, till exempel Frankenberg, Korbach eller Bad Wildungen. Där hittar du lugna hörn samt kulturutbud och attraktiva shoppingmöjligheter.Andra boenden i denna semesterpark: DHE300-360.

Lägenhet i Am Sternberg 250, (DE3558.200.30)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Am Sternberg 250", 3-room apartment 65 m2, lower ground floor. Bright, fully renovated in 2020, very comfortable and tasteful furnishings: living/dining room with Scandinavian wood stove and satellite TV (flat screen), radio. Exit to the terrace. 2 double bedrooms. Open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Large terrace. Terrace furniture, barbecue. Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Reserved parking at the house. Please note: suitable for families. Non-smokers only. Private entrance, smoke alarm. The apartment is in a cul-de-sac, on the edge of the forest. About 500 m² plot, own trampoline.

Lägenhet i Breuna, Tyskland nära golfbana (DHE004)

Detta individuellt byggda semesterhus i det idylliska skogs- och vandringsområdet imponerar med sitt lugna läge i hjärtat av Tyskland. Här finns tre separata sovrum med varsitt badrum, ett välutrustat kök, en matplats och ett vardagsrum samt tre separata terrasser. Så ni kan tillbringa semestern tillsammans och även komma bort från varandra ibland.På några minuters promenad är du i Breunas livliga centrum med många shoppingmöjligheter. Hästgården Rappenhof ligger också inom gångavstånd ? här kommer hästfantaster ? särskilt islandshästar ? att få sitt lystmäte. Vattensportsentusiaster, t.ex. vattenskidåkning, hittar goda förhållanden vid Twistesee, Diemelsee eller Edersee. De kulturintresserade kommer att hitta vad de söker i museistaden Kassel, ca 30 km bort, eller i Bad Wilhelmshöhe i Unescos världsarvsområde Bergpark Wilhelmshöhe. Du bör också definitivt planera in ett besök i den före detta hansestaden Warburg, bara 11 km bort, som imponerar med sin till stor del bevarade stadsmur, sina befästa torn och sin medeltida stadsbild. Bostadsstaden Bad Arolsen ligger cirka 20 minuter bort. Prinsessan Emma zu Waldeck und Pyrmont, senare Nederländernas drottning, föddes här.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland med sjöutsikt (DHE214)

Ditt fritidshus ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i det nordhessiska bergslandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Lägenhet i Wesertal-Gieselwerder, Tyskland (DWE001)

Semesterlägenhet på den "tyska sagovägen" i Weserbergland. Detta är rätt plats för dig, oavsett om du vill koppla av och njuta eller vara äventyrlig och aktiv. Du kan till exempel cykla längs Wesercykelvägen eller Hessian R1, använda det väl skyltade nätverket av vandringsleder i Solling och Reinhardswald, besöka inomhusbadet i Oedelsheim, utomhusbadet i byn eller Weserbergland Therme med bastubåt på Weser i Bad Karlshafen. Detta är också den rätta platsen för kultur- och äventyrsutflykter. På den tyska sagorutten lockar till exempel Sababurg i Reinhardswald eller Dr. Eisenbarthstadt Hann. Münden. Missa inte heller en utflykt till Einbeck, ölbryggeristaden, och till Höxter med världsarvet Corvey Abbey and Castle. Viltparkerna i Neuhaus/Solling och vid Sababurg är också sevärda utflyktsmål för unga och gamla. Eller så kan du helt enkelt njuta av de vackra fackverkstäderna längs Weser med sina flodpromenader och många ställen att stanna till på för att ta en förfriskning och shoppa.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE223)

Lugnt semesterhus med familjevänliga aktiviteter i närheten.Du hittar detta lugnt belägna semesterhus i Kirchheims sjöpark vid sjön Ibrastausee. De ljusa och praktiskt inredda rummen sträcker sig över två våningar och ger ett hemtrevligt intryck. Huset är mycket lämpligt för en familj eller flera vänliga par. Tillbringa en bekymmersfri semester i en mysig atmosfär och värm dig framför eldstaden under svala dagar.När vädret är fint hittar du ett trevligt hörn på terrassen som inbjuder dig att dröja dig kvar. Slå dig ner med en kopp kaffe eller din semesterläsning medan de små släpper loss på den naturliga tomten.Den närliggande Ibras-reservoaren erbjuder bra förutsättningar för både simturer och vattensporter. Den närmaste markerade vandringsleden börjar bara några hundra meter bort, om du vill upptäcka den omgivande naturen till fots.Du kan se fram emot en avkopplande semester.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE220)

Njut av en underbar semester med familj eller vänner i detta semesterhus nära Kirchheim.Husets boyta är fördelad på två våningar och erbjuder plats i tre sovrum, ett badrum, ett matkök och ett vardagsrum. Köket är utrustat med en raclettegrill, en stavmixer och två kaffemaskiner. En hårtork finns också tillgänglig för dig. Efter en aktiv semesterdag kan du koppla av i soffan med en sprakande brasa i kaminen och koppla av från vardagen.Uteplatserna är utrustade med trädgårdsmöbler och en murad grill, så här kan du göra det bekvämt för dig själv med en grillmiddag.?Seepark Kirchheim? är en öppen fritidshuspark i de hessiska bergen, cirka 4 km utanför Kirchheim. Under sommarmånaderna erbjuder sjön en vattenskidanläggning (mot en avgift). En rundslinga runt sjön inbjuder till promenader eller joggingturer.Slottet Eisenbach, slottet Wartburg, Knüll Wildlife Park, slottet Herzberg, "Takka-Tukka-Land" och mycket mer inbjuder till utflykter. De närliggande skidområdena Wasserkuppe och Eisenberg inbjuder till skidåkning på vintern.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Hessen, Tyskland med sjöutsikt (DHE297)

Vackert semesterhus i de nordhessiska bergen med sjöutsikt.Se fram emot detta mysiga och bekväma semesterhus, som ligger i en semesterhuspark. På två våningar hittar du allt du behöver för att känna dig som hemma och kan samlas i soffan på kvällen för att spela spel eller titta på en film. På morgonen kan du njuta av solen och ditt kaffe på terrassen eller balkongen, varifrån du har en utmärkt utsikt över sjön Ibra reservoar. Avsluta kvällarna med en grillkväll på terrassen och njut av ledig tid utan att göra någonting.Om du vill vara mer aktiv kan du utforska ett fitnessspår och vandringsleder i närheten och njuta av lugnet i naturen. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda i mitten av de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel Rödluvans landsvägscykelväg, Schwalm-cykelvägen och Fulda-cykelvägen. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara några kilometer bort och välkomnar besökarna med en fantastisk korsvirkesburen gammal stad samt många spa-, kultur- och fritidsanläggningar, är också en mycket rekommenderad utflykt. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE164)

Ert semesterhus (by 3, hus nr 102) ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska högländerna.Semesterhusens tomter är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. Det finns ett motionsspår och vandringsleder i närheten. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan Knüllwald-skogen och Fuldadalen, mitt i det nordhessiska höglandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel cykelvägen Little Red Riding Hood Country Railway, cykelvägen Schwalm och cykelvägen Fulda. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, bara 15 kilometer bort, är också en mycket rekommenderad utflykt och välkomnar besökare med sin magnifika korsvirkeshus gamla stad och många spa-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Lägenhet i Frankenau, Tyskland nära golfbana (DHE225)

Se fram emot den fantastiska utsikten från balkongen i den inbjudande semesterlägenheten.Välkommen till den vackra lägenheten, som är idealiskt belägen för en familjesemester eller en avkopplande semester för två med spännande utflykter och aktiviteter i naturen. Ljusa rum och modern inredning erbjuder allt du behöver för en oförglömlig semester. Koppla av i din semesteroas efter en vandring, slå dig ner i soffan på kvällen och prata länge vid den mysiga sprakande eldstaden.På balkongen kan du njuta av solen eller äta frukost utomhus - utsikten över landskapet är fenomenal.Det omgivande området inbjuder till underbara vandringar och cykelturer, och det finns en cykeluthyrningsbutik i närheten. Semesterbyn Frankenau ligger bara några meter från naturreservatet Kellerwald i en av de största sammanhängande bokskogarna i Tyskland.Njut av din semester i denna vackert belägna semesterlägenhet.

Stuga - Semesterhus i Smuk, (DE3558.200.10)

Child friendly holiday village "Frankenau", renovated in 2023. Outside the resort, 2 km from the centre of Frankenau, in the district Nationalpark Kellerwald, on a slope, 12 km from the lake, in the countryside. For shared use: badminton, volleyball court, children's playground. Bread roll service. Grocery 2 km, restaurant 2 km, bakery 2 km, bicycle rental 5 km, bus stop 400 m, railway station "Frankenberg" 15 km, outdoor swimming pool 6 km, indoor swimming pool 15 km, thermal baths 20 km, bathing lake 12 km. Golf course (18 hole) 25 km, tennis 400 m, gondola lift 27 km, fishing possibilities 700 m. Nearby attractions: KellerwaldUhr 500 m, Schloss Waldeck 27 km. Well-known ski regions can easily be reached: Winterberg 45 km, Willingen 50 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 28 km. Hiking paths: Nationalpark Kellerwald 500 m. Please note: suitable for families. Neighbourhood highly sensitive to noise. Quietness and good behaviour expected. Some of the holiday homes can be reached through the stairs. At the park entrance bistro/café with sun terrace, breakfast, Sunday buffet, Sky TV, mini market and bread service (limited opening hours out of season). "Smuk", 4-room house 75 m2 on 2 levels, on the ground floor. Cosy and wooden furniture furnishings: living/dining room 25 m2 with Scandinavian wood stove and cable TV (flat screen), hi-fi system. Exit to the terrace, to the patio. 1 room 12 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), hand-basin and separate WC. Open kitchen 8 m2 (4 hot plates, oven, dishwasher, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: (spiral staircase), 1 room 12 m2, with sloping ceilings with 1 double bed (160 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. 1 room 11 m2, with sloping ceilings with 2 beds (80 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. Electric heating. Small balcony 5 m2, south facing position, large terrace 30 m2 partly roofed, patio, lawn 100 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable), deck chairs (2). Facilities: washing machine, iron, children's high chair, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Maximum 2 pets/ dogs allowed. Smoke alarm, fire extinguisher. The rooms on the ground floor are connected by stairs (mezzanine).

Stuga - Semesterhus i Morschen, Tyskland nära golfbana (DHE291)

Smakfullt semesterhus i lugna omgivningar.I Fuldadalen söder om Kassen ligger detta inbjudande semesterhus i kommunen Morschen. Inuti väntar kärleksfullt och personligt inredda rum som ger ett smakfullt intryck. Vardagsrummet är öppet hela vägen till gaveln, vilket resulterar i en tydlig ljus känsla av utrymme. Njut av läckra måltider med dina nära och kära vid matbordet och tillbringa mysiga kvällar i en av soffhörnen.Vid fint väder kan ni äta frukost på terrassen och fundera över planerna för den kommande dagen. Under dagen hittar du en idyllisk hörna för avkopplande läsning eller en omgång backgammon, medan de små släpper ut ånga i den välskötta trädgården.Morschens kuperade, mjukt böljande omgivningar inbjuder till spännande utflykter och mysiga picknickar. Ta med cyklarna och upptäck området i din egen takt längs de olika cykelvägarna. Du kan också hyra hästar eller prova fiskelyckan.

Stuga - Semesterhus i Morschen, Tyskland nära golfbana (DHE290)

Smakfullt semesterhus i lugna omgivningar.I Fuldadalen söder om Kassen ligger detta inbjudande semesterhus i kommunen Morschen. Inuti väntar kärleksfullt och personligt inredda rum som ger ett smakfullt intryck. Vardagsrummet är öppet hela vägen till gaveln, vilket resulterar i en tydlig ljus känsla av utrymme. Njut av läckra måltider med dina nära och kära vid matbordet och tillbringa mysiga kvällar i en av soffhörnen.Vid fint väder kan ni äta frukost på terrassen och fundera över planerna för den kommande dagen. Under dagen hittar du en idyllisk hörna för avkopplande läsning eller en omgång backgammon, medan de små släpper ut ånga i den välskötta trädgården.Morschens kuperade, mjukt böljande omgivningar inbjuder till spännande utflykter och mysiga picknickar. Ta med cyklarna och upptäck området i din egen takt längs de olika cykelvägarna. Du kan också hyra hästar eller prova fiskelyckan.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE198)

Ren avkoppling väntar dig i detta vackra semesterhus med tunnbastu och bubbelpool utomhus.Välkommen till detta inbjudande och familjevänliga semesterhus i hjärtat av Hessen. Interiören är hemtrevlig och välskött och välplacerade träelement skapar en mysig atmosfär, så du kommer att känna dig som hemma här från dag ett. Gör huset till ditt andra hem och koppla av medan du lagar mat tillsammans, spelar spel eller kopplar av på soffan.Förutom huset kan du också tillbringa mycket tid på den vackra, stora terrassen, som inbjuder till omfattande solbad, wellness i tunnbastun samt i bubbelpoolen (öppen maj ? September) och mysiga grillkvällar.Njut av din semester i naturen, ladda batterierna och koppla av medan du fiskar, cyklar eller vandrar. För fritidsaktiviteter finns det en trimled i närheten och en sjö som lovar att svalka dig under sommarmånaderna.Njut av din semester i detta vackra semesterhus!

Stuga - Semesterhus i Clobes, med bastu (DE3583.100.1)

Unshausen 3 km from Wabern: Rustic single-family house "Clobes". Outside the resort, 1 km from the centre, in a quiet position on a slope, in the woods. Private: natural state property 1'700 m2 (fenced), garden with meadow, pond. Garden furniture, fireplace. In the house: sauna, central heating system. Motor access to the house (500 m via unmade road). Parking at the house. Shop 1 km, supermarket 3 km, restaurant 1 km, bus stop 1 km, railway station "Wabern" 3 km, outdoor swimming pool 10 km, indoor swimming pool 12 km. Golf course 30 km, tennis 3 km, riding stable 10 km. Nearby attractions: Fritzlar 12 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 25 km, Borkener See 12 km. Please note: car recommended. The shop mentioned above is a petrol station shop. There is a small pond in the garden. 4-room house 80 m2 on 2 levels. Cosy and wooden furniture furnishings: living room with winter garden with Scandinavian wood stove, dining nook, digital TV and hi-fi system. Exit to the balcony. 1 children's room with 1 x 2 bunk beds. Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. On the lower ground floor: 1 room with 1 x 2 bunk beds. 1 double bedroom. Exit to the garden. Bath/shower/WC, Sauna. Balcony 10 m2, terrace 10 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, logs (free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. DVBT TV . The rental is exclusively for tourist purposes. Fitters as tenants are not allowed. Bookings accepted for holiday purposes only.

Stuga - Semesterhus i Marie, (DE3548.612.1)

Ferienpark Twistesee 3 km from Bad Arolsen: Cosy timber house "Marie", renovated in 2022. 100 houses in the resort. In the district of Wetterburg, in a secluded, quiet position, 500 m from the lake, in a cul-de-sac, in the woods. For shared use: property 33 ha, trees, meadow. Table tennis, fireplace, children's playground. Central parking spaces. E-charging station. Supermarket 2.5 km, restaurant 1.5 km, bus stop, sandy beach 800 m, outdoor swimming pool 1 km. Golf course (9 hole), tennis 800 m, minigolf 500 m, riding stable 400 m, children's playground 150 m. 4-room house 75 m2 on 2 levels. Renovated in 2022, comfortable and cosy furnishings: living/dining room with satellite TV, flat screen and DVD. Exit to the terrace. 1 room with sloping ceilings with 1 double bed. Open kitchen (4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: (steep stair), 1 room with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm). 1 room with sloping ceilings with 1 bed (90 cm, length 200 cm). Gas heating. Large terrace 16 m2, patio 20 m2. Terrace furniture, barbecue, deck chairs (2). View of the forest. Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Hannah, (DE3548.611.1)

Ferienpark Twistesee 3 km from Bad Arolsen: Cosy timber house "Hannah", renovated in 22. 100 houses in the resort. In the district of Wetterburg, 500 m from the lake, in the woods. For shared use: property 33 ha, trees, meadow. Table tennis, fireplace, children's playground. In the house: storage room for bicycles, drying room. Central parking spaces. E-charging station. Supermarket 2.5 km, restaurant 1.5 km, bus stop, sandy beach 800 m, outdoor swimming pool 1 km. Golf course (9 hole), tennis 800 m, minigolf 500 m, riding stable 400 m, children's playground 150 m. 4-room house 75 m2 on 2 levels. Renovated in 2022, comfortable and cosy furnishings: living/dining room with satellite TV, flat screen and DVD. Exit to the terrace. 1 room with sloping ceilings with 1 double bed. Open kitchen (dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: (steep stair), 1 room with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm). 1 room with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Gas heating. Large terrace 25 m2, patio 25 m2. Terrace furniture, barbecue, deck chairs (2), box-room. View of the forest. Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher.