Lägenhet i Morschen, Tyskland nära golfbana (DHE289)

I hjärtat av Tyskland välkomnar denna vackra och mysiga semesterlägenhet dig i ett attraktivt korsvirkeshus.Fly din hektiska vardag och storstadslivet och tillbringa en lugn och avkopplande semester i denna smakfulla semesterlägenhet i Heina. Tillsammans med dina nära och kära kan du njuta av din semesterrutin i den välutrustade lägenheten, njuta av de smakfulla rummen medan du lagar mat i det ljusa köket och kopplar av på hörnsoffan.Gå ut på den söta terrassen på morgonen, drick ditt kaffe och lyssna på fågelsången. Blicka ut över den omgivande landsbygden och diskutera dagens aktiviteter.Du kan tillbringa din semester med att vandra, cykla och fiska i de närliggande vattnen. En varm sommardag lockar också strömmen till ett dopp. Upptäck och besök de små städerna i området och ta en promenad genom korsvirkesgatorna. Du kan också tillbringa en dag i Kassel eller uppleva naturen i nationalparken Kellerwald-Edersee.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE146)

Ditt fritidshus (by 3, hus nr 107) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Semesterhusplatserna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE172)

Ditt fritidshus ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor och avgränsade från varandra med häckar och träd. Semesterhuset är möblerat som standard. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE147)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 44) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Semesterhusplatserna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.Observera: Bastun och bubbelpoolen värms upp med ved, ta med egen ved.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland med sjöutsikt (DHE196)

Semesterhuset ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska bergen. Tomterna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda.Semesterhuset har plats för 6 personer, och vid fint väder kan du njuta av solen på balkongen eller terrassen.För fritidsaktiviteter finns det en trimningsled och vandringsleder i närheten.Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda, mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med sjöutsikt (DHE175)

Ditt fritidshus (by 1, hus nr 23) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE149)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 47) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. Koppla av i bastun eller i bubbelpoolen (ta med ved).För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Oberaula/Hausen, Tyskland nära golfbana (DHE212)

Detta mysiga och bekvämt inredda semesterhus ligger inbäddat i skogar och fält vid foten av Eisenberg och erbjuder underbar lugn och avkoppling. Tillgången till huset är på marknivå.På bottenvåningen finns ett vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. De övre två sovrummen, vart och ett med 2 och 3 sängar, och ett badrum nås via en öppen stentrappa. Serviceavgifterna ingår i hyran.För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga, vandringsleder och en badplats vid sjön i närheten.På ca 2 km avstånd finns shoppingmöjligheter, bland annat bagerier, slakteri, stormarknader, restauranger, caféer, apotek, läkare, bensinstation, bank och postkontor. Kommunen Oberaula är en klimatsmart kurort och tillhör turistregionen Rotkäppchenland, som bjuder in till kultur och natur i bröderna Grimms och deras sagors fotspår. Förutom vandringar i det tätbevuxna området i Knüllbergen och dess utlöpare finns det cykelturer på Rotkäppchen-Bahnradweg (rödluva-järnvägscykelvägen).Golfentusiaster hittar också sin lycka på den attraktiva 18-håls golfbanan 1,5 km bort. Där får du rabatt på greenfee som gäst i det här semesterboendet. På sommaren bjuder skogsbadet i Katzbachtal, 1,5 km bort, på förfriskningar och det är bara 5 km till badsjön i Kirchheims sjöpark med möjligheter till vattenskidåkning. Under de kallare månaderna är familjebadet Aqua Fit med bastuvärld i Bad Hersfeld (ca 25 km) ett bra alternativ. Fiske är möjligt vid olika sjöar. Tennisklubben Oberaula erbjuder gärna sina faciliteter för dig. Kanotpaddling på Fulda och lekäventyr i Jahnpark Bad Hersfeld är stora upplevelser.

Lägenhet i Jesberg / Densberg, Tyskland nära golfbana (DHE276)

Vackert belägen semesterlägenhet med en underbar utsikt över landsbygden.Gör dig bekväm i denna attraktiva semesterbostad med bra läge och njut av en avkopplande semester. Du har 2 sovrum till ditt förfogande, varav ett är ett genomgångsrum. Lägenheten är mysigt och inbjudande inredd. Barnsängkläder finns tillgängliga.En grill och bekväma trädgårdsmöbler inbjuder till trevliga timmar utomhus. En parkeringsplats finns också tillgänglig.Semesterhusets läge direkt i naturparken Kellerwald-Edersee är perfekt för vandring, jakt och promenader i naturen. Här kommer själen till vila. Vandringsleden Kellerwaldsteig börjar precis utanför dörren (156 km total längd). Två djurparker ligger ca 30 -35 km bort. Du kan också besöka fackverks- och domkyrkostaden Fritzlar (ca 30 km), Marburg med slottet Marburg (ca 50 km) eller kulturstaden Kassel. Vid Edersee, ca 30 km bort, väntar många aktiviteter på dig, bland annat kan du hyra en båt. En vatten trampbassäng ligger 300 meter bort.Tillbringa en aktiv och avkopplande semester här!

Stuga - Semesterhus i Schlitz-Rimbach, Tyskland (DHE275)

Inbäddat mellan Fulda-dalen och berget Vogelberg ligger den lilla semesterorten Rimbach med sina snygga timmerstugor. Här kan du njuta av lugn och natur. Anläggningen är omgiven av en fruktträdgård på en äng och ligger vid en liten bäck.Det finns en lekplats för barn i anläggningen och en populär specialitet är en madrasssovrum under taket, som man når via en brant stege. De övriga sovmöjligheterna finns i det separata sovrummet och i vardagsrummet.Semesteranläggningen Rimbach ligger i den vackra Fulda-dalen mellan städerna Fulda och Bad Hersfeld, vid de östra utlänningarna av berget Vogelberg. Du kan alltså vandra genom skogarna i Vogelsberg eller ta en lugn promenad på ängarna i Fulda.Naturligtvis får även sportfiskare sitt lystmäte på Fulda. Kurorten Bad Hersfeld och barockstaden Fulda lockar besökare med sitt rika kulturutbud, men också med möjligheten att shoppa och stanna till för en bit mat. I den närliggande staden Schlitz väntar en mycket välbevarad gammal stad med många fackverkhus och romantiska torg. Du kan upptäcka många kulinariska överraskningar i de slingrande gränderna i gamla stan.Andra fastigheter i detta komplex: DHE271-275

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland nära golfbana (DHE224)

Vackert semesterhus i de nordhessiska bergen.Tillbringa en avkopplande semester i detta ljusa och bekväma semesterhus med vedeldad spis. På två våningar hittar du allt du behöver för att känna dig som hemma och kan samlas i soffan på kvällen för att spela spel eller titta på en film. På morgonen kan du njuta av solen och ditt kaffe på terrassen eller balkongen, varifrån du har en utmärkt utsikt över det gröna landskapet. Avsluta kvällarna med en grillfest på terrassen och njut av fritiden utan att göra någonting.Om du vill vara mer aktiv kan du utforska ett fitnessspår och vandringsleder i närheten och njuta av lugnet i naturen. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda i mitten av de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel cykelvägen Little Red Riding Hood Country Railway, cykelvägen Schwalm och cykelvägen Fulda. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara några kilometer bort och välkomnar besökarna med en fantastisk korsvirkesburen gammal stad samt många spa-, kultur- och fritidsanläggningar, är också en mycket rekommenderad utflykt. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE148)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 45) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.Observera: Spabadet värms upp med ved, ta med egen ved.

Stuga - Semesterhus i Schlitz-Rimbach, Tyskland (DHE274)

Den lilla semesterorten Rimbach med sina snygga timmerstugor ligger inbäddad mellan Fulda-dalen och Vogelberg. Här kan du njuta av lugn och natur.Anläggningen är omgiven av en fruktträdgårdsäng och ligger vid en liten bäck. Det finns en lekplats för barn i anläggningen och en populär specialitet är en madrasssovrum under taket, som man når via en brant stege. Semesteranläggningen Rimbach ligger i den vackra Fulda-dalen mellan städerna Fulda och Bad Hersfeld, på de östra utlöparna av Vogelberg. Du kan alltså ta dig ut på vandringar genom skogarna i Vogelsberg eller ta en lugn promenad på ängarna i Fulda.Naturligtvis får även sportfiskare sitt lystmäte på Fulda. Kurorten Bad Hersfeld och barockstaden Fulda lockar besökare med sitt rika kulturutbud, men också med möjligheten att shoppa och stanna till för en bit mat. I den närliggande staden Schlitz väntar en mycket välbevarad gammal stad med många fackverkhus och romantiska torg. Du kan upptäcka många kulinariska överraskningar i de slingrande gränderna i gamla stan.Andra fastigheter i detta komplex: DHE271-275

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE182)

Ditt fritidshus ligger i Kirchheims fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för fritidshusen är omgivna av egna gräsmattor, tomterna är öppna bredvid varandra. Huset är inrett i modern lantlig stil. Kärleksfulla detaljer i barnrummen och sovrummen välkomnar gästen. Barnen har en miljö där de kommer att känna sig hemma. Många saker är utformade med barn i åtanke. För fritidsaktiviteter finns det en trimningsled och vandringsleder i närheten.Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Spangenberg, Tyskland nära golfbana (DHE254)

Detta renoverade timmerhus ligger i stadsdelen Metzebach i Spangenberg i Hessen och erbjuder plats för upp till 7 personer. På grund av sitt läge är det idealiskt för naturälskande vandringsentusiaster.Det vackra semesterhuset från 1700-talet renoverades 2017 och kombinerar modern inredning med traditionella element. På bottenvåningen hittar du det fullt utrustade köket samt vardagsrummet och matsalen, där du kan göra det bekvämt för hela familjen.På första våningen finns 4 separata sovrum. Tre av sovrummen har varsin mysig dubbelsäng, det fjärde sovrummet är utrustat med två enkelsängar. Semesterhuset lämpar sig därför väl för en stor familj eller vänliga par.Den öppna terrassen med en trevlig sittgrupp och grill bjuder in till gemensamma måltider utomhus. Här kan du koppla av och njuta av dagen.Ridturer för barn kan bokas direkt med ägaren på helgerna. Du kan också beställa klassisk fyllning av kylskåpet på ankomstdagen efter överenskommelse med ägaren.I omgivningarna finns många möjligheter till vandring, cykelturer och naturutflykter. Det finns skyltade vandringsleder och cykelvägar.Utflykter till höga Meissner, Edersee och dess omgivningar, till Malsfeld, Hess, Lichtenau, Melsungen, Kassel eller Bad Hersfeld är möjliga.

Stuga - Semesterhus i Erzeberg, med pool och bastu (DE3504.601.3)

Bungalow "Erzeberg". 800 m from the centre of Balhorn, 5 km from the centre of Bad Emstal, 20 km from the centre of Kassel. For shared use: property 40'000 m2 (fenced), meadow, indoor pool (12 x 4 m). Boccia. In the complex: reception, restaurant, sauna (extra). Washing machine, tumble dryer (for shared use, extra). Parking. E-charging station. Supermarket 1 km, outdoor swimming pool 1 km. 2-room bungalow 50 m2. Modern furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed, dining table, satellite TV and radio. Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed. Open kitchen (4 gas rings, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE144)

Ditt fritidshus (by 1, hus nr 28) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE125)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 46) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.Observera: Bastun och bubbelpoolen värms upp med ved, ta med egen ved.

Stuga - Semesterhus i Robinson, (DE6447.602.2)

Child friendly resort "Ferienpark Ronshausen". 165 houses in the resort. In the district of Machtlos 6 km from the centre of Ronshausen, on the outskirts, 23 km from the centre of Fulda, 35 km from the centre of Eisenach. For shared use: park 19 ha with plants and trees. Children's playground. In the complex: reception, table tennis, table football, kiosk, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Central parking spaces. Supermarket 6 km, restaurant 5 km, outdoor swimming pool 6 km. The photo is just an example. "Robinson", 3-room house 59 m2. Practical furnishings: living room with satellite TV. Exit to the terrace. 1 double bedroom. 1 room with 2 beds. Open kitchen (4 hot plates, oven, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace, lawn 300 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Please note: smoke alarm, fire extinguisher. The property is one of a type of property or apartment.

Stuga - Semesterhus i Winnetou, (DE6447.602.1)

Child friendly resort "Ferienpark Ronshausen". 165 houses in the resort. In the district of Machtlos 6 km from the centre of Ronshausen, on the outskirts, 23 km from the centre of Fulda, 35 km from the centre of Eisenach. For shared use: park 19 ha with plants and trees. Children's playground. In the complex: reception, table tennis, table football, kiosk, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Central parking spaces. Supermarket 6 km, restaurant 5 km, outdoor swimming pool 6 km. The photo is just an example. "Winnetou", 3-room house 68 m2 on 2 levels. Object suitable for 4 adults + 2 children. Practical furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV. Exit to the terrace. Open kitchen (4 hot plates, oven, electric coffee machine). Shower/WC. Top floor: 1 double bedroom with sloping ceilings. With sloping ceilings, 1 room with 2 beds and 2 sleeping facilities. Gas heating. Terrace partly roofed, lawn 300 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Please note: smoke alarm, fire extinguisher. The property is one of a type of property or apartment. Please note: From the double room, an open, slanting bunk under the roof (height not suitable for adults), with a matrass (1,40 m large) for children, is accessed by a vertical ladder. There can be a room with 2 beds instead of a double room.

Stuga - Semesterhus i Scout, (DE6447.602.3)

Child friendly resort "Ferienpark Ronshausen". 165 houses in the resort. In the district of Machtlos 6 km from the centre of Ronshausen, on the outskirts, 23 km from the centre of Fulda, 35 km from the centre of Eisenach. For shared use: park 19 ha with plants and trees. Children's playground. In the complex: reception, table tennis, table football, kiosk, washing machine, tumble dryer (for shared use, extra), bicycle rental. Central parking spaces. Supermarket 6 km, restaurant 5 km, outdoor swimming pool 6 km. The photo is just an example. "Scout", 2-room semi-detached house 42 m2. Practical furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed and satellite TV. Exit to the terrace. 1 room with 2 sleeping facilities. Open kitchen (4 hot plates, oven, dishwasher, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Terrace, garden 300 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, baby cot (extra). Please note: smoke alarm, fire extinguisher. The property is one of a type of property or apartment.

Lägenhet i Eschwege, Tyskland (DHE204)

Ovanför Eschweges tak kan du njuta av en nyrenoverad takvåning som är stilfullt inredd i shabby-stil. Du bor nära centrum och ändå i ett lugnt bostadsområde. Från lägenhetens rymliga takterrass har du utsikt över hela staden till bergen i Hohe Meißner.Strandstolen på takterrassen är en utmärkt plats för avkoppling!Husdjur är särskilt välkomna här: en hundbädd i XXL-storlek och hundskålar finns tillgängliga.Distriktsstaden Eschwege ligger i den allra nordligaste delen av Hessen, direkt vid gränsen till Thüringen. Å ena sidan kännetecknas den av övre Werratal med Werratalsee, som inbjuder till bad, segling, surfing eller en rundtur med "Werranixe". Å andra sidan ligger den också direkt vid naturreservatet Meißner och det hessiska Schweiz nära Meinhard. Mer än 1 000 fackverkshus i den gamla staden, slående och figurativa platta snickerier, gågator, kaféer och värdshus inbjuder besökare till att strosa och dröja kvar. Sportentusiaster frestas av klätterskogen, kanotturer, cykling på Werratalcykelvägen eller vandring på förstklassiga stigar samt Nordic Walking.

Stuga - Semesterhus i Erzeberg, med pool och bastu (DE3504.601.2)

Bungalow "Erzeberg". 800 m from the centre of Balhorn, 5 km from the centre of Bad Emstal, 20 km from the centre of Kassel. For shared use: property 40'000 m2 (fenced), meadow, indoor pool (12 x 4 m). Boccia. In the complex: reception, restaurant, sauna (extra). Washing machine, tumble dryer (for shared use, extra). Parking. E-charging station. Supermarket 1 km, outdoor swimming pool 1 km. 2-room bungalow 45 m2. Modern furnishings: living/sleeping room with 1 sofabed, dining table, dining nook, satellite TV, radio and DVD. Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed. Open kitchen (4 gas rings, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Underfloor heating. Terrace. Terrace furniture. Facilities: children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. 1 pet/ dog allowed. Smoke alarm, fire extinguisher.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland med sjöutsikt (DHE214)

Ditt fritidshus ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i det nordhessiska bergslandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Hessen, Tyskland med sjöutsikt (DHE297)

Vackert semesterhus i de nordhessiska bergen med sjöutsikt.Se fram emot detta mysiga och bekväma semesterhus, som ligger i en semesterhuspark. På två våningar hittar du allt du behöver för att känna dig som hemma och kan samlas i soffan på kvällen för att spela spel eller titta på en film. På morgonen kan du njuta av solen och ditt kaffe på terrassen eller balkongen, varifrån du har en utmärkt utsikt över sjön Ibra reservoar. Avsluta kvällarna med en grillkväll på terrassen och njut av ledig tid utan att göra någonting.Om du vill vara mer aktiv kan du utforska ett fitnessspår och vandringsleder i närheten och njuta av lugnet i naturen. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda i mitten av de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel Rödluvans landsvägscykelväg, Schwalm-cykelvägen och Fulda-cykelvägen. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara några kilometer bort och välkomnar besökarna med en fantastisk korsvirkesburen gammal stad samt många spa-, kultur- och fritidsanläggningar, är också en mycket rekommenderad utflykt. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE220)

Njut av en underbar semester med familj eller vänner i detta semesterhus nära Kirchheim.Husets boyta är fördelad på två våningar och erbjuder plats i tre sovrum, ett badrum, ett matkök och ett vardagsrum. Köket är utrustat med en raclettegrill, en stavmixer och två kaffemaskiner. En hårtork finns också tillgänglig för dig. Efter en aktiv semesterdag kan du koppla av i soffan med en sprakande brasa i kaminen och koppla av från vardagen.Uteplatserna är utrustade med trädgårdsmöbler och en murad grill, så här kan du göra det bekvämt för dig själv med en grillmiddag.?Seepark Kirchheim? är en öppen fritidshuspark i de hessiska bergen, cirka 4 km utanför Kirchheim. Under sommarmånaderna erbjuder sjön en vattenskidanläggning (mot en avgift). En rundslinga runt sjön inbjuder till promenader eller joggingturer.Slottet Eisenbach, slottet Wartburg, Knüll Wildlife Park, slottet Herzberg, "Takka-Tukka-Land" och mycket mer inbjuder till utflykter. De närliggande skidområdena Wasserkuppe och Eisenberg inbjuder till skidåkning på vintern.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE223)

Lugnt semesterhus med familjevänliga aktiviteter i närheten.Du hittar detta lugnt belägna semesterhus i Kirchheims sjöpark vid sjön Ibrastausee. De ljusa och praktiskt inredda rummen sträcker sig över två våningar och ger ett hemtrevligt intryck. Huset är mycket lämpligt för en familj eller flera vänliga par. Tillbringa en bekymmersfri semester i en mysig atmosfär och värm dig framför eldstaden under svala dagar.När vädret är fint hittar du ett trevligt hörn på terrassen som inbjuder dig att dröja dig kvar. Slå dig ner med en kopp kaffe eller din semesterläsning medan de små släpper loss på den naturliga tomten.Den närliggande Ibras-reservoaren erbjuder bra förutsättningar för både simturer och vattensporter. Den närmaste markerade vandringsleden börjar bara några hundra meter bort, om du vill upptäcka den omgivande naturen till fots.Du kan se fram emot en avkopplande semester.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE164)

Ert semesterhus (by 3, hus nr 102) ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska högländerna.Semesterhusens tomter är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. Det finns ett motionsspår och vandringsleder i närheten. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan Knüllwald-skogen och Fuldadalen, mitt i det nordhessiska höglandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel cykelvägen Little Red Riding Hood Country Railway, cykelvägen Schwalm och cykelvägen Fulda. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, bara 15 kilometer bort, är också en mycket rekommenderad utflykt och välkomnar besökare med sin magnifika korsvirkeshus gamla stad och många spa-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med bubbelpool och bastu (DHE198)

Ren avkoppling väntar dig i detta vackra semesterhus med tunnbastu och bubbelpool utomhus.Välkommen till detta inbjudande och familjevänliga semesterhus i hjärtat av Hessen. Interiören är hemtrevlig och välskött och välplacerade träelement skapar en mysig atmosfär, så du kommer att känna dig som hemma här från dag ett. Gör huset till ditt andra hem och koppla av medan du lagar mat tillsammans, spelar spel eller kopplar av på soffan.Förutom huset kan du också tillbringa mycket tid på den vackra, stora terrassen, som inbjuder till omfattande solbad, wellness i tunnbastun samt i bubbelpoolen (öppen maj ? September) och mysiga grillkvällar.Njut av din semester i naturen, ladda batterierna och koppla av medan du fiskar, cyklar eller vandrar. För fritidsaktiviteter finns det en trimled i närheten och en sjö som lovar att svalka dig under sommarmånaderna.Njut av din semester i detta vackra semesterhus!

Stuga - Semesterhus i Schlitz-Rimbach, Tyskland (DHE273)

Inbäddat mellan Fulda-dalen och Vogelberg ligger den lilla semesteranläggningen Rimbach med sina snygga timmerstugor. Här kan du njuta av lugn och natur. Anläggningen är omgiven av en fruktträdgård på en äng och ligger vid en liten bäck.Det finns en lekplats för barn i anläggningen och en populär specialitet är en madrasssovrum under taket, som man når via en brant stege. De övriga sovplatserna finns i vardagsrummet och i det separata sovrummet.Trähuset är inrett på ett rustikt och praktiskt sätt.Semesteranläggningen Rimbach ligger i den vackra Fulda-dalen mellan städerna Fulda och Bad Hersfeld, på de östra utlänningarna av Vogelberg. Du kan alltså vandra genom skogarna i Vogelsberg eller ta en lugn promenad på ängarna i Fulda.Naturligtvis får även sportfiskare sitt lystmäte på Fulda. Kurorten Bad Hersfeld och barockstaden Fulda lockar besökare med sitt rika kulturutbud, men också med möjligheten att shoppa och stanna till för en bit mat. I den närliggande staden Schlitz väntar en mycket välbevarad gammal stad med många fackverkhus och romantiska torg. Du kan upptäcka många kulinariska överraskningar i de slingrande gränderna i gamla stan.Andra fastigheter i detta komplex: DHE271-275

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med panorama-utsikt (DHE221)

Välkommen till semesterhus nr 12 i semesterbyn Seepark Kirchheim i utkanten av by 1, ovanför vägen, på den södra sluttningen direkt ovanför sjön. Det erbjuder en direkt utsikt över sjön från nästan alla rum.Du kommer in i huset genom en liten hall, med tillräckligt med utrymme för jackor, skor och hundtillbehör. Härifrån kommer du in i det mysiga vardagsrummet/matsalen. Matplatsen erbjuder plats för 7 personer - en befintlig barnstol kan enkelt läggas till. I vardagsrummet, som är inrett i ljusa naturtoner och solgult, finns en stor, mysig hörnsoffa. En öppen spis och luftkonditionering garanterar alltid rätt temperatur. SAT-TV, W-LAN, musik och brädspel erbjuder underhållning.Du når nästa våning via 5 trappsteg. Här hittar du det öppna köket med diskmaskin, 4 kokplattor, ugn, kaffe- och senseomaker, stort kylskåp och tillräckligt med tallrikar. På denna våning finns också toaletten och duschrummet. I direkt anslutning ligger det första sovrummet, äventyrsrummet. Utrustat med en våningssäng (80x200cm) och en våningssäng (90x200), erbjuder det särskilt de yngre gästerna mycket att upptäcka, som t.ex: Järnvägar, Playmobil och våra "Quasselwürmer".Ytterligare två sovrum med lutande tak nås via en spiraltrappa på andra våningen. I kustrummet finns två enkelsängar (90x200) och i familjerummet en dubbelsäng (160X200). En extra barnsäng (60x120cm) kan ställas in i en liten alkov här.Du har tillgång till balkongen från båda sovrummen på översta våningen. En liten sittgrupp inbjuder till att dröja kvar och njuta av utsikten över sjön.Framför och bredvid huset finns en delvis täckt terrass med trädgårdsmöbler och grill. Dessutom finns det en liten gräsmatta. En del av tomten är inhägnad med ett staket (ca 80 cm). I ett källarrum finns en tvättmaskin + torktumlare samt spel och kuddar för utomhusbruk. Här kan även cyklar förvaras på ett säkert sätt.Ibras reservoar ligger ca 50 meter bort. En jämn stig leder till huset förbi hus 11, eller en något brant stig direkt från den övre parkeringen."Seepark Kirchheim" är en öppen fritidshuspark i de hessiska bergen, ca 4 km utanför Kirchheim. Vid sjön finns en liten gräsmatta för solbad, möjlighet att bada och en vattenskidanläggning (mot avgift). En rundslinga runt sjön inbjuder till promenader eller joggingturer.För fritidsaktiviteter finns det många vandringsleder genom Rotkäppchenland, cykelvägar, golf i Oberaula, simbassänger i Kirchheim (friluftsbad) och i Bad Hersfeld (Aquafit + Kurbad Therme) och på vintern skidåkning på Eisenberg.Slottet Eisenbach, slottet Wartburg, djurparken Knüll, slottet Herzberg, "Takka-Tukka-Land" och mycket mer inbjuder till utflykter.Se fram emot en varierad semesterperiod.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med sjöutsikt (DHE215)

Detta semesterhus ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor och husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i det nordhessiska bergslandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim, Tyskland nära golfbana (DHE219)

Se fram emot din semester i detta mysiga semesterhus!Lämna vardagen bakom dig och tillbringa vackra dagar i detta inbjudande semesterhus som väntar på sina gäster inte långt från en sjö. Med sin smakfulla och hemtrevliga inredning med charmiga detaljer är det en idealisk plats för en avkopplande semester med dina nära och kära under alla årstider.På balkongen och terrassen kan du tillbringa trevliga timmar utomhus i bekväma trädgårdsmöbler och njuta av delikatesser från grillen.I omgivningarna finns bra MTB-vägar och vackra vandringsleder där du kan utforska området.Du kommer att minnas din semester i detta semesterhus med glädje under lång tid.

Stuga - Semesterhus i Seepark Kirchheim, (DE6437.100.9)

Holiday village "Seepark Kirchheim". Outside the resort, 4 km from the centre of Kirchheim, in a quiet, sunny position on a slope, on the lake, in the countryside. For shared use: lawn for sunbathing, parking at the house. Shop 4 km, supermarket 4 km, shopping centre 4 km, bakery 4 km, café, bus stop 400 m, railway station "Bad Hersfeld" 15 km, outdoor swimming pool 4 km, thermal baths 15 km. Golf course (18 hole) 4 km, tennis 10 km, minigolf 15 km, walking paths from the house 300 m. Well-known lakes can easily be reached: Stausee 500 m. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. The Seepark is divided into four “villages” with a total of 139 holiday homes, which are grouped around the reservoir (10 hectares of water, bathing, water skiing, sunbathing area). Route around lake is ideal for walking and jogging. "Dorf 3/Haus 112", 4-room house 75 m2 on 2 levels, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 22 m2 with satellite TV (flat screen). Exit to the terrace, to the patio. 1 room 12 m2, with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Open kitchen 8 m2 (mini-oven, dishwasher, 2 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC, sep. WC. Upper floor: (spiral staircase), 2 rooms 10 m2, with sloping ceilings, each room with 2 beds (90 cm, length 200 cm), hand-basin. Exit to the balcony. Electric heating. Small balcony 5 m2, terrace 20 m2 partly roofed terrace, patio 30 m2, lawn 200 m2, porch. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable), box-room. Beautiful view of the countryside. Facilities: logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. On the ground floor, the rooms are connected by stairs (mezzanine). Lake 50 m. Lockable storage room for bicycle.

Stuga - Semesterhus i Morschen, Tyskland nära golfbana (DHE291)

Smakfullt semesterhus i lugna omgivningar.I Fuldadalen söder om Kassen ligger detta inbjudande semesterhus i kommunen Morschen. Inuti väntar kärleksfullt och personligt inredda rum som ger ett smakfullt intryck. Vardagsrummet är öppet hela vägen till gaveln, vilket resulterar i en tydlig ljus känsla av utrymme. Njut av läckra måltider med dina nära och kära vid matbordet och tillbringa mysiga kvällar i en av soffhörnen.Vid fint väder kan ni äta frukost på terrassen och fundera över planerna för den kommande dagen. Under dagen hittar du en idyllisk hörna för avkopplande läsning eller en omgång backgammon, medan de små släpper ut ånga i den välskötta trädgården.Morschens kuperade, mjukt böljande omgivningar inbjuder till spännande utflykter och mysiga picknickar. Ta med cyklarna och upptäck området i din egen takt längs de olika cykelvägarna. Du kan också hyra hästar eller prova fiskelyckan.

Stuga - Semesterhus i Morschen, Tyskland nära golfbana (DHE290)

Smakfullt semesterhus i lugna omgivningar.I Fuldadalen söder om Kassen ligger detta inbjudande semesterhus i kommunen Morschen. Inuti väntar kärleksfullt och personligt inredda rum som ger ett smakfullt intryck. Vardagsrummet är öppet hela vägen till gaveln, vilket resulterar i en tydlig ljus känsla av utrymme. Njut av läckra måltider med dina nära och kära vid matbordet och tillbringa mysiga kvällar i en av soffhörnen.Vid fint väder kan ni äta frukost på terrassen och fundera över planerna för den kommande dagen. Under dagen hittar du en idyllisk hörna för avkopplande läsning eller en omgång backgammon, medan de små släpper ut ånga i den välskötta trädgården.Morschens kuperade, mjukt böljande omgivningar inbjuder till spännande utflykter och mysiga picknickar. Ta med cyklarna och upptäck området i din egen takt längs de olika cykelvägarna. Du kan också hyra hästar eller prova fiskelyckan.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE136)

Ditt fritidshus (by 1, hus nr 17) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE174)

Ditt fritidshus (by 4, hus nr 15) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten.Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland med sjöutsikt (DHE191)

Ditt fritidshus (by 2, hus nr 65) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i det nordhessiska bergslandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag. Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Seepark Kirchheim, (DE6437.100.7)

Holiday village "Seepark Kirchheim". Outside the resort, 4 km from the centre of Kirchheim, in a quiet, sunny position on a slope, on the lake, in the countryside. For shared use: lawn for sunbathing, parking at the house. Shop 4 km, supermarket 4 km, shopping centre 4 km, bakery 4 km, café, bus stop 400 m, railway station "Bad Hersfeld" 15 km, outdoor swimming pool 4 km, thermal baths 15 km. Golf course (18 hole) 4 km, tennis 10 km, minigolf 15 km, walking paths from the house 300 m. Well-known lakes can easily be reached: Stausee 500 m. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. The Seepark is divided into four “villages” with a total of 139 holiday homes, which are grouped around the reservoir (10 hectares of water, bathing, water skiing, sunbathing area). Route around lake is ideal for walking and jogging. "Dorf 2/Haus 68", 4-room house 75 m2 on 2 levels, on the ground floor. Partly renovated in 2023, cosy furnishings: living/dining room 22 m2 with open-hearth fireplace and satellite TV (flat screen), hi-fi system. Exit to the terrace, to the patio. 1 room 12 m2, with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Open kitchen 8 m2 (mini-oven, 2 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC, sep. WC. Upper floor: (spiral staircase), 1 room 10 m2, with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm), hand-basin. Exit to the balcony. 1 room with sloping ceilings with 1 bed and hand-basin. Electric heating. Small balcony 5 m2, terrace 10 m2 partly roofed, patio 30 m2, lawn 50 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable). Beautiful view of the lake and the countryside. Facilities: children's high chair, baby cot, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. On the ground floor, the rooms are connected by stairs (mezzanine). Distance to the reservoir: 400 m.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE160)

Ert semesterhus (by 3, hus nr 101) ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska högländerna.Semesterhusens tomter är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det ett fitnessspår och vandringsleder i närheten. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan Knüllwald-skogen och Fulda-dalen, mitt i det nordhessiska höglandet. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagostråket. Många välutvecklade vandrings- och cykelvägar inbjuder dig att utforska kultur och natur, till exempel cykelvägen Little Red Riding Hood Country Railway, cykelvägen Schwalm och cykelvägen Fulda. Rödluvanregionen kännetecknas också av ett stort antal museer, som ger utmärkta insikter i regionens historia och dess många särdrag.Bad Hersfeld, bara 15 kilometer bort, är också en mycket rekommenderad utflykt och välkomnar besökare med sin magnifika korsvirkeshus gamla stad och många spa-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu de största romanska kyrkoruinerna i världen.

Stuga - Semesterhus i Seepark Kirchheim, (DE6437.100.5)

Holiday village "Seepark Kirchheim". Outside the resort, 4 km from the centre of Kirchheim, in a quiet, sunny position on a slope, on the lake, in the countryside. For shared use: lawn for sunbathing, parking at the house. Shop 4 km, supermarket 4 km, shopping centre 4 km, bakery 4 km, café, bus stop 400 m, railway station "Bad Hersfeld" 15 km, outdoor swimming pool 4 km, thermal baths 15 km. Golf course (18 hole) 4 km, tennis 10 km, minigolf 15 km, walking paths from the house 300 m. Well-known lakes can easily be reached: Stausee 500 m. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. The Seepark is divided into four “villages” with a total of 139 holiday homes, which are grouped around the reservoir (10 hectares of water, bathing, water skiing, sunbathing area). Route around lake is ideal for walking and jogging. "Dorf 1/Haus 14", 4-room house 75 m2 on 2 levels, on the ground floor. Cosy furnishings: living/dining room 22 m2 with open-hearth fireplace and satellite TV (flat screen). Exit to the terrace, to the patio. 1 room 12 m2, with sloping ceilings with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Open kitchen 8 m2 (mini-oven, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC, sep. WC. Upper floor: (spiral staircase), 2 rooms 10 m2, with sloping ceilings, each room with 2 beds (90 cm, length 200 cm), hand-basin. Exit to the balcony. Electric heating. Small balcony 5 m2, terrace 10 m2 partly roofed, patio 30 m2, lawn 30 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue (portable). Beautiful view of the lake and the countryside. Facilities: children's high chair, logs (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. On the ground floor, the rooms are connected by stairs(mezzanine). Distance to the reservoir: 200 m.

Stuga - Semesterhus i Eiterfeld, Tyskland med pool (DHE293)

Detta drömlika semesterhus med pool välkomnar dig i ett idylliskt läge.Njut av en oförglömlig semester i detta eleganta och rymliga korsvirkeshus. Tillsammans med vänner eller hela familjen kan ni njuta av landsbygden och alla fördelar med detta smakfulla hus. De rymliga och högkvalitativt inredda rummen lämnar inget övrigt att önska, eftersom den mysiga atmosfären förstärks ytterligare av två eldstäder, ett bibliotek och panoramafönster. Det långa matbordet med modernt kök inbjuder till umgänge och god mat.Det är inte bara landskapet utanför som kommer att glädja dig, utan också den välskötta trädgården med stor pool. Luta dig tillbaka på solstolarna eller njut av en grillkväll utomhus på den stora terrassen och känn dig helt enkelt som hemma.Ren idyll väntar på dig runt huset. Kom och koppla av och gå på dagliga vandringar eller cykelturer. Du kan åka på utflykter till Fulda eller Bad Hersfeld och återvända till detta underbara semesterhus med underbara intryck.Observera: En hushållerska finns tillgänglig gratis för att svara på eventuella frågor och även för små rengöringsjobb. Poolen underhålls regelbundet och vattenkvaliteten testas två gånger i veckan.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE156)

Semesterhuset (hus 75, by 2) ligger i semesterbyn "Seepark Kirchheim" i en lugn återvändsgränd på en sydsluttning.Du kommer in i huset genom en liten hall som erbjuder tillräckligt med utrymme för jackor, skor och hundtillbehör. Du hittar även spel och kuddar för utomhusbruk. Längre fram kommer du in i det mysiga vardagsrummet/matsalen. Matplatsen erbjuder plats för 6 personer - en befintlig barnstol kan enkelt läggas till. I det kärleksfullt inredda vardagsrummet ger en stor, mysig hörnsoffa den nödvändiga avkopplingen. En öppen spis och luftkonditionering ger alltid rätt temperatur. SAT-TV, W-LAN, musik, böcker och brädspel erbjuder underhållning.Du når nästa våning via 5 trappsteg. Här finns det öppna köket med diskmaskin, 4 kokplattor, ugn, kaffe- och scythe maker, stort kylskåp och tillräckligt med tallrikar. På denna våning finns också toaletten och duschrummet. I direkt anslutning ligger det första sovrummet, relaxrummet. Utrustat med en vattensäng (140x200 cm) och (på klara nätter) en fri utsikt över stjärnorna, bjuder det in till avkoppling.Ytterligare två sovrum med lutande tak nås via en spiraltrappa på andra våningen: Djungelrummet är för yngre gäster ? eller för unga modiga vuxna. Här finns två enkelsängar och mycket att upptäcka: Här finns två enkelsängar och massor av saker att göra, t.ex. pirater, dockhus, järnväg och leklådor.Familjerummet ligger precis bredvid. I den stora dubbelsängen (180x200 cm) kan även barnen mysa och börja semesterdagen på ett roligt sätt. En liten alkov är utformad som en mysig läshörna. Soffan kan enkelt omvandlas till en extra babysäng (70x130cm). Du har tillgång till balkongen från båda sovrummen på översta våningen. Utsikten över dalen och sjön inbjuder till att dröja kvar.Framför och bredvid huset finns en delvis täckt terrass med trädgårdsmöbler och grill. Dessutom finns det en gräsmatta. Ibras reservoar ligger ca 400 meter bort. En kort, något brant stig leder till huset. Inte lämplig för personer med gångsvårigheter!"Seepark Kirchheim" är en öppen fritidshuspark i de hessiska bergen, ca 4 km utanför Kirchheim. Vid sjön finns en liten gräsmatta för solbad, möjlighet att bada och en vattenskidanläggning (mot avgift). En rundslinga runt sjön inbjuder till promenader eller joggingturer.För fritidsaktiviteter finns det många vandringsleder genom Rotkäppchenland, cykelvägar, golf i Oberaula, simbassänger i Kirchheim (friluftsbad) och i Bad Hersfeld (Aquafit + Kurbad Therme) och på vintern skidåkning på Eisenberg.Slottet Eisenbach, slottet Wartburg, djurparken Knüll, slottet Herzberg, "Takka-Tukka-Land" och mycket mer inbjuder till utflykter.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE177)

Ditt fritidshus (by 4, hus nr 1) ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Tomterna för semesterhusen är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten.Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Clobes, med bastu (DE3583.100.1)

Unshausen 3 km from Wabern: Rustic single-family house "Clobes". Outside the resort, 1 km from the centre, in a quiet position on a slope, in the woods. Private: natural state property 1'700 m2 (fenced), garden with meadow, pond. Garden furniture, fireplace. In the house: sauna, central heating system. Motor access to the house (500 m via unmade road). Parking at the house. Shop 1 km, supermarket 3 km, restaurant 1 km, bus stop 1 km, railway station "Wabern" 3 km, outdoor swimming pool 10 km, indoor swimming pool 12 km. Golf course 30 km, tennis 3 km, riding stable 10 km. Nearby attractions: Fritzlar 12 km. Well-known lakes can easily be reached: Edersee 25 km, Borkener See 12 km. Please note: car recommended. The shop mentioned above is a petrol station shop. There is a small pond in the garden. 4-room house 80 m2 on 2 levels. Cosy and wooden furniture furnishings: living room with winter garden with Scandinavian wood stove, dining nook, digital TV and hi-fi system. Exit to the balcony. 1 children's room with 1 x 2 bunk beds. Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. On the lower ground floor: 1 room with 1 x 2 bunk beds. 1 double bedroom. Exit to the garden. Bath/shower/WC, Sauna. Balcony 10 m2, terrace 10 m2. Terrace furniture, box-room. Facilities: children's high chair, logs (free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. DVBT TV . The rental is exclusively for tourist purposes. Fitters as tenants are not allowed. Bookings accepted for holiday purposes only.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE186)

Ditt semesterhus ligger i en semesterhuspark i de nordhessiska bergen. Tomterna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. De fem sovrummen, vardagsrummet, matplatsen och köket sträcker sig över flera plan. Från balkongen kan du njuta av en vacker utsikt över omgivningarna.För fritidsaktiviteter finns det en trimningsled och vandringsleder i närheten. Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna, mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag. Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Seepark Kirchheim, (DE6437.100.3)

Holiday village "Seepark Kirchheim". Outside the resort, 4 km from the centre of Kirchheim, in a quiet, sunny position on a slope, on the lake, in the countryside. For shared use: lawn for sunbathing, parking at the house. Shop 4 km, supermarket 4 km, shopping centre 4 km, bakery 4 km, café, bus stop 400 m, railway station "Bad Hersfeld" 15 km, outdoor swimming pool 4 km, thermal baths 15 km. Golf course (18 hole) 4 km, tennis 10 km, minigolf 15 km, walking paths from the house 300 m. Well-known lakes can easily be reached: Stausee 500 m. Please note: car recommended. The owner does not accept any youth groups. The Seepark is divided into four “villages” with a total of 139 holiday homes, which are grouped around the reservoir (10 hectares of water, bathing, water skiing, sunbathing area). Route around lake is ideal for walking and jogging. "Dorf 4/ Haus 27", 6-room house 102 m2 on 2 levels, on the ground floor. Tasteful and cosy furnishings: living/dining room 30 m2 with satellite TV (flat screen), CD-player, hi-fi system, DVD and DVD collection available. Exit to the terrace, to the patio. 1 room 14 m2 with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Open kitchen 7 m2 (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: (spiral staircase), 2 rooms with sloping ceilings, each room with 1 bed (90 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. 2 rooms with sloping ceilings, each room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. Shower/WC. Gas heating, boiler (100 litres). Small balcony 5 m2, large terrace 20 m2 partly roofed, patio, lawn 200 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue. Facilities: washing machine, children's high chair, hair dryer. Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. Distance to the reservoir: 500m.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE134)

Ditt fritidshus (by 3, hus nr 105) ligger i en välskött fritidshuspark i de nordhessiska bergen.Semesterhusplatserna är omgivna av egna gräsmattor, husen är moderna och bekvämt inredda. För fritidsaktiviteter finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten. Inbäddat mellan Knüllwald- och Fulda-dalarna ligger Rotkäppchenland mitt i den nordhessiska bergsregionen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.

Stuga - Semesterhus i Kirchheim/Hessen, Tyskland nära golfbana (DHE190)

Ditt fritidshus ligger i en fritidshuspark i de nordhessiska bergen. Varje hus är omgivet av en egen gräsmatta och husen är praktiskt inredda.Under kalla dagar kan du göra det bekvämt framför kaminen. På sommaren kan du njuta av det vackra vädret på terrassen. Här finns en grill och trädgårdsmöbler att tillgå.För rekreation finns det en trimslinga och vandringsleder i närheten.Rotkäppchenland ligger inbäddat mellan dalarna Knüllwald och Fulda, mitt i de nordhessiska bergen. Namnet påminner om bröderna Grimms hem och är en del av den tyska sagorutten. Många välutvecklade vandrings- och cykelleder inbjuder besökare att utforska kultur och natur, till exempel Rotkäppchenlands järnvägscykelväg, Schwalmcykelvägen och Fuldacykelvägen. Karaktäristiskt för Rotkäppchenland är också ett stort antal museer som ger en utmärkt inblick i landets historia och många särdrag.Bad Hersfeld, som ligger bara 15 km bort, är också ett mycket rekommenderat utflyktsmål och välkomnar sina besökare med en fantastisk gammal stad i fackverk och många kur-, kultur- och fritidsanläggningar. Klosterruinerna anses vara den största romanska basilikan norr om Alperna och är nu den största romanska kyrkoruinen i världen.