Stuga - Semesterhus i Finsterwalde, Tyskland nära golfbana (DBB585)

Stuga - Semesterhus i Heideblick, Tyskland (DBB556)

Kommunen Heideblick ligger i den vackra delstaten Brandenburg mellan Fläming och Spreewald, sydväst om den lilla staden Luckau.Denna semesterbostad med välskött inredning ligger i utkanten av Rochauer Heide och erbjuder plats för 10 personer. Alla gäster samlas på bottenvåningen, där det finns ett vardagsrum med en mysig sittkombination, en stor matplats med disk och ett gemensamt kök. Dessutom bjuder ett biljardbord in till sällskapliga kvällar.Ett rum i huset (kontor) används av hyresvärden efter samråd med dig. En trappa leder till 1:a våningen som erbjuder totalt 5 rum. Varje rum har ett ljust sovrum med dubbelsängar eller enkelsängar, delvis med en sittkombination, och ett badrum med dusch och toalett. Tvättmaskin och torktumlare finns tillgängliga mot en avgift.Det finns även en grillplats där ni kan sitta tillsammans framför huset under en solskyddad hörna. Djurälskare kan se fram emot höns, gäss, kaniner och getter. Dessutom får du 20 % rabatt när du besöker bastun "Spreewelten", badparadiset och delfinbadet.Heideblick ligger mitt i naturparken Niederlausitzer Landrücken och erbjuder naturälskare, vandrare och cyklister underbara tallskogar och blandskogar, möjligheter till ridning och badglädje vid sjön Lichtenau eller Körbarer Teich. På dina utflykter kan du utforska medeltida kyrkor, historiska byggnader och monument. Besök staden Luckau med sin historiska gamla stad, utforska museet för humor och satir eller planera vandringsturer genom Spreewald. En utflykt till Heinz Sielmann Adventure Centre vid stranden av sjön Schlabendorf rekommenderas också. Njut av den fantastiska floran och faunan samt den imponerande panoramautsikten över Sielmanns naturlandskap Wannichen.

Stuga - Semesterhus i Großrössen, Tyskland med bastu (DBB582)

Rymligt och välutrustat semesterhus med idyllisk trädgård.Detta vackra semesterhus erbjuder en avkopplande vistelse för hela familjen i en naturlig, lugn miljö i slutet av en återvändsgränd, precis intill skogsparken. Huset är bekvämt inrett och passar perfekt för semester under alla årstider. De minsta gästernas behov har beaktats med en robust barnsäng och barnstol. Ett av sovrummen är inrett som barnrum med massor av leksaker och kommer att sprida stor glädje. I husets källare finns ett festrum med öppen spis för gästerna att använda, samt en ny bastu med angränsande duschrum. En vacker kakelugn i vardagsrummet ger mysig värme under den kalla årstiden.Den stora, helt inhägnade tomten med många träd erbjuder gott om utrymme och lekmöjligheter för barnen och det finns gott om sittplatser både i trädgården och på terrassen. I trädgården finns en stor damm som inte är inhägnad.Om du tycker om att cykla i naturen är detta platsen för dig. Det finns många vackra cykelturer i området runt Falkenberg och det lokala rekreationsområdet Kiebitz med utmärkta badmöjligheter ligger bara åtta kilometer från Haus am Waldpark. Det helt nya Haus des Gastes i Falkenberg erbjuder massor av information om utflyktsmål och evenemang i regionen.

Stuga - Semesterhus i Spreewalddorf Caminchen, Tyskland (DBB252)

Före detta bondgård i den charmiga Spreewaldbyn Caminchen.I Spreewald, sydost om Berlin, hittar du ett kontrastprogram bort från storstadens liv och rörelse, ett landskap där skogar, floder, sjöar och små byar harmoniskt skakar hand. Här bor du i ett praktiskt och glatt möblerat hus i två våningar med gott om utrymme för dig, vänner eller familj.Använd den stora, inbjudande innergården för grillkvällar och måltider i friska luften. Cirka 10 minuter bort med bil når du den underbara sjön Briesensee med några utmärkta badplatser. Du kan upptäcka Spreewald till fots eller med kanot - den närmaste utgångspunkten ligger i Alt Zauche, där du också kan hyra båtar. På 15 minuter når du Lübben med sin historiska stadskärna, sitt renässansslott och sin park.Se fram emot vila och avkoppling i en lugn och autentisk atmosfär.

Stuga - Semesterhus i Lübbenau/Gross Beuchow, Tyskland (DBB199)

Mysigt och praktiskt inrett parhus i ett lugnt läge på landsbygden, i ett distrikt i Spreewaldstaden Lübbenau.Det stora köket med matplats har en liten bar och genomgång till vardagsrummet. Fastigheten kan även värmas upp av en rumsövergripande Berlin-ugn (kakelugn). Det finns snedtak på övervåningen. Groß Beuchow är en stadsdel i Lübbenau/Spreewald i utkanten av naturparken Niederlausitz.Spreewald erbjuder många fritidsaktiviteter som t.ex: Cykling, vandring, kanotpaddling eller båtturer. I omgivningarna kan man besöka olika museibyar. Dessa erbjuder en inblick i det förflutna. Du kan också simma med pingviner i Spreewelten Lübbenau, en mycket rekommenderad badvärld med en termisk saltvattenpool och 14 temasaunor som är unik i Tyskland. En bra utgångspunkt för dagsutflykter till Cottbus, Senftenbergs sjödistrikt eller Tropical Island.