Stuga - Semesterhus i Thierstein, Tyskland (DBA931)

Denna bungalow ligger i den trevliga byn Thierstein i naturparken Fichtelgebirge. Thierstein har sina egna slottsruiner från medeltiden som är väl värda att se. Du bor här på den tysk-tjeckiska gränsen, cirka 25 km väster om Cheb (Eger) i Tjeckien. Du kan göra en utflykt till storstaden Nürnberg, men också till olika platser i Tjeckien. Vad sägs om Pilsen, Pilsners "födelseort"? Du kan också besöka en fågelpark med örnar och ugglor i området. Din fristående bungalow ligger i ett lugnt läge i utkanten av skogen. Ditt semesterhus är omgivet av grönska och vandringsmöjligheterna börjar bokstavligen utanför dörren. Du kan även låna 2 cyklar av ägaren. Wi-Fi finns tillgängligt, information kan erhållas från ägaren. Den mysigt inredda bungalowen ligger på ägarens stora fastighet och har en egen uppfart.

Lägenhet i Weissenbrunn, Tyskland nära golfbana (DBA341)

Njut av din semester i denna unika semesterlägenhet i en gammal kvarn i Weißenbrunn i Franska skogen.Din semesterbostad ligger bara några minuters promenad från centrum av ölbyn Weißenbrunn. Denna unika semesterlägenhet ligger i byggnaden av en gammal kvarn - "Rothmühle". Med sin mer än 450-åriga historia är huset det äldsta huset i det frankiska samhället Weißenbrunn. Semesterlägenheten är modern och dessutom utrustad med många historiska föremål från kvarnens tid ? ett perfekt samspel mellan tradition och modernitet. I det kärleksfullt inredda och fullt utrustade köket kan du laga mat med moderna redskap eller förbereda dina måltider traditionellt med vedspisen. Du kan tillreda ditt kaffe antingen med filter- eller Nespresso-kaffemaskinen eller med en espressomaskin. I det mysiga vardagsrummet och matplatsen med trätak kan du tillbringa avkopplande timmar. Den vedeldade kaminen ger ytterligare mysighet och värme. Badrummet är nyrenoverat och har dusch, handfat och toalett samt bidé. Bakom huset finns en trädgård som du kan använda. Här kan du tillbringa kvällen vid elden i kaminen.Större delen av den frankiska skogen är en naturpark och därmed ett skyddat natur- och kulturlandskap. Det varierade landskapet erbjuder många möjligheter till vandring och cykling. Här hittar du ängar, dalar och även berg för att njuta av naturen. För utflykter i närområdet rekommenderar vi Kronach, Kulmbach, Bayreuth och Bamberg samt Nürnberg. För din fritidsverksamhet finns 2 par Nordic Walking-stockar tillgängliga gratis under hela vistelsen. Ett låsbart förvaringsutrymme finns tillgängligt för cyklar och elcyklar.Vänligen observera:Handdukar måste tas med av gästen, sänglinne och kökshanddukar ingår.

Lägenhet i Heinersreuth/Bayreuth, Tyskland nära golfbana (DBA219)

Denna moderna semesterlägenhet ligger mitt i naturen vid skogsbrynet, inte långt från staden Bayreuth. Lägenheten ligger på bottenvåningen och är utrustad med ett stort pentry. Våningssängen är lämplig för barn. Njut av solnedgången på den rymliga balkongen. En resesäng, bobby car, kälke, leksaker och barncyklar finns tillgängliga för ditt barn att använda gratis. Du kan låna en barnvagn på begäran.Skyltade vandrings- och cykelleder kan nås i omedelbar närhet av fastigheten, och den ekologiska naturstigen i Ort rekommenderas särskilt. Vattenfantaster kommer också att få sina pengar värda här. Du kan simma i olika utomhus- och inomhuspooler i det omgivande området samt i Lohengrin Therme Bayreuth och Therme Obernsee. Under vintermånaderna ligger skidområdet Ochsenkopf i Fichtelgebirge i närheten.Vi rekommenderar besök i de historiska byggnaderna i Bayreuth, t.ex. den bayerska statens målningssamling i Bayreuths nya slott, stadsresor till Kulmbach, Bamberg och Nürnberg och till kurorterna Marienbad och Karlsbad, samt festivalen i Wagnerstaden Bayreuth.

Lägenhet i Schauenstein Frankenwald, Tyskland med pool och bastu (DBA200)

Mysig lägenhet i den frankiska skogen med fantastisk utsikt över byn och landsbygden.I norra Bayern bor du i denna bekväma lägenhet i byn Schauenstein, mitt i en vacker region full av floder, skogar och ängar. Din lägenhet på första våningen är fullt utrustad och erbjuder högkvalitativ inredning i alla avseenden. Boendekänslan är mysig under det lutande taket - här är du i goda händer.Här kan du blicka över den pittoreska byns tak och njuta av soluppgångar och solnedgångar över de böljande kullarna. Thronbachdalen eller längs den lilla floden Selbitz är till exempel perfekta för en promenad, och små och stora samhällen som Hof bjuder in till värdshus och butiker.Smaka på lokala öl och specialiteter, besök gamla slott, lugna skogar och förälska dig i denna region. Se fram emot en härlig vistelse i den här mysiga lägenheten, idealisk som utgångspunkt för att upptäcka Franken.

Stuga - Semesterhus i Lichtenberg, Tyskland med bastu (DBA654)

Vackert och bekvämt semesterhus nära Lichtenberg.I ett lugnt läge välkomnar detta tilltalande hus på två våningar dig. Njut av den inbjudande designen och möblerna av hög kvalitet som lovar dig en avkopplande vistelse i huset. Mys i soffan vid den öppna spisen under svalare temperaturer eller avsluta kvällen med en film eller brädspel. Huset är välutrustat och erbjuder den perfekta miljön för en familj.Du bor nära sjön Frankenwaldsee, som inbjuder till avkoppling med sin rymliga gräsmatta för solbad i en skogig miljö. En rundslinga runt den idylliska sjön inbjuder till promenader. Här finns inte bara vackra vandringsleder utan även perfekta mountainbiketurer. Besök också kurorten Bad Steben med sina vackra termalbad och spaträdgård. Upptäck Höllenbachdalen och Hirschsprung samt Schwarzenbachskogen till Döbraberg eller den närliggande Rennsteig med spa Bad Lobenstein eller Blankenstein på dina turer. Njut av lugnet och tystnaden i den frankiska skogen.Det finns också mycket att uppleva på vintern. I närområdet kan du åka längdskidor eller susa nerför backarna. I Naila eller på Döbraberg finns det många preparerade längdspår. Hela området inbjuder till timmar i snön och kommer att inspirera dig!

Stuga - Semesterhus i Arzberg/Fichtelgebirge, Tyskland nära golfbana (DBA933)

Detta lilla, idylliskt belägna semesterhus ligger i utkanten av byn Arzberg i naturparken Fichtelgebirge i nordöstra Bayern.Semesterhuset ligger i en ca 1000 m² stor trädgård och erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen att koppla av och busa. De stora träden ger skugga och ser till att den underbara trädgården inte kan ses. Trädgårdsmöbler i den nedre och övre delen av trädgården samt två strandstolar inbjuder till att dröja kvar utomhus. De många lekredskapen på lekplatsen ger variation.Det kärleksfullt inredda fritidshuset välkomnar dig med ett mysigt vardagsrumskök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch samt en separat toalett.Fichtelgebirge och den närliggande Bayerska skogen inbjuder till vandring och cykling med sitt välutvecklade nätverk av stigar. För en vandring rekommenderas till exempel "Fränkische Gebirgsweg" (Fränkiska bergsvägen). Gränsen till Tjeckien ligger bara cirka 10 km bort. Gör en resa till det förtrollande Prag eller till Pilsen, Pilsners födelseort. En resa till Nürnberg rekommenderas också.Det tillverkas mycket porslin i regionen. Vårt tips: Du bör besöka en av dessa porslinsfabriker under din semester.Teater- och musikevenemang hålls i det gamla slottet Thierstein under sommarmånaderna. Och naturscenen Luisenburg nära Wunsiedel är också värd ett besök.Njut av en semester i den orörda naturen i Fichtelgebirge. Den här semesterbostaden är precis den rätta utgångspunkten för det.

Stuga - Semesterhus i Eichigt/Süssebach, Tyskland (DSA255)

Dessa tre semesterhus har renoverats helt och hållet och erbjuder ett mycket mysigt boende på en stor, delvis inhägnad naturtomt i utkanten av byn. Varje hus har en täckt terrass i entrén och har möblerats i modern stil. Det är bara 7 km till den välkända Pirk-dammen med bad- och fiskemöjligheter. I omgivningarna finns många utflyktsmål som frilufts- och inomhusbad, golfbanor, ridstall, den stora skidbacken Klingenthal och naturligtvis det magnifika lågfjällslandskapet. Ytterligare 4 dubbelrum och 2 enkelrum i ett separat grannhus kan bokas på begäran på plats.

Stuga - Semesterhus i Eichigt/Süssebach, Tyskland (DSA256)

Dessa tre semesterhus har renoverats helt och hållet och erbjuder ett mycket mysigt hem för din semester. De står på en stor, delvis inhägnad naturtomt i utkanten av byn i en lantlig atmosfär. Varje hus har en täckt terrass i entrén och har möblerats i modern stil. Det är bara 7 km till den välkända Pirk-dammen med bad- och fiskemöjligheter. I omgivningarna finns många utflyktsmål som frilufts- och inomhusbad, golfbanor, ridstall, den stora skidbacken Klingenthal och naturligtvis det magnifika lågfjällslandskapet (se även DSA255, 257). Ytterligare 4 dubbelrum och 2 enkelrum i ett separat grannhus kan bokas på begäran på plats.

Stuga - Semesterhus i Bad Lobenstein/Saaldorf, Tyskland (DTH143)

Solidt inredd Finnstuga i semesterparken "Obere Saale" vid Bleilochtalsperre.I denna charmiga semesterregion hittar du inte bara underbara vandringsleder och utsiktsplatser, utan även utmärkta förutsättningar för bad, fiske och vattensporter. I Bad Lobenstein kan du hyra en pedelec (elcykel) för att utforska området. En privat parkeringsplats för din bil finns tillgänglig. Huset är absolut översvämningssäkert. Tre trappsteg leder dig till entrén i Finnstugan; hall, kök och vardagsrum är öppna, ljusfyllda och sammanlänkade med varandra. En utfällbar stege med bredare trappsteg leder till de två sovrummen på övervåningen. Från terrassen har man fri sikt till andra sidan av reservoaren. Huset är torrt och erbjuder ett behagligt boendeklimat med sin träbeklädnad.

Stuga - Semesterhus i Adorf, Tyskland nära golfbana (DSA159)

Tillbringa en avkopplande semester i detta semesterhus mitt i naturen.Det attraktiva semesterhuset väntar på sina gäster i ett vackert och lugnt läge vid skogsbrynet. Semesterfirare som söker lugn och ro är på rätt plats här. I husets sovrum finns en dubbelsäng, i vardagsrummet finns ytterligare 2 sovplatser på en bäddsoffa. Inredningen är enkel och praktisk. Ved till kaminen tillhandahålls kostnadsfritt.På den täckta och öppna terrassen kan du göra det bekvämt i trädgårdsmöblerna, kanske grilla och njuta av den vackra utsikten.Märkta cykel- och vandringsleder löper inte långt från huset, så här har du gott om möjligheter att vara aktiv i naturen och lära känna omgivningarna. Du kan också hyra hästar 5 km bort.Njut av en härlig semester här med aktiviteter i naturen!

Stuga - Semesterhus i Eichigt/Süssebach, Tyskland (DSA257)

Dessa tre semesterhus har renoverats helt och hållet och erbjuder ett mycket mysigt hem för din semester. De ligger på en stor, delvis inhägnad naturtomt i utkanten av byn i en lantlig atmosfär. Varje hus har en täckt terrass i entrén och har möblerats i modern stil. Det är bara 7 km till den välkända Pirk-dammen med bad- och fiskemöjligheter. I omgivningarna finns många utflyktsmål som utomhus- och inomhusbad, golfbanor, ridstall, den stora skidbacken Klingenthal och naturligtvis det magnifika lågfjällslandskapet (se även DSA255, 256). Ytterligare 4 dubbelrum och 2 enkelrum i ett separat grannhus kan bokas på begäran på plats.

Stuga - Semesterhus i Gleima, Tyskland (DTH229)

Det hemtrevliga och moderna fritidshuset Zur Schmiede byggdes av en gammal smedja i byn och ligger direkt vid en damm i ett skogigt landskap på landsvägen L1099. Från terrassen har du en vacker utsikt över trädgården, med en solterrass och dammen framför huset.Huset består av två lägenheter och är därför perfekt för två familjer som reser tillsammans. Både bottenvåningen och övervåningen har ett kök och ett badrum.Kaminen i vardagsrummet sprider en behaglig atmosfär under svala dagar. Terrassen som är byggd på sydsidan inbjuder till solbad när vädret är fint. En mobil utomhuseldstad finns tillgänglig för grillning. Barnen kan leka i den rymliga trädgården. Lägenheten på övervåningen har en separat ingång via en utvändig trappa. Den har ett kök-vardagsrum, ett sovrum och sanitetsutrymmen. Källaren lämpar sig för mysiga kvällar vid den lilla öppna spisen.Schleiz, Saalfeld - staden med sagogrottorna - och poetstaden Weimar inbjuder till utflykter. Ca 10 km till Steinach skidarena med skiduthyrning, flera liftar och backar för nybörjare och avancerade skidåkare.

Stuga - Semesterhus i Weischlitz, Tyskland (DSA234)

Mysigt fritidshus i utkanten av byn i ett lugnt läge på en trädgårdstomt där man också odlar frukt och grönsaker. Här har du också möjlighet att använda malmevenemangen. En grillkamin står till ditt förfogande. Boendet är perfekt för 2 vuxna och 1 barn. Det finns snedtak i sovrum 1.Fritidsanläggningar av alla slag, såsom museer, Pirk-dammen, vackra badstränder med sanitära anläggningar och restauranger samt stora solbadplatser, eller lokalhistoriska museer hittar du ca 5 km bort.

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland med panorama-utsikt (DTH276)

Bekvämt och mycket välutrustat semesterhus i 1:a raden och med utsikt över Zeulenroda-havet.Välkommen till detta vackra trähus som inte lämnar något övrigt att önska. Här kan du känna dig som hemma och koppla av och njuta av den bekväma möbleringen och inredningen med vedeldad spis. Tillbringa din vardagssemester i den attraktiva interiören eller njut av solen och bekvämligheterna utomhus. På terrassen väntar trädgårdsmöbler av hög kvalitet på att du ska slå dig ner med ditt kaffe, en bok eller på kvällen med ett glas vin. Wellness finns också i form av en tunnbastu, där du kan se ut över träden och sjön inifrån bastun.Se fram emot denna vackra bit mark, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två dammarna, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Lägenhet i Altengesees, Tyskland (DTH169)

Välmöblerad semesterlägenhet på bottenvåningen. Inte långt från Saalfeld och Bad Lobenstein i Thüringens skifferberg. Du kanske vill göra en utflykt till reservoaren Hohenwarte. Denna kan navigeras med fritidsbåtar, men det finns även passagerarsjöfart. Reservoaren är också en bra plats för fiske och omgivningarna inbjuder till vackra promenader. Två vardagsrum. Ett sovrum är ett genomgångsrum.

Lägenhet i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH266)

Vacker och modern semesterlägenhet med utsikt över Zeulenroda-dammen.Se fram emot din semester i denna fantastiska semesterlägenhet, som är vackert belägen i naturen, fullt utrustad och handikappanpassad. Känn dig som hemma här och njut av atmosfären med stora bilder och smakfulla möbler. Utrymmet inbjuder dig att koppla av tillsammans eller spela kort tillsammans på terrassen. Den murade grillen, som är gemensam, är den perfekta platsen att börja din grillkväll medan du njuter av utsikten över sjön.Se fram emot denna vackra bit mark, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två dammarna, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Gahma, Tyskland (DTH117)

Här bor du i ett välskött hus som ligger en bit från byns centrum på en mycket lugn skogstomt. Här kan du perfekt koppla av och ladda batterierna medan du njuter av lugnet och den vackra utsikten över ängar, fält och till bergen. Beläget på över 600 meters höjd kan du njuta av den uppfriskande bergsluften här på sommaren och snön precis utanför dörren på vintern. Om du vill ta med dig din hund på semestern är det här huset idealiskt: trädgården är inhägnad och omgivningarna inbjuder till långa promenader med din fyrbenta vän. Trapporna till sovrummen är ganska branta. På vintern kan du inte parkera direkt vid huset, men ägaren ordnar gärna bagagetransport från parkeringen 800 meter bort.

Stuga - Semesterhus i Grenzenlos, (DE9604.100.1)

Beautiful, comfortable single-family house "Grenzenlos", renovated in 2021. 1.5 km from the centre of Bad Brambach, on the outskirts, 39 km from the centre of Plauen, 45 km from the centre of Hof, on a slope. Private: property 400 m2, terraced garden, 250 m2 with wildlife garden and flowers, lawn for sunbathing. Fireplace, children's playground (sandbox). In the house: bicycle rental. Beverage service. Parking on the premises. Shop 1 km, grocery 1 km, restaurant 700 m, bus stop 1.5 km, railway station "Bad Brambach" 1 km, 1 km, outdoor swimming pool 1 km, thermal baths "Bad Elster" 14 km. Nearby attractions: Marienbad 53 km, Karlsbad 60 km. Well-known ski regions can easily be reached: Klingenthal 25 km. 2 mountain bikes, 1 children’s balance bike, 2 e-bikes (extra) available. 6-room house 130 m2 on 3 levels. Comfortable and beautiful furnishings: living room with satellite TV (flat screen), radio, hi-fi system, DVD and DVD collection available. Dining room with radio and CD-player. Exit to the terrace. 1 room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). 1 small room with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Large, open kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, grill, electric coffee machine). Shower/WC, sep. WC. Upper floor: 1 room with 1 french bed (140 cm, length 200 cm). 2nd upper floor: 1 room with sloping ceilings with 1 double bed (180 cm, length 200 cm), satellite TV (flat screen). Shower/WC. Gas heating, underfloor heating. Terrace 15 m2, roofed. Terrace furniture, barbecue, deck chairs (2). Facilities: washing machine, dryer, children's high chair. Internet (WiFi, free). Please note: non-smoking house. Smoke alarm, fire extinguisher. Extras: Wine fridge (accounted upon consumption on site). Coffee machine.

Stuga - Semesterhus i Mehltheuer, Tyskland (DSA237)

Rustik och mycket mysigt inredd semesterbostad på en kulle vid skogsbrynet. Tillbringa din semester här med upp till 4 personer och njut av panoramautsikten över Vogtland.Det separata sovrummet har en dubbelsäng, ytterligare två sovplatser finns i vardagsrummet. Här kan du göra det bekvämt för familjen, den gamla kakelugnen ger mysig värme. Semesterhuset renoverades 2019.Huset ligger på en rymlig naturtomt. På den öppna terrassen kan du njuta av en vacker utsikt över trädgården och Vogtlands vidsträckta landskap. En grill finns tillgänglig, så här kan du njuta av måltider tillsammans med familjen.Omgivningen erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter. Här kan du fiska, cykla eller vandra. Shoppingmöjligheter och restauranger ligger cirka 4 km bort.

Stuga - Semesterhus i Auerbach, Tyskland med bastu (DSA104)

Under en grundlig renovering omvandlades detta före detta hotell till ett kärleksfullt inrett hus med självhushåll, som också lämpar sig utmärkt för familjefester, seminarier och gruppmöten av alla slag.Alla rum, som ligger antingen på första eller andra våningen, är individuellt utformade och alla har eget badrum. På bottenvåningen finns flera trevliga små sittplatser, en bar, ett frukostrum, ett kök, ett bibliotek och ett spelrum med bland annat biljard och dart. Här kan du alltså träffas med hela gruppen och avsluta dagen tillsammans. Härifrån har du också tillgång till din terrass.En våning längre ner, eller i källaren, finns ett seminarierum med skärm och teknisk utrustning, en bastu, ytterligare ett kök och en mysig sittgrupp. Här finns också en utgång till trädgården. Semesterhuset har en elektrisk öppen spis. Njut av familjefesten, gruppresan eller utflykten med idrottsgruppen i detta moderna och bekvämt utrustade semesterhus.Catering kan ordnas på förhandsförfrågan. Semesterhuset välkomnar sina gäster i stadsdelen Auerbach, 4 km från skogsparken Grünheide. Där finns en tennisbana, en lekplats, fotbollsplaner, en bowlingbana och ett gym. Utflykts- och fritidsalternativ i närområdet inkluderar även äventyrsparken Plon, många gruvor och museer, en museijärnväg, slott och en naturlig badsjö.Skiwelt Schöneck erbjuder goda förutsättningar för utförsåkning och längdskidåkning och har nyligen lagt till en nöjespark med bland annat picknickbord och quarterpipe. Schönecks skidklubb fokuserar på barn och barnträning. En höjdpunkt är paraplybaren vid stolliftens nedre station. Där kan du stanna till och njuta av den goda stämningen med snacks, varma och kalla drycker och bra musik.

Stuga - Semesterhus i Rohrbach, Tyskland med bubbelpool och bastu (DSA220)

I den sydligaste spetsen av Sachsen - i Bad Brambach - erbjuder vi dig detta bekväma och mycket hemtrevliga semesterhus. Allt är mycket smakfullt och hemtrevligt inrett. Här kan du finna lugn och avkoppling i lantliga, skogiga omgivningar. Gränsen till Tjeckien ligger inte långt borta. Cykel- och vandringslederna i området är väl markerade. Bastun (i källaren) och en bubbelpool för 2 personer inbjuder till avkoppling. Det finns ett extra badrum för tre sovrum på vinden. Rummen på övervåningen har snedtak. Ett andra vardagsrum (S5), med dubbelsoffa, tv, badrum, ett andra kök och golvvärme finns i källaren med separat ingång från utsidan.

Stuga - Semesterhus i Drognitz, Tyskland nära golfbana (DTH901)

Semesterhuset ligger i den lilla byn Drognitz, en by på norra sidan av naturparken Schiefergebirge. Ditt semesterhus är en timmerstuga som ligger strax utanför byn på en egen tomt bredvid en campingplats. På grund av träkonstruktionen är det ett rökfritt boende. På den intilliggande campingplatsen finns en volleybollplan, en lekplats och en snackbar.Från huset är det cirka 2 km till reservoaren Hohenwarte, även kallad Thüringiska havet. Sjön erbjuder möjlighet till bad, båtliv och fiske. Den så kallade Blue Ribbon långdistanssimningen äger rum här varje år. Det är 30 km till Saalfeld vid Saale i södra Thüringen. Du kan också göra en intressant dagsutflykt till kulturstaden Weimar, där Goethe och Schiller en gång bodde. Förutom poeternas hem och monument har Weimar många små slott och palats.

Stuga - Semesterhus i Rützengrün, Tyskland (DSA212)

Välkommen till denna semesterbostad på en stor trädgårdstomt med utsikt över Göltzsch-dalen.Till ditt förfogande finns ett mysigt kammarrum och en delvis täckt terrass. Trappor till sovrummen. Sängarna har följande mått: enkelsäng 90 x 190 cm, dubbelsäng 180 x 190 cm.Rodewisch ligger i dalen Göltzsch. Här finns en bra utgångspunkt för utflykter till Zwickau, Falkenstein/Vogtland och till Klingenthal. Eller vad sägs om en händelserik dag i Tjeckien?Se fram emot en lyckad semester i detta semesterhus!

Stuga - Semesterhus i Auerbach, Tyskland med pool och bastu (DSA236)

Denna bekväma semesterbostad ligger i en lugn förort till Auerbach, i en lantlig miljö. Allt är möblerat på ett mycket hemtrevligt sätt. Varje våningsplan är ett separat semesterhus i sig självt. Därför finns det tre vardagsrum. Ugnen är placerad på den övre våningen. Komforten kompletteras av fyra badrum, som är utrustade våtutrymmen i källaren. Huset är idealiskt för 2-3 familjer. En utomhuspool på ägarens grannfastighet kan användas, liksom en infrarödstuga för 2 personer mot en avgift. Något branta trappor. Trappskydd finns tillgängligt. Bordtennisbord. Vardagsrummet på första våningen kan värmas upp med en öppen spis. Ungdomsgrupper endast på begäran! Inget koncept för småskador med denna fastighet.

Stuga - Semesterhus i Falkenstein, Tyskland (DSA238)

Njut av din semester i detta före detta vaktmästarhus på en nedlagd järnväg. Här finns plats för upp till 6 personer. Semesterhuset har ett mycket lugnt läge i utkanten av en skog.De två separata sovrummen är utrustade med varsin dubbelsäng. Det finns ytterligare en dubbelsäng i vardagsrummet.Du kan göra det bekvämt framför pelletskaminen under kalla dagar.Falkenstein är en lugn klimatisk kurort, omgivningarna är idealiska för cykling och vandring. En cykelväg passerar direkt förbi huset, så du kan börja dina turer härifrån. Du hittar också en damm i omgivningarna för bad och båtliv.På grund av närheten till den tjeckiska gränsen kan man också göra en gränsöverskridande dagsutflykt från denna semesteradress.Schöneck skidområde med backar från lätta till svåra.

Stuga - Semesterhus i Trieb, Tyskland (DSA210)

Detta bekväma och välutrustade semesterhus ligger på en stor naturtomt i Trieb. Den vackra trädgården erbjuder många möjligheter till lek och bollspel - det finns gott om plats att springa runt på. Huset har 1 sovrum med dubbelsäng, i vardagsrummet finns möjlighet att skapa ytterligare två sovplatser. Det finns en fin stor täckt terrass med en murad grill där ni kan njuta av många mysiga timmar tillsammans. Terrassen är husets förlängda arm. Skidområdet Schöneck: För skidåkare och snowboardåkare finns olika backar och liftar i alla svårighetsgrader.

Lägenhet i Auerbach, Tyskland nära golfbana (DSA112)

Denna vackra semesterlägenhet i Auerbach renoverades 2017 och erbjuder nu en idealisk utgångspunkt för en avkopplande semester.Lägenheten ligger på första våningen i huset (snedtak i alla rum). Sovrummen hittar du en halv våning upp via några trappsteg. Den här trappan är utrustad med en trappsäkerhetsanordning för barn. Varje sovrum har ett eget badrum med dusch, handfat och toalett. I det rymliga vardagsrummet och matplatsen finns också det välutrustade, moderna pentryt. Takhöjden här är mycket låg. Från matplatsen kan du njuta av en vacker utsikt över omgivningarna.På husets bottenvåning finns ett festrum med separat kök, dusch och toalett. Detta kan hyras på begäran. Dessutom finns det en gårdsbutik i huset. Här kan du köpa regionala produkter. Camping är också möjligt på fastigheten. Lägenheten är därför också idealisk för familjefester.Byggnaden har ett avskilt läge med utsikt över berg och dal, skog och ängar. Längdskidspåret och vandringsleden gränsar direkt till fastighetsgränsen. Semesterhuset ligger vid skogen, inte långt från "Waldpark Grünheide". Där finns en tennisbana, en lekplats, fotbollsplaner, en klätterpark, en bowlinghall, ett gym, skiduthyrning samt en rodelbana, en skridskobana och längdskidspår. Liften och sommarrodelbanan ligger inte heller långt bort.Följande destinationer finns i närområdet för dagsutflykter och fritidsaktiviteter: Plohn nöjespark, många gruvor och museer, Bad Schlema golfbana, rymdutställning, Rodewisch observatorium, naturlig badsjö, fritidsbassäng, Stützengrün julland, skridskobana.

Stuga - Semesterhus i Panoramablick, med bastu (DE9438.100.1)

House "Panoramablick", surrounded by trees, meadows and fields. On the outskirts, 250 m from the centre of Piesau, 8 km from the centre of Neuhaus am Rennweg, in a quiet, sunny position, 75 m from the edge of the forest, 5 km from the skiing area. For shared use: large, well-kept garden with lawn and plants, pond. Private: lawn for sunbathing 400 m2. In the complex: sauna (extra). Central heating system, washing machine, tumble dryer (for shared use). Pre-arrival grocery service. Parking at the house. Shop 1.5 km, grocery 1.5 km, supermarket 4 km, restaurant 200 m, bakery 300 m, café 3 km, bus stop 300 m, outdoor swimming pool 5 km, thermal baths "Therme Rudolstadt" 25 km, natural swimming pond 5 km. Riding stable 6 km, walking paths from the house 50 m, ski lift 2 km, ski rental 5 km, children's ski school 2 km, cross country ski track 100 m, children's playground 500 m. Nearby attractions: Fröbelturm 12 km, Oberweissbacher Bergbahn 15 km, Feengrotten Saalfeld 19 km, Spielzeugmuseum Sonneberg 20 km. Well-known ski regions can easily be reached: Skiarena Silbersattel Steinach 16 km. Please note: car recommended. The owner lives on the same property. The sauna is a sauna barrel with a wood stove (use after arrangement and for a fee). Fenced dog area (150 m2). 2-room house 65 m2 on 2 levels. Cosy furnishings: living/dining room 16 m2 with satellite TV (flat screen), radio and CD-player. Exit to the terrace. Kitchenette (oven, 2 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Upper floor: 1 open room 16 m2, with sloping ceilings with 1 sofabed (90 cm, length 200 cm), 1 double bed (160 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. Gas heating. Terrace 15 m2, patio 20 m2. Terrace furniture, balcony furniture, barbecue, deck chairs (4). Facilities: iron, children's high chair, baby cot, hair dryer. Internet (WiFi, free). Please note: smoke alarm. Wooden ceilings in all rooms. Ironing board available. The balcony is covered.

Stuga - Semesterhus i Plohn, Tyskland med bastu (DSA111)

Mitt i skogen, i det vackra Vogtland, ligger detta rustika hus. Njut av din semester mitt i naturen.Huset renoverades delvis 2017 och är inrett i rustik stil. Vardagsrummet, matplatsen och matlagningsområdet ligger på bottenvåningen, där kakelugnen ger en mysig stämning. Sovrummen på vinden är alla utrustade med en dubbelsäng. Den gamla, rustika sängen med bondgårdsmålning är särskilt vacker.Fastigheten är ogenomskinlig och har ett 1,60 meter högt staket. På fastigheten finns ett lektorn med sandlåda, gunga för barnen. Det finns också en utomhusgrill, en utomhusdusch och trädgårdsmöbler för mysiga timmar och gemensamma måltider. Här kan du koppla av och glömma vardagen.Förutom ett garage finns det också en liten trädgårdsbyggnad på fastigheten, där den infraröda bastun finns (kan användas mot en avgift).Vandringsleder gränsar till fastigheten, så du kan börja din vandring eller cykeltur här. Nöjesparken Plohn ligger inte heller långt borta och är idealisk för en dagsutflykt.I närheten finns: nöjesparken Plohn, Pöhl-dammen med klätterpark, skogsparken Grünheide, Hirschfelds djurpark, bad- och bastuområdet Eibenstock, sommarrodelbana, golfbanan i Bad Schlema osv. Du kan nå Eibenstock och Stützengrün på cirka 30 minuter med bil. Sevärdheter: Sevärdheter: Elsters dalbro, Julland, Eibenstock-dammen, rökljusmuseum.

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland med panorama-utsikt (DTH277)

Bekvämt och mycket välutrustat semesterhus i 1:a raden och med utsikt över Zeulenroda-havet.Välkommen till detta vackra trähus som inte lämnar något övrigt att önska. Här kan du känna dig som hemma och koppla av och njuta av den bekväma möbleringen och inredningen med vedeldad spis. Tillbringa din vardagssemester i den attraktiva interiören eller njut av solen och bekvämligheterna utomhus. På terrassen väntar trädgårdsmöbler av hög kvalitet på att du ska slå dig ner med ditt kaffe, en bok eller på kvällen med ett glas vin. Wellness finns också i form av en tunnbastu, där du kan se ut över träden och sjön inifrån bastun.Se fram emot denna vackra bit mark, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två dammarna, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Lägenhet i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH267)

Vacker och modern semesterlägenhet med utsikt över Zeulenroda-dammen.Se fram emot din semester i denna fantastiska semesterlägenhet, som är vackert belägen i naturen, fullt utrustad och handikappanpassad. Känn dig som hemma här och njut av atmosfären med stora bilder och smakfulla möbler. Utrymmet inbjuder dig att koppla av tillsammans eller spela kort tillsammans på terrassen. Den murade grillen, som är gemensam, är den perfekta platsen att börja din grillkväll medan du njuter av utsikten över sjön.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två dammarna, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland med sjöutsikt (DTH274)

Mysig och kreativ semesterbungalow i östra Thüringen.Unna dig lite tid i denna inbjudande bungalow och varva ner i detta semesterboende med terrass. Inuti möts du av färger och motivtapeter som skapar en lugnande atmosfär med den trevliga inredningen. Här finns allt du behöver för att känna dig som hemma. Fastigheten är helt inhägnad, perfekt för hundägare. För din avkoppling hittar du en tunnbastu i trädgården där du kan svettas bort all din vardagsstress. En andra bungalow ligger i direkt anslutning och kan bokas som tillägg, perfekt för en större familj eller vänner och ändå har alla sin integritet.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också tillbringa en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två vattenreservoarerna, vilket kommer att glädja naturälskare och andra, eftersom du har chansen att observera sällsynta djur och växter.

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH275)

Mysig och modern semesterbungalow i östra Thüringen.Fly det hektiska familjelivet i staden och tillbringa en avkopplande semester i detta kompakta semesterhus. Njut av de ljusa rummen, som är inredda med stora bilder eller motiv tapeter, vilket skapar en vacker levande atmosfär där du kan känna dig som hemma. I vardagsrummet kan du laga mat i det välutrustade köket, koppla av i soffan och äta och leka vid matbordet. Men du kan också samlas på den täckta terrassen och varva ner vid de gemensamma grillkvällarna. Det finns flera av denna typ av semesterhus bredvid varandra och de kan till exempel bokas av familjer som är vänner.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs de två dammarnas stränder, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH273)

Inbjudande och ljust semesterhus i toppläge med vacker sjöutsikt.Njut av en härlig semester med familjen i denna fridfulla och idylliska miljö, precis vid sjön. Det vackra huset imponerar med sitt ljusa vardagsrum, som är anslutet till solterrassen via flera dörrar och fönster. Här kan du kombinera inomhusvistelse och matlagning med middagar utomhus. Läs en bok i solstolen och titta på när barnen leker i trädgården.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också tillbringa en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled leder direkt längs de två vattenreservoarernas stränder, vilket kommer att glädja naturälskare och andra, eftersom du har chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland med panorama-utsikt (DTH272)

Inbjudande och ljust semesterhus i toppläge och vacker sjöutsikt.Njut av en härlig semester med familjen i denna lugna och idylliska miljö, direkt vid sjön. Det vackra huset imponerar med sitt ljusa vardagsrum, som är anslutet till solterrassen via flera dörrar och fönster. Här kan du kombinera boende och matlagning inne med att äta ute. Läs en bok i solstolen och titta på när barnen leker i trädgården.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två dammarna, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH271)

Inbjudande och ljust semesterhus i toppläge med vacker sjöutsikt.Njut av en härlig semester med familjen i denna fridfulla och idylliska miljö, precis vid sjön. Det vackra huset imponerar med sitt ljusa vardagsrum, som är anslutet till solterrassen via flera dörrar och fönster. Här kan du kombinera inomhusvistelse och matlagning med middagar utomhus. Läs en bok i solstolen och titta på när barnen leker i trädgården.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också tillbringa en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled leder direkt längs de två vattenreservoarernas stränder, vilket kommer att glädja naturälskare och andra, eftersom du har chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH268)

Mysigt och bekvämt semesterhus i ett semesterkomplex vid stranden av Zeulenroda-havet.Fly det hektiska familjelivet i staden och tillbringa en avkopplande semester i detta kompakta semesterhus. Njut av de ljusa rummen, som är inredda med stora bilder eller motivtapeter, vilket skapar en vacker levande atmosfär där du kan känna dig som hemma. I vardagsrummet kan du laga mat i det välutrustade köket, koppla av i soffan och äta och leka vid matbordet. Men du kan också samlas på den täckta terrassen och avsluta dina kvällar här. Det finns flera av denna typ av semesterhus bredvid varandra och kan bokas av till exempel familjer med vänner.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs de två dammarnas stränder, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH269)

Mysigt och bekvämt semesterhus i ett semesterkomplex vid stranden av Zeulenroda-havet.Fly det hektiska familjelivet i staden och tillbringa en avkopplande semester i detta kompakta semesterhus. Njut av de ljusa rummen, som är inredda med stora bilder eller motivtapeter, vilket skapar en vacker levande atmosfär där du kan känna dig som hemma. I vardagsrummet kan du laga mat i det välutrustade köket, koppla av i soffan och äta och leka vid matbordet. Men du kan också samlas på den täckta terrassen och avsluta dina kvällar här. Det finns flera av denna typ av semesterhus bredvid varandra och kan bokas av till exempel familjer med vänner.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs de två dammarnas stränder, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland med sjöutsikt (DTH270)

Stuga - Semesterhus i Zadelsdorf, Tyskland nära golfbana (DTH278)

Inbjudande och ljust semesterhus i toppläge och vacker sjöutsikt.Njut av en härlig semester med familjen i denna lugna och idylliska miljö, direkt vid sjön. Det vackra huset imponerar med sitt ljusa vardagsrum, som är anslutet till solterrassen via flera dörrar och fönster. Här kan du kombinera boende och matlagning inne med att äta ute. Läs en bok i solstolen och titta på när barnen leker i trädgården.Se fram emot denna vackra bit av jorden, eftersom regionen är ett paradis för simning, båtliv, segling och dykning. Du kan också ha en oförglömlig tid på land och njuta av ren natur medan du vandrar och cyklar i skogen och längs åkrar och ängar. En vandringsled går direkt längs stranden av de två dammarna, vilket inte bara kommer att glädja naturälskare, för här har du chansen att observera sällsynta djur och växter.Tillbringa en härlig semester vid Zeulenroda-dammen!