Stuga - Semesterhus i Vorbasse, Danmark (F02016)

Stuga - Semesterhus i Vorbasse, Danmark (F02011)

I hjärtat av Jylland välkomnar detta rymliga semesterhus dig med en bekväm standard.Tillbringa en lugn och avkopplande semester med din storfamilj eller en annan familjevän i detta vackra hus. Huset har en inbjudande och smakfull inredning, som inbjuder dig att laga mat tillsammans i det moderna köket eller spela bordsfotboll.Du kan också sitta på den soliga terrassen för ett brädspel eller kortspel, eller leka med dina barn på gräsmattan. Du kan också göra dig bekväm i hängmattan och helt enkelt koppla av.Här bor du på en idyllisk plats. Med era cyklar kan ni utforska det omgivande området med sjöar och vattendrag och pröva fiskelyckan. Närheten till Billund är dock anledningen till att dra full nytta av aktiviteterna där. Besök Legoland, bada i badparadiset Lalandia eller besök Legohuset.Se fram emot en varierad semester och återvänd hem med många upplevelser!

Stuga - Semesterhus i Billund, Danmark (P95106)

Den här bostaden är den perfekta utgångspunkten för en aktiv semester i Jylland.Den stora, gröna trädgården bjuder in till lek och busringning. I lektornet finns gungor och en rutschkana och du kan gräva i sandlådan.Det stora trädet ger behaglig skugga, så du behöver inte oroa dig för dina barns hud.Det ljusa, moderna och stilfullt inredda huset har en vedeldad kamin där du kan värma dig och koppla av efter en aktiv dag.De öppna utrymmena gör att du kan hålla ett ständigt öga på dina barn.Det finns mycket att göra i Billund. Här hittar du Legoland, där du lätt kan tillbringa flera dagar.Bredvid ligger äventyrsbadet Lalandia med olika butiker, bowlinghall, minigolf, djurpark för husdjur och mycket mer.Se till att besöka WOW Park i Skjern, vackra Vejle vid Vejle Fjord och naturligtvis Nordsjön.

Stuga - Semesterhus i Billund, Danmark (P95108)

Strax utanför Billund välkomnar detta fantastiska semesterhus dig med många bekvämligheter.Se fram emot din vistelse med din familj och vänner i detta stora och inbjudande hus. Så snart du kommer in kommer du att märka de attraktiva möblerna, den kärleksfulla dekorationen och husets individuella stil. Här har man skapat en trivsam atmosfär som inbjuder till avkoppling och välbefinnande. För nöje och spel finns det bordsfotboll och airhockey och om du föredrar utomhus kan du göra dig bekväm vid picknickborden i trädgården.Utforska den pittoreska naturen i hjärtat av Jylland till fots eller på cykel. Billund är också känt för sina temaparker. Legoland och Lalandia utlovar roliga dagar. Du kan också planera dagsturer till Vejle och fjorden med samma namn.

Lägenhet i Billund, Danmark (P95101)

Semesterrum i ett gemensamt hus med en stor trädgård och lekplatser.Här hyr du ett rum i ett gemensamt hus. Du har tillgång till 3 delade badrum, ett gemensamt kök och ett vardagsrum. Alla faciliteter delas med de boende i de andra rummen. Förutom det låsta rummet har du också ett eget skåp med lås i hallen där du kan förvara dina tillhörigheter.På fastigheten finns en lekplats och en stor grillplats för mysiga grillkvällar. Trädgården delas också med de andra boende. På samma fastighet finns även en kennel där det är möjligt att ta hand om din hund under en resa. Huset ligger bara 5 minuters bilresa från Legoland.Det finns totalt 5 rum i huset. De övriga kan bokas under P95102, P95103, P95104 och P95105.

Lägenhet i Billund, Danmark (P95102)

Semesterrum i ett gemensamt hus med en stor trädgård och lekplatser.Här hyr du ett rum i ett gemensamt hus. Du har tillgång till 3 delade badrum, ett gemensamt kök och ett vardagsrum. Alla faciliteter delas med de boende i de andra rummen. Förutom det låsta rummet har du också ett eget skåp med lås i hallen där du kan förvara dina tillhörigheter.På fastigheten finns en lekplats och en stor grillplats för mysiga grillkvällar. Trädgården delas också med de andra boende. På samma fastighet finns även en kennel där det är möjligt att ta hand om din hund under en resa. Huset ligger bara 5 minuters bilresa från Legoland.Det finns totalt 5 rum i huset. De övriga kan bokas under P95101, P95103, P95104 och P95105.

Lägenhet i Billund, Danmark (P95104)

Semesterrum i ett gemensamt hus med en stor trädgård och lekplatser.Här hyr du ett rum i ett gemensamt hus. Du har tillgång till 3 delade badrum, ett gemensamt kök och ett vardagsrum. Alla faciliteter delas med de boende i de andra rummen. Förutom det låsta rummet har du också ett eget skåp med lås i hallen där du kan förvara dina tillhörigheter.På fastigheten finns en lekplats och en stor grillplats för mysiga grillkvällar. Trädgården delas också med de andra boende. På samma fastighet finns även en kennel där det är möjligt att ta hand om din hund under en resa. Huset ligger bara 5 minuters bilresa från Legoland.Det finns totalt 5 rum i huset. De övriga kan bokas under P95101, P95102, P95103 och P95105.

Lägenhet i Billund, Danmark (P95103)

Semesterrum i ett gemensamt hus med en stor trädgård och lekplatser.Här hyr du ett rum i ett gemensamt hus. Du har tillgång till 3 delade badrum, ett gemensamt kök och ett vardagsrum. Alla faciliteter delas med de boende i de andra rummen. Förutom det låsta rummet har du också ett eget skåp med lås i hallen där du kan förvara dina tillhörigheter.På fastigheten finns en lekplats och en stor grillplats för mysiga grillkvällar. Trädgården delas också med de andra boende. På samma fastighet finns även en kennel där det är möjligt att ta hand om din hund under en resa. Huset ligger bara 5 minuters bilresa från Legoland.Det finns totalt 5 rum i huset. De övriga kan bokas under P95101, P95102, P95104 och P95105.

Lägenhet i Billund, Danmark (P95105)

Semesterrum i ett gemensamt hus med en stor trädgård och lekplatser.Här hyr du ett rum i ett gemensamt hus. Du har tillgång till 3 delade badrum, ett gemensamt kök och ett vardagsrum. Alla faciliteter delas med de boende i de andra rummen. Förutom det låsta rummet har du också ett eget skåp med lås i hallen där du kan förvara dina tillhörigheter.På fastigheten finns en lekplats och en stor grillplats för mysiga grillkvällar. Trädgården delas också med de andra boende. På samma fastighet finns även en kennel där det är möjligt att ta hand om din hund under en resa. Huset ligger bara 5 minuters bilresa från Legoland.Det finns totalt 5 rum i huset. De övriga kan bokas under P95101, P95102, P95103 och P95104.

Stuga - Semesterhus i Filskov, Danmark (D82166)

Se fram emot en magnifik utsikt över landsbygden i detta semesterhus med goda möjligheter till aktiviteter för både unga och gamla.Det inbjudande huset väntar på dig på ett attraktivt läge omgivet av vacker natur och nära skogen. Gör det bekvämt för dig här tillsammans med dina nära och kära och unna dig en välförtjänt paus från vardagen. De ljusa rummen med sin mysiga inredning gör huset till en bekväm miljö för din semester. Här är allting utformat för att du ska kunna njuta av den underbara utsikten på bästa möjliga sätt, vare sig det handlar om att laga mat tillsammans med utsikt över utomhusmiljön eller att njuta av eftermiddagskaffet i vinterträdgården, där du kan låta blicken vandra över omgivningarna.Fastigheten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Låt barnen springa runt och spela boll medan du njuter av solen och utsikten på terrassen. Senare samlas hela familjen runt grillen och en underbar semesterdag avslutas med god mat.Ta långa promenader i omgivningarna, du kan bada i floden Omme Å på sommaren och även fiska, med lite tur fångar du något till grillen. Trevliga resmål för en semester med barn är Legoland, Givskud Zoo, Lalandia eller WOW Park.Njut av din semester i detta semesterhus på ett underbart läge för en avkopplande tid.

Stuga - Semesterhus i Billund, Danmark nära golfbana (P95107)

Se fram emot en härlig semester med dina nära och kära i detta inbjudande semesterhus.I de hemtrevliga rummen med sparsam inredning kan du göra dig bekväm med hela familjen och använda huset som en trevlig bas för dina utflykter. Njut av en underbar utsikt över landsbygden genom stora panoramafönster medan ni äter tillsammans. Efter en händelserik dag kan ni slå er ner i soffan, titta på en film och prata om vad ni har upplevt.På tomten finns en terrass där man kan njuta av solen medan barnen springer omkring och senare grilla tillsammans. Låt dagen sluta fridfullt i det fria.Utforska den pittoreska naturen på västra Jylland till fots eller med cykel, och golfentusiaster kan utöva sin hobby inte långt från semesterhuset.Njut av en avkopplande tid i detta semesterhus med ett lugnt läge.Observera att ingången till 1:a våningen är från utsidan.

Stuga - Semesterhus i Vorbasse, Danmark med bubbelpool och bastu (F02000)

Här tillbringar du din semester i ett autentiskt område. I ett danskt lanthus, tillsammans med familj eller vänner. Boende Nebelgård gör din semesterdröm till verklighet. Det är ett unikt semestermål i en lantlig miljö. De gamla stallarna, ladugården och höloftet erbjuder dig utmärkt boende på 950 m² sedan renoveringen 2009. Här finns ett stort poolområde med rutschkana, bubbelpool och bastu. I spelrummet finns bordtennis, PlayStation, bordsfotboll med mera. Det finns även en minibio med biostolar och storbildsskärm. I den stora ladan finns ett 200 m² stort vardagsrum med ett stort bord där alla boende kan sitta. Det finns också flera sittplatser, ett biljardbord och en 50-tums platt-TV. Köket är professionellt utrustat med 8 kokplattor, 2 ugnar, 2 kylskåp, en frysenhet och 2 diskmaskiner. I stallbyggnaden finns dubbelrummen, badrummen och ett vardagsrum med panoramafönster. Det finns också ett tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utanför väntar en vacker trädgård med sittplatser där du kan njuta av romantiska sommarkvällar vid levande ljus. Gården ligger i ett lugnt område som inbjuder till vackra promenader. Det finns även en sjö på den stora naturtomten, där du kan titta på vilda djur. Ett magnifikt semesterhus i orörd natur.

Stuga - Semesterhus i Randbøldal, Danmark (D89056)

Detta inbjudande semesterhus ligger i vacker natur och på ett lugnt läge.Det här familjevänliga semesterhuset passar dig som förväntar dig ett vackert, stort och ljust semesterhus utan mycket utrustning och lyx. Som familj kan ni göra det bekvämt i vardagsrummet och tillbringa tid tillsammans med att spela, läsa, laga mat och koppla av. Om det är för mycket liv och rörelse i huset kan ni dra er tillbaka till vinterträdgården i trädgården med en bra bok och titta ut över ängarna och skogen. Du kan också njuta av solen på den öppna terrassen eller på gräsmattan och titta på dina barn när de leker.Läget i Frederikshåb är perfekt för dina aktiviteter och utflykter i området, som kommer att glädja både unga och gamla. Du befinner dig bara några kilometer från Billund, som erbjuder stora möjligheter till fritidsaktiviteter med Legoland, Lego House och Lalandia. Du kan också utforska och njuta av den gröna naturen när du vandrar och cyklar eller tillbringa en dag i staden Vejle och vid fjorden.Tillbringa en lugn och varierad semester med familjen!

Stuga - Semesterhus i Filskov, Danmark med bubbelpool och bastu (B3434)

Detta välskötta semesterhus, som en gång var en gård, ligger i ett avskilt läge.Om du är ute efter lugn och avkoppling är det här platsen för dig. I huset finns ett vackert kök, som ligger i anslutning till matsalen. Det finns också ett stort vardagsrum och två badrum, varav det ena har en bastu. De vackra sovrummen ligger på bottenvåningen och på bottenvåningen. Här bor du idealiskt för dagsutflykter, för Billund ligger inte långt bort och handelsstaden Grindsted nås också snabbt. Du kan ta med dig din hund till stugan och det finns möjlighet till en hundvakt i närheten.Du är varmt välkommen!

Stuga - Semesterhus i Give, Danmark nära golfbana (D82221)

Mycket idyllisk bondgård med två flyglar där allt har renoverats helt och hållet men där ändå all ursprunglig charm har bevarats. Huset ligger i ett mycket visuellt skyddat skogsområde, i slutet av en väg. Från det mysiga vardagsrummet med vedeldad kamin leder en trappa till sovrummen med panoramautsikt över skogen. Det finns några mysiga hörn på den naturliga tomten med nivåskillnader. Om du gillar att se kronhjorten komma nära huset är du på rätt plats.

Stuga - Semesterhus i Filskov, Danmark (B3413)

Tillbringa din semester i detta moderna och mysiga lanthus med gott om utrymme. Välkommen till detta rymliga semesterhus som passar utmärkt för större sällskap eller flera familjer. Förutom den stora festsalen, som är avsedd för 80 gäster, hittar du ett antal lägenheter och rum som kan rymma par, kollegor till familjer med små barn. Husen är inredda i ljusa färger och smakfullt möblerade. Här kan du inte bara koppla av utan också ha roligt när du spelar biljard eller bordtennis. Det finns gott om plats för alla gäster på den stora tomten i en pittoresk, lantlig miljö. Lek i trädgården med barnen på studsmattan eller i sandlådan. Ha picknick vid sjön på den vackra träterrassen eller övernatta i vindskyddet.Med barn rekommenderas ett besök på Legoland i Billund. Det finns också andra attraktioner i närheten som Givskud Zoo, Kongernes Jelling, Wow Park eller Deep Forest Art Land. Om du är en naturälskare kommer du att njuta av en promenad på naturstigen Den skæve bane eller så kan du utöva din hobby, fiske, vid Filskov fiskesjö eller den välkända laxsjön Omme.Se fram emot en fantastisk vistelse i detta hus.

Stuga - Semesterhus i Lindeballe, Danmark nära golfbana (C3013)

Välkommen till Anneksgaarden.Anneksgaarden är en välskött gård med ett autentiskt hem från 1933. Boende i två våningar. På bottenvåningen finns två vardagsrum, kök, matsal och ett badrum med massagebadkar. I det lilla vardagsrummet finns en tv och ett bobspel, i det stora vardagsrummet finns matbordet, ett piano och en sittgrupp. Sovrummen finns på övervåningen, ett gemensamt rum, ett litet arbetsrum eller lekrum och det andra badrummet. Du kommer också att trivas i trädgården eller på terrassen. Grill och trädgårdsmöbler finns på terrassen. Observera att kontoret i källaren inte ingår i hyran, det är låst. I den östra delen av den före detta stallbyggnaden finns en lägenhet som ibland hyrs ut.Semesterhuset i Lindeballe ligger i en by med en kyrka och ett församlingshus. På fältet mellan kyrkan och fritidshuset finns ett litet hus. När man går in i det ser man resterna av en tegelugn som användes för att bränna tegel till kyrkan. Ugnen är från 1200-talet, den är en av de få som har överlevt från medeltiden. Vid kyrkan finns en bra lekplats med studsmatta, lekborg, gungbräda och lägereldsplats.Du kan också njuta av den vackra naturen i skogen, stigarna är markerade. Sjöarna Presteengsøerne ligger i väster, en gångväg leder över fälten dit. Här finns tre vindskydd.Runt Lindeballe kan du göra utflykter. Till exempel till Bindeballe Kaufmannshof eller till Kongernes Jelling, där Nationalmuseet har en utställning.Engelsholm Sø, Frederikshåb Plantage, Fårup Sø och Vejle Ådal är vackra naturområden som ligger en halvtimmes bilresa bort. Legoland ligger 15 minuter bort. Ta också en tur till Givskud Lion Park.

Stuga - Semesterhus i Give, Danmark (D82167)

I en lantlig idyll välkomnas du av detta vackra semesterhus med en stor balkong och utsikt över hästhagarna.Tillbringa en lugn och avkopplande semester med din familj nära Give. Boendet, som är på en nivå, erbjuder dig en vacker utsikt över naturen genom de många fönstren. Trivs i det stora vardagsrummet, som kombinerar matlagning, äta, spela spel vid matbordet och titta på film på soffan. Ta en bok i bokhyllan och sitt på balkongen på morgonen med en kopp kaffe och planera dina utflykter och aktiviteter i ditt huvud.Upplev omgivningarna på cykelturer och promenader. Här kan du komma bort från ditt hektiska vardagsliv, observera vilda djur och njuta av den frodiga grönskan. Planera resor till Vejle, promenera och vandra genom staden och simma vid Vejle Fjord. Till glädje för både unga och gamla kan du göra flera resor till Billund och uppleva de många attraktionerna i staden i hjärtat av Jylland. Besök äventyrsbadet Lalandia, besök Legoland eller Legohaus.Njut av en varierad semester på Jylland!

Stuga - Semesterhus i Filskov/Billund, Danmark (B3075)

I vackra lantliga omgivningar nära Billund ligger detta vackra och välinredda semesterhus med ett stort poolområde.Huset erbjuder allt för en avkopplande men också aktiv semester. Här finns till exempel en härlig pool med barnpool, en stor bubbelpool för 6 personer och ett aktivitetsrum med bordtennis och airhockey där du kan titta på film i de mysiga sofforna. Detta rum passar även för större sällskap eftersom det finns ett extra kök i anslutning till det. På den rymliga fastigheten, med 20 000 m², finns en liten sjö med sandstrand. På terrassen finns en öppen spis och en studsmatta finns tillgänglig. Huset och poolen värms upp med geotermisk energi och solenergi, vilket sparar uppvärmningskostnader. Det är inte långt till Grindsted eller Billund, där Legoland, Legohouse, Lalandia och Givskud Zoo väntar på dig. I området ligger också fiskesjön Filskov Fiskesø som består av två fiskesjöar och en barnsjö med mindre fiskar. I sjöarna kan du fånga bland annat regnbågsöring, våröring och havsöring. Depositionen och slutstädningen betalas kontant i huset.

Stuga - Semesterhus i Give, Danmark (D3520)

Dejligt rummeligt feriehus beliggende i kanten af en pragtfuld skov med mulighed for skønne naturoplevelser. Stort udenomsareal med gode legemuligheder for børn. Der er ikke langt til forlystelser som Legoland og Løveparken Givskud Zoo - faktisk kan Løveparken nås på en frisk cykeltur - hvis man er så heldig at have medbragt cykler. Tag evt. også et besøg på Give Egnens Museum med både faste og skiftende udstillinger. Afstand til større byer: Billund med Legoland, Lalandia og lufthavn (20 km) - Vejle (25 km) - Herning (42 km) - Silkeborg (45 km) Det här rymliga och mysiga semesterhuset ligger i utkanten av en magnifik skog och är en idealisk semesterbas för naturäventyr. Dina barn kan leka i den stora trädgården medan du njuter av ditt kaffe på en av de två terrasserna. Här har du möjlighet till trevliga utflykter till Legoland eller Givskud Zoo. Till djurparken kan du redan nu ta dig med cykel om du vill ta med dig en sådan. Du kan också besöka Give Local History Museum, som har vackra samlingar och omväxlande utställningar. Legoland och Lalandia ligger inom räckhåll.

Stuga - Semesterhus i Randbøldal, Danmark nära golfbana (D89062)

Se fram emot ditt mysiga semesterhus i ett grönt landskap.Semesterhuset välkomnar dig och din familj i Randbøldal. Här har du och din familj utrymme att njuta av lugnet i omgivningen. Antalet sovrum lovar dig vila under nätterna och så kan du förbereda frukost fräsch på morgonen i det stora vardagsrummet. Du kan äta frukost på terrassen med utsikt över landsbygden. En öppen spis i trädgården inbjuder dig att grilla marshmallows, sjunga eller berätta läskiga historier runt elden på kvällen.En bäck rinner längs den vackra naturtomten, och du kan doppa dig i det uppfriskande vattnet.Förutom den lugn och ro som du kan uppleva här, bör du också planera en resa till närliggande Legoland. Den världsberömda parken kommer att ge dig och dina barn mycket nöje.Du kan också ta en tur till Vejle och beundra den speciella hamnarkitekturen och promenera genom stadens centrum. Glöm inte att besöka väderkvarnen i stadens södra utkant.Ha det så kul i Danmark!

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC055007)

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC055006)

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark med bubbelpool och bastu (B3019)

Semesterhus i ett vackert, familjevänligt område nära Hovborg, ca 20 km söder om Billund. Det mysigt inredda vardagsrummet är i välskött, skandinavisk stil. Köket är självklart utrustat med alla moderna hjälpmedel. En av landets vackraste stränder ligger bara 1 timmes bilresa bort, den är mycket lämplig för bad i det klara vattnet och promenader. Legoland och Givskud Zoo, för att nämna några utflyktsmål, ligger nära och inom räckhåll från huset. I området finns också flera put & take fiskesjöar, pay and play golfbanor, ridning på hästar, kanotuthyrning och många möjligheter att njuta av den vackra naturen. Denna stuga är belägen i det natursköna och familjevänliga området vid Hovborg som ligger två mil söder om Billund. Vardagsrummet är inrett med bekväma möbler i skandinavisk stil. Köket är förstås utrustat med alla moderniteter. En timmes biltur bort ligger en av landets vackraste stränder som inbjuder till långa promenader längs vattnet eller ett uppfriskande dopp. Stugan är en bra utgångspunkt för de många utflyktsmål som finns i närheten som till exempel Legoland eller Givskud zoo. I närheten finns också sjöar med inplanterad fisk, golfbanor, hästridning, kanotuthyrning och många andra aktiviteter.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (P95003)

Njut av en oförglömlig semester i detta semesterhus nära Hovborg.Huset erbjuder allt du behöver för en perfekt semester - ett vackert kök, ett mysigt och öppet vardagsrum med öppen spis, ett badrum och tre härliga sovrum. Det öppna loftet erbjuder plats för två madrasser och nås med en stege på väggen.Huset har även en terrass där du kan tillbringa din semester med att läsa eller äta. Tack vare den goda utrustningen med trädgårdsmöbler, grill och terrassvärmare kan du verkligen göra det bekvämt för dig här. Att sitta på terrassen på kvällen, grilla tillsammans och njuta av den friska luften, det är semester! Efter en aktiv semesterdag bjuder det finska träbadet in till avkoppling.Tack vare husets läge kan du lätt nå spännande resmål i området: besök Danmarks äldsta stad Ribe, det vackra Esbjerg eller gör en dagsutflykt till havet.Ha en fantastisk semester!

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (B3401)

Det här välmöblerade fritidshuset ligger på en stor naturtomt i ett mysigt fritidshusområde nära Hovborg.Invändigt hittar du ett rymligt kök-vardagsrum med utgång till den delvis täckta terrassen. Här finns tre sovrum och ett stort badrum med golvvärme, där även en bubbelpool lovar avkoppling. Vid bra väder kan du grilla på terrassen på kvällen och göra det bekvämt för dig själv.I Hovborg finns en liten stormarknad, som också är apotek, bageri och postkontor. I byn finns också en charmig pub, den gamla Hovborg Kro, där du kan prova traditionella danska rätter.Observera att huset endast hyrs ut till semesterfirare och inte heller till ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC009654)

Velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område Hovborg, der er velegnet til familier med børn, da der næsten ikke findes trafik. Der findes en naturlegeplads ca. 2 minutters gang fra huset. Sommerhuset ligger et stenkast fra Holme Å, hvor der findes udendørs renseplads til fisk. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (P95004)

Mysig och charmig trästuga med en vacker terrass.Tillbringa en avkopplande semester som par eller liten familj i detta välutrustade hus. Här finns allt du behöver för din vardagssemester och du kan planera dina utflykter och aktiviteter under frukosten på terrassen.Hovborg ligger centralt för utflykter till Esbjerg, Kolding och Billund. Utforska de välkända temaparkerna och vattenparkerna eller upplev naturen runt semesterhuset. Hovborg Ferieby ligger i ett lugnt område vid floden Holme Å och erbjuder många vackra vandrings- och cykelleder som leder genom den särpräglade naturen med bland annat ängar och ljungplantager. Du kan också besöka Klelunds djurpark, som du kan korsa till fots, på cykel eller på hästryggen. Om du längtar efter havet kan du göra dagsutflykter till det danska Vadehavet eller sandstränderna i Blaavand.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC054498)

Mindre sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Hovborg. Området er specielt kendt for de gode lystfiskermuligheder. Fra det lille, hyggelige køkken/alrum er der udgang til den sydvestvendte terrasse, hvor der også er en grill. Vil I gerne ud at spise god dansk mad en dag, så kan Hovborg Kro anbefales. Kroen ligger i fornuftig gåafstand fra sommerhuset. Sommerhuset fremstår pænt og er ideel som udgangspunkt for besøg i Legoland eller Givskud Zoo. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (P95006)

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (B3402)

Det här lilla och personligt inredda semesterhuset är mycket mysigt och ligger mitt i den vackra semesterbostadsbebyggelsen Hovborg. Här bor du bara några minuters promenad från den gemensamma lekplatsen och fiskemöjligheterna i området.Semesterhuset har ett trevligt kök-vardagsrum med ett litet rum där du kan sova. Härifrån når du sovrummet med det intilliggande badrummet.Hovborg Ferieby ligger i ett vackert, lugnt och mycket barnvänligt område och sträcker sig till Holmer Au, där det finns goda fiskemöjligheter. Traditionell dansk mat serveras på det lokala värdshuset Hovborg Kro. Färska danska råvaror från regionen är att föredra för de högkvalitativa måltiderna. Restaurangen ligger i den gamla värdshusbyggnaden från 1790 och lokalerna kännetecknas av små rum med lågt i tak.

Stuga - Semesterhus i Filskov, Danmark (B3433)

Om du tillhör en krävande familj eller om du letar efter en plats där du kan ta emot upp till 50-60 personer, är det här lantstället perfekt.Det finns gott om sovplatser i de 8 rummen samt möjlighet att festa i uthuset. Det finns också flera aktivitetsmöjligheter både i huset och på den stora gräsmattan bakom huset. Spela till exempel en runda frisbee eller discgolf. Huset ligger vackert beläget på landsbygden, inte långt från Grindsted och Billund. Grindsted är en bra handelsstad med många trevliga butiker och flera restauranger i området. I Billund kan du upptäcka Lego House och Legoland.Obs: Båda badrummen kommer att renoveras i januari 2022.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (B3015)

Ljust och trevligt inrett semesterhus med mysigt kök/vardagsrum och vedeldad kamin. Hovborg Hytteby ligger centralt mitt i Jylland och mellan större städer, vilket innebär att du aldrig har långt till spännande aktiviteter och sevärdheter. Huset ligger vid ån Holme Å, där naturstigen "Coast to Coast" passerar. Området inbjuder till långa promenader i den vackra naturen och cykelturer. På grund av flera fiskesjöar är det också mycket lämpligt för sportfiskare. De spännande attraktionerna Legoland, lejonparken Givskud Zoo och städerna Ribe, Esbjerg, Grindsted och Varde ligger inte mer än en timmes bilresa från semesterhuset.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (B3059)

Mysig och väl inredd timmerstuga. Köket öppnar sig mot vardagsrummet, där det finns en vedeldad kamin som gör svala kvällar mysiga och varma. Sjön för fiske ligger 500 meter från huset. Hovborg ligger bra och centralt för utflykter till Esbjerg, Kolding och Billund med Lalandia, Legohouse och Legoland. Njut av din semester i detta vackra område som erbjuder aktiviteter och möjligheter till avkoppling för hela familjen.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC054271)

Bjælkehus i det naturskønne og børnevenlige område ved Hovborg. Grunden omkring huset er indhegnet og derfor velegnet, hvis I har hund eller mindre børn. Sommerhuset er godt indrettet med et værelse med en dobbeltseng og en alkove til to personer. Derudover er der hems med tre senge. Hyggeligt køkken/alrum med udgang til en overdækket terrasse. Huset opvarmes via en energivenlig luft/luft varmepumpe. Der er internet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i Filskov, Danmark (B3411)

Vackert semesterhus på en stor tomt.Detta inbjudande semesterhus ligger på en rymlig tomt med gott om plats. På två våningar väntar husets interiör på dig med en ljus och modern inredning med vackra möbler och mycket naturligt ljus på 300 m². Samlas runt det stora matbordet med utsikt över trädgården och tillbringa sällskapliga kvällar eller en god frukost tillsammans. De bekväma sofforna inbjuder till avkopplande timmar med en bra bok eller en spännande kväll med tv-tittande. Tack vare biljardbordet och bubbelpoolen har du garanterat inte långtråkigt även när vädret är dåligt.Utanför bjuder den öppna terrassen eller balkongen in till vackra timmar i frisk luft och sol. Med de vackra trädgårdsmöblerna och grillen kan du göra det bekvämt här med en grillkväll medan barnen leker på den stora tomten och utforskar gungan.Tack vare husets läge finns det många möjligheter till utflykter i Västjylland. Besök den charmiga staden Esbjerg eller tillbringa en dag vid Nordsjön på någon av de många vackra platserna längs kusten. Legoland och Givskud Zoo ligger 20 km bort och det finns en sjö för fiske 5 km bort.Observera: Rökning är tillåten i det här huset.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC044914)

Vedligeholdt bjælkehus beliggende midt i det hyggelige ferieområde Hovborg Ferieby. Sommerhuset er indrettet med et godt køkken/alrum med adgang til husets badeværelse samt soveværelse. Der er opført en god, stor træterrasse omkring hele huset, så I har rig mulighed for at nyde solen i alle døgnets lyse timer. Endvidere findes der et disponibel skur hvor havemøbler og grill forefindes. Huset er beliggende i et naturskønt område med rige fiskemuligheder i bl.a. Holme Å og ca. 1 km væk ligger en velbesøgt put and take fiskesø.

Stuga - Semesterhus i Ansager, Danmark (DC054841)

Ved Kvie Sø finder I dette sommerhus beliggende på en stille vej på dobbeltgrund med god plads til at boltre sig udenfor på bl.a. den store plæne. Huset er godt udnyttet med bl.a. et lyst køkken/alrum, to badeværelser og to soveværelser fordelt på et med en dobbeltseng og det andet med en køjeseng med plads til tre personer. Udenfor er der en stor, ugeneret terrasse, hvor I kan nyde solen og et måltid mad, som er tilberedt over grillen. Der er en stor indkørsel med carport. Gratis adgang til badeland samt 1 times bowling pr. dag i Sportium i Varde. Omkring søen er der anlagt vandrestier – én på 2,5 km og én på 3,5 km. Pandekagehuset, som ligger ved søen, er absolut også et besøg værd. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (B3361)

Litet, mysigt semesterhus i Hovborg Ferieby och inte långt från bra fiskeplatser. Från vardagsrumsköket finns direkt tillgång till den södervända terrassen som delvis är under tak. Det finns totalt 3 sovrum i huset. I trädgården finns det plats för barnen att leka. Inte långt från Hovoborg finns Legoland, Legohouse, Lalandia swimmingpool och Givskud Zoo. Besök även Hjedding Mejerimuseum, dess inventarier är oförändrade sedan 1882.

Stuga - Semesterhus i Holme Å Hytteby, Danmark (P85090)

Detta mysiga och välskötta semesterhus ligger i stugbyn Holme Å. Här har du allt du behöver för en trevlig och avkopplande semester. Tack vare läget nära floden Au finns det utmärkta fiskemöjligheter här och inte långt från huset finns den gemensamma platsen för rensning av fisk. I det gemensamma huset finns extra fiskeplats, ett badrum (mot avgift), internet och ett tv-rum.Det centrala läget gör huset till en idealisk utgångspunkt för de många sevärdheterna i området.Om du vill äta ute kan du prova traditionella rätter på Hovborg Kro. Du har inte långt till Givskud Zoo med mer än 700 djurarter från hela världen. Billund med sin flygplats, Legoland, Legohouse och Lalandia ligger också inom räckhåll. Inom en halvtimmes bilresa når du även Grindsted, Varde och Esbjerg.

Stuga - Semesterhus i Kvie Sø, Danmark (P85034)

På en delvis inhägnad naturtomt vid sjön Kvie ligger detta vackra semesterhus med allt du behöver för en avkopplande semester. Badrummet är utrustat med en bubbelpool där du kan koppla av i det varma och masserande vattnet. Semesterhuset har en 22 m² stor vinterträdgård. Det ligger ostört i slutet av en liten, sluten grusväg. Huset är en bra utgångspunkt för utflykter i närområdet.Besök till exempel Legoland, Givskud Zoo, Lalandia fiske- och sjöfartsmuseum och Esbjerg. Städerna Vejle, Ribe, Esbjerg, Billund och Varde är idealiska för shoppingturer, du kan också ta en tur till Nordsjön. Sjön Kvie är en idealisk badsjö för barn och vuxna. De yngsta barnen kan simma i det rena och grunda vattnet, botten är sandig. Direkt vid stranden ligger den attraktiva restaurangen Pandekagehuset. Det finns en stor lekplats mellan restaurangen och vattnet. Stigsystem och små vägar gör det möjligt att gå och cykla. I de närliggande sjöarna och bäckarna kan du paddla kanot och fiska - uthyrning finns i Ansager. Frukost och matvaror kan köpas i närheten i Ansager.

Stuga - Semesterhus i Ansager, Danmark (DC043731)

Ved Kvie Sø på en 985 m2 stor naturgrund ligger dette sommerhus fra 2022. Sommerhuset fremstår lyst med hvidmalede vægge og lofter. Huset er på 54 m2 fordelt på to soverum, begge med en dobbeltseng. Der er endvidere mulighed for en soveplads i opholdsrummet. Badeværelse med fliser, bruseniche og gulvvarme. Lyst køkken udstyret med bl.a. komfur med keramiske kogeplader, opvaskemaskine, emhætte og køle/frys. Lyst, kombineret opholds/spisestue møbleret med fine danske møbler med Smart-tv uden kanaler, som tillader streaming. Huset ligger på en naturgrund med træer som grænser op til åben natur. Nyd terrassen i de gode havemøbler. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i Kvie Sø, Danmark med bubbelpool och bastu (B3279)

Mycket trevligt, mysigt inrett semesterhus med stort kök/vardagsrum i öppen planlösning med vedeldad kamin och luftkonditionering. Från entrén finns direkt tillgång till husets intressanta centrum, det stora badrummet med bubbelpool och bastu. Här kommer du att kunna koppla av på ett bra sätt. Från köket-vardagsrummet har du god tillgång till flera terrasser. Huset är lugnt beläget vid Kvie Sø och har en stor naturtomt för bollspel utomhus. Det finns även en lekplats inte långt från huset. För utflykter finns Legoland, Lalandia och Givskud Zoo inom räckhåll.

Stuga - Semesterhus i Ansager, Danmark (DC059639)

Ca. 200 meter fra Kvie Sø finder I dette klassiske sommerhus med anneks. Sommerhuset er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, brændeovn, trådløst internet og tv. Huset er godt møbleret, og ved det store vinduesparti i stuen er der udgang til den delvist overdækkede terrasse, som er sydvendt. Huset er indrettet med køkken i åben forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue. Foruden badeværelset er der et soverum i sommerhuset med en køjeseng til 2 personer. I det tilhørende anneks, som er forbundet med sommerhuset med en flisebelagt terrasse, finder I to soveværelser, som begge er udstyret med en dobbeltseng.

Stuga - Semesterhus i Sønder Omme, Danmark (B3070)

Denna fina stuga har en pellets-braskamin som ni kan kura ihop er framför. En fiskerik sjö ligger 300 meter bort.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark med bubbelpool och bastu (B3018)

Vackert, ljust och trevligt inrett semesterhus med en stor naturtomt. Tack vare placeringen mitt på fastigheten kan du sitta i sol eller skugga när som helst. Det finns stora, delvis täckta terrasser. Inredningen är mysig. Ett av tre badrum är utrustat med massagebadkar och bastu. På svala kvällar kan du tända en brasa i kaminen och sedan kan du spela ett brädspel framför den med hela familjen. Du kan köpa fiskekort på den närliggande campingen, och det finns flera floder och sjöar i området. Det finns också kanoter och cyklar att hyra på campingen, du kan skicka iväg dina barn för att köpa sin egen glass, stigarna är säkra. I Hovborg, som ligger på gångavstånd, finns det matbutiker, sjöar för fiske och ett mysigt värdshus med rimliga priser. Vandringsleden Kyst till Kyst går också genom området.

Stuga - Semesterhus i Ansager, Danmark (DC048835)

Ved Kvie Sø på en 873 m2 stor naturgrund med træer ligger dette velholdte sommerhus. Sommerhuset har to soveværelser fordelt på et med en dobbeltseng samt et med to enkeltsenge. Endvidere er der til de små gæster en højstol og en barneseng. Badeværelse med fliser, bruseniche og gulvvarme og der er både installeret vaskemaskine og tørretumbler. Stort, rummeligt køkken udstyret med komfur med bl.a. keramiske kogeplader, opvaskemaskine, mikroovn, emhætte og køle/frys. Lyst, kombineret opholds/spisestue med direkte udgang til husets overdækkede/åbne terrasse møbleret med gode danske møbler. Der er installeret Wi-Fi i huset og der er Chromecast, så der er mulighed for at streame egne streamingtjenester. Der er både en luft/luft varmepumpe og en brændeovn i opholdsrummet. Der er trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring) Huset ligger på en naturgrund med træer som grænser op til åben natur. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Stuga - Semesterhus i "Elisabetha" - all inclusive - 16km from the sea, Danmark (DK7183.601.1)

House, built in 1869. 16 km from the sea. Private: natural state property 15'000 m2, well-kept garden. In the house: table football, washing machine, tumble dryer. Parking at the house. E-charging station. Grocery 5 km. Golf course 9 km. The owner does not accept any youth groups. "Elisabetha" - all inclusive - 16km from the sea", 9-room apartment 324 m2. Object suitable for 18 adults. Living room with open-hearth fireplace, TV and radio. 1 room with 1 double bed. 1 room with 2 beds. 1 room with 2 beds. 1 room with 2 beds. 1 room with 2 beds. 1 room with 2 beds. 1 room with 2 beds. Studio 1 room with with 2 double sofabeds and 1 double bed. Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, freezer). 4 showers/WC. Facilities: Internet (WiFi). Please note: non-smokers only.

Stuga - Semesterhus i Hovborg, Danmark (DC039502)

Sommerhus beliggende i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Funktionelt indrettet med et veludstyret køkken med bl.a. en 80 l. fryser, 2 soverum og lys stue, hvor I har lysindfald fra terrassen. Her kan I også nyde varmen fra brændeovnen. På den ugenerte terrasse er der mulighed for at nyde solen, og til de mindste er der tæt på huset en naturlegeplads. Huset er et ideelt udgangspunkt for de mange udflugtsmuligheder området byder på f.eks. Legoland og Givskud Zoo, som ligger få kilometer fra huset. Blot en times kørsel fra huset ligger en af landets flotteste sandstrande, som indbyder til lange gåture eller en forfriskende svømmetur i det klare vand. Der er endvidere flere Put and Take fiskesøer, pay and play golfbaner, hesteridning, kanoudlejning og mange andre naturaktiviteter.

Stuga - Semesterhus i Vesterlund, Danmark med bubbelpool och bastu (C4108)

Riktigt trevligt semesterhus i Vesterlund, som är ett mysigt, mindre semesterhusområde med närhet till bra fiske, Lalandia-simbassängen, Legoland och Givskud Zoo.Stugan är väl inredd, det finns en vedeldad kamin i vardagsrumsköket och du kan grilla på den delvis under tak liggande terrassen. Det stora badrummet har ett massagebadkar och tillgång till bastu. Alla sovrum har bra sängar och det finns även flera terrasser runt huset. Den stora naturtomten är ostörd och det är möjligt att ladda en elbil vid huset.Det finns en stor offentlig lekplats i närheten av huset. Det finns vackra sevärdheter att upptäcka i närområdet. Givskud Zoo och den lilla staden Give är definitivt värda ett besök. Ta även med Legoland och Legohouse i ditt program.