Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark (A01567)

När du står på Skagens Gren, den nordligaste spetsen av det Europeiska fastlandet, kommer du att uppleva hur två hav möts och upptäcka att här är himlavalvet högre och bredare än någon annan stans. Det är ljusets spegling i vattnet som ger denna känsla av rymd. Och det är detta speciella ljus som lockat bildkonstnärer till Skagen sedan slutet av 1800-talet. Här finns attraktioner för alla: Råbjerg Mile, Danmarks största vandringsklit, Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum, hamnen med de vackra fiskhusen. Gågatan bjuder på spännande specialbutiker med bl.a. brukskonst, bärnsten, keramik, konst och munblåst glas.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8017)

Ljuset i Vendsyssel är intensivare än på andra platser, hela området är omgivet av hav på alla sidor, och havet verkar som en spegel för solen. Det ger ett särskilt ljus och färgskiftning i naturen under hela året. Utmed kusterna hittar man de trevliga breda, vita sandstränderna utmed det brusande Vesterhavet. Bakom stränderna öppnar sig ett klitlandskap med utsiktspunkter och lugna sandgrottor. Här hittar man också Nordjyllands bästa ridterräng, genom planteringarna kommer man via markerade ridstigar genom klitterna ner till stranden. I området finns många spännande gallerier och konsthantverkare med arbetande verkstäder. Detta välbehållna fritidshus ligger på gångavstånd från en bred vit sandstrand med klit-grottor, i en härlig natur, som växlar mellan strandråg och ljungbeklädda klitter, raviner och vidsträckta klitplanteringar. Det är alltid avslappnande att vandra i den kuperade Tornby Klitplantage med alla dess utkikspunkter, här har man en storslående utsikt över havet och det skyddade klitlandskapet. Det finns markerade ridstigar, och ca 100m från stugan finns en ridskola. I Tornby Gl. Købmandsgaard kan man uppleva stämningen i en 200 år gammal handelsgård med försäljning av saltad fisk, tågvirke samt traktens specialitet, samt ett spännande museum. I Hirtshals bara 1,5 km från fritidshuset ger fisket och färjorna byn liv och oförfalskad charm. Från 'Monument og Trappe' kan man följa när fiskebåtarna lossar sin last och se de stora färjorna till Norge komma och gå. Hirtshals erbjuder bra inköpsmöjligheter och aktiviteter året runt. Här hittar ni tennis- och badminton-banor, ett historiskt inrett museum, som är inrett i ett fiskehem från 1880, där man kan köpa hemlagad kryddsnaps. Nordsømuseet med sina intressanta akvarier, Sælariet och utställningar ger den besökanden ett intryck av Nordsjöns liv under vattenytan - och är väl värt ett besök. Likväl som på hela vesterhavskusten vittnar också Hirtshals minnen om bunkrar från det andra världskriget. Atlanterhavsvolden och Bunkermuseet ger ett bra insikt i den enorma fästningens omfattning.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med pool och bastu (A02700)

Ett fantastiskt fint semesterhus beläget i det natursköna Tversted med gångavstånd till centrum. Det bästa med huset är kanske den inbjudande swimmingpoolen med rutschkana, där både vuxna och barn kan ha kul tillsammans. Dessutom finns ett stort aktivitetsrum - så man aldrig behöver ha tråkigt. Det finns en gräsplan på en del av den stora naturtomten, så man kan ägna sig åt bollspel, badminton och mycket annat. Huset är omgivet at terrasser, som bjuder på flera solplatser. I Tversted kan man njuta av den breda, vita sandstranden och den vackra naturen, där speciellt de fina Tverstedsöarna inbjuder till upplevelser och promenader. Ett fantastiskt fint semesterhus beläget i det natursköna Tversted med gångavstånd till centrum. Det bästa med huset är kanske den inbjudande swimmingpoolen med rutschkana, där både vuxna och barn kan ha kul tillsammans. Dessutom finns ett stort aktivitetsrum - så man aldrig behöver ha tråkigt. Det finns en gräsplan på en del av den stora naturtomten, så man kan ägna sig åt bollspel, badminton och mycket annat. Huset är omgivet at terrasser, som bjuder på flera solplatser. I Tversted kan man njuta av den breda, vita sandstranden och den vackra naturen, där speciellt de fina Tverstedsöarna inbjuder till upplevelser och promenader.

Stuga - Semesterhus i Skiveren Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (E8094)

Välkommen till toppen av Danmark, där något av det första man lägger märke till är det vidunderliga starka ljuset som skiner över hela området. Här möter du storslagen natur, vidsträckta och orörda skogar, klitter och hedar. Vid Skagen möts de två haven - det lugna Kattegatt och det vilda Vesterhavet. Hela området bjuder på spännande aktiviteter för hela familjen, besök t.ex. Ørnereservatet och upplev några av världens största örnar när de flyger fritt och när de blir matade. Farm Fun är ett besökslantbruk med en stor lekplats och många klappvänliga djur. Den trevliga hamnen vid Skagen och Ålbæk är också värt ett besök.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark (A02126)

I det naturskønne Tversted ligger dettte hyggelige feriehus på en stor, flot grund med en anlagt græsplæne og træer der gør, at I både har sol og skygge i haven. Huset fremtræder rigtig hyggeligt, og er indrettet med gode, komfortable møbler. Fra stuen er der udgang til den store terrasse og videre ud i haven. Husets terrasser vender både mod syd og vest, og ydermere er der en helt ugeneret solgård, så I fra tidlig morgen til sen aften kan nyde solen og udelivet. Skønne Tversted byder på masser af dejlige naturoplevelser. Den smukke hvide strand og de dejlige "Tversted-søerne" er et besøg værd på alle årstider. Rundt om søerne er der borde og bænke, et madpakkehus, stor naturlegeplads, grillpladser og udsigtstårn, så medbring bare madpakken og kom afsted. Den lille badeby har gode butikker og spændende spisesteder. Inden for kort kørselsafstand ligger dejlige Skagen, det spændende Ørneservat, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og det imponerende Nordsøen Oceanarium med Nordeuropas største akvarium. I det naturskønne Tversted ligger dettte hyggelige feriehus på en stor, flot grund med en anlagt græsplæne og træer der gør, at I både har sol og skygge i haven. Huset fremtræder rigtig hyggeligt, og er indrettet med gode, komfortable møbler. Fra stuen er der udgang til den store terrasse og videre ud i haven. Husets terrasser vender både mod syd og vest, og ydermere er der en helt ugeneret solgård, så I fra tidlig morgen til sen aften kan nyde solen og udelivet.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8044)

Några av Danmarks bästa sandstränder hittar man här i området och i denna landsdelen har de flesta solskenstimma, så här är gott om tid för att få sand mellan tårna och njuta av vidderna. Området bjuder på talrika naturupplevelser, sevärdheter och utflyktsmål, och en tur över till Norge eller Sverige tar bara två timmar. Pröva fiskelyckan med spöt i Uggerby å eller hoppa på en kutter och åka med till Det gule Rev. Stig upp tidigt en morgon och upplev stämningen på fiskeauktionen i Hirtshals. Titta också på Nordsjöns spännande djurliv på Nordsømuseet med alla sina akvarier. I Ørnereservatet kan man komma nära världens största rovfågel och i besökslantbruket Fun Park kan man få uppleva olika djurarter under fria förhållande.

Stuga - Semesterhus i Tversted Strand, Danmark (D8125)

Dette enkle feriehus er overskuelig indrettet og ligger på rigtig fin grund, meget nær den skønne sandstrand ved Tversted. Her får du vaskeægte sommerhusferie, og med den sublime placering tæt ved vandet kan du året rundt nyde Vesterhavet. Om sommeren er det lokkende med en dukkert og solbadning på stranden, og om efteråret og i vintermånederne kan du nyde suset og lyden af de brusende bølger. Fra stuen i huset er der udgang til overdækket terrasse, hvor roen sænker sig, og tankerne henledes på ferie og god stemning. Husk at prøve en is fra det kendte ishus i Tversted, når du besøger dette fine hus.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8322)

Stranden vid Tornby är en av Jammerbuktens bästa. En fin, bred sandstrand omgärdad av ett stort bälte av strandrågsklädda sanddyner. På vägen till Hirtshals dyker fyren med sina 35 m upp. Gå de 144 stegen upp till toppen av fyren och få en storslagen utsikt över havet, kusten och landet. Fyren är fortfarande i drift och är, sett med dagens ögon, ett imponerande byggnadsverk. Tag med hela familjen till Fun Park i Hirtshals. Ett stort naturområde där man har direkt kontakt med barnvänliga djur, stor lekplats mm. Stranden vid Tornby är en av Jammerbuktens bästa. En fin, bred sandstrand omgiven av ett stort bälte av klitter med strandråg. Mitt i området finner man detta trevliga semesterhus som är perfekt för familjesemester året runt. Från vardagsrummets stora fönster är det vacker utsikt över ett naturskyddat område. Huset ogenerade läge gör det möjligt för barnen att leka fritt utomhus. På gångavstånd ligger dessutom Tornby Klitplantage - ett mycket vackert naturområde där man kan uppleva växt- och djurliv på nära håll. I närheten ligger också Fun Park. Ett stort naturområde där man har direkt kontakt med barnvänliga djur, stor lekplats mm. Det är även nära till det aktiva Hirtshals där man har mycket bra fiskemöjligheter från hamnen. Man kan annars välja att köpa fisk direkt från fiskebåtarna. Här ligger också det spännande Nordsö Museum. I närheten finns dessutom vattenland, tennis och golfbana.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark med bubbelpool och bastu (A01495)

På en stor og flot naturgrund i Skiveren ligger dette skønne feriehus. Huset er godt indrettet og møbler og øvrigt inventar er komfortable og i god kvalitet. I det ene af de to badeværelser er spabadet anbragt og her er der ligeledes direkte adgang til saunaen. De store terrasser indbyder til udeliv i den friske luft, hvor I næsten altid kan finde læ på den ene eller anden side af huset. Nyd ferien i det pragtfulde feriehus, i et af Vestkystens skønneste områder. I bor ikke langt fra den skønne sandstrand, hvor I kan nyde de solrige dage, godt beskyttede for vinden i en gryde i klitterne, eller gå en afslappende tur langs vandet og samle smukke muslingeskaller.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark (A01750)

I det naturskønne Skiveren med de store smukke klitområder ligger dette hyggelige og velindrettede feriehus. Huset fremtræder lyst og venligt og er praktisk indrettet. Fra stuen er der udgang til en stor og delvist overdækket terrasse, hvor solen kan nydes fra tidligt til sent. Den store kuperede klitgrund er beklædt med lyng og er omkranset af træer. Skiveren byder på en skøn natur og området inviterer til dejlige vandreture. Der er ikke langt til de smukke Tverstedsøer og Skagen ligger inden for kort køreafstand. Foruden den effektive varmepumpe er huset forsynet med solfanger, der bidrager til opvarmning og medvirker til et sundt og rart indeklima.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark med bastu (A01580)

I Skiveren med den fina stranden och de stora klitområdena ligger detta trevliga fritidshus på en stor naturtomt. Det är inrett med ett stort trivsamt allrum, bra sovrum och en praktisk köksavdelning. Härliga terrasser mot öst, syd och väst ger er möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. Skiveren bjuder på vacker nordjyllänsk natur samt massor av aktiviteter såsom ridning, tennis och golf. Likaså finns örnreservatet, Råbjerg Mile och Skagen inom kort bilavstånd. I Skiveren med den fina stranden och de stora klitområdena ligger detta trevliga fritidshus. Härliga terrasser mot öst, syd och väst ger er möjligheten att njuta av solen hela dagen.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark (A01365)

Skagen är en plats som man inte åker förbi. Det är en plats man kommer till – och man kommer inte längre. Man kommer för att se de två haven mötas. För att uppleva konst i världsklass och för att märka den speciella stämningen. Utöver museer kan Skagen bjuda på en rad upplevelser, t.ex. de trevliga fiskehamnarna i både Skagen och Ålbæk, med vackra bymiljöer och de karakteristiska gula husen med de röda tegeltaken, konst, kultur och arbetande verkstäder. Hela området är idealiskt för promenader och cykelturer i den vackra och säregna naturen. Upplev t.ex. Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke och Skagen Odde Naturcenter.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark (D8060)

Området vid Tannisbugten och Jammerbugten bjuder på otroliga sandstränder och Vesterhavets uppiggande bränningar. Ett härligt semestereldorado omgärdat av den vackraste klitnaturen, som under alla årstider inbjuder till fritidsaktiviteter, att vandra i kliterna och på stranden. Utflyktsmöjligheterna och aktiviteterna är talrika, men glöm inte ett besök på det spännande Nordsømuseum i Hirtshals eller Ørnereservatet, där man kan uppleva världens största örnar. Det finns dessutom 18-håls golfbanor, tennisbanor, windsurfing, drakflygning, nöjesfiske, många spännande gallerier och konsthantverk med dess arbetande verkstäder, och mycket mycket mera..

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark (A01110)

I det naturskønne Skiveren, med den flotte strand og dejlige klitområder, ligger dette hyggelige feriehus, der indbyder til leg, spil, hygge og afslapning baner. Fra stuen er der udgang til en fin havestue, som giver fornemmelsen af at sidde ude i naturen. Er herligt rum hvis vejret ikke er til udendørs stunder. Når solen så titter frem, indbyder husets store terrasse til soldyrkning og masser af udeliv fra tidlig morgen til sen aften. I har ikke langt til hverken herlige Skagen, Råbjerg Mile, Ørnereservatet og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Mange gode golfbaner ligger ligeledes inden for kort kørselsafstand.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med bastu (A02374)

Trevligt inrett hus med fin havsutsikt från allrummet och tomten. Det ligger på en stor, kuperad klittomt vid naturområde.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med bubbelpool och bastu (A02720)

I det naturskønne område ved Tversted ligger dette dejlige sommerhus. Huset byder på aktivitteter til en aktiv ferie såvel som en afslappende ferie. Husets store attraktion er poolafdelingen, der indbyder til mange timers leg, sjov og motion for alle aldre, ikke mindst når vejret ikke er til udendørs ophold. Fra stuen og soveværelserne er der udgang til en dejlig åben samt overdækket terrasse, hvorfra I har udsigt over størstedelen af den meget store naturgrund, der egner sig perfekt til leg og boldspil. Huset er ideelt til børnefamilier, da det indeholder adskillige inden- og udendørs faciliteter til børn. Fra dette attraktive sommerhus er der ikke langt til den brede hvide sandstrand og spændende byer som Hirtshals og Skagen.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark med bastu (A01850)

I det trevliga Skiveren ligger detta semesterhus på en stor naturtomt. Huset är inrett med fina möbler och är ljust och vänligt. Fin utsikt över naturområde.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med bubbelpool och bastu (A02520)

Med gångavstånd till Tversted by och nära den idylliska skogssjön i Tversted Klitplantage, ligger detta rymliga hus. Två badrum, fyra sovrum och två våningssängar i mellangång gör huset idealiskt för flera familjer. Bubbelbad för 5 personer är placerad i det ena badrummet, där man också har ingång till både bastu och poolavdelningen. Från allrummet har man utsikt till poolavdelningen med den populära swimmingpoolen. Det finns bra terrasser på båda sidorna av huset, som inbjuder till trevliga grillkvällar. Det förhållandevis korta avståndet till Hirtshals och Skagens många sevärdheter är ett extra plus, vid detta otroligt fina hus. Man kan också nämna Örnreservatet, Nordsjömuseet och Råbjerg Mile.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med bubbelpool och bastu (A02450)

På en stor kuperet klitgrund nær den skønne Tversted strand ligger dette godt indrettede og veludstyrede sommerhus. I huset er der rigelig plads til flere familier. Udover soveværelserne er der en hems med to sovepladser. Der er gulvvarme både på badeværelserne og i poolafdelingen. I poolafdelingen kan I hoppe i den forfriskende swimmingpool, nyde varme og massage i spabadet, og børnene kan boltre sig i børnepoolen og på vandrutsjebanen. Den lyse stue er indrettet med brændeovn og gode møbler. Huset er omgivet af store terrasser, hvor solen kan nydes fra tidlig morgen til sen aften. På den ene af terrasserne findes et stort seks-personers spabad, der er til jeres rådighed året rundt. Til børnene er der en flot legeplads på grunden.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark med bubbelpool och bastu (A01100)

I det naturskønne Skiveren ligger dette skønne feriehus på dejlig stor naturgrund. Huset er utrolig flot indrettet med komfortable møbler, er lækkert udstyret og fremtræder yderst gedigent og altid velplejet, ligesom vedligeholdelsen af huset altid er i top. Den praktiske indretning med fem soverum samt hemsen og to bad gør huset velegnet til ophold for flere familier eller for de tre generationer der ønsker masser af kvalitetstid sammen, her er aktivitetsmuligheder for alle aldre. Den store poolafdeling indbyder til mange timers leg og badeliv. I har udgang til skønne terrasser hvor udelivet kan dyrkes fra tidlig morgen til sen aften. Der er TV i alle soverum, således at man har god mulighed for at fordele sig. Annekset med aktivitetsmuligheder og motionsredskaber er et ekstra aktiv for dette herlige feriehus. Skiveren har skøn strand, dejlig natur og mange vandrestier og er charmerende på alle årstider. De mange nordjyske attraktioner ligger inden for kort kørselsafstand, såsom Skagen, Råbjerg Mile, Ørnereservatet, Nordsømuseet og flere gode golfbaner. I det naturskønne Skiveren ligger dette skønne feriehus på dejlig stor naturgrund. Huset er indrettet med komfortable møbler, og er altid velplejet, ligesom vedligeholdelsen af huset altid er i top. Den praktiske indretning med fem soverum samt hemsen og to bad gør huset velegnet til ophold for flere familier. Den store poolafdeling indbyder til mange timers leg og badeliv. I har udgang til skønne terrasser hvor udelivet kan dyrkes fra tidlig morgen til sen aften. Der er TV i alle soverum, således at man har god mulighed for at fordele sig. Skiveren har skøn strand, dejlig natur og mange vandrestier og er charmerende på alle årstider. Mange nordjyske attraktioner ligger inden for kort kørselsafstand, såsom Skagen, Råbjerg Mile, Ørnereservatet, Nordsømuseet og flere gode golfbaner.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark med havsutsikt (A01767)

Ett arkitektritat hus med skyddat läge på en fantastisk klittomt i Skiverens äldsta del. Runt om huset finns terrasser med bra lä- och solplatser. Gå upp på en av klittopparna på tomten och njut av den storslagna utsikten över Vesterhavet. Semesterhuset har ett fint stort och ljust allrum med braskamin/öppen spis, lampor och möbler i dansk design. Den övriga delen av huset är också smakfullt inrett. Den fantastiska sandstranden inbjuder till avkopplande promenader längs det alltid fascinerande Vesterhavet - året runt.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8041)

Kun et par minutters gang fra den utrolige sandstrand, og lige op ad en stor klit finder man dette feriehus. Der er en enestående panoramaudsigt over klitten og det betagende hav. Bedre placering kan man næsten ikke forestille sig. Udflugtsmulighederne er talrige, i Hirtshals ligger Nordsømuseet med Europas største Oceanarium, ved Skallerup Klit er der aktivitetsmuligheder for hele familien, prøv det tropiske badeland, bowlingbanerne eller besøg den irske pub. Her er også mulighed for en tur på stranden på hesteryg. Kun et par minutters gang fra den utrolige sandstrand, og lige op ad en stor klit finder man dette feriehus. Der er en enestående panoramaudsigt over klitten og det betagende hav. Bedre placering kan man næsten ikke forestille sig. Udflugtsmulighederne er talrige, i Hirtshals ligger Nordsømuseet med Europas største Oceanarium, ved Skallerup Klit er der aktivitetsmuligheder for hele familien, prøv det tropiske badeland, bowlingbanerne eller besøg den irske pub. Her er også mulighed for en tur på stranden på hesteryg.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med havsutsikt (A02618)

I det dejlige Tversted ligger dette hyggelige feriehus på en stor naturgrund. Fra den store lyse stue er der udgang til en stor åben og overdækket terrasse. Fra såvel stue og terrasse er der udkig til Vesterhavet. Huset er indrettet med gode møbler. Træ- og klinkegulve gør det ekstra rengøringsvenligt. Tversted er et naturskønt område, som indbyder til traveture, ligesom her findes én af de skønneste, brede sandstrande. Dejlige Skagen ligger kun en halv times kørsel fra huset, og er bestemt et besøg værd med de mange museer, restauranter og en god gågade med et væld af butikker. Endvidere ligger også Nordsøen Oceanarium, Råbjerg Mile og Ørnereservatet i kort kørselsafstand fra huset.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark (D8114)

Her findes de fineste forudsætninger for den lille families afslappende feriedage. Huset er smagfuldt indrettet og intet er overladt til tilfældighederne, selv stenene til den indbyggede pejs er specielt udvalgt til huset. Udover en uovertruffen hygge i huset, så er der også mulighed for at nyde skibstrafikken fra terrassen, når skibene kommer tæt ind under land rundt om toppen af Danmark. Velkommen til et rigtig skønt sommerhus, hvor der findes de fineste forudsætninger for den lille families afslappende feriedage, hvor komfort, velvære og fællesskab er vigtigst. Huset er smagfuldt indrettet, og intet er overladt til tilfældighederne - selv stenene til den indbyggede pejs er specielt udvalgt til huset. Udover en uovertruffen hygge i huset, så er der også mulighed for at nyde skibstrafikken fra terrassen, når skibene kommer tæt ind under land rundt om toppen af Danmark. Generelt er de udendørs arealer om dette hus værd at bemærke, både hvis der skal leges, slapes af eller spises middag. Og naturen kan naturligvis nemt udforskes herfra.

Stuga - Semesterhus i Tornby Strand, Danmark med bastu (D8328)

Ljuset i Vendsyssel är intensivare än på andra platser, hela området är omgivet av hav på alla sidor, och havet verkar som en spegel för solen. Det ger ett särskilt ljus och färgskiftning i naturen under hela året. Utmed kusterna hittar man de trevliga breda, vita sandstränderna utmed det brusande Vesterhavet. Bakom stränderna öppnar sig ett klitlandskap med utsiktspunkter och lugna sandgrottor. Här hittar man också Nordjyllands bästa ridterräng, genom planteringarna kommer man via markerade ridstigar genom klitterna ner till stranden. I området finns många spännande gallerier och konsthantverkare med arbetande verkstäder. Tornby Strand är en upplevelse året runt. Hit kommer man för att ta sig ett dopp i Vesterhavet en varm sommardag, eller för att strosa i strandkanten med vattnet skummande runt dina fötter under hösten. Här finns rent badvatten, lugna grottor i de vidsträckta klitterna och det kuperade och skyddade Tornby Klitplantage. I Klitplantaget tar du en promenad på markerade stigar och njuter en betagande panoramautsikt. Utflyktsmålen är många: Endast 3 km till Hirtshals med ett aktivt fiske- och färjehamn ( med dagliga förbindelser till Norge), en stor fiskeauktion och bra butiker och matställen. Färsk fisk köper ni direkt från någon av fiskebåtarna, om man inte själv vill uppleva fisket från sjösidan. Det finns flera kuttrar som arrangerar turer till bl.a. Det Gule Rev. I Hirtshals ligger också Nordsømuseet, som med alla sina akvarier och Sælariet, ger ett levande intryck av livet i Nordsjön. Leksugna barn kommer att uppskatta den stora lekparken vid Fun-Park, där det även finns en del keldjur. Också Hjørring är värt ett besök ( ca 12 km) om man vill kombinerar en trevlig inköpsresa till någon av alla specialbutikerna med ett besök på det välkända konstmuseet. Av sevärda naturfenomen, skapat av den hårda västanvinden, kan vi nämna det tillsandade Fyren vid Rubjerg Knude och vandringsklitten Råbjerg Mile.

Lägenhet i Tversted, Danmark (A02895)

Dejlig ferielejlighed beliggende på førstesalen af stort hus centralt i Tversted By. Herfra er der ikke langt til den skønne brede sandstrand ud til det brusende Vesterhav. Denne gode beliggenhed gør at man nemt kan besøge Hirtshals med sin store havn hvor der altid er aktivitet, Nordsømuseet hvor I kan alle havets skabninger, Ørnereservatet med forskellige former for shows samt Skagen med de mange attraktioner, gode spisesteder og underholdningsmuligheder. Dejlig ferielejlighed beliggende på førstesalen af stort hus centralt i Tversted By. Herfra er der ikke langt til den skønne brede sandstrand. Denne gode beliggenhed gør at man nemt kan besøge Hirtshals, Nordsømuseet, Ørnereservatet samt Skagen med de mange attraktioner.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark med bubbelpool och bastu (A01370)

I det skønne Skiveren, nær den brede sandstrand og de store marehalmsbeklædte klitter, ligger dette pragtfulde feriehus på en stor, kuperet naturgrund. Det indeholder et praktisk indrettet køkken med alle hårde hvidevarer, en god spisestue og en hyggelig opholdsstue med brændeovn. I det store badeværelse er der spabad og adgang til saunaen. Huset indeholder desuden et gæstetoilet, der ligesom badeværelset har gulvvarme. Feriehuset er velegnet til to familier.Huset ligger i kort køreafstand til skønne Skagen. Her er der et væld af restauranter; Bryghuset som ofte byder på live-musik, her er spændende museer samt en charmerende gågade med gode butikker. Det kan også anbefales at tage turen ud til Grenen, ligesom Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile samt Havnen med masser af liv og mulighed for at købe helt friskfangede fisk bestemt er et besøg værd.

Stuga - Semesterhus i Tversted, Danmark med bubbelpool och bastu (A02940)

Ikke langt fra Tversted og Skiveren strand ligger denne hyggelige landejendom der i dag fremstår som en feriebolig med god plads til to familier. Dejlige store soverum og to badeværelser, praktisk køkken og ikke mindst det store aktivitetsrum gør at alle har god plads. Ejendommen ligger meget ugeneret og den dejlige natur indbyder til udeliv og lange traveture hvor der er rig mulighed for at opleve det rige dyreliv i området. Her forefindes både kronvildt og råvildt. De store terrasser indbyder ligeledes til herlige grillaftener.Inden for kort afstand finder i Råbjerg MIle, Ørnereservatet, Nordsømuseet, golfbaner og ikke mindst Skagen med de mange spændnede attraktioner. En perfekt ramme til en ferie for den store familie. Ikke langt fra Tversted og Skiveren strand ligger denne hyggelige landejendom der i dag fremstår som en fin feriebolig med god plads til to familier. Dejlige store soverum og to badeværelser, praktisk køkken og ikke mindst det store aktivitetsrum gør at alle har god plads. Ejendommen ligger meget ugeneret og den dejlige natur indbyder til udeliv og lange traveture hvor der er rig mulighed for at opleve det rige dyreliv i området. Her forefindes både kronvildt og råvildt. De store terrasser indbyder ligeledes til herlige grillaftener.Inden for kort afstand finder i Råbjerg MIle, Ørnereservatet, Nordsømuseet, golfbaner og ikke mindst Skagen med de mange spændnede attraktioner. En perfekt ramme til en ferie for den store familie.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark (A01611)

I det populära Skiveren på en stor naturtomt ligger detta trevliga och välinredda semesterhus. Huset är ljust och inbjudande. I allrummet finns stora fönsterpartier, som garanterar ett härligt ljus. Från allrummet finns utgång till den stora terrassen mot sydväst. Skiveren inbjuder till utomhusaktiviteter och långa promenader samt den fina, vita stranden som är en av Nordjyllands bästa. När du står på Skagens Gren, den nordligaste spetsen av det Europeiska fastlandet, kommer du att uppleva hur två hav möts och upptäcka att här är himlavalvet högre och bredare än någon annan stans. Det är ljusets spegling i vattnet som ger denna känsla av rymd. Och det är detta speciella ljus som lockat bildkonstnärer till Skagen sedan slutet av 1800-talet. Här finns attraktioner för alla: Råbjerg Mile, Danmarks största vandringsklit, Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum, hamnen med de vackra fiskhusen. Gågatan bjuder på spännande specialbutiker med bl.a. brukskonst, bärnsten, keramik, konst och munblåst glas.

Stuga - Semesterhus i Skiveren, Danmark (A01927)

Im schönen Skiveren auf einem großen, schönen Naturgrundstück liegt dieses gemütliche Ferienhaus. Das Haus erscheint hell und freundlich, und vom Wohnzimmer kommen Sie direkt auf die Terrasse. Skiveren hat eine schöne Natur mit vielen schönen Wanderpfaden und schönem Badestrand.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark (D8033)

Detta fritidshus ligger på en naturtomt planterad med tall och nypon, bara några minuters promenad till en populär barnvänlig sandstrand, i det solrikaste hörnet av Jylland. De imponerande inlandsklitterna med markerade cykel- och vandringsstigar ger minnesvärda naturupplevelser hela året. På gångavstånd från huset kan de små barnen rumla leka i ett vattenland, rida ponnys eller utforska en djungelstig på en besöksgård. Närbelägna utflyktsmål är Hirtshals, en fiskeby med en aktiv hamn och bra inköps- och matställen. Byn ligger högt och har en storslående utsikt över hav och kust. I det lilla museet som är inrett i ett fiskehem från 1880, kan man bl.a. få en flaska Brøndum utbytt mot en flaska kryddsnaps med sin egen favoritblandning. Här finns också golf-, tennis-, och badmintonbanor. Och för barnen finns Fun-Park, en stor lekplats med många olika djur. Även Hjørring är värt att åka till, med sitt spännande konstmuseum, tre vackra medelålders kyrkor i den gamla bykärnan, ett historiskt museum, många konstgallerier samt ett otal välsorterade butiker och varuhus. Hela året kan man njuta av kulturarrangemang. Området vid Tannisbugten och Jammerbugten bjuder på otroliga sandstränder och Vesterhavets uppiggande bränningar. Ett härligt semestereldorado omgärdat av den vackraste klitnaturen, som under alla årstider inbjuder till fritidsaktiviteter, att vandra i kliterna och på stranden. Utflyktsmöjligheterna och aktiviteterna är talrika, men glöm inte ett besök på det spännande Nordsømuseum i Hirtshals eller Ørnereservatet, där man kan uppleva världens största örnar. Det finns dessutom 18-håls golfbanor, tennisbanor, windsurfing, drakflygning, nöjesfiske, många spännande gallerier och konsthantverk med dess arbetande verkstäder, och mycket mycket mera.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med havsutsikt (D8004)

Detta härliga fritidshus ligger på en kuperad klit-tomt, vid en av västkustens finaste badstränder. Här finns en bred barnvänlig sandstrand och med lä i klitterna för solbadaren.. Solnedgångarna här är en fantastisk upplevelse. På bara några minuter når ni Lønstrup, där man som ett, av ett fåtal platser kan se när fiskebåtarna lägger till på stranden med deras fångst av färsk fisk. I Lønstrup härskar en egen stämning med spännande butiker, konsthantverk och bra matställen. Om man vill se vad naturens egna krafter kan göra, när de obehindrat får härska, ska man åka till Mårup Kirke, som fortfarande står på den yttersta kanten av en klint, som riskerar att falla ut i havet. Se även Råbjerg Mile, en klint som förflyttar sig flera meter per år, under det att den begraver allt som kommer i vägen. Söker man sportaktiviteter ligger Skallerup Klit feriecenter ca 5 min bilfärd från huset. Här hittar ni bl.a. ett tropiskt badland, minigolf, squash, bordtennis, badminton- och tennisbanor. Mer än 50 olika nöjen för alla oavsett ålder hittar ni i FÅRUP SOMMERLAND, bara en halvtimmes bilfärd från huset. Här hittar ni bl.a. Aquaparken, som är nordens största utomhus vattenland. Vill ni köra knappt en timme, kommer ni till Nordjylans huvudstad Aalborg, med de praktfulla gamla husen i bykärnan, det vackra konstmuseet, Tivoliland, Zoologisk Have samt ett flertal museum. Avsluta gärna dagen med en bit mat i den maleriske Jomfru Ane Gade, eller på toppen av 105m höga Aalborg-tårn, och njuter av utsikten över byn och fjorden. Ljuset i Vendsyssel är intensivare än på andra platser, hela området är omgivet av hav på alla sidor, och havet verkar som en spegel för solen. Det ger ett särskilt ljus och färgskiftning i naturen under hela året. Utmed kusterna hittar man de trevliga breda, vita sandstränderna utmed det brusande Vesterhavet. Bakom stränderna öppnar sig ett klitlandskap med utsiktspunkter och lugna sandgrottor. Här hittar man också Nordjyllands bästa ridterräng, genom planteringarna kommer man via markerade ridstigar genom klitterna ner till stranden. I området finns många spännande gallerier och konsthantverkare med arbetande verkstäder.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med havsutsikt (D8022)

Ljuset i Vendsyssel är intensivare än på andra platser, hela området är omgivet av hav på alla sidor, och havet verkar som en spegel för solen. Det ger ett särskilt ljus och färgskiftning i naturen under hela året. Utmed kusterna hittar man de trevliga breda, vita sandstränderna utmed det brusande Vesterhavet. Bakom stränderna öppnar sig ett klitlandskap med utsiktspunkter och lugna sandgrottor. Här hittar man också Nordjyllands bästa ridterräng, genom planteringarna kommer man via markerade ridstigar genom klitterna ner till stranden. I området finns många spännande gallerier och konsthantverkare med arbetande verkstäder.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8309)

Er spabadet et must, så tilbyder dette hus ikke kun en men to af slagsen. Der er både et 2 personers og en 1 persons spabad i hvert sit dejlige badeværelse. Nørlev strand er et fantastisk sted, hvor naturen kan opleves på nærmeste hold, hvadenten der er tale om en solfyldt varm sommerdag, eller om det er en vindfyldt efterårsdag. Begge dage er på helt sin egen måde skønne og med et hus som tilbyder god plads, såvel inde som ude på den kæmpemæssige terrasse, så er dette et rigtig godt udgangspunkt for familiens næste skønne ferie. Der er i nærområdet masser af aktivitets muligheder, Skallerup vandland, romerske bade afdeling og bowlingebaner. Der er hesteudlejning, en skøn sandstrand og nogle fantastiske indlandsklitter. Er spabadet et must, så tilbyder dette hus ikke kun en men to af slagsen. Der er både et 2 personers og en 1 persons spabad i hvert sit dejlige badeværelse. Nørlev strand er et fantastisk sted, hvor naturen kan opleves på nærmeste hold, hvadenten der er tale om en solfyldt varm sommerdag, eller om det er en vindfyldt efterårsdag. Begge dage er på helt sin egen måde skønne og med et hus som tilbyder god plads, såvel inde som ude på den kæmpemæssige terrasse, så er dette et rigtig godt udgangspunkt for familiens næste skønne ferie. Der er i nærområdet masser af aktivitets muligheder, Skallerup vandland, romerske bade afdeling og bowlingebaner. Der er hesteudlejning, en skøn sandstrand og nogle fantastiske indlandsklitter.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8034)

Ljuset i Vendsyssel är intensivare än på andra platser, hela området är omgivet av hav på alla sidor, och havet verkar som en spegel för solen. Det ger ett särskilt ljus och färgskiftning i naturen under hela året. Utmed kusterna hittar man de trevliga breda, vita sandstränderna utmed det brusande Vesterhavet. Bakom stränderna öppnar sig ett klitlandskap med utsiktspunkter och lugna sandgrottor. Här hittar man också Nordjyllands bästa ridterräng, genom planteringarna kommer man via markerade ridstigar genom klitterna ner till stranden. I området finns många spännande gallerier och konsthantverkare med arbetande verkstäder.

Stuga - Semesterhus i Lønstrup Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D7539)

Et dejligt, velindrettet sommerhus beliggende ved Lønstrup Strand. Det indeholder et stort køkken/alrum, to soveværelser, to badeværelser samt en stor terrasse hvoraf en del er overdækket. Dette område er et spændende bekendtskab året rundt - hver årstid sin charme. Efter en god efterårsstorm kan I være heldige at finde rav i det våde sand. Der findes også et utal af smukke natursten, som kan bearbejdes til de flotteste smykker. Området byder på et hav af aktiviteter for hele familien. Her findes bowlingbaner, legeland for børn, subtropiske badelande, golfbaner, fiskeparker, ridecentre, sportshaller m.m. Besøg også Fårup Aquapark & Sommerland, Danmarks største af slagsen - når entreen er betalt, er alle aktiviteter gratis. Supermarked og restauranter er åbent hele året. Et dejligt, velindrettet sommerhus beliggende ved Lønstrup Strand. Det indeholder et stort køkken/alrum, to soveværelser, to badeværelser samt en stor terrasse hvoraf en del er overdækket. Dette område er et spændende bekendtskab året rundt - hver årstid sin charme. Efter en god efterårsstorm kan I være heldige at finde rav i det våde sand. Der findes også et utal af smukke natursten, som kan bearbejdes til de flotteste smykker. Området byder på et hav af aktiviteter for hele familien. Her findes bowlingbaner, legeland for børn, subtropiske badelande, golfbaner, fiskeparker, ridecentre, sportshaller m.m. Besøg også Fårup Aquapark & Sommerland, Danmarks største af slagsen - når entreen er betalt, er alle aktiviteter gratis. Supermarked og restauranter er åbent hele året.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med havsutsikt (D8052)

Nørlev Strand har et af Jammerbugtens flotteste klitlandskaber foran en bred og fin sandstrand, som om sommeren åbner sig for et herligt badeliv og indbyder til lange spadsereture. Kun ca. 100 m fra den dejlige strand og i 1. række til vandet ligger dette pragtfulde sommerhus. Her kan I få en fantastisk ferie i et hus, som med sin indretning virker varmt og indbydende. Her er naturligvis internet (fibernet). På terrassen kan I til enhver tid høre havets smukke symfonier, hvad enten det i stille vejr skvulper op på stranden, eller i stormen buldrer løs. Kort afstand til Hirtshals med bl.a. det spændende Nordsøen Oceanarium.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med havsutsikt (D8011)

Ljuset i Vendsyssel är intensivare än på andra platser, hela området är omgivet av hav på alla sidor, och havet verkar som en spegel för solen. Det ger ett särskilt ljus och färgskiftning i naturen under hela året. Utmed kusterna hittar man de trevliga breda, vita sandstränderna utmed det brusande Vesterhavet. Bakom stränderna öppnar sig ett klitlandskap med utsiktspunkter och lugna sandgrottor. Här hittar man också Nordjyllands bästa ridterräng, genom planteringarna kommer man via markerade ridstigar genom klitterna ner till stranden. I området finns många spännande gallerier och konsthantverkare med arbetande verkstäder.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark (D8263)

Några av Danmarks bästa sandstränder hittar man här i området och i denna landsdelen har de flesta solskenstimma, så här är gott om tid för att få sand mellan tårna och njuta av vidderna. Området bjuder på talrika naturupplevelser, sevärdheter och utflyktsmål, och en tur över till Norge eller Sverige tar bara två timmar. Pröva fiskelyckan med spöt i Uggerby å eller hoppa på en kutter och åka med till Det gule Rev. Stig upp tidigt en morgon och upplev stämningen på fiskeauktionen i Hirtshals. Titta också på Nordsjöns spännande djurliv på Nordsømuseet med alla sina akvarier. I Ørnereservatet kan man komma nära världens största rovfågel och i besökslantbruket Fun Park kan man få uppleva olika djurarter under fria förhållande.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med havsutsikt (D8042)

100 m från den breda sandstranden, i lä från vinden ligger detta härliga semesterhus med swimmingpool och stora terrasser varifrån man kan njuta av den vackra solnedgången. Pga. läget passar detta hus för semester året runt. Gå en promenad på den mycket populära sandstranden som lockar till en mängd aktiviteter: surfing, strandfiske, bollspel, avkopplande promenader mm. Huset ligger inom ett kort avstånd till bl.a. den trevliga orten Lönstrup med spännande shoppingmöjligheter, restauranger, caféer och många kontshantverkare.

Stuga - Semesterhus i Astrup, Danmark med bubbelpool och bastu (B4045)

När storslagen natur i, lugn och ro, lantlig omgivning och närhet till havet står högst på önskelistan så har vi platsen! Vid Ringköbingfjorden finns massor av frisk luft, en vacker varierad natur med fjord, hav, klitter och hedar inom ett par kilometer. Omgivningarna är lämpliga för en lustfylld semester för hela familjen. Windsurfing, fiske, drakflygning eller en segeltur på fjorden är några av de saker man kan välja mellan. Är man mera intresserad av promenader, cykelturer, hästridning- ja då finns det goda möjligheter även till det.

Stuga - Semesterhus i Lønstrup Strand, Danmark med havsutsikt (D7497)

Lysande som ett pärlband ligger de vita badhusen på stranden, och vittnar om några av landets bästa badstränder. Här finns plats för sand mellan tårna, lata sig i solen, bygga sandslott eller ett härligt dopp i Vesterhavet. Løkken har i snart 100 år tilltalat gäster från hela världen, här finns strand, vatten, en trevlig atmosfär, en rik handel, konst och kultur samt en mängd av möjligheter, om lusten skulle falla på för ett restaurangbesök eller tillbringa kvällen i byn. Besök också Fårup Aquapark & Sommerland, Danmarks de största av sitt slag.

Stuga - Semesterhus i Lønstrup, Danmark med bubbelpool och bastu (D7742)

I det historiske fiskerleje; Lønstrup, findes dette dejlige hus med gå afstand til by centrum og alle de spændende kunsthåndværkeres åbne værksteder. Her er tale om et rigtig dejligt udgangspunkt for famliliens næste ferie i det nordjyske, og når dagens ture til Skagen, Faarup Sommerland eller noget helt treidje skal fordøjes, så findes her flere skønne terrasser til afslapning og en fin græsplæne hvor børnene kan bruge mange timer med en fodbold. I det historiske fiskerleje; Lønstrup, findes dette dejlige hus med gå afstand til by centrum og alle de spændende kunsthåndværkeres åbne værksteder. Her er tale om et rigtig dejligt udgangspunkt for famliliens næste ferie i det nordjyske, og når dagens ture til Skagen, Faarup Sommerland eller noget helt treidje skal fordøjes, så findes her flere skønne terrasser til afslapning og en fin græsplæne hvor børnene kan bruge mange timer med en fodbold.

Stuga - Semesterhus i Lønstrup Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D7874)

Lønstrup var tidligere et ældgammelt fiskerleje - nu centrum i et charmerende, internationalt ferieparadis. Her finder man kilometerlange brede, hvide sandstrande, blandt kendere regnet som Nordeuropas bedste, fint hvidt sand, lune klitter og friskt blåt hav. Takket være strandens bredde og beskaffenhed kan man køre i bil til det sted, der passer en bedst. Baglandet giver med sin fantastiske skønne natur, utallige muligheder for traveture i skov og mose. I området er der afmærkede cykel- og vandreruter, hvor man kan nyde naturen i fred og ro. Lønstrup var tidligere et ældgammelt fiskerleje - nu centrum i et charmerende, internationalt ferieparadis. Her finder man kilometerlange brede, hvide sandstrande, blandt kendere regnet som Nordeuropas bedste, fint hvidt sand, lune klitter og friskt blåt hav. Takket være strandens bredde og beskaffenhed kan man køre i bil til det sted, der passer en bedst. Baglandet giver med sin fantastiske skønne natur, utallige muligheder for traveture i skov og mose. I området er der afmærkede cykel- og vandreruter, hvor man kan nyde naturen i fred og ro.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med bubbelpool och bastu (D8014)

Flot placeret i den nordjyske natur, finder I dette dejlige feriehus. Huset er hyggeligt indrettet med et kombineret stue/køkkenområde med brændeovn, fire gode soverum samt en hems med madrasser. Desuden to badeværelser og en dejlig poolafdelingen med spabad, sauna og naturligvis swimmingpoolen med svømmetræner. Dejlig stor terrasse, hvor I kan nyde ferien fuldt ud. Fra huset er der gåafstand til det skønne Vesterhav, samt til Skallerup Seaside Resort som bl.a. har badmintonbaner, bowlingbaner fitnesscenter og minigolf, subtropisk badeland som også kan tilbyde personlig forkælelse i form af en romersk inspireret wellnessafdeling.Så med dette dejlige hus som udgangspunkt, så er der nærmest 2 vandlande til rådighed. I de store fredede indlandsklitter, som ligger i det nærmeste bagland, kan I nyde en unik og storslået natur, og i nærområdet er der også mulighed for at leje heste og deltage i guidede rideture. Flot placeret i den nordjyske natur, finder I dette dejlige feriehus. Huset er hyggeligt indrettet med et kombineret stue/køkkenområde med brændeovn, fire gode soverum samt en hems med madrasser. Desuden to badeværelser og en dejlig poolafdelingen med spabad, sauna og naturligvis swimmingpoolen med svømmetræner. Dejlig stor terrasse, hvor I kan nyde ferien fuldt ud. Fra huset er der gåafstand til det skønne Vesterhav, samt til Skallerup Seaside Resort som bl.a. har badmintonbaner, bowlingbaner fitnesscenter og minigolf, subtropisk badeland som også kan tilbyde personlig forkælelse i form af en romersk inspireret wellnessafdeling.Så med dette dejlige hus som udgangspunkt, så er der nærmest 2 vandlande til rådighed. I de store fredede indlandsklitter, som ligger i det nærmeste bagland, kan I nyde en unik og storslået natur, og i nærområdet er der også mulighed for at leje heste og deltage i guidede rideture.

Stuga - Semesterhus i Nørlev Strand, Danmark med havsutsikt (D8255)

Området vid Nörlev Strand är ett härligt semestereldorado omgärdat av klitter, Jammerbuktens härliga sandstrand och det brusande Vesterhavet. Den vackra naturen inbjuder till promenader bland klitter och på stranden under hela året. Stranden sjuder av aktivitet under sommaren. Goda möjligheter till fiske och promenader. Vid Rudbjerg Plantage har svampintresserade möjlighet att få se sällsynta svampar.

Stuga - Semesterhus i Sindal, Danmark med bastu (A22992)

Denne rummelige og charmerende landejendom ligger på en kæmpe skov- og naturgrund i det skønne Østvendsyssel nær byerne Sindal, Hjørring og Frederikshavn, ligesom de gode strande ved Skagen, Tversted og Bratten ligger inden for kort kørselsafstand. Huset egner sig fint til den store familie, tre generationer eller to familier, der ønsker sig en dejlig ferie i det Nordjyske. Her er gode aktivitetsmuligheder både inde og ude, og den praktiske fordeling af stuer, aktivitetsrum og hyggekroge gør, at I kan fordele jer, og hver især nyde ferien som I har behov for. Aktivitetsrummet byder på både bordtennis, bordfodbold, bobspil og romaskine. Udendørs er der bålplads, legehus, gynge og sandkasse samt gode terrasser med fine lækroge, så udelivet kan dyrkes fra tidlig morgen til sen aften. Den store skov-/plantagegrund er utrolig flot og spændende, og indbyder til masser af traveture, hvor I kan være heldige at opleve det rige dyreliv. Det skal nævnes at trappen til førstesalen er stejl. Denne rummelige og charmerende landejendom ligger på en kæmpe skov- og naturgrund i det skønne Østvendsyssel nær byerne Sindal, Hjørring og Frederikshavn, ligesom de gode strande ved Skagen, Tversted og Bratten ligger inden for kort kørselsafstand.

Stuga - Semesterhus i Ålbæk Strand, Danmark (B5137)

Hyggeligt indrettet sommerhus i det stille og roligt område Ålbæk Strand ved Limfjorden. En naturskøn region med mange aktivitetsmuligheder i gåafstand. Kun få kilometer fra huset ligger Danmarks bedst bevarede middelalderborg Spøttrup Borg. Der er heller ikke langt til Frilandsmuseet Hjerl Hede med gårde fra perioden år 1500 til år 1900. I gåafstand af huset ligger en campingplads med vandland, lille købmand og flere aktivitetsmuligheder, som alle kan benyttes, nogle dog mod betaling. Hyggeligt indrettet sommerhus i det stille og roligt område Ålbæk Strand ved Limfjorden. En naturskøn region med mange aktivitetsmuligheder i gåafstand. Kun få kilometer fra huset ligger Danmarks bedst bevarede middelalderborg Spøttrup Borg. Der er heller ikke langt til Frilandsmuseet Hjerl Hede med gårde fra perioden år 1500 til år 1900. I gåafstand af huset ligger en campingplads med vandland, lille købmand og flere aktivitetsmuligheder, som alle kan benyttes, nogle dog mod betaling.

Stuga - Semesterhus i Tolne, Danmark med bubbelpool och bastu (E8130)

Detta moderna hus med hög standard och komfort i natursköna områden vid Tolne i Östvendsyssel ligger inte långt från Fredrikshamn. Huset är fint inrett samt utrustat med kvalitetsmöbler. Två vardagsrum, stort kök/allrum samt två stora loft med bra höjd så det finns gott om plats och bra möjligheter för att få plats. Här finns även både bubbelpool, bastu och ångbad. Terrasser runt om hela huset ger möjlighet för ett uteliv från tidigt till sent. Ett vackert hus för den stora familjen.

Stuga - Semesterhus i Lønstrup Strand, Danmark med havsutsikt (D7486)

Lysande som ett pärlband ligger de vita badhusen på stranden, och vittnar om några av landets bästa badstränder. Här finns plats för sand mellan tårna, lata sig i solen, bygga sandslott eller ett härligt dopp i Vesterhavet. Løkken har i snart 100 år tilltalat gäster från hela världen, här finns strand, vatten, en trevlig atmosfär, en rik handel, konst och kultur samt en mängd av möjligheter, om lusten skulle falla på för ett restaurangbesök eller tillbringa kvällen i byn. Besök också Fårup Aquapark & Sommerland, Danmarks de största av sitt slag. Dette hyggelige feriehus ligger helt ugeneret på kanten af Nordjylland. Fra husets terrasse er der kun ca. 60 meter ned til det brusende Vesterhav. Selve huset er indrettet med to gode soverum; det ene med to enkelt-senge, men det andet ligger i forlængelse af huset, men man skal lige ud af døren for at komme ind i værelset - du kan dog stadig gå tørskoet, da det hele befinder sig under samme tag. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den lille hyggelige stue, hvorfra der er adgang til den vestvendte terrasse. Både fra stuen og terrassen er der fuld udsyn til det facinerende hav, og fra terrassen føler man næsten, at man sidder på strandkanten. Rundt om hele huset findes små, fine læ-steder, så der er rig mulighed for at nyde solen. Grunden er en ugeneret naturgrund og ved siden af huset løber en sti, der fører ned til en trappe, så man kan komme ned og gå på strandstien langs havet. Lige nedenfor huset er der kystsikring og dermed en del sten, som gør det vanskeligt at bade netop her, men går man lidt syd-på, ind mod Lønstrup, finder man den fineste hvide sandstrand. Snyd heller ikke jer selv for en hyggelig tur gennem Lønstrups gader. Her finder I et væld af fine butikker og hyggelige cafeer og restauranter - god ferie.