Stuga - Semesterhus i Vresse-sur-Semois, Belgien (BNA037)

Från detta mysiga semesterhus har du en vacker utsikt över landsbygden.Det rymliga huset ligger på en lugn plats omgiven av vacker natur och inbjuder dig att lämna vardagen bakom dig. Du kan koppla av med dina nära och kära i de mysiga rummen, som är varma och inbjudande tack vare träpanelerna. Oavsett om det är en spelkväll vid matbordet eller en mysig kväll med din favoritserie i bekväma fåtöljer, här hittar du den rätta miljön för en underbar tid tillsammans efter dina äventyr.Gör det bekvämt för dig på terrassen och låt blicken vandra över landskapet medan du njuter av solen, utmana dina medresenärer på en omgång bordtennis och anordna en eftermiddagsgrillning utomhus.Besök Bouillon vid floden Semois strand, titta på det imponerande slottet, strosa genom de gamla gränderna i Bretagne och vandra till jättarnas grav i skogen i Broceliande.En semester i detta semesterhus lovar både avkoppling och omväxling.

Stuga - Semesterhus i Ciney, Belgien (BNA079)

Detta semesterhus har ett sovrum på vinden, det andra sovrummet ligger på bottenvåningen. Huset är en bra bas för fyra personer som vill upptäcka omgivningarna kring Ciney och dess vackra skogar och ängar i de belgiska Ardennerna. Du njuter också av en vacker panoramautsikt från semesterhuset. Från semesterhuset kan du följa olika vandrings- och cykelvägar. Ungefär 15 kilometer bort ligger staden Dinant, där du hittar Belgiens största trappa med 408 trappsteg. Vi rekommenderar definitivt att du besöker citadellet i Dinant.

Stuga - Semesterhus i Beauraing, Belgien (BNA063)

Semesterhuset ligger i en idyllisk dal, 25 km söder om Dinant och precis vid den franska gränsen. Det står på en skogsplanerad tomt på 25 000 m2. Den grunda bäcken La Houle rinner i den inhägnade trädgården. Här finns också några lekredskap och några bänkar. Barnen kan leka efter behag i skogen eller på de stora gräsmattorna. På terrassen på framsidan av huset kan du njuta av middagssolen i den mysiga sittplatsen. Den andra terrassen med gasolgrill ligger framför köket på en lägre nivå. Under sommarmånaderna kan ni njuta av era måltider utomhus tillsammans vid de stora trädgårdsborden. Om vädret inte vill samarbeta är det bara att göra det bekvämt tillsammans i köket. Kvällarna är alltid för korta vid kaminen i det mysiga vardagsrummet. Det stora bordet i den eleganta matsalen bredvid är också underbart för att spela brädspel. Sovrummen på första och andra våningen har alla ett eget badrum. Tv:n kan endast användas för dvd-skivor. Semesterhuset är ett idealiskt semesterboende där du kommer att tillbringa en avkopplande och vilsam vistelse. Det här huset är främst avsett för familjer. Andra grupper kan dock accepteras med ägarens samtycke och med en eventuell höjning av depositionen. Grupper med personer under 30 år är i allmänhet inte tillåtna.Denna del av Ardennerna är nästan orörd och du kan gå och cykla i timmar utan att träffa någon. Stigarna genom dalen och skogarna börjar precis utanför din ytterdörr. Stigen bredvid huset leder till exempel till Col d'Olenne, som är välkänd bland tränade mountainbikecyklister. Den trevliga franska staden Givet ligger bara 5 km bort. De historiska byggnaderna, inklusive en imponerande fästning vid Meuse, är definitivt värda ett besök. Staden har den största simbassängen i de franska Ardennerna. Här finns också gott om restauranger, butiker och stormarknader.

Stuga - Semesterhus i Gîte rural Mamijana, Belgien (BE5560.100.1)

Country house "Gîte rural Mamijana", 2 storeys. In a quiet position, 500 m from the edge of the forest. Private: garden with lawn. Badminton, barbecue, children's playground (swing). Available: bicycles, children's bicycles. Parking (for 3 cars) at the house. Grocery 300 m, supermarket 9 km, restaurant 9 km, bar 9 km, bakery 300 m, café 9 km, railway station "Dinant" 15 km. Walking paths from the house 200 m. Nearby attractions: Canoë/kayak - Lesse 9 km, Château de Veves 9 km, Grottes de Nichet a Givet 12 km, Grottes La Merveilleuse - Dinant 15 km, Citadelle de Dinant 15 km, Chateau de La Roche-en-Ardennes 35 km. Please note: car recommended. Suitable for families, baby equipment on request (included). "Gîte rural Mamijana", 5-room house 200 m2 on 2 levels. Object suitable for 6 adults + 2 children. Comfortable and rustic furnishings: entrance hall with separate WC. Living/dining room with cable TV, CD-player, DVD, DVD collection available and wood-burning stove. Open dining room with panoramic window with dining table. Exit to the garden. Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, electric coffee machine). Upper floor: 2 rooms, each room with 2 beds (90 cm). 1 room with 1 x 2 bunk beds (90 cm), 1 french bed (160 cm). Bath/shower/WC. Oil heating. Garden. Terrace furniture, barbecue, deck chairs (2). Marvellous panoramic view of the countryside. Facilities: washing machine, dryer, iron, children's high chair, baby cot for up to 2 year olds, baby changing unit. Internet (WiFi, free). Please note: suitable for families. Non-smokers only. Maximum 2 pets/ dogs allowed. Smoke alarm.

Stuga - Semesterhus i Beauraing, Belgien (BNA078)

Denna semesterbostad ligger i Beauraing på ett 15 000 m² stort område med en liten bäck på tomten. Om du älskar natur och mycket utrymme kommer du att känna dig som i ett paradis här. Huset har delvis och kärleksfullt renoverats. Höjdpunkten är den öppna spisen med grillfunktion. Från det välutrustade köket har du en fantastisk utsikt över omgivningarna. Rummen är bekvämt inredda och alla har sin egen stil. Ett sovrum fungerar som en passage till ett annat. Bredvid huset finns en täckt terrass med grill och det finns ett lekhus i trädgården. Tips: Vandring och cykling i skogsområdet, kajakpaddling på Lesse, grottorna i Han och Dinant. Inga ungdomsgrupper under 25 år.

Stuga - Semesterhus i Daverdisse, Belgien (BLX008)

Byggnaden består av detta parhus och ytterligare 3 semesterlägenheter. Allt är mycket välskött och välutrustat. Varje lägenhet har en egen terrass och en gemensam trädgård. Lägenheterna kan naturligtvis hyras tillsammans, men de har inget gemensamt matrum eller vardagsrum. Det finns en skog i närheten av huset. Besök inomhusbadet i Givet (25 km). Grottor i Han-sur-Lesse (18 km). Ridskola 8 km. Bouillon 40 km. En studsmatta finns i den gemensamma trädgården. Sängkläder är obligatoriska att hyra vid uthyrning till företag.

Stuga - Semesterhus i Ucimont, Belgien med pool och bastu (BLX027)

Välkommen till semesterhuset Le Petit Saule, som välkomnar dig i södra Ardennerna i byn Ucimont i den berömda Vallée de la Semois. Semesterhuset var tidigare ett hotell och har en stor trädgård med uppvärmd pool och lekredskap samt en härlig terrass framför huset. Utomhuspoolen på Le Petit Saule är öppen från den 1 maj till den 30 september.På bottenvåningen finns vardagsrummet med tv, matsalen med täljstenskamin, biljardrummet och det professionella köket. De totalt åtta sovrummen och åtta badrummen ligger på första våningen. Bastun finns på andra våningen.Regionen är hisnande vacker och underbart tyst. Semois har karakteristiska flodslingor, så kallade meandrar, som den är känd för och som har skapat ett spännande landskap med många halvöar. Vallée de la Semois är vacker under alla årstider, men hösten är inget annat än spektakulär. Från den berömda utsiktsplatsen Rochehaut kan du njuta av den fantastiska utsikten över ön Frahan. I Bouillon, bara 10 km bort, ska du se till att besöka Godfried av Bouillons slott och ta en promenad längs Semois.Det här semesterhuset är i första hand avsett för familjegrupper. Andra grupper kan accepteras med ägarens samtycke och eventuell fördubbling av depositionen. Ungdomsgrupper under 30 år är inte tillåtna. Du kan även hyra det här huset för 30 personer under husnummer BLX030.

Stuga - Semesterhus i Ucimont, Belgien med pool och bastu (BLX030)

Semesterhuset Manoir Le Saule ligger i den lilla byn Ucimont i södra Ardennerna. Vi ligger här i den välkända dalen Vallée de la Semois, ca 10 km norr om Bouillon. Semesterhuset är ett före detta hotell med en stor trädgård och härlig terrass samt en uppvärmd pool. Bakom huset ligger den 2500 m² stora trädgården med sittplatser, grill och lekredskap. Härifrån har du en vidsträckt utsikt över de omgivande kullarna och landsbygden. Området är vackert och behagligt lugnt. Semoisflodens slingor har skurit ut området i halvöliknande områden. Ucimont kallades en gång i tiden Tombeau du Géant av sina invånare, vilket betyder jättens grav. Området var förr det enda tobaksodlingsområdet i Belgien, och än idag vittnar många gamla tobaksbodar om denna tid. En promenad genom denna karga natur får dig att glömma de tätbefolkade städernas liv och rörelse. Du bör definitivt besöka den gemytliga staden Bouillon, där det fortfarande finns många minnen av den berömda belgiska korsfararen Godfried van Bouillon. Staden har ett enormt slott med grunder som går tillbaka till år 1000 och olika fynd från korsfararnas tid, fördelade på flera museer. I ditt rymliga semesterboende finns ett fitness- och wellnessrum, och i ett av de 14 sovrummen finns en vattensäng för två personer. Boendets storlek gör att semesterbostaden Manoir Le Saule är utmärkt för familjefester. Poolen i trädgården kan användas från den 1 maj till den 30 september. Det här huset är främst avsett för familjegrupper. Obesläktade grupper kan dock accepteras med ägarens samtycke och en eventuell ökning av depositionen.

Lägenhet i Daverdisse, Belgien (BLX009)

Denna vackra semesterbostad, byggd i typisk Ardense-stil, ligger i byn Sclassin, nära Wellin (12 km) och Beauraing (20 km). Byggnaden rymmer 3 fritidshus och ett parhus. Här hittar du ett välskött och välutrustat semesterhus. Varje lägenhet har en egen terrass och alla boende har tillgång till en trädgård med studsmatta. I närheten finns en skog och en ridskola (6 km), stalaktitgrottorna i Han-sur-Lesse (18 km), en minigolfbana (Gedinne) och en inomhuspool i Givet (25 km). Sängkläder är obligatoriska att hyra vid uthyrning till företag.

Lägenhet i Daverdisse, Belgien (BLX010)

Vackert semesterhus byggt i typisk Ardenner stil i byn Sclassin, nära Wellin (12 km), Beauraing (20 km) och Boullion (40 km). Byggnaden rymmer 3 fritidshus och ett parhus. Här finns ett välskött och välutrustat semesterhus, varje lägenhet har en egen terrass och trädgården med studsmatta är tillgänglig för alla boende. Det finns en skog i närheten, en ridskola (6 km), stalaktitgrottorna i Han-sur-Lesse (18 km), minigolf (Gedinne) och en inomhuspool i Givet (25 km). Sängkläder är obligatoriska att hyra vid uthyrning till företag.

Stuga - Semesterhus i Saint-Hubert, Belgien (BLX017)

Njut av lugn och ro i detta rymliga semesterhus i utkanten av Saint-Hubert.Det mysiga huset erbjuder din familj och dig gott om utrymme för er gemensamma semester. Här kan ni sprida ut er över huset eller umgås tillsammans i trädgården.Utforska omgivningarna medan ni promenerar med era hundar. Dina barn kommer definitivt att vilja att du stannar till vid den inbjudande lekplatsen.Den närliggande djurparken kommer att vara särskilt intressant för dina barn. Här kan ni observera, upptäcka och ibland mata de vilda djuren.Packa också vandringskängorna i bagaget, för vandringslederna kors och tvärs genom området. Vandra till exempel till Domaine Provincial de Mirwart eller Museum of Rural Life in Wallonia och fördjupa dig i regionens levnadssätt, natur och historia.Tillbringa en avkopplande semester tillsammans med din familj.